نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1337Likes

موضوع: مهمانی عصرانه

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 128
صفحه 4 از 16 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25

    Re: مهمانی عصرانه







    Behnush این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    102
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    0

    Re: مهمانی عصرانه

    نجما و شهره عزيز ممنون. خيلي ايده هاي خوبين.
    شهره جون اين ظرف سبزيجات (كلم و هويج و ...) بخار پز هست يا خام؟ استقبال ميشه از اونا توي مهموني؟ براي مهماني شام هم درسته كه بذاريم؟ ما چند وقتيه كه گوجه فرنگي و هويج هم جز ميوه ها گذاشتم و خودمون كه باشيم مي خوريم. اما توي مهموني هنوز امتحان نكردم..... براي مهماني شام و يا نهار هم مي تونم استفاده كنم؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط shohreh
    میتی جان خام هستش، میتونی* سس سالاد ranch یا انواع دیپ رو باهاش سرو کنی*.
    من همیشه رو میز وسط میذارم، یعنی* واسه شام نیست، مثل ظرف میوه هستش که رو میز میذاری، ولی* اگه مهمونی* عصرونه هستش رو میز عصرونه میذارم.
    شاید اول مهمون*ها عادت ناداشته باشند ولی* کم کم عادت می*کنن، همینطور خیلی* سالم هست، مخصوصا واسه آدم*های تپلی مثل من.
    ممنون شهره جون از جوابت. برم ببينم مي تونم "سس سالاد ranch یا انواع دیپ" را كه گفتي پيدا كنم اگر نه كه دوباره مزاحم خودت بشم.
    من هم بايد از اين چيزا بذارم روي ميزم. البته بايد بخار پز كنم كه بهتر خورده بشه. آخه مهمان هاي ما همه پير-پاتال (هههه) هستن!!! خودنش براشون راحت تره.
    بازم ممنون.
    نقل قول نوشته اصلی توسط shohreh
    میتی جان من یه سری دیپ آموزش دادم که هم تو قسمت انواع سس و دیپ گذاشتم، هم تو وبلاگ خودم، اگه چیزی پیدا نکردی میتونی* اینا رو درست کنی*.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]خدای من بهشتی دارد، نزدیک، زیبا، بزرگ و به گمانم دزوخی دارد کوچک و بعید و در پی دلیلی است که ببخشد ما را گاهی به بهانه یک دعا.[/HIGHLIGHT]

  3. #27

    Re: مهمانی عصرانه













    آیدا 72, عطر سیب, مامی جون نجمه و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #28

    Re: مهمانی عصرانه











    آیدا 72, مامی جون نجمه و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    100
    پسند کرده
    0

    Re: مهمانی عصرانه

    قند عسل جان برای کیک*های غذایی میتونی* از سالاد الوویه که شبیه به کیک درست میکنی* استفاده کنی*، یا کیک مرغ و گردو هم دوستان درست کردن راضی* بودن.تو قسمت کیک*های غذایی فکر کنم باشه. دیپ هم به سس*های غلیظ گفته میشه که با نون، چیپس یا سبزیجات خام سرو میشه (مثل حموس، یا دیپ پنیر زیتون یا .... که تو سایت دستورشون هست. اگه پیدا نکردی میتونی* از وبلاگ خودم نگاه کنی*.
    مامان یه پسر ناپلئونی پنیر اینجوریه که نون*های توست رو بغل حشو میچینی، کنار هم میچینی که شبیه به مستطیل بشه.
    پنیر خامه ای، ماست خامه*ای و سس مایونز رو با هم قاطی* میکنی*، روی نون*ها یه لایه میمالی، روش رو کالباس و جعفری خورد شده (اگه دوست داشتی گردو)می*ریزی، بد دوباره نون روش میچینی، ۲ لایه دیگه این کار رو تکرار میکنی*، آخر سر هم مثل ناپلنی برش میزانی*.

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    100
    پسند کرده
    0

    Re: مهمانی عصرانه

    نقل قول نوشته اصلی توسط ghande asal
    شهره جان ممنونم عزیزم فقط برای شکوفه زدن روی کیکالویه از چه موادی استفاده کنم و برای رنگی بودنش میشه از زنگهای خوراکیاستفاده کرد طعمش رو خر اب نمیکنه ممنونم خانمی
    قند عسل جان از سس مایونز واسه شکوفه زدن استفاده کن، اگه دیدی یه خرده شل هست، بهش ماست چکیده یا پنیر خامه*ای (هر کدوم رو که دوست داشتی) استفاده کن. رنگ*های غذای هم طعم ندران فقط رنگ دارن. میتونی* با خیال راحت استفاده کنی*.

    حتا برای شکوفه میتونی* از پوره سیب زمینی و شیر و کره هم استفاده کنی*.

    برای رنگ هم میتونی* از آب چغندر، اسفناج یا زعفران هم استفاده کنی*.

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    117
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    53
    پسند کرده
    258

    Re: مهمانی عصرانه

    نقل قول نوشته اصلی توسط dorna
    رزت پنیری یا همون نون و پنیر خودمون اما با شکلی متفاوت




    دوستان مدتی نبودم و دستور رزت پنیری رو خواسته بودین ، شرمنده بابت این تاخیر و اما رزت پنیری :
    من ایده این رزت پنیری رو از مجله هنر آشپزی دیماه برداشتم ولی با دستوری که از قبل داشتم اونو درست کردم که به این صورت هستش :
    مواد لازم جهت خمیر :
    شیر 2 لیوان
    آرد 6 لیوان
    مایه خمیر 2 قاشق مربا خوری پر
    کره یا روغن جامد 80 گرم که حدود 8 قاشق غذا خوری سر صاف میشه
    شکر 1قاشق مربا خوری
    نمک 1 قاشق مربا خوری

    شیر گرم رو با کره و شکرو نمک مخلوط کرده مایه خمیر را هم اضافه میکنیم سپس آرد الک شده را اضافه و کاملا ورز میدهیم تا خمیر یکدست شده و به دست نچسبد و حدود 5/1 تا 2 ساعت در جای گرم خمیر رو میذاریم تا ور بیاد و دو برابر شود وبعد خمیر را با وردنه به ضخامت 3-4 mm باز می کنیم و با قالب گرد به قطر 7-8 cm قالب می زنیم بعد 4 برش بصورت بعلاوه ،در راستای قطرهای دایره می زنیم بطوریکه در مرکز همدیگرو قطع نکنن بعد یه گلوله کوچک از پنیر وسط خمیر گذاشته و برشهای خمیر رو دو به دو که روبروی هم هستن رو به دور پنیر بالا میاریم که به شکل گل میشه و این گلها رو توی قالب مافین گذاشته و با قلم مو تخم مرغ زده شده روشون زده و در فر 180 درجه به مدت 15 دقیقه میگذاریم و حدود 5 دقیقه گریل روشن میکنیم که روشون طلایی بشه

    من واسه پنیر هم از یک بسته بزرگ پنیر فتا استفاده کردم که با چنگال له می کنیم 1 پیمانه گردوی ریز خورد شده + 2/1قاشق غذاخوری نعنا خشک + 1قاشق چایخوری آویشن + 1قاشق غذاخوری کنجد که همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم 5/0 ساعت پخچال گذاشته بعد استفاده می کنیم

    با این مقدار خمیر حدود 60 تا رزت میشه درست کرد

    ایشالله درست کنین و خوشتون بیاد

  8. #32
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: مهمانی عصرانه

    سلام بچه ها

    اینو قبلا تو فروم گذاشته بودم اما اینجا نگذاشتم ، این عکس یه مهمونی عصرونه هستش که دوستای بابام که خارجکی بودن رو دعوت کرده بودم

    کاناپه پنیر و سبزی ،سالاد میوه ، سینی پنیر ، چیز کیک و کیک شکلاتی



    البیته جز اینا آبمیوه و کاپو چینو هم سرو کردم
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

صفحه 4 از 16 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما