نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree86Likes

موضوع: موهیتو | لیموناد | سوربیتول لیمو و نعنا - Lemonade & Mojito

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 94
صفحه 1 از 12 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1288
    پسند کرده
    219

    موهیتو | لیموناد | سوربیتول لیمو و نعنا - Lemonade & Mojito

    لیموناد



    3 لیتر آب معدنی را با 300 گرم شکر مخلوط کرده داخل ظرف در بسته ریخته 5/1 کیلو لیمو را دو نیم کرده و با قاشق آب لیمو و پوره آنرا داخل ظرفی ریخته بعدا به 3 لیتر آب شکر اضافه می کنیم. تفاله های لیمو را به قطعات کوچک برش می زنیم داخل ظرف دربسته پلاستیکی می ریزیم 2 روز در هوای آشپزخانه و 3 روز در یخچال نگهداری می کنیم. بعد از 5 روز از صافی عبور داده و مصرف می کنیم.


    یا


    لیموناد برای 2 نفر
    مواد لازم: یخ 500 گ لیمو تازه 1 عدد درشت و یا 2 عدد ریز ( لیموی جنوب) آب لیمو تازه 100 سی سی ( یک فنجان ) آب 200 سی سی ( دو فنجان ) شکر 10 قاشق مرباخوری ( 50 گ )
    چگونگی تهیه:
    لیمو ناد نوشیدنی سرد و ترجیهاً تابستانی است و با غذاهایی همچون ماهی و گوشت قرمز بسیار همخوان و دلچسب است تفاوت این نوع لیموناد با دیگر هم خانواده های خود در این است که در تهیه آن از خود لیمو ( پوست ، اسانس و آب ) در مخلوط کردن آن استفاده می شود و این کار طعمی گیراو گه گاه گزنده و پر به لیموناد می بخشد. برای شیرین کردن آن به غیر از شکر می توان از عسل و شکر قهوه ای نیز استفاده کرد که نتیجه ای مطلوب تر خواهد داشت و سالم تر.
    به ازای هر نفر 250 گ یخ، 4/1 لیموی تازه ( درشت )(برای لیموی ریز که آن را به نام شیرازی، جنوبی و یا جهرمی می شناسیم یا میناب ، 2/1 استفاده گردد )50 سی سی ( نصف فنجان ) آب لیموی تازه و 100 سی سی ( یک فنجان ) آب را به همراه 5 قاشق مرباخوری شکر درون مخلوط کن می ریزیم و به مدت 30 ثانیه مخلوط می کنیم نتیجه مخلوطی نرم و یکدست از یخ ، تکه های لیمو، شیرینی و ترشی و رنگ مایل به سبزخواهد بود وگوارا.


    برای تزئین لیوان آن که بهتر است از لیوان شفاف استفاده شود می توان یک چهارم لیموی درشت و یا یک دوم لیموی ریز رابرش زده و بر لبه لیوان قرار دهیم . این نوشیدنی بانی نوشیده می شود . این نوشیدنی در صورتی که بدون شکر و یا با میزان کمی شکر تهیه گردد نوشیدنی بسیار سالم و رژیمی خواهد بود و در تابستان داروی عطش و گرمازدگی .
    ( توجه شود برای تهیه این نوشیدنی از مخلوط کن استفاده گردد که امکان مخلوط و خرد کردن یخ را داشته باشد. )


    از سایت تماشاکده
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۱۷ در ساعت ۰۳:۴۳ قبل از ظهر
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  2. #2
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1288
    پسند کرده
    219

    Re: نوشیدنی های سرد

    سوربیتول لیمو و نعنا


    1/4 لیوان آب، 8-10 تکه یخ،1/2 استکان آب لیمو را در مخلوط کن ریخته تا یخ به صورت پودر درآید . در لیوان بلندی ریخته و سرو نمایید. این نوشیدنی به صورت پودر یخ است و بسیار خنک کننده است. در تابستان یک شاخه نعنا در داخل لیوان بگذارید. ورقه های لیمو ترش را داخل نوشیدنی بیاندازید. به جای لیمو ترش ورقه شده چند عدد انگور سیاه می توان روی آن گذاشت. قبل از باز شدن یخ نوشیدنی را میل نمایید.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10652
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    موهیتو | لیموناد | سوربیتول لیمو و نعنا - Lemonade & Mojito

    موخیتو یا موهیتو (انگلیسی:/moʊˈhi:toʊ/، اسپانیایی: [moˈxito])

    نام: 11363894_494727484030162_1058626018_n.jpg نمایش: 562 اندازه: 24.0 کیلو بایت



    نوعی نوشیدنی است که با مخلوط کردن آب گازدار، برگ نعناع، شکر، رام سفید و آبلیمو تهیه می شود. ( برای غیر الکلی بودن رام از آن حذف میشود \ نسخه ایرانی موهیتو )
    در دستور اصلی تهیه موهیتو در کوبا از نعناع اسپیکاتا استفاده می شود که در آن کشور محبوبیت زیادی دارد.
    زادگاه موهیتو (موخیتو) کوبا می باشد، اما در مورد زمان و چگونگی به وجود آمدنش، اطلاعات دقیقی در دست نیست.
    بعضی آن را به بردگان آفریقایی که در مزارع نیشکر کوبا کار می کرده اند نسبت می دهند و بعضی دیگر به کاوشگران انگلیسی که در مسیر خود در این جزیره پهلو گرفته اند.
    هرچه که باشد، وجود مزارع وسیع نیشکر و فراوانی گیاه نعنا در کوبا عامل اصلی به وجود آمدن این کوکتل بوده است. ترکیب شیرینی، طراوت لیمو ترش همراه با عطر و طعم دلچسب نعنا، این کوکتل را به یکی از محبوب ترین و معروف ترین کوکتل های تابستانی در جهان تبدیل کرده است.

    نام: lettuce-smoothie-diet.jpg نمایش: 544 اندازه: 36.1 کیلو بایت

    نام: frozenmohito22-250x212.jpg نمایش: 496 اندازه: 15.6 کیلو بایت

    دستور تهیه:

    – ۵ عدد لیمو ترش آب دار (می توانید از یک لیمو شیرازی استفاده کنید)
    – مقداری نعناع تازه و شسته شده
    – یک قوطی اسپرایت خنک یا آب گازدار
    – مقداری یخ


    قبل از هر چیز آبِ لیموها را بگیرید، آنرا با نعناع تازه، یخ و مقدار کمی آب درون مخلوط کن بریزید و مدت دو تا سه دقیقه صبر کنید تا مایع سبز رنگ حاصل از مخلوط این مواد آماده شود.
    این مایع را درون یک لیوان بزرگ بریزید و اسپرایت را به آن اضافه کنید، حالا یک نی داخل لیوان بگذارید، به احتمال زیاد از نوشیدنی ترکیبِ لیمو – نعنا و اسپرایت لذت خواهید برد.

    نام: 3-1600x1200-575x262.jpg نمایش: 534 اندازه: 37.4 کیلو بایت

    عکس از نت
    برگرفته از wikidrink و wikipedia
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۷/۲۱ در ساعت ۱۰:۵۱ بعد از ظهر
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4

    Re: نوشیدنی های سرد

    نقل قول نوشته اصلی توسط ژینا
    سلام دوست جونا ...من امروز تو کافی شاپ که بودم یه آب گوجه سفارش دادم که خیللی خوشمزه و محشر بود . اسمش نمی دونم بلوری مری بود چی بود ...یادم نیست . ترکیباتش هم : گوجه . گلپر.ph.فلفل و لیمو ترشبود . نفهمیدم پی .اچ یعنی چی ؟ کی می دونه . و دیگه این که کی بلده از این نوشیدنی آموزش بده با مقدار مواد لازم ؟



    ژینا جون بلودی ماری یه نوشیدنیه که معمولا حاوی مشربــــــــــــــــــــا ت الکلی هست.hp هم احتمالا منظور سس hp هست .فکر کنم به ورژن بدون الکلش ویرجین ماریvergin mary می گن.
    توی این نوشیدنی ها از هات سس و سسWorcestershire استفاده می شه.حالا می تونی با همون ترکیباتی که گفتی درستش کنی و با کم و زیاد کردن مواد طعم اونی که خوردی رو در بیاری








    نقل قول نوشته اصلی توسط gisoo
    سلام دوست عزیز،یه نوع نوشیدنی با آب گوجه فرنگی هست که بهش v8(هشت ویتامین) میگن که مخلوطی از آب گوجه فرنکی،آب هویج،آب ساقه کرفس،آب سیب ومتاسفانه 4 تای دیگشو یادم نیست. درست همون عکسی که نجما خانم گذاشتن،وتا جائی که من میدونم HP یک نو سس است که فقط با انواع گوشتها مثل استیک،وبعضی از گوشتهای باربیکیو شده مصرف میشه.

    نقل قول نوشته اصلی توسط گل یاس
    hp یه سسه که عکسشو نجما جون گذاشته که یکمی طعم ترش داره انگار ته مزه تمبر هندی داره منکه اصلا خوشم نیومد:(( یعنی با غذاهای گوشتی که اصلا خوشمزه نیست احتمالا باید با نوشیدنی ترکیب کرد تا خوب شه هر چی هست که من خوشم نیومد!!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    ژینا جون برات بلودی مری آماده پیدا کردم.مارک tabasco قیمتش بین 8 تا 11 تومان بود(البته شیراز) و فرمودند با نوشیدنی های بد بد خورده می شه






    نقل قول نوشته اصلی توسط najma


    tomatoes, carrots, celery, beets, parsley, lettuce, watercress and spinach

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma


    V8 Juice
    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    Ingredients:

    15 lbs ripe tomato, chopped (8 quarts chopped)
    1 large bell pepper, chopped fine

    2 large onions, chopped fine
    1 1/2 cups celery, diced

    2 bay leaves
    12 fresh basil leaves or 2 tsp. dried basil

    2 tsp. prepared horseradish
    1/2 tsp. fresh ground black pepper

    3 tsp. sugar
    2 tsp. Worcestershire sauce

    1/2 c. lemon juice

    Preparation:
    Place all ingredients, except lemon juice, in a large stainless pot. Bring to a boil, and then simmer for 30 minutes - all vegetables should be soft.
    Press vegetables through a fine sieve or food mill.
    Return juice to pot, stir in lemon juice and bring to a boil.
    Pour into h - o - t jars, leaving 1/2 inch head space. Process 30 min (pints) or 35 min (quarts) at 10 lb pressure



    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    مریم جون خیابون انوری خودمون سس hp



    سس ووستشیر


    بلودی ماری



    پنیر چدار




    و کــــــــــــــــلی چیز کمیاب دیگه می تونی گیر بیاری.تا تو باشی وقتی می گم چیزی از شیراز لازم نداری بیارم ،تعارف نکنی
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۱۷ در ساعت ۰۳:۴۹ قبل از ظهر
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5

    Re: نوشیدنی های سرد

    شربت لیموناد هست که با لیموشیرازی تازه و شهدی که آماده توی یخچال داشتم درست کردم .من گاهی توی این شربت کمی عرق نعنا هم میریزم و گاهی هم به جای شهد از عسل استفاده میکنم.
    برای تزیین ته لیوانو با انگورهای نصف شده پوشوندم بعد نی را داخل حلقه های لیموترش کردم البته به ترتیب اندازه چون سطح لیوانم از پایین به بالا زیاد میشد لیموها رو متناسب با سطح لیوان روی نی سوار کردم.و داخل لیوان گذاشتم بعد شربتو ریختم داخل لیوان و نهایتا یخهای تزیینی رو ریختم .یخها رو با دونه های انگور درسته و نیمه درست کرده بودم که وقتی توی شربت میریزم یه لایه زیر و یه لایه ی روی شربتم انگور باشه.یه دونه یخ پرتقالی هم ریختم که رنگش زنده تر بشه.و یه حلقه ی لیمو هم کنار لیوان گذاشتم .به همین سادگی


  6. #6
    کاربر میهمان

    Re: نوشیدنی سرد

    شربت نعنا:

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۳
    نوشته ها
    122
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    226
    پسند کرده
    0

    Re: نوشیدنی سرد

    لیموناد :-)



    من از لیمو سنگی استفاده کردم , اول حلقه ای قاچ کردم بعد توی شیشه یه ردیف لیمو چیدم و روش شکر ریختم دوباره لیمو دوباره شکر تا شیشه پر شد , بعد درب شیشه رو محکم میبندیم . تقریبا ١kg لیمو , 500gr شکر میخواد حالا ترش و شیرینش میل خودتونه

    حالا دوجور میشه نگهش داشت تا لیموناد شه , اگه مثله من صبرتون کمه که یه هفته تا ده روز بذارین توی آفتاب , اگه نه که تقریبا یه ماه توی یخچال باشه یه لیموناد سبز خوشرنگ میشه که بوی لیموش عالیه و حسابی خوشمزه میشه , هر دفعه با مقداری آب خنک و یه برش از لیموش که واقعا میچسبه نوش جان کنین

    یک استکان چای داغ مهمان منی، کنار پنجره بخار گرفته، چای رفاقت من همیشه تازه دم است

    tosterr.persianblog.ir



  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    deli50 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    348
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    486
    پسند کرده
    158

    Re: نوشیدنی سرد

    نمی دونم شما تا بحال مخیتو درست کردید یا نه ولی نوشیدنی خوبی است برای این فصل.
    سودا +لیمو ی پوست گرفته +نعنای تازه+یخ +سکنجبین
    لیمو ترش را پوست وهسته اش را گرفته با برگ نعنا ویخ درمخلوط کن ریخته بعد به آن سکنجبین وسودا اضافه کرده 45 ثانیه همزده در لیوان بلند ریخته با برگ نعنا وحلقه لیمو تزیین کرده بسیار عالی است

صفحه 1 از 12 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما