نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1297
    پسند کرده
    219

    بنانا اسپلیت - Banana split

    بانانا اسپلیت




    این قایق در واقع به ظرفش گفته می شه که تو منوی بعضی کافی شاپ ها تو ایران به همون اسم دسر رو می نامند.
    *به طور سنتی بستنی بنانا اسپلیت یک اسکوپ وانیلی، * یک اسکوپ توت فرنگی و یک اسکوپ شکلاتی است. ولی به نظر من هرچی آدم دوست داره میشه!

    طرزتهیه:

    موز رو پوست می کنیم واز وسط به طور طولی دو نیم می کنیم .دو قطعه موز رو با فاصله داخل ظرف مخصوص بانانا اسپلیت که به آن قایق گفته می شود قرار می دهیم (اگر boat نداشتین ظرف بیضی کم عمقی اندازه موز مناسب است)، جوری که دو قطعه موز به موازات طول ظرف باشند و میان ظرف خالی باشد. حالا سه اسکوپ بستنی رو بین دو قطعه موز قرار می دهیم روی آن رو با توت فرنگی ورقه شده و آناناس تزیین می کنیم. روی آنها مقداری خامه اسپری می کنیم، و با سس شکلات و سس توت فرنگی تزیین می کنیم.

    * عکس از یک وبلاگ دیگه هستش


    http://mamisite.com/pastry/cream/647-chocolate-use.html
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  2. #2
    مدیر انجمن
    ada آواتار ها
    نازنین-آ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,205
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    11784
    پسند کرده
    9387

    ویترین مدال ها

    بنانا اسپلیت

    موزو با کمی کره سرخ کردم بعد تو پودر بیسکوئیت و گردو و شکلات غلطوندم...خیلی دوسش می داشتم.


  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rahil-moshiri آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۱۹
    محل سکونت
    شهر گنبدهاي فيرو
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    356
    پسند کرده
    255

    Re: بستنی

    بنانا اسپلیت

    برای هر نفر یک موز و روش 4 اسکوپ بستنی که یک اسکوپش موزی بود. روش هم سس شکلات

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    35
    پسند کرده
    0

    Re: کافی شاپ

    بنانا اسپلیت(موز شکافته شده)



    موز را از طول برش زده و در ظرف قرار میدیم
    روی موزها 2 تا 3 اسکپ بستنی میزاریم .برای لایه بعدی یک حلقه کمپوت اناناس و دوباره یک اسکپ بستنی وانیلی
    این ظرفی که من به اجبار استفاده کردم اصلا برای این کار مناسب نبود.اگه یه ظرف کشیده باشه خیلی بهتره.هوا هم خیلی گرم بود سریع داشت آب میشد

    راستش من نمیدونم جای این مبحث ها کجاست .اگه ممکنه مسئولین راهنماییم کنن ممنون میشم.
    بخشی از بزرگترین نعمت های خدا برای انسان،بی جواب گذاشتن برخی دعاهای اوست.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,105
    نوشته های وبلاگ
    30
    میزان امتیاز
    293
    پسند شده
    6405
    پسند کرده
    7333
    بنانا اسپلیت ( اسپلیت موز )


    مواد لازم


    موز 1 عدد
    بستنی وانیلی 3 اسکوپ
    برش های میوه به میزان لازم
    اسمارتیز به میزان لازم
    سس شکلات به میزان لازم
    شکلات تخته ای به میزان لازم
    اسپری خامه دلخواه

    طرز تهیه
    ابتدا موز را پوست بکنید و از وسط به دو قسمت برش بزنید. موزها را درون
    ظرف بگذارید و 3 اسکوپ بستنی را میان موزها بگذارید. کنار و روی بستنی
    را به دلخواه از هر نوع میوه ی برش خورده بگذارید. ( من از پرتقال استفاده
    کردم، از آناناس، توت فرنگی و ... هم میتوان استفاده کرد ) سس شکلات،
    ( اگر دسترس نداشتید شکلات تخته ای را به روش بن ماری آب کنید )
    اسمارتیز و شکلات تخته ای رنده شده را روی دسر بریزید. در صورت تمایل
    میتوانید از اسپری خامه هم استفاده کنید و با هر چیزی که دوست داشتید
    تزئین کنید.
    ( ظرف مخصوص این دسر قایق بنانا اسپلیت نام
    دارد. در صورت در دسترس نداشتن این ظرف میتوانید از ظرف مشابه آن
    استفاده کنید. )






    قیمه
     


  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما