نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree220Likes

موضوع: بستنی سنتی زعفرانی

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 81
صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 7891011 آخرینآخرین
  1. #73
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,149
    میزان امتیاز
    849
    پسند شده
    13397
    پسند کرده
    14376
    بستنی سنتی زعفرانی

    با دستور خوب کیمیا جون
    نام: 7.jpg نمایش: 2189 اندازه: 70.8 کیلو بایت
    .......
     
    گیتار, مامان غزل, zardin و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  2. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,139
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1379
    پسند شده
    59942
    پسند کرده
    66565

    ویترین مدال ها

    سلام دوستان عزیز.
    من امروز بستنی درست کردم با دستوری که mami hadis (مامی حدیث) صفحه قبل نوشتن درست کردم.
    همه چی خوب پیش رفت اما من با همزدنش با همزن مشکل دارم .یه هو همه مواد میره بالای پره همزن و میترسم وارد دستگاه بشه و بسوزه .
    متوجه شدین منظورمو؟
    شما بستنی رو با چی هم زدبن؟
    الانم دیگه گزاشتم فریزر بمونه تا فردا .
    خراب نمیشه؟
    ترنم63 و سارا(: این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

  3. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,139
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1379
    پسند شده
    59942
    پسند کرده
    66565

    ویترین مدال ها

    دستورشو ازدوست گلمون که دوسه صفحه قبل گزاشتن بردم .م..com/pic/][/url]


    شیر....................................3 پیمانه

    شکر.................................1 پیمانه

    ثعلب................................1 ق چ

    خامه فرم گرفته..........................1/3 پیمانه

    زعفران دم شده....................................1/2 ق چ

    هل.....................................1 ق چ

    گلاب.......................................... ......1/4 پیمانه

    پسته ..............................برای تزیین

    مواد خامه خشک:

    شکر.....................................1 ق چ

    خامه صبحانه...................................100 گرم
    .................................................. .................................................. ................................ -شیر را روی حرارت قرار داده و 50 گرم از شکر را به آن اضافه نموده و بگذارید تا به حد جوش برسد. -در ظرفی جداگانه مابقی شکر+ثعلب را با هم مخلوط نموده و آرام آرام به شیر در حال جوشیدن اضافه کرده و کمی هم بزنید تا شکر و ثعلب در شیر حل شود -حرارت را خاموش نموده و گلاب را بیفزایید و در صورت تمایل زعفران را نیز به مواد اضافه کنید (ولی در صورتی که بستنی ساده میخواهید زعفران را حذف کنید)

    _زمانی که مواد خنک شد هل را افزوده و خامه فرم گرفته را نیز اضافه کنید. -کمی مواد را به هم بزنید تا خامه در شیر حل شود. -مواد را در ظرفی که بهتر است استیل باشد ریخته و به مدت 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا مواد بسته شود .

    _سپس از فریز خارج کرده و به مدت 7تا 8 دقیقه با همزن برقی یا همزن دستی بزنید تا مواد حالت پف دار دربیاید . -مجددا در فریزر قرار داده و این مرحله را هر 1 ساعت یکبار طی 3 مرحله انجام دهید.

    بعد از آخرین مرحله در صورت تمایل به بستنی خامه ی خشک و انواع مغزها شامل گردو +بادام یا پسته را افزوده و بستنی را به مدت 6 تا 7 ساعت در فریزر قرار دهید -بعد از این مدت بستنی حاضر است. ***برای تهیه خامه خشک هر 100 گرم از خامه صبحانه را با 1 ق چ شکر مخلوط و کمی هم بزنید ،سپس کف سینی نازک پهن کرده و در فریزر قرار دهید ت بسته شود و بعد به صورت قطعات کوچک برش بزنید و در بستنی بریزید.
    .....
    من از شیر پاکتی استفاده کردم.
    من از همزن استفاده کردم اما بعد چون ذیدم مواد تا بالای پره های همزن میاد با قاشق هم زدم.
    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۶/۰۲/۳۱ در ساعت ۱۲:۴۱ قبل از ظهر
    fingil 0 shishi, pariyan, باران67 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

  4. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,139
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1379
    پسند شده
    59942
    پسند کرده
    66565

    ویترین مدال ها

    بستنی سنتی طبق دستور بالا
    اینبار با شیر گاومیش درستش کردم
    عالی بود
    بستنی سنتی زعفرانی
    مامی سجاد, fireangel, سارا(: و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

  5. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    367
    نوشته های وبلاگ
    107
    میزان امتیاز
    815
    پسند شده
    7480
    پسند کرده
    9217

    ویترین مدال ها

    بستنی سنتی کششش داار

    نام: IMAG4310.jpg نمایش: 393 اندازه: 67.4 کیلو بایت

    مواد لازم :


    شیر پر چرب یک لیتر
    شکر 400 گرم
    ثعلب یک قاشق غذاخوری سرخالی
    گلاب یک چهارم قاشق چایخوری
    زعفران ب میزان دلخواه


    شیر را می گذاریم خیلی کم گرم بشود .شکر و ثعلب را با هم مخلوط می کنیم و خوب به هم میزنیم اگر این کار را نکنیم وقتی ثعلب را داخل شیر ریختیم گلوله گلوله میشود.


    وقتی شکر و ثعلب خوب مخلوط شدند به آرامی و به تدریج شکر را به شیر اضافه می کنیم و با همزن دستی میزنیم تا شکر تمام شود. این مایه باید خوب زده شود طوری که تغییر شکل شیر را کاملا حس می کنیم، شیر کشدار شده وقتی مقداری شیر را از بالا بریزید سریع نمی ریزد و کش میاید.

    در این مرحله گلاب و زعفران را اضافه می کنیم و شعله را خاموش میکنیم
    اجازه میدیم در دمای آشپزخانه خنک شود

    در صورت استفاده از بستنی ساز مایه را درون مخزن بستنی سازریخته دران را ببندید اگر یخ لازم دارد بریزید دور ان. روشن کنید به مدت 40 تا 50 دقیقه دراورده و بگذارید داخل یخچال بعد از 7 تا 8 ساعت بستنی آماده است.

    بدون دستگاه بستنی ساز مایه را با همان ظرف بگذارید داخل جا یخی یا فریزر و هر 5 دقیقه یک بار در اورده و با همزن دستی مخلوط کنید تا یخ نزند تمام لایه ای را که اطراف ظرف بسته شده را کاملا مخلوط کنید کمی طول میکشد. وقتی بست، کافیه چون دیگر یخ نمیزند این کارو 6 الی 7بار انجام بدید.

    *** میزان شکر رو 40گرم کمتر زدم ،البته بازم میشد کمترش کنم مثلا بجای 400 گرم 350 بزنیم خیلی بهتره

    با اینکه روند کار خیلی راحته اما نتیجه بسیااار مطلووب و دلچسبه

    بافتش بسیااار عالی

    در عوض با 1دستور دیگه درست کردم خیلی سخت تر و کیفیت پایین تر
    پست اونم میزارم


    نام: IMAG4312.jpg نمایش: 389 اندازه: 70.1 کیلو بایت

    نبینید عکسم چقدز داغونه! بیچارم کرد تا تونستم عکسشو بگیرم
    ویرایش توسط میس مهسا : ۱۳۹۶/۰۵/۲۲ در ساعت ۰۹:۲۶ بعد از ظهر
    zakizadeh, marie, مامان غزل و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

  6. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    367
    نوشته های وبلاگ
    107
    میزان امتیاز
    815
    پسند شده
    7480
    پسند کرده
    9217

    ویترین مدال ها

    بستنی سنتی

    نام: sa.JPG نمایش: 394 اندازه: 39.7 کیلو بایت

    با دستوری دیگه ک با عرض معذرت عکسشو ک از مجله گرفتم میزارم

    نام: IMAG4122.jpg نمایش: 391 اندازه: 110.5 کیلو بایت

    بنظرم پر زحمت بود ،نیم ساعت با هم زن برقی میزدم ،اطرافش هم پر از یخ گذاشته بودم
    طعمش خوب بود ،بافتش کمی بلور یخ داشت

    نام: ss.JPG نمایش: 390 اندازه: 49.7 کیلو بایت
    مامان غزل, mehr banoo, fireangel و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

  7. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۷
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    ته مزه ثعلب

    نقل قول نوشته اصلی توسط میس مهسا نمایش پست ها
    بستنی سنتی

    نام: sa.JPG نمایش: 394 اندازه: 39.7 کیلو بایت

    با دستوری دیگه ک با عرض معذرت عکسشو ک از مجله گرفتم میزارم

    نام: IMAG4122.jpg نمایش: 391 اندازه: 110.5 کیلو بایت

    بنظرم پر زحمت بود ،نیم ساعت با هم زن برقی میزدم ،اطرافش هم پر از یخ گذاشته بودم
    طعمش خوب بود ،بافتش کمی بلور یخ داشت

    نام: ss.JPG نمایش: 390 اندازه: 49.7 کیلو بایت

    با این رسپی، ته مزه ثعلب تو بستنی حس نمیشه؟؟
    دئستان نیشه بیان در مورد تجربیاتشون برای کار با ثعلب بگن؟
    من ه رکاری میکنم، ته مزه ثعلب تو بستنی ام معلومه و مثل مال بیرون نمیشه...
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.

  8. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    578
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2324
    پسند کرده
    4332
    نقل قول نوشته اصلی توسط g.mehr نمایش پست ها
    با این رسپی، ته مزه ثعلب تو بستنی حس نمیشه؟؟
    دئستان نیشه بیان در مورد تجربیاتشون برای کار با ثعلب بگن؟
    من ه رکاری میکنم، ته مزه ثعلب تو بستنی ام معلومه و مثل مال بیرون نمیشه...
    سلام عزیز دلم
    گلم امیدوارم دیر نشده باشه
    حتما اندازه ها رو دقیق بریز گلم
    ولی این رسیپی امتحان شده و عالیه
    و یه نکته دیگه برای کار با ثعلب همیشه ثعلب و با شکر یا پودر قند حدود دو تا سه دقیقه بزن عزیز دلم
    امیدوارم این بار درست کنی و لذت ببری
    بازم سوالی بود من و دوستان گلم در خدمتتونیم..........
    چلو گوشت
     
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 7891011 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما