نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree439Likes

موضوع: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

نمایش نتایج: از 585 به 592 از 686
صفحه 74 از 86 نخستنخست ... 647172737475767784 ... آخرینآخرین
  1. #585
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,894
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10422
    پسند کرده
    11789
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان سالاد فصلو روز قبل مهمونی درست کنیم تلخ نمیشه ؟؟
    عزیزم مگه سالاد فصل چقدر وقت میگیره که بخوای روز قبل درستش کنی ؟

    به نظر من شما بهتره روز قبل مواد سالاد رو بشوری البته بجز کاهو و سس رو درست کنی و روز مهمونی حداکثر توی نیم ساعت اماده میشه

    گوجه ، خیار ، و هویج خرد شده تغییر رنگ میدن و اصلا تازه نمیمونن
    MaryamYas این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #586
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط live نمایش پست ها
    عزیزم مگه سالاد فصل چقدر وقت میگیره که بخوای روز قبل درستش کنی ؟

    به نظر من شما بهتره روز قبل مواد سالاد رو بشوری البته بجز کاهو و سس رو درست کنی و روز مهمونی حداکثر توی نیم ساعت اماده میشه

    گوجه ، خیار ، و هویج خرد شده تغییر رنگ میدن و اصلا تازه نمیمونن
    با احترام به نظر شما دوست خوبم.اگه یه موقع خیلی لنگ موندین.
    میتونی خیار را برش داده ولی همونجوری به هم چسبیده بمونن. و هویج را هم رنده کنین. هر کدوم را تو ظرفهای جداگونه سلفون کشیده تو یخچال بگذارین و اون روز برای تزیین استفاده کنین.پوست گوجه هاتون را هم مث گل گوجه کنین و به صورت بالا انجام بدین و گوجه را همون روز اسلایس کنین.
    در مورد کاهو هم اگه چاقوی فلزی بهش نخوره سیاه و بدمزه نمیشن.
    **negarin**, hengamehh, MaryamYas و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  4. #587
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    دوستان خوبم.
    من تجربه کرده ام که به هیچ عنوان تو مهمونیهای مهم و رسمی ام غذا یا دسر یا کلا کار جدیدی را که قبلا امتحان نکرده ام را انجام ندم.
    یا لااقل چند روز قبلش تست کنم ببینم شدنی هست یا نه!

    اون روز استرس دارین .نمیدونین که نتیجه میده یا نه. اگر هم خرابکاری بکنین انگار یه کوه بدبختی افتاده رو سرتون .دیگه به کارهای دیگه هم نمیتونین برسین.

    یه نمونه اش همین سالاد یا مرغ که میخواین از روز قبل نگه دارین.خوب هزینه ای نداره که! یه بشقاب کوچیک از غذا یا سالاد امروزتون رو تو یخچال بگذارین بمونه.ببینین فردا باب میلتون هست یا نه!!!
    دوستون دارم
    malihejoon773, mina14 و ... رضوان ... این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #588
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    621
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    489
    پسند شده
    9721
    پسند کرده
    6500
    سلام دوستان


    راستش سرو سلف سرویس غذا برای من کمی عجیب به نظر میرسه؟


    فرضا من شش نفر مهمون داشته باشم. چند جور برنج و خورشت و دسر و سالاد رو بچینم روی میز بعد هم بشقاب ها و لیوان ها رو بچینم اون ور میز. حالا مهمون ها برن برای خودشون غذا و دسر بکشند یا برن رو میز یا سر سفر یا یه گوشه ای بشینن بخورن. شش نفرآدم. مسخره بازی نیست؟ خوب چه کاریه همه رو از همون ابتدا بچینم وسط سفره مهمون ها هم بشینن دورشو غذا بخورن. کل زندگی آدم هم برنج نمیریزه


    یا شاید هم من بد متوجه شدم. من هیچوقت برای مهمونی ها غذا ها رو سلف سرویس سرو نکردم. به نظرم کار بیخودیه


    به هر حال دوستایی که تجربه ای دارن میشه راهنمایی کنن مزیت این جور سرو غذا نسبت به سرو سنتی چیه؟ یا شاید هم فقط برای تعداد بالای مهمون استفاده میشه؟

    - - - Updated - - -
    ویرایش توسط malihejoon773 : ۱۳۹۲/۰۹/۱۸ در ساعت ۰۱:۵۳ قبل از ظهر
    elysian و MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  6. #589
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504
    ملیحه جون وقتی تعداد مهمون از تعداد صندلی های دور میز شام بیشتر باشه و میزبان اهل سفره انداختن نباشه طبیعتا می شه سلف سرویس دیگه.
    برای تعداد کم فکر کنم همه غذا رو سر میز سرو می کنند.
    malihejoon773, mary524, hengamehh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  7. #590
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    arasmis62 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    151
    نقل قول نوشته اصلی توسط malihejoon773 نمایش پست ها
    سلام دوستان


    راستش سرو سلف سرویس غذا برای من کمی عجیب به نظر میرسه؟


    فرضا من شش نفر مهمون داشته باشم. چند جور برنج و خورشت و دسر و سالاد رو بچینم روی میز بعد هم بشقاب ها و لیوان ها رو بچینم اون ور میز. حالا مهمون ها برن برای خودشون غذا و دسر بکشند یا برن رو میز یا سر سفر یا یه گوشه ای بشینن بخورن. شش نفرآدم. مسخره بازی نیست؟ خوب چه کاریه همه رو از همون ابتدا بچینم وسط سفره مهمون ها هم بشینن دورشو غذا بخورن. کل زندگی آدم هم برنج نمیریزه


    یا شاید هم من بد متوجه شدم. من هیچوقت برای مهمونی ها غذا ها رو سلف سرویس سرو نکردم. به نظرم کار بیخودیه


    به هر حال دوستایی که تجربه ای دارن میشه راهنمایی کنن مزیت این جور سرو غذا نسبت به سرو سنتی چیه؟ یا شاید هم فقط برای تعداد بالای مهمون استفاده میشه؟

    - - - Updated - - -
    دوست عزیز معمولا سلف سرویس زمانی استفاده میشه که شما میز غذاخوری با ظرفیت تعداد مهمونها ندارین،و سفره هم همه روش راحت نیستن،مخصوصا خانومایی که دامن میپوشن و یا کسایی که پادرد دارن،یا اصلا سخته با لباس رسمی رو زمین بشینن (در مهمونی های خودمونی آدم راحتتر لباس میپوشه)
    بعد هم به شدت به مهمونها ربط داره،مثلا من هیچوقت برای پدر بزرگ و مادر بزرگم سلف سرویس سرو نمیکنم،بلکه برای کسایی که به این شیوه آشنایی دارن اینکار رو میکنم.
    aydaa, *سایه روشن*, malihejoon773 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #591
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    arasmis62 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۸
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    151
    شرح یک مهمانی
    من چهارشنبه گذشته ساعت 8 شب خبر دار شدم که جمعه ناهار ده نفر مهمون دارم،مهمونهایی که چند ماهی میشد نیومده بودن،اول کارهام رو دسته بندی کردم،از شانسم سه شنبه ها که روز نظافت خونه است،اون هفته سرم شلوغ بود و خونه تمیز کاری حسابی نشده بود،چهارشنبه هم که سرکار بودم،پس یه نظافت کلی رو داشتم،پنجشنبه از صبح تا ظهر به گردگیری و جارو و شستن سرویسها و حمام و پختن ناهار همون روز گذشت.
    منو غذایی مورد نظرم:میرزا قاسمی،قرمه سبزی،لازانیا،سالاد فصل و سبزی خوردن و مخلفات بود.خوشبختانه مهمونهام اصلااااا اهل دسر نبودن
    بعد از ظهر پنجشنه مواد میانی لازانیا رو درست کردم و تو یخچال گذاشتم،میوه و وسایل سالاد رو خریدیم و به کمک همسر شسته و جابه جا کردیم،همون شب سالاد فصل رو هم درست کردم و کاملا تزیین شده سلفون کشیدم و گذاشتم تو یخچال،قابل توجه دوستان که اصلاااا مزه یا قیافه ی بدی پیدا نکرد،کاهو هم کاهو چینی بود.انار رو هم دون کردم و تو ظرف دربسته گذاشتم یخچال.
    سیر میرزا قاسمی رو هم سرخ کردم که فرداش خونه بوی سیر نده،بادمجون کبابی هم تو فریزر داشتم،برنج رو هم پاک کردم،لوبیای قرمه سبزی رو هم خیس کردم.لیست کارهای فردا رو نوشتم و خوابیدم.
    جمعه شش صبح بیدار شدم،اول پیاز سرخ کردم و قرمه سبزی رو بار گذاشتم،بعد برنج رو خیس کردم،میرزا قاسمی رو تا مرحله قبل از تخم مرغ زدن آماده کردم،سس سفید درست کردم و لازانیا رو چیدم و تو فر گذاشتم تا نزدیک ناهار فر رو روشن کنم،تازه ساعت 9 شده بود،صبحانه خوردیم،کمی خونه رو مرتب کردم و برنج رو آبکش کردم و آماده گذاشتم تا نزدیک ناهار دم کنم(من همیشه اینکار رو میکنم تا در حضور مهمون نخوام برنج رو آبکش کنم و هیچ مشکلی هم نیست)،ظرفهای ناهار رو هم در آوردم و یه گوشه چیدم.خودم هم آماده شدم و ساعت 11 کاملا آماده ی ورود مهمونها بودم،میوه رو چیدم و مهمونها اومدن،دوازده و نیم برنج رو دم گذاشتم،فر رو هم روشن کردم،مخلوط سیر و تخم مرغ میرزا قاسمی رو آماده کردم ،سبزی خوردن و شور و ترشی رو تو ظرفها شون ریختم و ساعت یک و نیم ناهار رو سرو کردم.
    همه چی عالی بود و همه راضی بودن
    میدونم طولانی نوشتم اما برای دوستانی بود که شاید کم تجربه باشن و بتونن از زمانبندیهای من استفاده کنن،هرچند خودم هم تجربه زیادی ندارمممم
    aydaa, Negara, sadi_eh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #592
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    من ی سوال واسم پیش اومده مثل همون سوالی که مطرح بود دسر رو بهتره سر میز بیاریم یا بزاریم اخر که همه غذاشون رو میل کردن...سوالم راجع به پیش غذاست...معمولا وقتی سوپ باشه من با غذای اصلی باهم سروشن میکنم هرکی خواست سوپ میکشه هر کی هم نه کهغذا رو میکشه..اما بعضی پیش غذاها مثل رولت کاباس...کوکو تو نون باگت...سالاد الویه از این برشی ها...تست کاپ ..منظورم بیشتر پیش غذاهاییه که تکی سرو میشه اینا رو چه جوری بیارم؟..من چند وقت پیش واسه مهمونیم تست کاپ میگو درست کردم...اونو اول اوردم گفتم این پیش غذا ...غذای اصلی هم تا چند دقیقه دیگه میارم...اما احساس کردم میز خلوت بود یا اینکه ی وقفه بین غذای اصلی و پیش غذا افتاد در حد چند دقیقه ولی فکر کردم شاید خوشایند نباشه...دوستایی که پیش غذا هایی رو درست میکنن این مدلی میشه راهنمایی کنین کی سرو میکنین؟
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

صفحه 74 از 86 نخستنخست ... 647172737475767784 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. ***بيايد احساسات زيبامون رو باهم شريك بشيم***
      توسط saeedeh64 در انجمن اینجا همه چی در همه !!! - Open Discussion
      پاسخ: 133
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۲/۰۵, ۰۹:۴۷ قبل از ظهر
    2. كارهاي گرافيك ديجيتالمونو اينجا ميذاريم
      توسط ماتی در انجمن هنرهای تجسمی - Visual Arts
      پاسخ: 186
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۶/۱۰, ۰۷:۲۰ بعد از ظهر
    3. ايروبيك
      توسط rozhin704 در انجمن تناسب اندام ( چاقی - لاغری ) - Fitness
      پاسخ: 62
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۵/۰۱, ۱۱:۳۱ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما