نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree380Likes

موضوع: سوپ مجلسي

نمایش نتایج: از 89 به 94 از 94
صفحه 12 از 12 نخستنخست ... 29101112
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نارسیسا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    281
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    2554
    پسند کرده
    499
    سوپ شیر و قارچ
    با این دستور:
    مرغ با فلفل سیاه و زردچوبه و پیاز پختم بعد مرغ از قابلمه بیرون اوردم هویج نگینی و نخود فرنگی و ذرت و جو پرک و قارچ تفت داده رو اضافه میکنیم.
    مرغ هم نگینی خرد میکنیم به قابلمه اضافه میکنیم وقتی مواد پخت و ابش کم شد لیوان لیوان شیر و اضافه میکنیم
    ودر اخر بازهم فلفل سیاه میریزیم و اویشن

    نام: 20151202_213401.jpg نمایش: 841 اندازه: 91.5 کیلو بایت
    najmehkhatoon, sita-golam, z.rezaei و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان سیدکوچولو آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    محل سکونت
    شهر بادگیرها
    نوشته ها
    462
    میزان امتیاز
    255
    پسند شده
    3601
    پسند کرده
    5288

    ویترین مدال ها

    عدس را با مرغ ,زردچوبه و فلفل گذاشتم پخت,بعد هویج رنده و یک پیاز درسته,رشته سوپی اضافه کردم... نیم ساعت بعدش پیاز را از سوپ کشیدم,مرغ را هم کشیدم و استخوان هاش را جدا وگوشتش را ریش کردم و با شیر و یک سیب زمینی ریز خرد شده به ظرف سوپ اضافه کردم,و با گوشت کوب افتادم به جون سوپ.نیم ساعت بعد آماده خوردن بود

    نام: IMG_5349.jpg نمایش: 740 اندازه: 82.2 کیلو بایت

    جو نداشتم وگرنه اونم از اول میذاشتم بپزه

    به سفارش پسربدغذام,جعفری نریختم

    خیلی خوشمزه بود...جاتون سبز
    وبرای خودم با کلی فلفل قرمز پودرشده
    نام: IMG_5347.jpg نمایش: 732 اندازه: 71.6 کیلو بایت
    iranrose63, باران67, golbarg. و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا شکرت

  3. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    925
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    321
    پسند شده
    7691
    پسند کرده
    7079

    ویترین مدال ها

    سوپ مجلسی با این دستور
    سوپ مجلسي
    نام: 2016-02-04 13.51.59.jpg نمایش: 809 اندازه: 114.6 کیلو بایت
    -----------------
     
    zakizadeh, *هما*, سادن و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    #لعیا آواتار ها
    یک 15 ساله آشپز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    68
    میزان امتیاز
    87
    پسند شده
    1429
    پسند کرده
    29
    نام: IMG_۲۰۱۶۰۳۱۵_۱۳۴۹۲.jpg نمایش: 708 اندازه: 100.6 کیلو بایت
    باران67, Mrs Razieh, *هما* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    925
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    321
    پسند شده
    7691
    پسند کرده
    7079

    ویترین مدال ها

    سوپ سبزیجات
    پیازداغ به همراه کمی جگر مرغ وقتی جگرها سرخ شدن هویچ اضافه کردم و گذاشتم بپزه بعد از پخت هویچ جو پرک و ورمیشل و رب زدم نمک و آبلیمو و کمی فلفل
    نام: photo_2016-11-23_08-39-20.jpg نمایش: 384 اندازه: 109.4 کیلو بایت
    -----------------
     
    *هما*, zakizadeh, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #94
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    1,042
    نوشته های وبلاگ
    526
    میزان امتیاز
    1440
    پسند شده
    23784
    پسند کرده
    14642

    ویترین مدال ها

    نام: DSC07523.jpg نمایش: 370 اندازه: 72.6 کیلو بایت

    سوپ جو خوشمزه با شیر و خامه
    مواد لازم
    جوپوست کنده 1 پیمانه
    پیاز 1 عدد
    هویج 2 عدد متوسط
    نخودفرنگی 1 پیمانه
    قارچ 1 بسته کوچک
    شیر 1 لیتر
    خامه 1 پیمانه
    مرغ نصف سرسینه
    نمک و فلفل به میزان لازم
    آبلیمو به میزان لازم
    جعفری 2 تا 3 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه
    طبق معمول اول عمل سفید کردن مرغ رو انجام میدیم یعنی با آب خالی میذاریم جوش بیاد و کف کنه بعد آبشو خالی میکنیم مرغ رو میشوریم ظرفش رو هم میشوریم و دوباره با مقداری آب روی گاز میذاریم پیاز و هویج رو نگینی و ریز خرد میکنیم و بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل میزنیم و میذاریم بپزه.
    توی این سوپ، جو پرک نریزید فقط جو پوست کنده بریزید اونو 3 تا 4 ساعت قبل خیس کنید بعد آبشو خالی کنید و دوباره روش آب بریزید و بذارید جداگانه بپزه .برای این میگم جداگانه که اونو هم نزنید چون تا زمانی که جو رو هم نزنید ته نمیگیره ولی به محض این که هم زده شه دائم ته میگیره و مدام باید همش بزنید.
    وقتی مرغ پخت اونو از آب خارج کنید و کاملا ریش ریش کنید و به همراه نخود فرنگی به قابلمه برگردونید کمی بعد قارچ رو توی کره تفت بدید و به مرغ اضافه کنید.
    جو هم که پخت مرغ و محتویاتش رو داخل ظرف جو بریزید و زیرش رو زیاد کنید مرتب هم بزنید تا آبش کم شه حالا یه قاشق آرد توی شیر حل کنید و آهسته آهسته به مواد اضافه کنید و هم بزنید کمی که جوشید و غلظتش باب میلتون شد آبلیمو رو هم آهسته آهسته اضافه کنید و هم زمان هم بزنید تا سوپتون نبره .این نکات خیلی مهمه آبلیمو رو همیشه بعد از شیر اضافه کنید حالا سوپ رو بچشید و چاشنی ها رو اندازه کنید کمی تند باشه خوشمزه تره .
    نوبت به خامه میرسه حتما شعله رو خاموش کنید تا سوپ از جوشیدن بایسته و بعد خامه رو داخلش بریزید.
    من برای این که عطر و طعم جعفری عوض نشه و رنگ سوپ هم سفید بمونه چعفری رو موقع سرو توی سوپ میریزم .
    hasti68, mitra40, *هما* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 12 از 12 نخستنخست ... 29101112
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما