نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree220Likes

موضوع: بستنی سنتی زعفرانی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 81
صفحه 1 از 11 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1

    بستنی سنتی زعفرانی

    بستني سنتي

    براي انكه بستني حال يخ زده پيدا نكنه از صبح درستش بايد كرد
    شير 1 ليتر
    شكر 500 گرم
    ثعلب 3 قاشق مرباخوري
    گلاب نصف استكان زعفران 1/2 قاشق چايخوري
    خامه 100 گرم
    توي ظرف استيل يا قابلمه اي كوچك
    شكر رو با ثعلب مخلوط ميكنيم. شير را هم بهش اضافه ميكنيم با هعمزن برقي ميزنيم تا شكر حل بشه و گلاب و زعفران هم اضافه ميكنيم. ميشه زعفران رو اب كرد بعد ا اضاف كرد.يك ظرف بزرگتر از ظرف مواد رو يخ ميريزيم و و ظرف بستني رو داخل اين ظرف يخ ميزاريم.و مرتب هم ميزنيم (با همزن دستي)و كمي روي يخها نمك ميريزيم. تا جايي هم ميزنيم كه كنارهاي ظرف بستني كمي از مواد حالت دلمه بشه و مواد هم كمي از حال شل بودن در بياد. توي اين مرحله ظرف رو خارج ميكنيم و داخل فريزير ميگذاريم . 10 تا 12 ساعت بايد توي فريزر بماند. اما توي اين فاصله هر 1 ساعت يكبار بايد درش بايريد و يه هم بهش بزندي تا حالت يخزدگي پيدا نكنه. بعد از اينكه سفت شد شب تا صبح توي فريزر بماند. ميتونيد توي اون چند بار كه هم ميزنيد كمي خلال پسته بهش اضافه كنيد
    خامه رو توي سيني استيل ريخته تا جايي كه قطر 2 تا 3 ميل داشته باشه توي فريز مگذاريد تا يخ ببنده. بعد درش بياريد و با چاقو خطوطي ايجاد كنيدو تكه كنيد و توي بستني بريزيد .
    هر سوالي بود در خدمتم
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    56
    پسند کرده
    186

    Re: انواع بستنی

    هما جون مامان من بستنی سنتی رو خیلی خوب درست میکنه و در طول مدتی که درست میشه فقط سه مرتبه اونو هم میزنه ولی رمز خوب شدن بستنی هاش در جوشاندن زیاد شیر هست طوری که دو لیتر شیر رو آنقدر میجوشونه تا به اندازه یک لیتر بشه .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بيانديش چه چيزي بهترين است ؟....................... آنرا برايت آرزو ميكنم ( شكسپير )

  3. #3
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,291
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    6301
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: آموزش درست کردن بستنی

    بستنی زعفرانی...




    ● مواد لازم
    ▪ تخم مرغ: ۳ عدد
    ▪ شیر: ۴ لیوان
    ▪ وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
    ▪ زعفران: یک سوم قاشق چایخوری
    ▪ شکر: یک و نیم لیوان
    ▪ گلاب: ۱ لیوان
    ▪ ثعلب: یک دوم قاشق مرباخوری
    ● طرز تهیه
    ثعلب و وانیل و شکر را مخلوط کرده و تخم مرغها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سفت شود و به آن شیر و گلاب اضافه کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا جوش آید، بعد بگذارید خنک شود، زعفران را در یک قاشق آب حل کرده و اضافه کنید و در فریزر قرار دهید، مرتب مایه بستنی را هم بزنید تا کش بیاید و بستنی سفت شود، بستنی قابل مصرف است
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  4. #4
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    0

    Re: انواع بستنی

    ثعلب ماده پودری شکل ست که برای تهیه بستنی ها و بعضی از مربا ها استفاده میشود و موجب کشدارشدن بستنی سنتی میشود.اگر مقدار آن از میزان گفته شده کمتر باشه در اون صورت بستنی کشدار نشده و حالت یخی میگیرد.
    Whoever is happy will make others happy

  5. #5
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: انواع بستنی

    میگم هما جون میتونیم این ورا هم ثعلب پیدا کنیم؟؟؟ یا جایگزین چی میشه گرفت؟؟ من بستنی کشدار خییییییییییییییییییییلی دوس دارم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  6. #6
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: انواع بستنی

    فاطمه جون تا جايي كه من ميدونم ثعلب رو تو مغازه هاي ترك ميتوني پيدا كني - با همين اسم salep - البته نميدونم اونجا مغازه هاي ترك هست يا نه؟
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  7. #7
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    0

    Re: انواع بستنی

    فاطمه جون همونطور که هیون جون گفت مغازه های ترک حتما دارن
    به ترکی همون املای salep رو داره که هم دو نوع رو شامل میشه :orchid , salep drink
    این نوعی که در بستنی بکار میره ,از خرد کردن تیوبهای خشک شده ارکید بدست میاد که حالت نشاسته ای داره.
    اگه دیدم حتما خبر میدم
    باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    Whoever is happy will make others happy

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    53
    پسند کرده
    0

    Re: آموزش درست کردن بستنی

    بستنی اکبر مشتی




    مواد لازم:

    شیر: 1 لیتر
    شکر: 350 گرم
    پودر ثعلب: 1 قاشق چایخوری
    وانیل: نصف قاشق چایخوری
    زعفران دم کرده: 1قاشق غذاخوری
    خامه: 1 بسته کوچک


    طرز تهیه:
    [JUSTIFY]در ابتدا شیر را می جوشانیم سپس ثعلب و شکر را آرام آرم به شیر اضافه می کنیم شیر را از روی حرارت بر می داریم و وانیل را اضافه می کنیم. بعد از خنک شدن درون ظرف فلزی می ریزیم و در فریزر قرار می دهیم.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]هر نیم ساعت یکبار از داخل فریزر در می آوریم و هم می زنیم و دوباره داخل فریزر می گذاریم حدودا 4 دفعه این کار را تکرار می کنیم. در مرحله سوم زعفران را اضافه می کنیم.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]خامه را در یک سینی فلزی می ریزیم و به وسیله کاردک آن را پهن می کنیم و در فریزر قرار می دهیم تا خامه یخ بزند سپس از فریزر خارج می کنیم و تکه تکه می کنیم و در مرحله چهارم به بستنی اضافه می کنیم.[/JUSTIFY]
    ترنم63, باران67 و mitra40 این نوشته را پسندیده.
    http://khoshaborang.blogfa.com/ سفره رنگین کمان

صفحه 1 از 11 1234 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما