نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree439Likes

موضوع: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

نمایش نتایج: از 641 به 648 از 686
صفحه 81 از 86 نخستنخست ... 7178798081828384 ... آخرینآخرین
  1. #641
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرناک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    485
    میزان امتیاز
    19
    پسند شده
    2060
    پسند کرده
    5147

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط سیب نقره ای نمایش پست ها
    سلام دوستای گلم
    ازتون راهنمایی می خواستم
    اولین بار هست می خوام واسه مهمونی پنجشنبه شب سوپ شیر درست کنم، اگر از ظهر درست کنم بد نمیشه؟روی سوپ نمی بنده؟
    چون غذا و دسر و سالاد هم دارم می خوام زودتر کارامو بکنم که وقتی مهمون اومد بشینم پیششون
    ممنون از جوابتون
    سلام دوست عزیز...من چند ماه پیش برای دو تا مهمونی که داشتم این کار رو کردم...هیچ مشکلی هم پیش نیومد...خیلی هم مورد استقبال واقع شد.
    سیب نقره ای و najmehkhatoon این نوشته را پسندیده.
    ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت / زهرایی و خورشید غبار قدمت
    کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ / ای وسعت دلهای شکسته ، حَرَمت


  2. #642
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان هنرمند نمایش پست ها
    سلام خانوما.ما تو مهمونیامون زیاد اهل تشریفات نیستیم.همه چی خیلی مختصر و سادست.خواستم ازتون بپرسم که شما تو مهمونیهاتون چطور پذیرایی میکنین؟مراحل کارتون چیه ینی؟اول که مهمون میاد چی میدین بهشون؟این پیش غذارو سر میز شام میذارین یا قبل میز بهشون میدین؟براشون تخمه نمیارین؟چیه خب نمیدونم،نخندین بهماااا.مراحل مهمونیاتونو برام بگین به ترتیب
    دوست خوبم همین تاپیک رو از ابتدا بخونین تقریبا همه دوستان مراحل کار رو نوشته اند. من به طور خلاصه اینطوری پذیرایی می کنم: اول که مهمونی اومد سریع چای و شیرینی میارم، میوه هم روی میزه اما مدتی بعد می چینم توی ظرف و جلوشون می ذارم. باز نقلات دیگه اگر باشه تعارف می کنم. یکی دو ساعت بعد شام رو یکجا روی میز میارم. یعنی پیش غذا و غذا باهم روی میزه و معمولا هم شام که تموم شه اگر دسرم ژله طوری باشه سر میز شام میارم و اگر کیک و تیرامیسو طوری باشه نیم ساعت بعد با چایی میارم. دیگه هم تا آخر شب چیز خاصی تعارف نمی کنم همه چیز روی میز هست. در ضمن به هیچ وجه در حضور مهمون میز رو جمع نمی کنم و غذاها و ظرفها روی میز می مونه تا مهمون از در بره بیرون. (چون نمی خوام مهمون موظف به کمک شه) راستی من کلا تخمه برای پذیرایی نمیاریم ولی عید مثلا که آجیل هست اون رو هم جزو تنقلات قبل از شام می ذارم براشون، البته با وجود آجیل باید شام رو سبک تر گرفت.
    kiyana91, mina1990, Nicole68 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  3. #643
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    8
    سلام خانم های کدبانو
    تاپیک از اول خوندم اما این مورد پیدا نکردم
    من با هیچ چیزی تو مهمونی مشکل ندارم جز گرم نگ داشتن غذاهای خشک مثل جوجه یا مرغ سوخاری
    میشه بگید اگه دو سه ساعت قبل مرغ سوخاری اماده کنم و بخوام توی فر گرم نگه دارم رو چه دمای بذارم خوبه ؟؟؟ روشا بپوشونم یانه ؟؟؟؟ حرارت بالا بهتر یا پایین یا هردو لازمه ؟؟؟؟
    ممنون میشم سریع جواب بدید خیلی عجله دارم فرداشب یه مهمونی حدود 30نفره دارم
    بازم ممنون

  4. #644
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    2396
    نقل قول نوشته اصلی توسط مونا18 نمایش پست ها
    سلام خانم های کدبانو
    تاپیک از اول خوندم اما این مورد پیدا نکردم
    من با هیچ چیزی تو مهمونی مشکل ندارم جز گرم نگ داشتن غذاهای خشک مثل جوجه یا مرغ سوخاری
    میشه بگید اگه دو سه ساعت قبل مرغ سوخاری اماده کنم و بخوام توی فر گرم نگه دارم رو چه دمای بذارم خوبه ؟؟؟ روشا بپوشونم یانه ؟؟؟؟ حرارت بالا بهتر یا پایین یا هردو لازمه ؟؟؟؟
    ممنون میشم سریع جواب بدید خیلی عجله دارم فرداشب یه مهمونی حدود 30نفره دارم
    بازم ممنون
    بارها شده که مرغ سوخاری درست کردم و همان لحظه نخواستم سرو کنم ، توی فر برقی گذاشتم در حد 4 یا 5 دقیقه فر روشن کردم خیلی خوب هم شده بود و اصلا طعم مرغ سوخاری تغییر نکرده بود
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. #645
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    8
    نقل قول نوشته اصلی توسط nazi15 نمایش پست ها
    بارها شده که مرغ سوخاری درست کردم و همان لحظه نخواستم سرو کنم ، توی فر برقی گذاشتم در حد 4 یا 5 دقیقه فر روشن کردم خیلی خوب هم شده بود و اصلا طعم مرغ سوخاری تغییر نکرده بود
    عزیز ممنون از جوابتون ولی منظورتون اینه که 5دقیقه قبل از سرو فر روشن کردید یا گذاشتی 5دقیقه فر گرم شده خاموش کردید ومرغ تا موقع شام توی فر مونده ؟؟؟؟

  6. #646
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nadin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    zanjan
    نوشته ها
    223
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    2588
    پسند کرده
    924
    دوستان یه سوال خنده دا ردارم ما حدود 40نفر مهمون برای شب نشینی داریم با چی پذیرایی کنیم؟
    روزهای سخت دوام نمی آورند، اما انسانهای سخت چرا .

  7. #647
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamane momene آواتار ها
    فاطمه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۹
    محل سکونت
    فعلا قم
    نوشته ها
    292
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    519
    پسند کرده
    1200
    نقل قول نوشته اصلی توسط nadin نمایش پست ها
    دوستان یه سوال خنده دا ردارم ما حدود 40نفر مهمون برای شب نشینی داریم با چی پذیرایی کنیم؟
    چرا خنده دار دوست خوبم. چیزایی که به ذهنم میرسه: آش یا بستنی با توجه به هوای منطقه ای که هستید- کیک خونگی و قهوه - دیس میوه شامل برش های هندوانه و طالبی که میتونید زیبا برش بزنید-تخمه و البالو خشکه و برگه -سینی فینگر ساندویچ و کاناپ ها- چیپس و ماست - حمص که با تکه های سبزیجات یا ترتیلا سرو بشه و در آخر چایی با برگ نعناع تازه و نبات
    مرغ تو فر
     
    nadin و پنجه طلایی این نوشته را پسندیده.
    چرا رفتی چرا من بی قرارم به سر سودای آغوش تو دارم.....

  8. #648
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    minafeelgood آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    23
    پسند کرده
    35
    سلام خانوما.من تازه عضو سایت شدم و از اینکه با این تاپیک آشنا شدم خیلی خوشحالم و واقعا از این همه هنرمندی و تدبیر دوستان لذت بردممنم یه مشکلی دارم که نمیدونم دقیقا کجا باید مطرح بشه؟مشکلم اینه که من دوست دارم برای شام خودمون و مهمون خیلی چیزای نیمه آماده داشته باشم و هر وقت که خواستم سریع یه چیزی درست کنم. ولی نمیدونم چه چیزایی و در چه حدی میشه از قبل آماده کرد؟منظورم برای مهمون نیستا برای روزانه خودمون.کلا میخوام بدونم خانمای کدبانو برای صبحانه و ناهار و شام خودشون چجوری و در چه حدی تدارک میبینن؟ چه روشها و شگردهای جدیدی برای آماده و نگهداری مواد غذایی تو فریزر بلدین؟اگه تاپیک خاصی در این زمینه هست ممنون میشم راهنماییم کنید.
    Negara این نوشته را پسندیده.

صفحه 81 از 86 نخستنخست ... 7178798081828384 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • موضوعات مشابه

    1. ***بيايد احساسات زيبامون رو باهم شريك بشيم***
      توسط saeedeh64 در انجمن اینجا همه چی در همه !!! - Open Discussion
      پاسخ: 133
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۲/۰۵, ۰۹:۴۷ قبل از ظهر
    2. كارهاي گرافيك ديجيتالمونو اينجا ميذاريم
      توسط ماتی در انجمن هنرهای تجسمی - Visual Arts
      پاسخ: 186
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۶/۱۰, ۰۷:۲۰ بعد از ظهر
    3. ايروبيك
      توسط rozhin704 در انجمن تناسب اندام ( چاقی - لاغری ) - Fitness
      پاسخ: 62
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۵/۰۱, ۱۱:۳۱ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما