رسانه مامی سایت
عضو طلایی خانواده مامی سایت کلوب های مامی سایت
سیبیتا
بازارچه کالای دست دوم رسانه مامی سایت
آپلود عکس فال حافظ
وبلاگ ها شارژ
Like Tree222Likes

موضوع: ღ ღ تزیین و طعم دار کردن کره و پنیر ღ ღ

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 35
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Red face ღ ღ تزیین و طعم دار کردن کره و پنیر ღ ღ

    کره معمولن طعم و بوی خیلی مطبوعی به انواع پلو میده شما میتونین با طعم دار کردن کره ها هم جلوه میز غذاتونو بیشتر کنین و هم اینکه طعم و بوی کره رو بیشتر کنین

    من این کره رو برا پلو قالبی با شوید و باقالی درست کردم به این صورت که:
    کره رو تو دمای آشپزخونه نرم کردم توش شوید خشک شده و فلفل دلمه ای قرمز و سبز و زرد ریز ریز خردکردم و یکم هم پوست لیمو ترش توش رنده کردم خوب با هم مخلوطشون کردم و ریختم تو کیسه فریزر حالت دادم و گذاشتم تو فریزر
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. شرکت چینی زرین
    فروشگاه بامیلو
  3. #2
    مدیر انجمن
    bahargol آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۶
    نوشته ها
    1,860
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    2750
    پسند کرده
    3048

    Re: تزیین و طمع دار کردن کره

    من توی قسمت پنیر ها چند تا پنیر اموزش دادم ...اون ها رو با کره هم درست میکنم ..خیلی خوشمزه میشه ..من با گوشت کوب برقی مخلوط میکنم ...و توی قالب یخ میریزم وتوی یخچال یه فریزر میگذارم
    ما بیشتر با غذاهای کبابی و گریلی میخوریم مثل بال مرغ یا استیک و یا جوجه کباب یا مرغ سوخاری....
    فوق العاده خوشمزه میشه
    به خصوص با طعم ریحان و فلفلش
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #3
    مدیر ارشد سایت
    najma آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    7,955
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    9376
    پسند کرده
    439

    re: ღ ღ تزیین و طعم دار کردن کره و پنیر ღ ღ









    آسابانو, باران67, tarannome baran و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    re: ღ ღ تزیین و طعم دار کردن کره و پنیر ღ ღ



    من برا این تزیین از 2 تا نعلبکی بلوری تقریبا گود و یه قالب برگ (از این فلزیا که کف ندارن) و یه قالب گرد و زردچوبه و فلفل سیاه درسته استفاده کردم

    اولش کره رو تو دمای آشپزخونه کمی نرمش کردم و ریختم توی کیسه فریزر با وردنه به ضخامت برگا صافش کردم توی یه سینی صاف پهنش کردم و با قالب گرد یه گوشه کیسه رو کمی فشار دادم تا جای قالب رو کیسه بیفته و بقیه رو هم با قالب برگ علامت زدم و وسط برگا رو با نوک کارد یه خط زدم(وقتی از رو کیسه قالب و فشار میدیم برگا یه حالت پفی بهتری میگیرن) و 2 ساعت گذاشتم تو فریزر بعدش با همن سینی ورشون داشتم و لایه بالایی کیسه رو با چاقو بریدم و از روی کره ورداشتم(جای چروک کیسه هم فرم برگا رو طبیعی تر میکنه) کره گرد رو با نوک چاقو جداش کردم و گذاشتم وسط نعلبکی(گودی نعلبکی فرم خوشگلتری به کره میده) و به همین ترتیب برگا رو هم جدا کردم و دور کره گرد گذاشتم و از باقیمانده کره هم اون برگ کوچولوهارو در آوردم و چیدم وسطشو با فلفل سیاه پر کردم و روی گل برگاش زردچوبه پاچیدم و تا موقع سرو گذاشتم تو فریزر
    برا سروشم یه نعلبکی دیگه ورداشتم و کاهو رو با قیچی آشپزخونه به شکل برگ آفتابگردون بریدم و دور نعلبکی چیدم و نعلبکی کره روش گذاشتم

  6. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    re: ღ ღ تزیین و طعم دار کردن کره و پنیر ღ ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط miti
    اساتيد فن لطفا.....
    براي سرو چلوكباب چه چيزي به كره اضافه كنيم كه بهتر باشه. تركيب پيازچه و ريحون خوب ميشه؟ يا كره با سماق؟!!!
    من ریحون و قسمت سفید پیازچه رو ترجیح میدم

  7. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    187
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    re: ღ ღ تزیین و طعم دار کردن کره و پنیر ღ ღ

    نقل قول نوشته اصلی توسط amesteris
    سلام خانومهاي عزيز ، يه سوالي داشتم . وقتي كره ها رو با مواد خوب قاطي كرديم كره رو توي پلاستيك فريزر كه پهن مي كنم همش به پلاستيك مي چسبه و شكل خوبي نمي گيره! حتما بايد با وردنه صافش كنم؟ ميشه يه كم در مورد حالت دادنش توضيح بدين . ببخشيد كه سوالم خيلي ابتدايي و ناشيانه بود
    amesteris جان
    کره رو فقط کمی نرمش کن شاید شما خیلی شلش میکنی!!!
    نه حتما وردنه لازم نیست میتونی روی یه سینی صاف فرم بدی!

  8. #7
    مدیر انجمن
    bahargol آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۶
    نوشته ها
    1,860
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    2750
    پسند کرده
    3048

    re: ღ ღ تزیین و طعم دار کردن کره و پنیر ღ ღ

    کره با طعم پیازچه و فلفل چیلی و سیر و گشنیز



    آسابانو, titish khanoom, *Niusha و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  9. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    765
    میزان امتیاز
    71
    پسند شده
    537
    پسند کرده
    0

    re: ღ ღ تزیین و طعم دار کردن کره و پنیر ღ ღ

    دوستاي گل با اجازه تون من هم يك چند تا نكته براي نزئين كره كه خودم استفاده مي كنم اين جا بگم كه اميدوارم خوش تون بياد.....

    من گاهي كره ي طعم دار رو اگر توش سبزي نريخته باشم، توي فريزر مي گذارم و بعد با چاقوي دالبري برشش مي زنم و روش پودر پسته مي ريزم.....

    گاهي هم كره ي طعم دار رو در قالب هاي كوچولوي شكل دار مي ريزم و مي گذارم خودش رو در فريزر بگيره..... بعد از قالب خارج مي كنم كه البته از قالب خارج كردنش يك كوچولو سخته....

    يك روش ديگه هم اينه كه كره ي طعم دار يا ساده رو مي گذارم يك كم نرم بشه و بعد باهاش شكوفه مي زنم..... توي بشقاب به رنگ تيره، روي فينگر سندويچ ها، گاهي هم روي نان تست و كيك نان و پنير.....




    اين كره ي شكوفه زده شده روي كاپ كيك هست كه مي شه همين گل آفتاب گردان رو توي بشقاب هم درست كرد.....




    خيلي مواقع كره رو با زعفران و رنگ هاي خوراكي رنگ مي زنم (بيشتر مواقع از زعفران و آب چغندر استفاده مي كنم گاهي هم رنگ هاي خوراكي مجاز) و بعد اون ها رو به شكل گل درست مي كنم....... اين ايده رو از نت گرفتم و خيلي ساده هست..... فقط كافيه ماسوره ي قيف متناسب با گلي كه مي خواهيد درست كنين رو در اختيار داشته باشين.....


    خيلي مواقع هم شده كه كره ام رو با قالب گرد بستني، قالب زدم و توپي شكل آماده كردم..... يك چيزي مثب شكل زير

    البته ديگه دورش رو چنگال نزدم.....

    يكي از دوستانم هم در ايران كره رو درست مثل حلوا توي بشقاب بعد از نرم شده صاف مي كنه و با چنگال و چاقو و مهرهاي نخصوص شيريني بهشون شكل مي ده......


    اين عكس ها هم براي ايده خيلي خوبه.....
    اين بشقاب كره رو من منزل يكي از اقوام هم ديدم و وقتي طرز كار رو پرسيدم بهم گفتن كه كره رو نيم ساعت در فريزر مي گذارن و بعد رنده مي كنن داخل بشقاب و بعد با سبزيجات تزئين مي كنن كه ساده نباشه..... منتها بايد كره ها پيش از شل شدن سرو بشن..... و در كنار ديس پلو سر سفره قرار داده بشه...... ميهمان ها مي تونن با قاشق كره رو بردارن و روي برنج بپاشن..... اين فرم كره خيلي هم زود روي برنج آب مي شه.....


    كره رو درست مي شه مثل سالاد الويه به اشكال مختلف عروسكي آماده كرد..... اين دو نمونه براي ايده:



    در بعضي هتل ها براي صبحانه ديدم كه كره و پنير رو با هم قالب مي زنن و آماده مي كنن..... من خودم درست نكردم و روش كار رو نمي دونم اما چند عكس مشابه با چيزي رو كه ديدم براي ايده مي گذارم.....



    از اين بشقاب زيبا هم مي شه ايده گرفت براي تزئين كره خصوصا براي صبحانه


    يكي از دوستان تزئين كره ي خاله شهلاي گل رو پرسيده بودن كه من با اجازه شون پيش از اون كه ايشون بيان و توضيح بدن براي دوست مون مي گم كه احتمالا خاله شهلاي خوش سليقه و نازنين مون از وسيله يي مشابه اين وسيله استفاده كردن و با كشيدن روي كره، كره هاشون رو اون قدر زيبا آماده كردن.....


    مي شه با كره هاي خوشگل ايده ي خاله شهلا دسته گل هم درست كرد..... با كاهو و تره..... تره هاي اين جا نازك هست درست مثل اين شكل..... اگر تره هاي اين طوري دم دست تون نبود مي تونين با دم پيازچه هاي نازك هم شبيه اين دسته گل خوشگل رو درست كنين.....



    اين هم چند تا ايده ي ديگه كه به راحتي با كره ي قالب زده مي شه اون رو درست كرد.....
    كره به شكل طوطي:


    كره به شكل كيك تولد:


    كره به فرم توپ بيسبال يا تخم مرغي:


    توپ كره يي هاي شكل دار كه با غلتاندن توپ ها روي وسايلي كه برجستگي دارن مي شه درست شون كرد:


    شكوفه ي كره يي با استفاده از قيف:


    كره ي توپي طعم دار:


    سيني كره بهاري:
    nilo0far و باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  • نی نی وان
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.