نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree439Likes

موضوع: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

نمایش نتایج: از 385 به 392 از 686
صفحه 49 از 86 نخستنخست ... 394647484950515259 ... آخرینآخرین
  1. #385
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۳
    نوشته ها
    112
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

    سلام دوستای گلم . یه سوال داشتم.لطفا منو راهنمایی کنین. من جمعه یه زوج رو به همراه خانوادشون واسه ناهار پاگشا میکنم. از اونجایی که از یه شهر دیگه میان صبح زود میرسن منزل ما. و بعد از ناهار هم برمیگردن. فرصت زیادی ندارم که بخوام همون روز غذا ها رو درست کنم و باید از روز قبل درست کنم . چون روز مهمونی میخوام پیششون بشینم و همش تو آشپزخونه نباشم. و در ضمن نمیخوام بوی غذا از صبح زود تو خونه بپیچه. چندین نوع غذا دارم که قابلیت پخت از روز قبل رو دارن. دیگه نهایت چیزی که همون روز جمعه درست کنم زرشک پلو و شوید پلو و سالاد و تزیینات هست پیش غذاها رو هم که از شب قبل آماده میکنم. حالا یه سوال میشه من مرغ رو شب قبل درست کنم و بزارم یخچال و فرداش برای ناهار با آبش گرمش کنم ؟ یا مزش بد میشه؟ لاستیکی نمیشه؟ تا حالا کسی این کار رو کرده؟ لطفا منو راهنمایی کنین.
    مراقب حرفهایت ،احساساتت، واکنشهایت باش ، آخر آدمها خوب بلدند یک روزی ، یک جایی ،یک جوری به رخت بکشند تمامت را ..!


  2. بانک بند ناف
  3. #386
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    229
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

    نقل قول نوشته اصلی توسط princess rozi
    سلام دوستای گلم . یه سوال داشتم.لطفا منو راهنمایی کنین. من جمعه یه زوج رو به همراه خانوادشون واسه ناهار پاگشا میکنم. از اونجایی که از یه شهر دیگه میان صبح زود میرسن منزل ما. و بعد از ناهار هم برمیگردن. فرصت زیادی ندارم که بخوام همون روز غذا ها رو درست کنم و باید از روز قبل درست کنم . چون روز مهمونی میخوام پیششون بشینم و همش تو آشپزخونه نباشم. و در ضمن نمیخوام بوی غذا از صبح زود تو خونه بپیچه. چندین نوع غذا دارم که قابلیت پخت از روز قبل رو دارن. دیگه نهایت چیزی که همون روز جمعه درست کنم زرشک پلو و شوید پلو و سالاد و تزیینات هست پیش غذاها رو هم که از شب قبل آماده میکنم. حالا یه سوال میشه من مرغ رو شب قبل درست کنم و بزارم یخچال و فرداش برای ناهار با آبش گرمش کنم ؟ یا مزش بد میشه؟ لاستیکی نمیشه؟ تا حالا کسی این کار رو کرده؟ لطفا منو راهنمایی کنین.
    من يه بار تكه هاي چهار تا مرغ رو به نمك و فلفل و زردچوبه آغشته كردم و خوب سرخ كردم. بعدش جمع كردم توي قابلمه و گذاشتم توي يخچال. ترتيب چيدن هم اول تكه هاي سي.نه بود بعد تكه هاي ران.
    روز بعدش حدود 10 صبح اول پياز و رب رو سرخ كردم به همراه آب و زعفرون و چند تا تكه هويج و فلفل دلمه اي روي مرغهام ريختم و گذاشتم روي حرارت. تا ظهر خوب پخت و جا افتاد و بسيار خوشمزه شده بود.

  4. #387
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی جون نجمه آواتار ها
    نجمه جونی
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۲
    محل سکونت
    زيرسايه امام زما
    نوشته ها
    1,396
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4642
    پسند کرده
    4441

    Re: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

    کیانا جون به نظر منم اگه تصمیم گرفتی ببریشون بیرون , بهتره فضای باز باشه نه رستوران
    گفتیم چرا نیامدی...

    حق داری

    تعطیل تر از جمعه، خود ما هستیم

  5. #388
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    154
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    0

    Re: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

    [quote=كهليك]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "princess rozi":1b60r2le
    سلام دوستای گلم . یه سوال داشتم.لطفا منو راهنمایی کنین. من جمعه یه زوج رو به همراه خانوادشون واسه ناهار پاگشا میکنم. از اونجایی که از یه شهر دیگه میان صبح زود میرسن منزل ما. و بعد از ناهار هم برمیگردن. فرصت زیادی ندارم که بخوام همون روز غذا ها رو درست کنم و باید از روز قبل درست کنم . چون روز مهمونی میخوام پیششون بشینم و همش تو آشپزخونه نباشم. و در ضمن نمیخوام بوی غذا از صبح زود تو خونه بپیچه. چندین نوع غذا دارم که قابلیت پخت از روز قبل رو دارن. دیگه نهایت چیزی که همون روز جمعه درست کنم زرشک پلو و شوید پلو و سالاد و تزیینات هست پیش غذاها رو هم که از شب قبل آماده میکنم. حالا یه سوال میشه من مرغ رو شب قبل درست کنم و بزارم یخچال و فرداش برای ناهار با آبش گرمش کنم ؟ یا مزش بد میشه؟ لاستیکی نمیشه؟ تا حالا کسی این کار رو کرده؟ لطفا منو راهنمایی کنین.
    من يه بار تكه هاي چهار تا مرغ رو به نمك و فلفل و زردچوبه آغشته كردم و خوب سرخ كردم. بعدش جمع كردم توي قابلمه و گذاشتم توي يخچال. ترتيب چيدن هم اول تكه هاي سي.نه بود بعد تكه هاي ران.
    فردا حدود 10 صبح اول پياز و رب رو سرخ كردم به همراه آب و زعفرون و چند تا تكه هويج و فلفل دلمه اي روي مرغهام ريختم و گذاشتم روي حرارت. تا ظهر خوب پخت و جا افتاد و بسيار خوشمزه شده بود.[/quote:1b60r2le]


    سلام
    مامانم همیشه وقتی مهموناش تعدادشون زیاده خوراک مرغ و حتی قیمه و قورمه سبزی رو از قبل آماده میکنه. اصلا هم مزه شون عوض نمیشه.
    خدا اينجاست ،

    توي جمله ي " عجب شانسي آوردم "

  6. #389
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران.
    نوشته ها
    95
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

    رزی جون من هم همیشه مهمونام همین طوری میان چون راه دورن صبح میان و بعد ناهار برمیگردن ،اینقد زود میان که صبحانه هم میهمون ما هستند .البته من عاشق دور هم صبحون خوردنم . واسه همین من هم همه کارهامو روز قبل انجام میدم مثل اماده کردن دستمال سفره ودسرها و پپیش غذا و سبزی و سالاد . صبحونه هم روی میز اماده میچینم تا از رارسیدن همش تو راه اشپزخون نباشم . واسه ناهارهم من تجربه خوبی از مرغی که روز قبل اماده شده باشه و دوباره گرم کنم ندارم نه که مزش بد بشه ولی معلومه که تازه نیست . تیکه های رون هم از استخوان جدامیشه که ظاهر خوبی نداره . من همون صبح قبل اومدن مهمونها برنجو خیس می کنم و گوشت بار می کنم و مرغ هم از فریزر در میارم . بعد از صبحانه روی میز رو کامل جمعو جور میکنم تا ظاهر خوبی داشته باشه و پیش مهمونها میشینمو مهمون داری میکنم گه ساعت سرو غذا 1 باشه از ساعت 11 کارهای ناهارو شروع میکنم .(مرغ هم که یه ربع بیشتر وقت نمیگیره )بعده یه تفت دادن مرغ اونهارو در میارم و ته قابلمه گوجه میچینم و روشم قارچ و بعد مرغها و لابلاشون هم فلفل دلمه و سیر و هویج . جوش که اومد میزارم کمکم بپزد که ساعت 1 اماده و گرم سرو بشن ( و بااین اشپزخونهای امروزی که همه جا اپنن از یخچال در اوردن و تو قابلمه ریختن و گرم کردن جلو مهمون خیلی خوشایند نیست )بعدم میرم تو کار برنج که موقع دم کردن دوتا قابلمهاش میکنم یکی شوید باقلا و زرشک پلو.تو این فرصت هم مهمونهارو با دیدن عکس های قدیمی سرگرم می کنم .
    امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم .
    ♥از زندگي هر آنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه که آرزويش را داريم

  7. #390
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kiyana91 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۳۰
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    747
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1649
    پسند کرده
    1840

    Re: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

    مرسی خانومهای عزیز
    من تصمیم گرفتم اول یه پذیرایی تو خونه داشته باشم و بعد هم دعوت به شام در رستوران.
    امیدوارم مناسب باشه.
    زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.


  8. #391
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران.
    نوشته ها
    95
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

    خیلی فکر خوبیه کیانا جان . امیدوارم همه چی به خوبی پیش بره
    ♥از زندگي هر آنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه که آرزويش را داريم

  9. #392
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    آمريكا- ويرجينيا
    نوشته ها
    174
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    51
    پسند کرده
    0

    Re: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

    من فهمیدم که واقعاً هیـــچ کاری بدون تجربه ی لازم به نتیجه ی دلخواه نمیرسه !

    من برای اولین بار 12 نفر مهمون داشتم (دفعه های قبل 4-5 نفر بوده و دوستان همسن و سال که خیلی راحت برگزارش کردم)
    با اینکه از صبح شروع کردم به آشپزی اما تا 2 هنوز غذاهام آماده نبود !
    تو سه مرحله برنج گذاشتم تو آب چون اندازه رو نمیتونستم با اطمینان حدس بزنم !
    مرغ هام رو از صبح با حرارات خیلی کم گذاشتم (کاری که همیشه میکنم و عالی میشه ) اما بر حسب اشتباه فکر میکردم هرچی بیشتر بمونه بهتر میشه !!!!!!!!! اما اینقد پخته بود که وقتی گذاشتم تو دهنم گوشتش مثل پنبه شده بود انگار نه انگار مرغ بود

    یکی از پلو هام ته دیگ سیب زمینی خلالی و یکی دیگه ته دیگ نون شکل دار بود !!!!! اما ..........
    خب حدسش سخت نیست !! هیچکدوم در نیومد !!!!
    چون اشتباهم این بود که ته دیگ نو رو برای آلبالو پلو گذاشته بودم پس اصلاً شکل نون معلوم نبود و یه رنگ شده بود !
    ته دیگه سیب زمینی خلالی با اینکه خیی رو گاز بود اما سیب زمینی ها جدا جدا بود !!!و اصلاً نفهمیدم چرا؟!!!!

    ته چین قالبی یک نفره ام هم دقیقاً آخرین چیزی بود که سر سفره رفت چون با اینکه موادش از صبح آماده بود نمیدونم چرا اینقد دیر گذاشتم تو فر !!!

    خلاصه که خیلی وقت کم آوردم ! و غذاهام به تزئین نرسید ! کلی ایده داشتم اما با اینکه سعی میکردم خیلی رو برنامه باشم اما فهمیدم که بدون تجربه ممکن نیست یه مهمونی ایده آل برگزار کرد !

    البته مهمون ها خانواده خودم بودند و خب مطمئناً خیلی تعریف کردن و تشکر اما میدونم از محبتشونه و من واقعاً دلم میخواست خیلی بهتر از اینها باشه

    خلاصه اینکه تجربه تو آشپزی و ترتیب دادن یک مهمونی حرف اول رو میزنه
    minafeelgood این نوشته را پسندیده.
    آخرین حرف این است
    (( زندگی شیرین است))

صفحه 49 از 86 نخستنخست ... 394647484950515259 ... آخرینآخرین
  • موضوعات مشابه

    1. ***بيايد احساسات زيبامون رو باهم شريك بشيم***
      توسط saeedeh64 در انجمن اینجا همه چی در همه !!! - Open Discussion
      پاسخ: 133
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۲/۰۵, ۰۹:۴۷ قبل از ظهر
    2. كارهاي گرافيك ديجيتالمونو اينجا ميذاريم
      توسط ماتی در انجمن هنرهای تجسمی - Visual Arts
      پاسخ: 186
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۶/۱۰, ۰۷:۲۰ بعد از ظهر
    3. ايروبيك
      توسط rozhin704 در انجمن تناسب اندام ( چاقی - لاغری ) - Fitness
      پاسخ: 62
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۵/۰۱, ۱۱:۳۱ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما