نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree5Likes

موضوع: قهوه ترک - Turkish Coffee

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 26
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1297
    پسند کرده
    219

    قهوه ترک - Turkish Coffee

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    آرام جان خوشحال و ممنونم که ما رو در تجارب و آموخته هات شریک می کنی.
    و یه سوال من فکر می کنم به دلیل وجود کافئین زیاد در قهوه ترک بعد از اون آب خنک سرو می کنند درسته؟؟؟؟چون کافئین موجب از دستن رفتن آب سلول ها و پیری اون ها می شه.



    نجمای عزیز منم این موضوع رو شنیدم . احتمالا هم درسته . ممنون از توجهت
    در ضمن خواهش میکنم خانومی در مقابل آموزشهای عالی شما اینا هیچه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  2. #2
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1297
    پسند کرده
    219

    قهوه ترک - Turkish Coffee

    قهوه ترک:




    برای تهیه ی این قهوه برای هر نفر به 2 ق چ قهوه و 1 ق چ شکر احتیاج داریم . البته برای بهتر شدن مزه این قهوه میشه از 1 ق چ پودر نسکوئیک و 1 ق چ عسل هم استفاده کرد . مواد رو داخل شیر جوش میریزیم و 1 فنجون آب (همون فنجونی که میخوایم قهوه رو توش سرو کنیم) اضافه میکنیم و روی شعله مناسب قرار میدیم و هم میزنیم . تا زمانی باید روی شعله باشه که خامه روش درست بشه و نشاندهنده ی آماده شدنش اینه که وسط شیر جوش مواد گود میشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: روش*های مختلف دم کردن قهوه

    قهوه ترک

    فایل پیوست 222401

    قهوه ترک یکی از قدیمی ترین راهها برای دم کردن قهوه هست. برای تهیه این نوع قهوه شما به قهوه بو داده شده و پودر شده (مثل آرد) که دارای عطر زیادی باشه و همچنین قهوه جوش مخصوص قهوه ترک که به اسم ایبریک معروف هست دارید.


    ایبریک معمولا برای یک یا ۲ نفر هستش و به صورت سنتی روی سنگ داغ قهوه آماده میشده.
    اما حالا که دیگه سنگ داغ نیست، از گاز به طور معمول استفاده میشه.


    طرز تهیه:
    برای ایبریک هایی که یک پیمانه ظرفیت دارن شما به ۲ قاشق شکر احتیاج دارید.

    ظرفتون رو تا گلوگاه ایبریک آب کنید.
    کمتر آب نریزید.
    اگه میخواهید مقدار کمتری درست کنید باید از ظرف کوچیک تری استفاده کنید.
    حالا ۳ قاشق چای خوری پر قهوه ترک روی آب بریزید و اجازه بدین مواد گرم بشند.


    قهوه رو هم نزنید، قهوه مثل یه لایه آب رو پوشش میده و اجازن نمیده هوا وارد ظرف بشه.


    حرارت رو روی معمولی تا نسبتا داغ بذارید.


    بعد از چند دقیقه اگه دیدید آب در حال جوشیدن هست بدونید که قهوه شما کم بوده، همه رو خالی کنید و دوباره از اول.

    (چون قهوه ترک هیچ وقت نمیجوشه. ولی شروع به کف کردن میکنه. فرق کف کردن و جوشیدن این هست که کف کردن آروم هستش ولی جوشیدن سریع)


    این کف کم کم تمام اطراف قهوه جوش شما رو میگیره.
    درست قبل از اینکه کف بخواد از ظرف به بیرون بریزه، ایبریک رو از رو حرارت بردارید. آروم مواد رو هم بزنید و دوباره رو حرارت بذارید.

    وقتی قهوه کف کرد دوباره از رو حرارت بردارید. این کار رو ۴ بار تکرار کنید.


    مرحله آخر دیگه قهوه رو هم نزنید، از کفّ قهوه بردارید و بین ۲ لیوان تقسیم کنید.
    ایبریک رو واسه ۳۰ ثانیه استراحت بدین تا اگه ذرّه ای از قهوه هست ته نشین بشه. بعد قهوه رو خالی کنید.
    چند قطره آخر رو خالی نکنید، چون امکان داره توش مقداری از پودر قهوه مونده باشه.
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۶
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    120
    پسند کرده
    3

    Re: روش*های مختلف دم کردن قهوه

    سلام
    من شنیدم که بعد از اینکه قهوه ترک را نوش جان کردید حتما باید یک فنجان آب هم بنوشید تا گلوتون خدای ناکرده آسیب نبینه
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۰۸ در ساعت ۰۵:۰۷ قبل از ظهر
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    من شكوفايي گلهاي اميدم را در روياها مي بينم .
    و ندايي كه به من مي گويد :
    گر چه شب تاريك است ؛ دل قوي دار، سحر نزديك است


  5. #5
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,264
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    647
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: روش*های مختلف دم کردن قهوه

    من قهوه ترکمو اینجوری دم میکنم...با تحقیقات فراوان و پرس و جو:

    توی شیر جوش یا همین ظرفهای مخصوص قهوه که شبیه شیر جوشن به اندازه تعداد نفرات با فنجون اب خیلی سرد میریزم...به تعداد نفرات هم یه قاشق خیلی پر مرباخوری قهوه....به ازای هر نفر هم دو قاشق شکر برای قهوه نه خیلی تلخ..نه شیرین...

    میگن اولش یه کمی هم بزنین قهوه رو فقط..زیاد نه...ولی وقتی روی گازه هم نزنین...میذارم روی شعله...دستم اومده با شعله گاز من برای دو نفر چقدر طول میکشه اب به جوش نزدیک بشه...باید تقریبا 5-6 دقیقه بشه...همین که کف روی قهوه جمع شد و وسط ظرف به اندازه یه سکه جمع شد و همین که خواست جوش بیاد برش میدارین تا کفش از بین نره...میگن اگه بجوشه دیگه قهوه ترک نیست....

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  6. #6
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1297
    پسند کرده
    219

    Re: کافی شاپ

    نقل قول نوشته اصلی توسط tensido2000
    اسم یک مارک خوب قهوه می خوام من ازاین استفاده میکنم راستی احساس میکنم قهوه رو اشتباه دم میکنم قهوه ساده دستگاهم دارم اما قهوه ازش رد نمیشهمن ازاین میخرم


    تنسیدو جان این قهوه قهوه ی ترک هستش و باید رو گاز درستش کنی طبق دستوری که قبلا نوشتم .... اون قهوه هایی که با دستگاه درست میشه هم از صافی رد نمیشن که .... فقط وقتی دستگاه آب رو جوش میاره روش میریزه و رنگ و طعم قهوه میاد تو قوریش
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  7. #7
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1297
    پسند کرده
    219

    Re: کافی شاپ

    تنسیدو جون من تا حالا نکوبیدم قهوه رو ولی فکر کنم روش جالبی باشه:) روش کار اینه که 1 قاشق چایخوری سرپر قهوه + 1 قاشق چایخوری سرخالی شکر + 1 فنجون کوچولو - کلا فنجون قهوه ی ترک خیلی بزرگ نیست .... کوچکترین سایز برای قهوه اسپرسوئه بعدش برای قهوه ترک - آب برای هر نفر میریزی تو شیرجوش ... بعد باید وایسی بالای سرش و هم بزنی تا جوش بیاد یعنی در حقیقت نباید جوش بیاد .... باید بذاری توش کف جمع شه بعد خاموشش کنی ....به اون کفه میگن خامه ی قهوه ... بعضی ها این کار رو تا 3 بار انجام میدن که خامه ی بیشتری جمع بشه ... برای ریختن داخل فنجون باید جوری بریزی که اون خامه به همه ی فنجونها برسه .... یعنی مثلا با 1 قاشق کوچولو اول خامه رو تو همه ی فنجونها بریز بعد قهوه رو روش بریز ... معمولا تو قهوه ترک شیر نمیریزن .... کلا هم با شیر اصلا نجوشون ... ولی اگه خیلی شیر دلتون خواست شیر رو جدا گرم کن و 1 ذره بریز توش ....
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  8. #8

    Re: روش*های مختلف دم کردن قهوه

    من قهوه رو با این دستور درست می کنم از روی کتاب خانم رزا منتظمی
    برای هر نفر یک قاشق مربا خوری قهوه ویک ونیم قاشق مربا خوری شکر ویک فنجان سر خالی قهوه خوری آب..می شه به جای آب از شیر استفاده کرد که خوشمزه تر می شه..
    قهوه وشکر وآب رو در ظرف قهوه جوش می ریزیم وخوب مخلوط می کنیم قهوه جوش رو روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاد و کف آن بالا بیاد.
    نکته مهم اینه که به محض اینکه کف قهوه بالا آمد قبل از اینکه به جوش بیاد از روی حرارت برادریم بهد کف قهوه رو که به خامه قهوه معروف به تساوی توی فنجون بریزیم وبعد فنجونها رو پر از قهوه کنیم...البته من برای همسر و فرهان درست می کنم چون خودم یک قاشق مربا خوری قهوه می خورم..
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. کافه لاته - Coffee Latte
      توسط aram_khp در انجمن نوشیدنی های گــرم - Warm drinks
      پاسخ: 2
      آخرين نوشته: ۱۳۹۵/۰۹/۲۵, ۰۴:۴۷ بعد از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما