نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree439Likes

موضوع: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

نمایش نتایج: از 673 به 680 از 686
صفحه 85 از 86 نخستنخست ... 758283848586 آخرینآخرین
  1. #673
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تداعی 61 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۳
    نوشته ها
    418
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2381
    پسند کرده
    2060
    راستی من ما کروفرم سولاردوم ال جی هست دو تا مرغ حدود 2 کیلویی همزمان داخلش جا میشه؟

  2. #674
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    329
    پسند شده
    4771
    پسند کرده
    771
    نـــــــــــــــــــه .... یکی .... دو تا جا نمی*شه
    شوید پلو
     
    تداعی 61 این نوشته را پسندیده.

  3. #675
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تداعی 61 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۳
    نوشته ها
    418
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2381
    پسند کرده
    2060
    نقل قول نوشته اصلی توسط شهلا ک نمایش پست ها
    نـــــــــــــــــــه .... یکی .... دو تا جا نمی*شه

  4. #676
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7081
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط تداعی 61 نمایش پست ها
    چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه تجربش رو دارید لطف کنید و راهنمایی کنید

    من در وبلاگ شف طیبه خوندم در مورد تزیین دیس مرصع پلو که وقت گیر هست ایشون تزیین می کنند قبل مهمانی و داخل ماکروفر داغ می کنند، میخوام بدونم کسی همچین تجربه ای داره؟بعد در این صورت روی برنج سلفون چیزی می کشید و داخل یخچال میزارید؟موقع داغ کردن ان مغزیجات طعم بدی نمیگیره؟و برنج داخل ماکروفر قشنگ گرم میشه؟ممنون میشم اگه کسی این کار رو کرده راهنمایی کنه

    برای سرو نوشیدنی در مهمانی، کسی تجربه چیدن میز با انواع دمنوش و قهوه و قهوه ساز و چای ساز رو داره؟مثل حالتی که در بعضی عروسی ها هست، مهمان های من از دمنوش ها خیلی استقبال می کنند ولی دمنوش های من به صورت تی بک نیست، من چای به خونگی، به لیمو، بابونه، بهار نارنج، گل و گاوزبان و ... دارم ولی به صورت تی بک نیست، نمیدونم چه طوری باید به مهمان ها پیشنهاد بدم و براشون سرو کنم، یک چای ساز برقی ایستاده دارم، و یک دستگاه 3 کاره قهوه ساز، کاپیچینو و اسپرسو که نمیدونم درست هست روی یک میز جداگانه چیده بشه دمنوش و قهوه و شیر و نبات و ... کنارش بزارم ، کلا با نحوه سرو مشکل دارم،یا اینکه کار رو سخت نکنم،چای سیاه دم کنم، و اگه کسی خواست قهوه داخل اشپزخونه درست کنم

    و اینکه من هودم خرابه، یکی از غذاها فیله ماهی هست، ممنون میشم تجربه تون در مورد سرو ماهی و میگو رو بگید با توجه به اینکه باید داغ و تازه سرو بشن و از قبل نمیشه امادشون کرد، من در نظرم هست داخل فر ماهی رو درست کنم،به نظرتون داخل فر هم درست بشه بوی ماهی میگیره خونه؟ باید روغن زیاد بریزم داخل سینی فر که خوب در بیاد؟
    کسی تجربه درست کردن مرغ بریون از قبل و بعد گرم کردنش رو داره؟من هم مرغ بریون دارم هم ماهی از فر برای ماهی میخوام استفاده کنم
    عزیزم راجع به برنج تجربه ای ندارم . اما وقتی غذا داخل مایکرو داغ کردم یکم انگار حالت خشکی به غذا دست میده( چون توی مایکرو اب برنج کشیده میشه )
    اما من همسرم اشپز و غذاهایی که توی اشپزخانه اش درست میکنه توی قابلمه و داخل فر میزاره هیچ فرقی با روی گاز نداره اما اگه خواستی بزاری سلفون روش نکشید. به نظر من میتونید یکبار یک دیس برنج برای خودتون توی فر داغ کنید و تجربه کنید .
    برای سرو دمنوش و ...... در ابتدا با چای از مهمانان پذیرایی کنید بعد دور بعدی یک سوال از مهمانانتان بپرسید که با کدام دمنوش ها یا قهوه موافقن براشون اماده کنید .من ماهی توی فر درست کردم . بستگی به نوع ماهیتون هم داره . چون بعضی از ماهی ها خیلی بودار هستن . من روی ماهی را فویل کشیدم و توی فر گذاشتم .
    مرغ هم میتونی از قبل درست کنید و داخل فر داغ کنید مشکلی نیست.
    ؟؟؟؟
     
    .افسوس., تداعی 61, Nicole68 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  5. #677
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تداعی 61 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۳
    نوشته ها
    418
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2381
    پسند کرده
    2060
    نایاب جان خیلی محبت کردید که وقت گذاشتید

    من دو تا مرغ بریون میخوام داخل فر بزارم،یعنی اول مرغ ها رو درست کنم از فر در بیارم، بعد ماهی ها رو بزارم،چون برنامه ام اینه ماهی تا لحظات اخر داخل فر باشه که گرم بیارم، فقط نگران این بود مرغ چون درسته و بریون هست ان حالت و کیفیتش رو از دست بده
    نایاب جان کف کف فر قابلمه یا ظرف پیرکس میشه گذاشت؟البته با دمای مینیمم فر، من فرم تو کار و واقعا کوچیکه ، بعد فرمودید قابلمه بدون سلفون،فویل می کشن روش؟چون درب شیشه ای قابلمه فکر کنم نشه داخل فر گذاشت
    رلستش من سال پیش حتی سوپ رو داخل سوپ خوری سرویس چینی کشیدم و حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه ای کف فر با دمای مینیمم گذاشتم که گرم بمونه ولی نمیدونم چرا الان ترسو شدم
    نایاب 90 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  6. #678
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    635
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3320
    پسند کرده
    4196
    تداعی جان منم نظرم رو می گم شاید مفید واقع شد...
    درباره برنج... من خوندم که کسایی که مهمون دارن از طبقه زیر فرشون که یادم نیست اسمش گرمخونه بود یا یه چیز دیگه استفاده می کنند که غذا گرم بمونه... اما به نظر من اگه برنج و تزئیناتش لحظه سرو انجام نشه زیاد شکل جالبی نخواهد داشت... حالا نیم ساعت قبل نه ولی بعد 2-3 ساعت شما فک کن زرشکا چه شکلی می شن!!
    کلا هر چیزی هم داخل یخچال می ذاری در هر صورت باید درش بسته باشه و هوا نکشه چون گذشته از کاهش کیفیت غذا، نه بوی یخچال رو عوض کنه و نه بوی یخچال رو بگیره... با این اصل حتی بعد 5 سال یخچال من یکذره بو نداره... غذا با کیفیت تر هم می مونه نسبت به حالتی که روباز بذاریمش داخل یخچال

    اینجور که معلومه مهمونی شما رسمیه... و به نظر من استفاده از چای غیر تی بگی زیاد باکلاس نیست به نظر من اگه اصرار دارید که حتما انواع دمنوش داشته باشید بصورت تی بگ تهیه کنید بهتره... و خب نمی دونم چند تا مهمون دارید و قراره جلوشون بگیرید بردارن یا سلف سرویسیه... اما مثل تولد هم می تونید کار کنید که یه سماور بزرگ بذارید با آب جوش و کنارش تی بگ ها رو بذارید با مثلا نبات طعم دار و... یا نه اگه کلا می خواید راحت تر باشید می تونید چای سیاه به صورت معمولی سرو کنید و نبات ها رو طعم دار بذارید و پذیرایی غیر تی بگی رو تو مهمونی های دوستانه تر انجام بدید...

    تو فر هم غذا بوش متصاعد میشه حتی بیشتر و قوی تر... فقط به نظر من اگه خیلی حساسید، اگه صلاح می دونید یک مدلش کنید یعنی یا مرغ یا ماهی که بوهاشون قاطی نشه چون بوی تکش خیلی هم خوبه به نظر من به خصوص بوی مرغ بریون...
    حالا نشد هم پنجره ها رو کمی باز بذارید و آشپزخونه رو هم کامل باز بذارید که بو خارج شه
    برای گرفتن بوی ماهی هم طعم دار کردن خوبش و استفاده از ادویه مناسب می تونه بوش رو بهتر کنه...

    حالا اگه فرتون کوچیکه می تونید براحتی دو تا مرغ رو تو قابلمه درست کنید و تا لحظات آخر می تونه رو گاز بذارید و مشکلی بابت گرم سرو شدنش نداشته باشید... حتی خیلی زودتر درست کنید و درشو کیپ ببندید و بذارید آخر سر از همه تا داغ شه و تمام...

    دوای ترس هم اقدام هست... اگه می ترسید یک بار تست کنید خب... هیچی نمی شه...گذشته از این هیچوقت برای بار اول یه چیز رو روی مهمون امتحان نکنید
    مطمئن باشید از پسش برمیاید
    پیتزا
     
    نایاب 90, *شمیم*, مامان غزل و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    می دونم که می تونم

  7. #679
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تداعی 61 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۳
    نوشته ها
    418
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2381
    پسند کرده
    2060
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nicole68 نمایش پست ها
    تداعی جان منم نظرم رو می گم شاید مفید واقع شد...
    درباره برنج... من خوندم که کسایی که مهمون دارن از طبقه زیر فرشون که یادم نیست اسمش گرمخونه بود یا یه چیز دیگه استفاده می کنند که غذا گرم بمونه... اما به نظر من اگه برنج و تزئیناتش لحظه سرو انجام نشه زیاد شکل جالبی نخواهد داشت... حالا نیم ساعت قبل نه ولی بعد 2-3 ساعت شما فک کن زرشکا چه شکلی می شن!!
    کلا هر چیزی هم داخل یخچال می ذاری در هر صورت باید درش بسته باشه و هوا نکشه چون گذشته از کاهش کیفیت غذا، نه بوی یخچال رو عوض کنه و نه بوی یخچال رو بگیره... با این اصل حتی بعد 5 سال یخچال من یکذره بو نداره... غذا با کیفیت تر هم می مونه نسبت به حالتی که روباز بذاریمش داخل یخچال

    اینجور که معلومه مهمونی شما رسمیه... و به نظر من استفاده از چای غیر تی بگی زیاد باکلاس نیست به نظر من اگه اصرار دارید که حتما انواع دمنوش داشته باشید بصورت تی بگ تهیه کنید بهتره... و خب نمی دونم چند تا مهمون دارید و قراره جلوشون بگیرید بردارن یا سلف سرویسیه... اما مثل تولد هم می تونید کار کنید که یه سماور بزرگ بذارید با آب جوش و کنارش تی بگ ها رو بذارید با مثلا نبات طعم دار و... یا نه اگه کلا می خواید راحت تر باشید می تونید چای سیاه به صورت معمولی سرو کنید و نبات ها رو طعم دار بذارید و پذیرایی غیر تی بگی رو تو مهمونی های دوستانه تر انجام بدید...

    تو فر هم غذا بوش متصاعد میشه حتی بیشتر و قوی تر... فقط به نظر من اگه خیلی حساسید، اگه صلاح می دونید یک مدلش کنید یعنی یا مرغ یا ماهی که بوهاشون قاطی نشه چون بوی تکش خیلی هم خوبه به نظر من به خصوص بوی مرغ بریون...
    حالا نشد هم پنجره ها رو کمی باز بذارید و آشپزخونه رو هم کامل باز بذارید که بو خارج شه
    برای گرفتن بوی ماهی هم طعم دار کردن خوبش و استفاده از ادویه مناسب می تونه بوش رو بهتر کنه...

    حالا اگه فرتون کوچیکه می تونید براحتی دو تا مرغ رو تو قابلمه درست کنید و تا لحظات آخر می تونه رو گاز بذارید و مشکلی بابت گرم سرو شدنش نداشته باشید... حتی خیلی زودتر درست کنید و درشو کیپ ببندید و بذارید آخر سر از همه تا داغ شه و تمام...

    دوای ترس هم اقدام هست... اگه می ترسید یک بار تست کنید خب... هیچی نمی شه...گذشته از این هیچوقت برای بار اول یه چیز رو روی مهمون امتحان نکنید
    مطمئن باشید از پسش برمیاید

    عزیزم ممنون بابت وقتی که گذاشتید. بله مهمانی رسمی هست و تعداد حدود 14 نفر.ممنون از پیشنهادهای خوبتون. بله در مورد برنج با توجه به نظر شما و نایاب عزیز تصمیم گرفتم برنج رو موقع سرو بکشم و تزیین کنم.مرغ بریون و ماهی رو تجربه درست کردنش در فر برای مهمانی رو دارم. ولی خوب دفعات قبل یکی از اینها بوده، راستش من گازم کوچکترین سایز گاز رومیزی هست به طور همزمان فقط دو تا قابلمه حالت ضربدری می تونم روش بزارم. فرش هم کوچیکه و اصلا قسمت گرم نگه دار نداره.همسایه واحد کناریم پیشنهاد دادن که برای گرم کردن غذاها می تونم کاملا از فر و گاز ایشون استفاده کنم، حتی پیشنهاد دادن کلیه غذاها که باید سرو بشه قبل ورود مهمون ها یا حتی بعدش به منزل ایشون منتقل بشه و من انجا که خلوته با خیال راحت غذاها رو بکشم و بعد بیارم منزل خودم برای سرو، یا حالا یک بخشی از غذاها،منتهی من حس میکنم درست نیست که جلوی مهمون ها من و همسرم با دیس های اماده غذا از خونه همسایه بیایم.
    بابت پیشنهادتون در مورد سرو نوشیدنی ممنون.
    فکر میکنم بهترین کار اینه من در اولین فرصت گازمو عوض کنم
    Nicole68, pariyan و .افسوس. این نوشته را پسندیده.

  8. #680
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فاطمه
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    زمین خدا
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    357
    پسند کرده
    363
    برای فسنجون چقدر مغز گردو و پسته میخواد؟؟

    برای 25 نفر 300 گرم مغز گردو و 600 گرم مغز پسته کافی؟؟

صفحه 85 از 86 نخستنخست ... 758283848586 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • موضوعات مشابه

    1. ***بيايد احساسات زيبامون رو باهم شريك بشيم***
      توسط saeedeh64 در انجمن اینجا همه چی در همه !!! - Open Discussion
      پاسخ: 133
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۲/۰۵, ۰۹:۴۷ قبل از ظهر
    2. كارهاي گرافيك ديجيتالمونو اينجا ميذاريم
      توسط ماتی در انجمن هنرهای تجسمی - Visual Arts
      پاسخ: 186
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۶/۱۰, ۰۷:۲۰ بعد از ظهر
    3. ايروبيك
      توسط rozhin704 در انجمن تناسب اندام ( چاقی - لاغری ) - Fitness
      پاسخ: 62
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۵/۰۱, ۱۱:۳۱ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما