نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree439Likes

موضوع: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 686
صفحه 2 از 86 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1425
    پسند کرده
    2956

    Re: برنامه ریزی جهت آمادگی پذیرایی از مهمانان

    اره راست میگی عطیه جون . من همیشه فکر میکردم این شمعهای وارمر خیلی جون نداره واسه گرم نگه داشتن غذا . واسه همین خیلی از این ظرفها نگرفتم . حالا این دفعه همین کارو میکنم با اونایی که تو خونه دارم .
    fahim68 و ayshe این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    546
    پسند کرده
    434

    Re: برنامه ریزی جهت آمادگی پذیرایی از مهمانان

    نقل قول نوشته اصلی توسط سولماز
    عطیه جون شما اون همه غذا رو کی درست کرده بودین از کی برنامه ریزی کرده بودین .

    خوب دسر رو که روز قبل میشه درست کرد ولی خورشت رو چیکار میکنین . مامان من خانم خانه دار عالی هستن ولی چون شاغل نیست همیشه غذا رو تازه درست میکنه وسرو میکنه ولی من مشکل زمان دارم . و همچنین دوست دارم کنار مهمونام باشم و خسته هم نباشم بشاش از مهمونام پذیرایی کنم.

    من یه دوست دارم فوق العاده هست علاوه بر غذا ( چه غذاهایی...........) شیرینی رو هم خودش درست میکنه چند مدل حتی باقلوا استانبولی که آدم انگاشتاشو میخوره برامهمونی 80 .90 نفری همه این کار ها رو میکنه ولی اخلاق بدی داره اصلا اسرار کارشو نمیگه خیلی دوست دارم از راهنمایی شما دوستان استفاده کنم.هم غذا متنوع درست کنم هم خسته نباشم و...........................

    سولماز جون من معمولا روز قبل غذاهامو درست ميكنم
    مثلا براي اين مهموني آخري
    مرغ و قورمه سبزي و سوپ رو 5شنبه بعد از ظهر پختم
    آخه 5شنبه صبح هم سركاربودم
    جمعه صبح زود هم سالاد پاستا و كشك بادمجون و كوكو و چيپس ماكاروني رو درست كردم
    معمولا سعي ميكنم بيشتر كارام روز قبل باشه كه تا فردا خسته نباشم
    يعني ميوه شستن و ميز چيدن و جارو و ......... براي 5شنبه است
    جمعه هم تا ظهر تمام تما كارام تمام شده و با خيال راحت ميخوابم
    هرچقدر كه دلم خواست بدون اضطرس
    اينطوري تا آخرشب كلي سرحالم
    elham khale این نوشته را پسندیده.

  3. #11

    Re: برنامه ریزی جهت آمادگی پذیرایی از مهمانان

    اين مطلب رو قبلا آرام عزيز گذاشته چون مفيد بود دوباره مي ذارم

    طريقه ي پذيرايي در صبحانه

    اول روي ميز صبخانه را انتخاب مي كنيم كه بهتر است از سفره ي بزرگ گلدوزي شده و يا گلدار شاد تهيه كرد. مي توانيم در وسط ميز گل يا سبد ميوه قرار دهيم براي هر نفر يك بشقاب و كارد و چنگال و قاشق لازم است كه بدين طريق آنها را قرار مي دهيم بشقاب مقابل صندلي و جلوي بشقاب كارد و چنگال كره خوري و سمت چپ بشقاب چنگال دسر و سمت راست كارد و قاشق مربا خوري ، قاشق چاي خوري در نعلبكي قرار مي گيرد كره و مربا و عسل در ظرف هاي جداگانه وسط ميز بايد قرار داده شود نان را در ظرف هاي مخصوص لاي دستمال بايد سر ميز گذاشته شود نمكدان هم در وسط ميز مي گذاريم سرويس چايخوري و فنجانها برابر خانم خانه قرار بگيرد تا او براي هر ميهمانچاي بريزد.



    پذيرايي براي ناهار

    روي ميز ناهار را مي توان سفره ي سفيد كتان يا غيره قرار داد وسط ميز را مي توان با سبد گل با ميوه تزيين كرد بشقاب ها بايد با يك فاصله روبه روي هم قرار بگيرند قاشق در طرف راست بسقاب و چنگال در طرف چپ بشقاب كارد را هم در طرف راست بشقاب قرار مي دهيم كارد و چنگال و قاشق دسرخوري را بايد جلوي بشقاب گذاشت بعد ليوانها براي هر نفر جلوي بشقاب قرار مي گيرد.



    پذيرايي عصرانه

    پذيرايي عصرانه معمولا با چاي و شيريني و ساندويچ ساده انجام مي شود براي ميز چاي مي توان از سفره هاي ظريف استفاده كرد . كارد و چنگال و بشقاب براي پذيرايي عصرانه معمولا كوچكتر از كارد و چنگال و بشقاب غذاخوري است . سرويس چاي را مي توانيم در سيني وسط ميز قرار داد و فنجان و نعلبكي آنرا وسط بشقاب ها كه در جلوي مهمان ها است گذارد . خوراكي ها را كه شامل شيريني و ساندويچ ،كره و مربا است در اطراف سيني چاي قرار مي دهيم و خانم خانه بايد براي ميمان ها چاي بريزد و از ميمان ها پذيرايي كند.



    پذيرايي براي شام

    روي ميز را بايد با سفره كتان سفيد كاملا تميز پوشاند . روي سفره را انواع گلهاي طبيعي و شمعداني هاي پايه كوتاه مي توان تزيين كرد . كارد و چنگال و ليوان ها را به اين ترتين بايد قرار داد.كارد گوشت در طرف راست بشقاب بعد قاشق و چنگال را در طرف چپ بشقاب قرار مي گيرد . كارد و چنگال و قاشق دسر خوري را بايد جلوي بشقاب گذاشت و بعد ليوان ها بالاي بشقاب قرار مي گيرد . دستمال سفره هم سمت چپ بشقاب ها قرار داده مي وشد غذاها هم طوري چيده مي شوند كه برداشتن آنها براي ميمان ها آسان باشد بعد از غذا بايد سرويس قهوه خوري يا چاي آورده شود . اگر كسي خواست غذاها را تعارف كند بايد از سمت چپ ميهمان ها غذا را نگه دارد و دست را هم در سطح ميز پايين آورد .اگر غذايي مورد توجه ميهمان ها بود مي توان دوبار آن را گردانيد تا ميهمان ها استفاده بكنند.



    پذيرايي به طور ايستاده

    در موقع ناهار يا شام اگر خواستيم به طور ايستاده پذيرايي كنيم مي تواينم بشقاب ها و ليوان ها و كارد و چنگال را در دو طرف سر ميز قرار دهيم و غذاها را روي ميز قرار مي دهيم .ميهمان ها غذاي خود را برمي دارند و كنار مي روند . مي توانيم ازگ ميز جا نداشت نوشابه و آب را در ميز ديگري كنار اطاق قرار دهيم.

    http://www.centralclubs.com
    elham khale این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: برنامه ریزی جهت آمادگی پذیرایی از مهمانان

    نقل قول نوشته اصلی توسط همیشه بهار
    سلام به کدبانوها، من یه سوال دارم و نمی دونم جاش همینجاست یا نه ؟ فکر کنم باشه .
    منروز جمعه برای ناهار مهمان دارم حدود 18 نفر ، سرویس غذاخوری من قرمز وسفیده (از این دالتون ها که گل لاله داره ) خوب این سرویس یک کم حالت رسمینداره و بیشتر اسپرته ، حالا اگه بخوام از این ظرفهای سیلور که زیرش وارمرداره ( چند تاشو دارم ) برای سرو غذاهام استفاده کنم با این بشقابها جوردر میاد یا نه ؟ چون این ظرفهای سیلور وارمر دار یک کم حالت رسمی داره .خانمهای اهل فن لطفا راهنمائیم کنین
    غذاهام خورشت بادام . سوفله مرغ و قارچ ، سوپ سفید ، مرغ رولی و کوفته بادمجونه .
    هميشه بهار جون ميتوني از اين دستمال تزئيني ها بگريري و داخل بشقابا بزاري اينطوري زياد فضاي داخل بشقابت معلوم نميشه
    يا چند شاخه گل رز قرمز بگيري و اطراف ظرفاي سيلورت بزاري تا به مقدار فضاي سفره هماهنگ بشه

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    120
    پسند کرده
    0

    Re: برنامه ریزی جهت آمادگی پذیرایی از مهمانان

    arshamجون ، (ببخشید اسمتو نمی دونم ) مرصی عزیزم که پاسخ دادی ، دستمالها رو تهیه کردم ولی این ایده گل سرخ برای ظروف سیلورت خیلی جالب بود حتما این کارو می کنم ، اگه ایده دیگه ائی هم داری ممنون می شم که بهم بگی .
    سپیده که سر بزند،
    در این بیشه زار خزان زده ،
    شاید گلی بروید ... شبیه آنچه در بهار بوئیدیم
    پس ......... به نام زندگی
    هرگز مگو هرگز

  6. #14
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

    بچه ها من وقتی مهمون دارم این کار رو میکنم .... فکر میکنم خیلی کمکه برای اینکه بتونی پیش مهمونات باشی و دم به دقیقه نری تو آشپزخونه ... از قبل از اومدن مهمونا برنج و ماکارونی و این چیزامو آبکش میکنم و قشنگ ته دیگه سیب زمینی یا هرچیزی میخوام میذارم .... وقتی همه ی مهمونا اومدن زیرش رو روشن میکنم و 20 دقیقه ی بعد غذا میدم به مهمونا .... خیلی ها رو دیدم قبلش دم میکنن و غذا شون سرد میشه ولی مال من تازه ی تازه و گرمه:) چون همیشه بدم میومده که مهمون میاد خانوم خونه همه اش تو آشپزخونه وایساده و مهمونا نمیبیننش .... مخصوصا 1 خونه مثل خونه ی من که آشپزخونه 1 طرفه و پذیرایی 1 طرف دیگه :(
    elham khale این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  7. #15

    Re: چگونه يك مهماني ترتيب دهيم

    نقل قول نوشته اصلی توسط paeez
    مهنوش جون چه جوری خونه رو با دارچین بودار می کنی؟

    تو یه ماهیتابه یه کم دارچین می ریزم می گذارم رو گاز. زیرش هم کم باشه.همین
    elham khale و minafeelgood این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۵
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: برنامه ریزی جهت آمادگی پذیرایی از مهمانان

    سلام خانومای عزیز
    من عضو جدیدم . دیدم این تاپیک یه چیز باهالیه ولی یه فن که مامانم همیشه میزنه جاش خالیه ( من مجردم ولی از تجربیات مامی جان میتونم واستون بگم )
    مامان من همیشه ( چون دوست نداره جلو مهمون دست به قابلمه و گاز بشه ) قبل از اینکه مهمونا بیان برنجشو آب کش میکنه ( البته باید بگم که خیلی دون ورش میداره از رو گاز ) بعد که یک ساعت و نیم قبل از سرو غذا زیرش رو روشن میکنمه و روش رو هم آب و روغن داغ میده ( مقدار آب رو کمی بیشتر از معمول میگیره اندازه 1.5 قاشق بیشتر )
    ببخشید پرحرفی کردم . ماشااله خانوما خودشون قطعاً از من بهتر بلدن .
    elham khale این نوشته را پسندیده.
    دل دلیلی دارد که عقل از آن آگاه نیست

صفحه 2 از 86 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • موضوعات مشابه

    1. ***بيايد احساسات زيبامون رو باهم شريك بشيم***
      توسط saeedeh64 در انجمن اینجا همه چی در همه !!! - Open Discussion
      پاسخ: 133
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۱۲/۰۵, ۰۹:۴۷ قبل از ظهر
    2. كارهاي گرافيك ديجيتالمونو اينجا ميذاريم
      توسط ماتی در انجمن هنرهای تجسمی - Visual Arts
      پاسخ: 186
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۶/۱۰, ۰۷:۲۰ بعد از ظهر
    3. ايروبيك
      توسط rozhin704 در انجمن تناسب اندام ( چاقی - لاغری ) - Fitness
      پاسخ: 62
      آخرين نوشته: ۱۳۹۴/۰۵/۰۱, ۱۱:۳۱ قبل از ظهر

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما