نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    534
    میزان امتیاز
    217
    پسند شده
    4168
    پسند کرده
    5777

    شیک پودينگ وانيلي و موز كاراملايز شده

    شیک پودنیگ وانیلی با موز کاراملایز شده
    من این دستور از وب شف طیبه برداشتم که بسیار خوشمزه است . من فقط شکر قهوه ایی نداشتم که نریختم ولی بازم خیلی خوشمزه بود...

    نام: 139859174990521.jpg نمایش: 1268 اندازه: 60.7 کیلو بایت


    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ

    با دستور شف طیبه عزیز:




    معمولا ميلك شيك ها از تركيب شير و بستني و ساير مخلفات تشكيل ميشن. اما من هميشه دوست دارم يه جوري ميلك شيك ها رو درست كنم كه بستني توش نباشه. يه چيز جديد يه چيز تازه. اين شيكي كه تا لحظاتي ديگه خواهيد ديد يه ميلك شيكه بدون بستني و بدون شير!


    پودينگ وانيلي 1 بسته
    شير دو ليوان
    موز دو عدد
    شكر قهوه اي 2 ق غ
    يخ خورد شده 2 ليوان





    موزها رو از طول نصف ميكنيم. و روشون كمي شكر ميريزيم. كم و زيادش دست خودتونه. شكر قهوه اي نبود شكر معمولي بريزيد تازه طعمش هم بهتر ميشه. فقط چون شكر قهوه اي توش ملاس داره يه طعم خاصي به شيك ميده
    توي فر 210 درجه سانتيگراد به مدت ده دقيقه قرارش ميديم
    دقت كرديد كه من روي سيني رو با فويل پوشوندم. فقط ميخواستم وقت كمتري صرف ظرف شستن كنم







    تو اين فاصله پودينگمون رو آماده ميكنيم
    ميتونيم خودمون با نشاسته يا زرده تخم مرغ مطابق رسپي هاي هميشگيمون پودينگ درست كنيم يا راه ميونبر رو انتخاب كنيم و سريع يه بسته پودينگ آماده رو خالي كنيم توي ديگ
    دو ليوان شير سرد به پودر پودينگ اضافه ميكنيم و با حرارت متوسط با قاشق چوبي مرتب به صورت ملايم هم ميزنيم تا كاملا غليظ شه
    اجازه ميديم كاملا سرد شه
    اگر ميخوايد بذاريد يخچال بهتره روي سطح پودينگ (نه روي ظرف پودينگ) رو با سلفون بپوشونيد تا روش لايه نبنده





    موزها رو از فر خارج كرده و اجازه ميديم كاملا سرد شه
    چون شكر با رطوبت موجود در موز كاراملايز شده ديگه بعد از سرد شدن سفت نميشه و يه سس كاراملي خواهيم داشت





    حالا پودينگ كاملا سرد و سفت رو توي مخلوط كن ميريزيم





    موز و كارامل رو بهش اضافه ميكنيم





    و دو ليوان يخ خورد شده
    لطفا توجه داشته باشيد كه مخلوط كن تون حتما بايد براي خورد كردن يخ طراحي شده باشه وگرنه ممكنه پارچ مخلوط كن ترك بخوره و بشكنه و خرج رو دستتون بذاره
    توضيح عكس: صد تا عكس ميگيري يك دونه اش رو نميتوني پيدا كني كه يه دونه دست كوچولو توش نباشه. چاره چيه شما كه داريد در همه موارد با ما كنار ميايد اينم روش! مرسي از همكاريتون





    مخلوط كن رو روشن ميكنيم و بعد از چند ثانيه شيك ما آماده است. نه شيري نه بستني اي!
    مخلوط كن يخ رو تبديل به پودر يخ ميكنه و پودر يخ هم باعث رقيق شدن پودينگ شده و يه شيك با غلظت مناسب به ما ميده. يام!






    و البته ميزان شيرينيش رو بايد خودتون تنظيم كنيد. چون پودينگ شيرينيش دست شما نيست (مگر اينكه خودتون پودينگ درست كنيد) پس بايد ميزان شكر موز كاراملي رو مناسب با ذائقه تون در نظر بگيريد.




    کارگاه آشپزسازی
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۱۶ در ساعت ۰۳:۲۱ بعد از ظهر
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما