نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree439Likes

موضوع: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

نمایش نتایج: از 633 به 640 از 686
صفحه 80 از 86 نخستنخست ... 7077787980818283 ... آخرینآخرین
  1. #633
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۶
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    24
    نقل قول نوشته اصلی توسط حسنا 296 نمایش پست ها
    سلام دوستان نمیدونم جای سوالم کجاست ما قرار بود امروز یه مهمونی ترتیب بدیم ولی مهمان امروز صبح زود زنگ زد که نمیتونه بیاد منم دیشب به اندازه سیزده نفر برنج خیسوندم (هیچوقت شب برنج نمیخیسوندما) حالا برنجارو چه جوری نگهداری کنم اصلا چیکارشون کنم

    برنج ها رو آبکش کن ولی دم نده و بزار یخچال هربار به اندازه مصرف دم کن
    برنج خیس کرده خراب میشه
    اگرم خیلی زیاده و مصرف ارد برنج داری بخشی از اونها رو ارد برنج درست کن
    نایاب 90, fahim68 و sita-golam این نوشته را پسندیده.
    هواگرفته بودوباران ميباريدكودكي گفت خدايا گريه نكن.همه چيزدرست ميشه!

  2. بانک بند ناف
  3. #634
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $$blue rose$$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    1,063
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    7272
    پسند کرده
    1061
    نقل قول نوشته اصلی توسط حسنا 296 نمایش پست ها
    سلام دوستان نمیدونم جای سوالم کجاست ما قرار بود امروز یه مهمونی ترتیب بدیم ولی مهمان امروز صبح زود زنگ زد که نمیتونه بیاد منم دیشب به اندازه سیزده نفر برنج خیسوندم (هیچوقت شب برنج نمیخیسوندما) حالا برنجارو چه جوری نگهداری کنم اصلا چیکارشون کنم
    عزیزم
    ما قدیما که مادربزرگم تعریف میکنی یکی از اشناهامون از اونا بوده که مهموناش تعدادشون معلوم نبوده هر روز یه عده میومدن
    اشپزشون برنج با نمک زیاد خیس میکرده هر وقت مهمون میومده برای غذاها از همون خیس کرده بر میداشته با پیمونه میپخته شمام میتونی نمکشو زیاد کنی خیلی زیاد کن بزار بمونه جای خنک برای هر وعده به اندازه خودتون ابکش کن
    الی1393, marziyeh.ali1, نایاب 90 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  4. #635
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۶
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    138
    پسند کرده
    347
    سلام
    من آخر هفته مهمون دارم. حدودا 6 نفریم
    غذا میخوام مرغ بذارم یا قورمه سبزی
    نظرتون درباره دسرچیه؟؟
    یکی از مهمونا از ژله و شله زرد متنفره!!
    ولی بقیه عاشق ژله هستن!!!
    چی بذارم برای اون یه نفر؟؟
    نایاب 90 این نوشته را پسندیده.

  5. #636
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7081
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط سمیراسارا نمایش پست ها
    سلام
    من آخر هفته مهمون دارم. حدودا 6 نفریم
    غذا میخوام مرغ بذارم یا قورمه سبزی
    نظرتون درباره دسرچیه؟؟
    یکی از مهمونا از ژله و شله زرد متنفره!!
    ولی بقیه عاشق ژله هستن!!!
    چی بذارم برای اون یه نفر؟؟
    سلام سمیرا سارا عزیز
    اون یک نفر کارامل هم دوست نداره . براش پودینگ زعفرانی درست کن خوشمزست
    ؟؟؟؟
     
    سمیراسارا این نوشته را پسندیده.

  6. #637
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    ارکیده جان اینکه میخواین دوستان خارجیتونو با فرهنگ و غذاهای سنتی ایرانی آشنا کنین جای تقدیر داره. امیدوارم برای جواب دادن دیر نشده باشه ولی اونطور که من دیدم، اکثر خارجیها از دوغ و کشک ما زیاد خوششون نمیاد برای همینم کشک بادمجون و ... شاید مورد توجه واقع نشه. بجاش میتونین از بورانیهای مختلف استفاده کنین. بیف استراگانف یا چیکن استراگانوف هم خوبه....برای مهمونی شام فکر نمیکنم برنج زیاد خورده بشه و مهمترین نکته در مورد خورشتها اینه که خورشتها رو برای مهمونهای خارجی باید آبدار درست کرد. یعنی اونطور که ما ایرانیها میگیم خورشت باید جا بیفته و لعاب داشته باشه از نظر اونا چرب و چیلیه. بهتره خورشتها آبدار باشن و کم چرب.... اونا عادت دارن که اگه مثلا غذا لوبیا پلوئه،کمی از مخلوط لوبیا و گوشت و مخلفاتش بصورت آبدار باشه تو کاسه های کوچیک کنار غذا و داخل برنج بریزن و بخورن. در مورد خورشتها بهتره گوشتهای بزرگ داشته باشه و سالادهای کنار غذا خیلی مهمه. چند نوع سالاد مختلف در کنار غذاها هم سفره رو قشنگتر میکنه هم سیرکننده است. ماهی هم اگه در فصل گرم خورده میشه گزینه خوبیه. اگه میتونین کباب تو فر هم تهیه کنین ،بهترین راهه تا بتونین کباب کوبیده رو بهشون معرفی کنین...امیدوارم مهمونیتون بخوبی برگزار بشه.
    eshgheasemani, Negara, Shiva Sh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #638
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $$blue rose$$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    1,063
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    7272
    پسند کرده
    1061
    نقل قول نوشته اصلی توسط $$blue rose$$ نمایش پست ها
    عزیزم
    ما قدیما که مادربزرگم تعریف میکنی یکی از اشناهامون از اونا بوده که مهموناش تعدادشون معلوم نبوده هر روز یه عده میومدن
    اشپزشون برنج با نمک زیاد خیس میکرده هر وقت مهمون میومده برای غذاها از همون خیس کرده بر میداشته با پیمونه میپخته شمام میتونی نمکشو زیاد کنی خیلی زیاد کن بزار بمونه جای خنک برای هر وعده به اندازه خودتون ابکش کن
    خب در تکمیل توضیحات قبلیم
    من 4 تا پیمونه برنج برای ناهار خیس کردم مادر شوهرم گفت نونی بزار منم برنجو ابشو یکم کم کردم پرنمکش کردم گذاشتم تو یخچال
    فرداش ازش دوتا پیمونشو برداشتم دو دور اب روشو خالی کردم اب سرد ریختم بهش دست نزدم چون خیس خرده ترسیدم له بشه کته کردمش خیلی خوب از اب در امد
    دوتا پیمونه بعدیش حدود یه هفته تو یخچال خیس کرده موند رفتیم مسافرت برگشتیم دو روز همونو ابکش کردم خیلیم خوب از اب درامد

    پس اصلا نگران برنج خیس کردتون نباشید نمکشو زیاد کنید بزارید یه جای سرد هر موقع خواستید ازش پیمونه کنید فقط ابشو عوض کنید تا نمکش متعادل بشه
    fahim68 و malihejoon773 این نوشته را پسندیده.


  8. #639
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان هنرمند آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۷
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    108
    پسند کرده
    41
    سلام خانوما.ما تو مهمونیامون زیاد اهل تشریفات نیستیم.همه چی خیلی مختصر و سادست.خواستم ازتون بپرسم که شما تو مهمونیهاتون چطور پذیرایی میکنین؟مراحل کارتون چیه ینی؟اول که مهمون میاد چی میدین بهشون؟این پیش غذارو سر میز شام میذارین یا قبل میز بهشون میدین؟براشون تخمه نمیارین؟چیه خب نمیدونم،نخندین بهماااا.مراحل مهمونیاتونو برام بگین به ترتیب

  9. #640
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    47
    سلام دوستای گلم
    ازتون راهنمایی می خواستم
    اولین بار هست می خوام واسه مهمونی پنجشنبه شب سوپ شیر درست کنم، اگر از ظهر درست کنم بد نمیشه؟روی سوپ نمی بنده؟
    چون غذا و دسر و سالاد هم دارم می خوام زودتر کارامو بکنم که وقتی مهمون اومد بشینم پیششون
    ممنون از جوابتون
    الهی!مرا آن ده که آن به...

صفحه 80 از 86 نخستنخست ... 7077787980818283 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. ***بيايد احساسات زيبامون رو باهم شريك بشيم***
      توسط saeedeh64 در انجمن اینجا همه چی در همه !!! - Open Discussion
      پاسخ: 133
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۲/۰۵, ۰۹:۴۷ قبل از ظهر
    2. كارهاي گرافيك ديجيتالمونو اينجا ميذاريم
      توسط ماتی در انجمن هنرهای تجسمی - Visual Arts
      پاسخ: 186
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۶/۱۰, ۰۷:۲۰ بعد از ظهر
    3. ايروبيك
      توسط rozhin704 در انجمن تناسب اندام ( چاقی - لاغری ) - Fitness
      پاسخ: 62
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۵/۰۱, ۱۱:۳۱ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما