نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree439Likes

موضوع: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

نمایش نتایج: از 569 به 576 از 686
صفحه 72 از 86 نخستنخست ... 626970717273747582 ... آخرینآخرین
  1. #569
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17053
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط *ساناز* نمایش پست ها
    به نظرتون برای یه دور همی شبانه بدون شام چیا سرو کنم بهتره...واسه همکارای همسری که تازگی رفت و آمد داریم و باهاشون رودربایستی هم داریم...البته ما خونه هاشون رفتیم نوبت اوناست که بیان خونه ما می خوام همه چیز عالی باشه
    دور همی های قبلی هم بدون شام بوده انگار اینجوری راحت ترن
    ساناز جون به نظر من انار دون شده که شیدا جون گفت خوبه .توش هم کمی گلاب بریز.آجیل،چیپس میوه،چند جور چای.و به نظرم چیز کیک یا شارلوت بستنی یا تیرامیسو یا هر کیکی که بلدی درست کن.هم هنرتو میبینن،هم چون بعد از شام میان،دسر محسوب میشه دیگه!
    ویرایش توسط zohre.a : ۱۳۹۲/۰۹/۰۶ در ساعت ۱۰:۲۷ بعد از ظهر
    *ساناز*, Behnush, mary524 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. بانک بند ناف
  3. #570
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28906
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    من برای مهمونی که پنج شنبه داشتم از روز اول هفته شروع به برنامه ریزی کردم
    البته بهتره بگم از جمعه چون موضوع مهمونی رو با اهل بیت مطرح کردم و مطمئن شدم که هیچکدوم برنامه ای برای اونروز ندارن .
    شنبه شروع کردم به دعوت کردن مهمونها چون باید به 7 تا خانواده تلفن میزدم و اطمینان پیدا میکردم که همه میتونن پنج شنبه شب بیان.
    دومین کارم انتخاب یه منوی غذایی مناسب با توجه به سن و سال مهمونها و ذائقه شون بود چون یکسری از مهمونها دفعه اولشون بود خونه مون میومدن یکم دو دل بودم در باره ی غذای اصلی
    یکشنبه خرید هام رو لیست کردم و چیزهایی رو که میتونستم زودتر بخرم جدا نوشتم مثل دستمال سفره ،خامه ،پنیر خامه ای،بیسکویت و...... اینها رو خریدم .چک کردم قندانها و نمکدانها پر باشه.
    دوشنبه جاروبرقی کلی کشیدم و روکش مبلها رو برداشتم و زیر مبلهارو تمیز کردم .روتختی های دخترا و همه حوله ها رو شستم.
    سه شنبه صبح یکی از یخچالها رو خالی کردم من معمولا ترشیها ،آبلیمو ،آبغوره ، بلغور گندم و آرد سوخاری ها رو توی یخچال میذارم اینها رو جمع کردم و گذاشتم تو بالکن که تو یخچال برای دسرها و سالادها جا باشه
    از عصری شروع کردم بدرست کردن دسرها :انار دونه کردم و پاناکوتا انار درست کردم.چیز کیک و پان اسپانیا رو هم درست کردم و روشون رو سلفون کشیدم.
    سالاد یونانی رو هم درست کردم.چغندر پختم برای بورانی لبو.بادمجان شکم پر رو هم آماده کردم و روش سلفون کشیدم رفت تو یخچال.سه شنبه شب ساعت 2 خوابیدم و چهار شنبه چون دخترم 6 بیدار میشد منم بیدار شدم و دیگه نخوابیدم
    چهارشنبه چون از 6 صبح جایی باز نبود کارهای توی خونه رو کردم برای اطمینان سفره مهمونی رو دوباره باز و تمیز کردم.
    ژله خرده شیشه رو درست کردم.
    دستمال سفره ها رو تا زدم و ظرفهایی رو که از ویترین باید در میاوردم رو دستمال کشیدم.
    برای ناهار هم تدارک کتلت رو دیدم که بدون ناهار نمونیم.
    حالا دیگه ساعت 9 صبح شده بود و سبزی فروش محله مون سبزیهاش رو خالی کرده بود .سبزی خوردن ،اسفناج برای یورانی و سالاد اسفناج و گشنیز و شوید گرفتم برای باقالی پلو.
    سبزیها رو پاک کردم و سبزی خوردن رو نشستم و گذاشتم تو یخچال که پنج شنبه بشورم. اسفناج ،گشنیز و شوید رو شستم و خرد کردم.
    اسفناج رو بخار پز کردم .بادمجان هم کبابی کردم برای بورانی بادمجان .
    تو این فاصله هم همسر محترم میوه ،گوشت ، مرغ رو خریدن و آوردن.
    گوشت برای باقالی پلو مخلوط گردن و راسته گوساله بود که خرد کردم و شستم وگذاشتم تو یخچال
    مرغ رو هم خرد کردم برای فسنجان وچند تکه سینه برای ته چین
    عصر چهار شنبه شروع کردم به درست کردن پای سیب چشمتون روز بد نبینه شبیه همه چیز شده بودن الا پای سیب نمیخوام تعریف کنم منم خرابکاری خیلی میکنم ولی این پای سیب رو کم کم 20بار درست کرده بودم اما نمی دونم ایندفعه چرا این طوری شد.
    خلاصه یکم دپرس شدم که با دلداری دخملم دوباره انرژی گرفتم و این دفعه رفتم سراغ کیک هویج و گردو
    تا یادم نرفته بگم که برای شام هم قیمه گذاشته بودم که دختر کوچیکه که از دانشگاه اومد کلی ذوق کرد گفت خدایی فکر نمیکردم امشب شام داشته باشیم.
    بعد از شام لوبیا خیس کردم برای قورمه سبزی،گردو آسیاب کردم برای فسنجون و برنجها رو پاک کردم
    آخرین کار اون شب درست کردن پیتزا لقمه ای بود که کرپ درست کردم و مواد میانی رو توی کرپها ریختم با پنیر و رول کردم و تفت دادم و بعد از سرد شدن روشون سلفون کشیدم و رفتن تو یخچال
    آشپزخونه رو تمیز کردم و ساعت 2 خوابیدم.
    پنج شنبه صبح یکم دیر بیدار شدم که شب سر حال باشم ساعت 8 پا شدم
    برنج ها رو خیس کردم. برای 27 نفر 7 لیوان برنج برای باقالی پلو ،7 لیوان برای چلو و 2و نیم لیوان برای ته چین
    اول خورشت قورمه سبزی رو گذاشتم بعد فسنجان را و بعد سوپ رو
    دخترم گردگیری کردو جارو برقی کشید منم سرویس بهداشتیها رو شستم و بعدش دوش گرفتم
    ناهار خوردیم و بعدش شروع کردیم به حاضر کردن ظرفها ،چیدن میوه ها ،چیدن شیرینها
    ساعت 3 خورشتها و سوپ آماده بود از روی گاز برداشتم و اول برنج ته چین رو گذاشتم و بعد از ابکش کردن تو قالب ریختم و روش فویل کشیدم و آماده فر شد.
    باقالی پلو و یرنج ساده رو هم ابکش کردم ولی زیرش رو خاموش کردم که نزدیک اومدن مهمونها دم بذارم.
    بورانی ها رو آماده کردم.
    سس سالاد رو درست کردم و سالاد فصل و سالاد اسفناج رو هم درست کردم.
    ساعت 6 اولین سری از مهمونها اومدن و ساعت 9و نیم آخرین سری
    تو این فاصله زیر برنج ها رو روشن کردم ته چین رو تو فر گذاشتم و بادمجان شکم پر رو هم نیم ساعت آخر تو فر گذاشتم
    پیتزا لقمه هارو برش دادم و تو فر گرم کردم
    ساعت 10 هم شام رو با سلام و صلوات آوردیم
    راستی من خودم معمولا غذا نمیکشم و به چیدن سفره و نحوه کشیدن غذا ها نظارت میکنم
    زحمت کشیدن غذا ها با خواهر شوهر ها و جاریهای محترم هستش
    مهمونی خیلی خوب برگزار شد و همه چیز خوب بود ممنون از همه شما دوستهای خوبم که تجربیات خوبتون رو در اختیار ما میذارین.

    پی نوشت شرمنده بعد از ارسال دیدم چقدر طولانی شده
    ویرایش توسط Behjat : ۱۳۹۲/۰۹/۱۱ در ساعت ۰۶:۱۱ بعد از ظهر
    atoosa92, *termeh*, mary524 و 56 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  4. #571
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    930
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    7040
    پسند کرده
    6866
    سلام دوستان
    طبق اصل همسایه ها یاری کنید تا من شوهر داری کنم ،دوست جونیا یاری کنید تا من مهمون داری کنم
    بانوان هنرمند سه تا از دوستان همسر محترم که اونام مثل ما تازه ازدواج کردن ما رو برای مهمونی دعوت کردن که اصول مهمونی فقط یه نوع غذای اصلی هست،یه دسر که نیم ساعت بعد غذا سرو میشه،یه پیش غذا و یه سالاد.
    جمعا 8 نفریم.
    دفعات قبل یه شب مرغ بوده،یه شب ماهی،یه شبم فسنجون.
    حالا
    بنظرتون من چیکار کنم که آسون باشه و شیک باشه.
    1)قبل از شام چای با کیک یا شیرینی؟(کیک یا شیرینی چی باشه،خودم میخوام بپزم)
    2)پیش غذا؟
    3)غذای اصلی؟
    4)دسر؟
    5)بعد شام میوه تنها کافیه دیگه؟


    ممنون که جواب میدید.
    شوید پلو تبریزی
     
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

  5. #572
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitraiii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۲۳
    محل سکونت
    خاک پاک وطنم
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    519
    پسند کرده
    506
    عزیزم
    برا مهمونی اول باید بودجه بندی کنی
    چقدر می خوای برا مهمونی هزینه کنی
    pooneh 007 این نوشته را پسندیده.
    ای خوش ان روز که پرواز کنم تا بر دوست
    به هوای سر کویش پر و بالــــــــــی بزنم

  6. #573
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    930
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    7040
    پسند کرده
    6866
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mitraiii نمایش پست ها
    عزیزم
    برا مهمونی اول باید بودجه بندی کنی
    چقدر می خوای برا مهمونی هزینه کنی
    سلام بانو
    نمیخوام خیلی تجملاتی بشه ،اما شیک باشه
    من وقتی خانواده خودم یا همسرم باشه چون میدونم چی دوست دارن راحت ترم.اما الان چون نمیخوام جوری بشه که بقیه معذب بشن نمیدونم چیکار باید کنم

    دوستان گل همفکری لطفا
    شوید پلو تبریزی
     
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

  7. #574
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihem آواتار ها
    ملیحه کریمی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    41
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat نمایش پست ها
    من برای مهمونی که پنج شنبه داشتم از روز اول هفته شروع به برنامه ریزی کردم
    البته بهتره بگم از جمعه چون موضوع مهمونی رو با اهل بیت مطرح کردم و مطمئن شدم که هیچکدوم برنامه ای برای اونروز ندارن .
    شنبه شروع کردم به دعوت کردن مهمونها چون باید به 7 تا خانواده تلفن میزدم و اطمینان پیدا میکردم که همه میتونن پنج شنبه شب بیان.
    دومین کارم انتخاب یه منوی غذایی مناسب با توجه به سن و سال مهمونها و ذائقه شون بود چون یکسری از مهمونها دفعه اولشون بود خونه مون میومدن یکم دو دل بودم در باره ی غذای اصلی
    یکشنبه خرید هام رو لیست کردم و چیزهایی رو که میتونستم زودتر بخرم جدا نوشتم مثل دستمال سفره ،خامه ،پنیر خامه ای،بیسکویت و...... اینها رو خریدم .چک کردم قندانها و نمکدانها پر باشه.
    دوشنبه جاروبرقی کلی کشیدم و روکش مبلها رو برداشتم و زیر مبلهارو تمیز کردم .روتختی های دخترا و همه حوله ها رو شستم.
    سه شنبه صبح یکی از یخچالها رو خالی کردم من معمولا ترشیها ،آبلیمو ،آبغوره ، بلغور گندم و آرد سوخاری ها رو توی یخچال میذارم اینها رو جمع کردم و گذاشتم تو بالکن که تو یخچال برای دسرها و سالادها جا باشه
    از عصری شروع کردم بدرست کردن دسرها :انار دونه کردم و پاناکوتا انار درست کردم.چیز کیک و پان اسپانیا رو هم درست کردم و روشون رو سلفون کشیدم.
    سالاد یونانی رو هم درست کردم.چغندر پختم برای بورانی لبو.بادمجان شکم پر رو هم آماده کردم و روش سلفون کشیدم رفت تو یخچال.سه شنبه شب ساعت 2 خوابیدم و چهار شنبه چون دخترم 6 بیدار میشد منم بیدار شدم و دیگه نخوابیدم
    چهارشنبه چون از 6 صبح جایی باز نبود کارهای توی خونه رو کردم برای اطمینان سفره مهمونی رو دوباره باز و تمیز کردم.
    ژله خرده شیشه رو درست کردم.
    دستمال سفره ها رو تا زدم و ظرفهایی رو که از ویترین باید در میاوردم رو دستمال کشیدم.
    برای ناهار هم تدارک کتلت رو دیدم که بدون ناهار نمونیم.
    حالا دیگه ساعت 9 صبح شده بود و سبزی فروش محله مون سبزیهاش رو خالی کرده بود .سبزی خوردن ،اسفناج برای یورانی و سالاد اسفناج و گشنیز و شوید گرفتم برای باقالی پلو.
    سبزیها رو پاک کردم و سبزی خوردن رو نشستم و گذاشتم تو یخچال که پنج شنبه بشورم. اسفناج ،گشنیز و شوید رو شستم و خرد کردم.
    اسفناج رو بخار پز کردم .بادمجان هم کبابی کردم برای بورانی بادمجان .
    تو این فاصله هم همسر محترم میوه ،گوشت ، مرغ رو خریدن و آوردن.
    گوشت برای باقالی پلو مخلوط گردن و راسته گوساله بود که خرد کردم و شستم وگذاشتم تو یخچال
    مرغ رو هم خرد کردم برای فسنجان وچند تکه سینه برای ته چین
    عصر چهار شنبه شروع کردم به درست کردن پای سیب چشمتون روز بد نبینه شبیه همه چیز شده بودن الا پای سیب نمیخوام تعریف کنم منم خرابکاری خیلی میکنم ولی این پای سیب رو کم کم 20بار درست کرده بودم اما نمی دونم ایندفعه چرا این طوری شد.
    خلاصه یکم دپرس شدم که با دلداری دخملم دوباره انرژی گرفتم و این دفعه رفتم سراغ کیک هویج و گردو
    تا یادم نرفته بگم که برای شام هم قیمه گذاشته بودم که دختر کوچیکه که از دانشگاه اومد کلی ذوق کرد گفت خدایی فکر نمیکردم امشب شام داشته باشیم.
    بعد از شام لوبیا خیس کردم برای قورمه سبزی،گردو آسیاب کردم برای فسنجون و برنجها رو پاک کردم
    آخرین کار اون شب درست کردن پیتزا لقمه ای بود که کرپ درست کردم و مواد میانی رو توی کرپها ریختم با پنیر و رول کردم و تفت دادم و بعد از سرد شدن روشون سلفون کشیدم و رفتن تو یخچال
    آشپزخونه رو تمیز کردم و ساعت 2 خوابیدم.
    پنج شنبه صبح یکم دیر بیدار شدم که شب سر حال باشم ساعت 8 پا شدم
    برنج ها رو خیس کردم. برای 27 نفر 7 لیوان برنج برای باقالی پلو ،7 لیوان برای چلو و 2و نیم لیوان برای ته چین
    اول خورشت قورمه سبزی رو گذاشتم بعد فسنجان را و بعد سوپ رو
    دخترم گردگیری کردو جارو برقی کشید منم سرویس بهداشتیها رو شستم و بعدش دوش گرفتم
    ناهار خوردیم و بعدش شروع کردیم به حاضر کردن ظرفها ،چیدن میوه ها ،چیدن شیرینها
    ساعت 3 خورشتها و سوپ آماده بود از روی گاز برداشتم و اول برنج ته چین رو گذاشتم و بعد از ابکش کردن تو قالب ریختم و روش فویل کشیدم و آماده فر شد.
    باقالی پلو و یرنج ساده رو هم ابکش کردم ولی زیرش رو خاموش کردم که نزدیک اومدن مهمونها دم بذارم.
    بورانی ها رو آماده کردم.
    سس سالاد رو درست کردم و سالاد فصل و سالاد اسفناج رو هم درست کردم.
    ساعت 6 اولین سری از مهمونها اومدن و ساعت 9و نیم آخرین سری
    تو این فاصله زیر برنج ها رو روشن کردم ته چین رو تو فر گذاشتم و بادمجان شکم پر رو هم نیم ساعت آخر تو فر گذاشتم
    پیتزا لقمه هارو برش دادم و تو فر گرم کردم
    ساعت 10 هم شام رو با سلام و صلوات آوردیم
    راستی من خودم معمولا غذا نمیکشم و به چیدن سفره و نحوه کشیدن غذا ها نظارت میکنم
    زحمت کشیدن غذا ها با خواهر شوهر ها و جاریهای محترم هستش
    مهمونی خیلی خوب برگزار شد و همه چیز خوب بود ممنون از همه شما دوستهای خوبم که تجربیات خوبتون رو در اختیار ما میذارین.

    پی نوشت شرمنده بعد از ارسال دیدم چقدر طولانی شده
    ماشالا خانم خیلی زرنگی من اگه این همه کار کنم 2هفته باید استراحت کنم علاوه بر اینکه اون روز از 4بعد از ظهر دیگه پاشنه پام مال خودم نیست
    Behjat, Mitraiii, Negara و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #575
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihem آواتار ها
    ملیحه کریمی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    41
    نقل قول نوشته اصلی توسط industry1387 نمایش پست ها
    سلام بانو
    نمیخوام خیلی تجملاتی بشه ،اما شیک باشه
    من وقتی خانواده خودم یا همسرم باشه چون میدونم چی دوست دارن راحت ترم.اما الان چون نمیخوام جوری بشه که بقیه معذب بشن نمیدونم چیکار باید کنم

    دوستان گل همفکری لطفا
    من شخصا غذایی درست میکنم که ریسکش کم باشه و همه پسند مثل قیمه.برای پیش غذا چون هوا سرده سوپ جو با شیر و خامه.یه جور سالاد هم کنار غذا میذارم غیر از سالاد فصل.برای دسر هم من یه جور دسر بلدم که شیکه اگه دوست داشتید دستورشو بهتون میدم.برای بعد شام هم که میوه و چای و شیرینی یا کیک سبک.ولی رو تزیینات خیلی اهمیت میدم.امیدوارم راهنماییم به کارتون بیاد

  9. #576
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    621
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    496
    پسند شده
    9745
    پسند کرده
    6500
    دوستان من یه مهمونی فوق العاده رو در بایستی دار دارم و دست تنهام و باید ده جور سالاد و دسر و کیک و پلو و خورشت و سوپ و این چیزا بپزم.
    یه سوال
    میشه دسر ها رو دو روز قبل از مهمونی درست کرد؟ خراب نمیشن؟
    دسر هایی مثل ژله یا پاناکوتا
    ترایفل و پان اسپانیا
    هزار تا کار رو سرم ریخته کمکم کنید
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


صفحه 72 از 86 نخستنخست ... 626970717273747582 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. ***بيايد احساسات زيبامون رو باهم شريك بشيم***
      توسط saeedeh64 در انجمن اینجا همه چی در همه !!! - Open Discussion
      پاسخ: 133
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۲/۰۵, ۰۹:۴۷ قبل از ظهر
    2. كارهاي گرافيك ديجيتالمونو اينجا ميذاريم
      توسط ماتی در انجمن هنرهای تجسمی - Visual Arts
      پاسخ: 186
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۶/۱۰, ۰۷:۲۰ بعد از ظهر
    3. ايروبيك
      توسط rozhin704 در انجمن تناسب اندام ( چاقی - لاغری ) - Fitness
      پاسخ: 62
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۵/۰۱, ۱۱:۳۱ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما