نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree365Likes

موضوع: سوپ مجلسي

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 100
صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 8910111213 آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    natty آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۵
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    2452
    پسند کرده
    731
    بلغور گندم ، برنج نیم دانه ، سینه مرغ ، پیاز ، هویج خرد شده ، سیب زمینی خرد شده ، رب گوجه ، نمک و آبغوره ، کمی جعفری و نعنا و ورمیشل...

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2014-11-03-0259.jpg
مشاهده: 868
حجم: 58.5 کیلو بایت
    *Queen* و golegandom1363 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    SADAFI آواتار ها
    صدف بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    360
    پسند کرده
    615
    اولی جو داره
    دومی ورمیشل

    نام: sup jo parak.jpg نمایش: 1701 اندازه: 79.6 کیلو بایت

    نام: sup vermishel.jpg نمایش: 1633 اندازه: 94.4 کیلو بایت
    دنی من, azar44 و golegandom1363 این نوشته را پسندیده.
    باید به دنبال شادی ها گشت ؛


    چرا که غم ها خودشان ما را پیدا می کنند ...


  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهنا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    1,371
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    4782
    پسند کرده
    4883
    سوپ جو
    شامل مرغ +جو پرک+پیاز داغ+رب گوجه +هویج+سیب زمینی+سبزی سوپی+نمک و آبلیمو
    نام: ۲۰۱۴۱۲۱۵_۲۲۳۷۵&#17.jpg نمایش: 1804 اندازه: 93.1 کیلو بایت
    خوراک لوبیا
     
    elham_vahid, دنی من, azar44 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    417
    پسند شده
    7718
    پسند کرده
    3850
    سوپ خوشمزه من........
    مرغ خردشده+هویج+پیاز+سبزی+ورمیش ل+ادویه+آبلیمو+عصاره قلم+رب گوجه فرنگی

    نام: IMAG1844.jpg نمایش: 2987 اندازه: 103.7 کیلو بایت
    .....
     
    malihejoon773, gandom, elmira.t و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بانام علی بکن مزین سخنت
    تاخالق توبیمه کندجان وتنت
    ای آنکه زعاشقان قرآن هستی
    خوشبوکن زنام محمددهنت

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    74
    پسند شده
    1587
    پسند کرده
    4341
    سوپ شیر مجلسی
    جو پوست کنده رو تو آب مرغ گذاشتم پخت بعد هویج ریز شده رو بهش اضافه کردم.مرغ پخته رو ریش ریش کردم و با قارچ خردشده بهش اضافه کردم.در آخر هم شیر و خامه و مقداری جعفری خرد شده برای عطرش اضافه کردم. ادویه هم کمی نمک و فلفل سفید(برای اینکه تو سوپ خودشو نشون نده).
    نام: SAM_1963.jpg نمایش: 2487 اندازه: 74.1 کیلو بایت
    nilufari, somayeh-b, malihejoon773 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    3019
    پسند کرده
    2024
    جو خیس خورده +گوشت ماهیچه +اب قلم وهویج نگینی+فلفل دلمه های رنگی بازم اضافه از مسابقه +نمک وفلفل واب لیمو و رب گوجه برای تزیین هم ساقه کرفس و هویج وفلفل دلمه وسوپ قبل از رب زدن.نام: 021.jpg نمایش: 2394 اندازه: 61.0 کیلو بایت
    zendegi67, malihejoon773, ظریف 68 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاطره خانوم آواتار ها
    خاطره بهروز
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    374
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    133
    پسند شده
    4458
    پسند کرده
    659
    این سوپ خامه و شیر هست که طعمش بی نظیره

    نام: 260sbi0.jpg نمایش: 1259 اندازه: 58.2 کیلو بایت


    مواد لازم براي 5-6 نفر:
    نصف سينه مرغ به دلخواه
    پياز درشت:1 عدد
    جو پوست كنده و خيسانده:2 پيمانه
    هويج رنده شده:حدودا دو پيمانه
    نخود فرنگي :يك و نيم پيمانه
    قارچ به ميزان دلخواه
    كره:50 گرم
    آرد سفيد:2 قاشق غذاخوري
    شير:حداقل يك ليوان
    خامه به ميزان دلخواه
    نمك.فلفل.زردچوبه به ميزان كافي
    جعفري به ميزان دلخواه
    رب گوجه:1 ق غذاخوري(به دلخواه)
    اول از همه دو نكته رو بگم:تا الان پيش نيومده اين سوپ رو درست كنم و كسي از اون نخورده باشه و هركي هم خورده خيلييييييييييي خوشش اومده و ميشه گفت تقريبا اين سوپ پاي ثابت سفره هاي مهمانيهاي منه.حتما امتحانش كنيد
    و دومين نكته اينكه اصل اين سوپ سفيده ولي اگه دوست ندارید 1 قاشق رب گوجه توي اون بریزید چون تاثير چنداني توي مزه ي سوپ نداره ولي بين ايرانيها رنگ سفيد براي غذا خيلي اشتها برانگيز نيست...
    طرز تهيه:
    پيازها رو رنده يا ريز خرد كنيد(هيچوقت براي سوپهاي اين مدلي پياز رو درشت خرد نكنيد.بهتره اصلا پياز ديده نشه
    و در روغن كم اونو تفت بديد تا طلايي رنگ بشه
    سينه مرغ رو در پيازها و روغن تفت دهيد و كمي زردچوبه به آن اضافه كنيد(ميتونيد توي اين سوپ مرغ نريزيد و براي طعمش فقط از بال و گردن مرغ و يا از آب مرغ استفاده كنيد ولي مرغ ريش ريش شده در سوپ هم اونو لذيذتر ميكنه و هم لعاب بيشتري به سوپ ميده...

    جوهاي پوست كنده(دقت كنيد پوست كنده نه پرك شده) رو كه به مدت يك روز خيسانده ايد اضافه كنيد
    جوها رو خوب بخيسونيد ولي اگر زمانتون كم بود .اونا رو 2 ساعت بخيسونيد و بعد توي ميكسر خرد كنيد تا بهتر به سوپ لعاب بدن...
    جو ها رو خيلي كم تفت داده و چند ليوان آب روي اونها بريزيد

    اگر نخود فرنگيتون نپخته هست همين الان اضافش كنيد وگرنه اجازه بديد در مراحل پاياني اونو اضافه كنيد.
    يك قاشق رب گوجه رو من توي اين مرحله اضافه ميكنم.شما ميتونيد استفاده نكنيد.بستگي به سليقه افرادي داره كه ميخوان سوپ رو ميل كنند
    اجازه بديد حدود دو ساعت سوپ بپزه و جوها خوب لعاب بندازن.مرتب به سوپ سر بزنيد و اونو هم بزنيد.
    اگه نياز بود آب اونو اضافه كنيد
    سپس نوبت به اضافه كردن قارچهاي خرد شده و هويج رنده شده هست.ميزانشون به سليقه خودتونه...
    هويج رو رنده درشت بكنيد.اينجوري هم هويج در سوپ ديده ميشه و چون از هويج نگيني خرد شده استفاده نكرديد موقع خوردن سوپ مزه هويج به ديگر مزه ها غالب نميشه(چون اونجوري هويج بايد جويده بشه)ببينيد چه نكته دار براتون مينويسم
    مرغ رو هم كه حتما پخته شده از توي سوپ خارج كنيد و استخوانهاشو بيرون بكشيد و ريش ريش كرده و به سوپ برگردونيد
    اگر بال و گردن استفاده كرديد ديگه اونو خارج كنيد تا زياد توي سوپ له نشن...
    توي اين مرحله من كمي جعفري خرد شده هم اضافه ميكنم.
    يك ساعت مانده به پايان پخت در يك ماهيتابه 50 گرم كره رو آب كنيد و دوقاشق آرد سفيد رو اضافه كنيد و چند دقيقه تفت بديد
    آرد سفيد استفاده كنيد چون آرد سبوس دار رنگ سوپ رو تيره ميكنه...

    سپس شير رو آروم آروم اضافه كنيد و هم بزنيد تا مثل فرني بشه.
    اين مايه رو براي هر سوپي (قبل از اضافه كردن شير)ميتونيد استفاده كنيد.
    بعضي دوستان دستور سوپ سفيد بدون شير رو ميخواستن
    توي همين مرحله به جاي شير ميتونيد آب مرغ(همون سوپ در حال پخت) رو اضافه كنيد و مثل فرني دربياريد...

    بعد مايه رو به سوپ اضافه كنيد
    من براي جلوگيري از گلوله شدن مايه توي سوپ چند ملاقه از سوپ رو به مايه توي ماهيتابه اضافه ميكنم و مايه رو رقيق ميكنم و بعد به سوپ اضافه ميكنم
    در پايان به هر ميزان خواستيد خامه به سوپ اضافه كنيد.ميتونيد اصلا اضافه هم نكنيد
    ميزانش به ميل خودتونه...بچشيد ببينيد چجوري دوست داريد...
    نيم ساعت قبل از سرو كردن شعله رو خاموش كنيد و اجازه بديد سوپ كمي خودش رو بگيره
    ميتونيد اونو با خامه يا جعفري خرد شده تازه تزئين كنيد
    بعضيا هم دوست دارن آبليمو اضافه ميكنن...
    بازم ميگم اصل اين سوپ سفيد رنگه!
    دیزی سنتی
     
    Hope, bluesky, Mahi site و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elham_vahid آواتار ها
    الهام مصطفوی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    محل سکونت
    اونجا
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    2639
    پسند کرده
    2702
    نام: DSC01699.jpg نمایش: 1206 اندازه: 101.2 کیلو بایتسوپ جو
    گوشت چرخی+جو پرک+سبزی سوپ+هویج+سیب زمینی+رب+نمک و فلفل
    Hope, .افسوس. و sita-golam این نوشته را پسندیده.
    بهشت می تواندکسی باشدکه دوستش داری،و مهم نیست اگرغروب هابه جای نهر های شیر و عسل،با قرصی نان تازه به خانه بیاید

صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 8910111213 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما