نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree27Likes
  • 2 Post By -sania-
  • 1 Post By azarin
  • 3 Post By raz ie
  • 3 Post By (ziba)
  • 1 Post By heaven
  • 3 Post By titish khanoom
  • 2 Post By titish khanoom
  • 12 Post By باران67

موضوع: دمنوش عناب

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    دمنوش عناب

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,949
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    782
    پسند شده
    46935
    پسند کرده
    16901

    ویترین مدال ها

    عایا از تیرگی پوست خود ناراحتید؟
    عایا جوش ها زیبایی صورت شما را خدشه دار کرده؟
    عایا از نسخه های بی نتیجه ی پزشکان خسته شده اید؟
    نگران نباشید،چاره کار نزد ماست
    تبلیغات رو کیف کردین خداییش
    زرشک و عناب رو با آب بجوشونید تا به اندازه یک لیوان تو قابلمه بمونه،بعد صاف کنید و هر روز صبح ناشتا میل کنید.من موقع صاف کردن حسااابی با پشت قاشق میچلونمش تا قطره ای عصاره حیف نشه
    من روزی 1 ق غ زرشک +3 دونه عناب مصرف میکنم با مشورت پزشک طب سنتی
    خوش طعمه و به نظر من نیازی به نبات و عسل و ... نیست.

    قیمه احتمالا :-x
     
    باران67, raz ie و m1361 این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,949
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    782
    پسند شده
    46935
    پسند کرده
    16901

    ویترین مدال ها

    طبیعت عناب کمی سرد هست و پوست را روشن میکند
    طبیعت آویشن، گرم و خشک هست و خون را تصفیه وسموم را از سیستم بدن دفع می کند
    چون عناب در اشخاص سرد مزاج تولید گاز و نفخ می کند،به نظرم با طبع گرم اویشن سازگار باشه.تا نظر اساتید طب سنتی چی باشه
    من کلا ترجیح میدم گیاهان دارویی رو بجوشونم تا دم کنم چون معتقدم با جوشیدن خواصش بیشتر خودشو نشون میده و صد البته راحت تر هم هست
    2 ق غ اویشن رو با 10 تا دونه عناب و 3 تا لیوان آب جوشوندم و صاف کردم.
    این مقدار که میبینین حاصل هون مقداریه که گفتم
    بانبات بسی خوچمزه میشه

    قیمه احتمالا :-x
     
    باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    -sania- آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    668
    میزان امتیاز
    141
    پسند شده
    7101
    پسند کرده
    6965
    چای عناب و زنجفیل و گلابی
    تقریباً یه مشت عناب با یه گلابی کوچیک ریز شده و 1 ق چ زنجفیل رو ریختم تو قوری و گذاشتم رو حرارت خیلی کم 2 ساعت جوشید و دراخر با پشت قاشق تو همون قوری خوب عناب هارو له کردم خوش طعم بود

    نام: چایی.jpg نمایش: 2187 اندازه: 88.9 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.
    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقتست که بازآیی

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۷
    نوشته ها
    759
    میزان امتیاز
    37
    پسند شده
    6410
    پسند کرده
    15802
    چای خوش عطر و طعم عناب
    عناب*ها رو نصف کردم هسته هاشو در آوردم و ریختم توی قوری دمشون کردم ، مدت دم شدنش یه کم بیشتر از چای بود، طعمش تقریبا شبیه چای به بود و مزه ملس داشت .رنگش یه کمی* روشنتر از توی عکس بود البته ، تو عکس تیره شده
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    راضیه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    آذربایجان غربی
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    1619
    پسند کرده
    2010
    دمنوش عناب و عسل برای رفع سرماخوردگیم
    نام: DSC01559.jpg نمایش: 1013 اندازه: 74.9 کیلو بایت
    عناب و سرماخوردگی
    در طب سنتی ایران مصرف جوشانده عناب برای درمان سرفه، سرماخوردگی و آنفلوانزا و انواع گلودرد بسیار توصیه شده است. اگر دچار سرماخوردگی شده*اید و از خشکی سینه و سرفه رنج می*برید، عناب داروی گیاهی مناسب و کارآمدی است. عناب دارای لعاب فراوان، پروتئین، مواد قندی و مقدار زیادی ویتامین c است. عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرم کننده سینه و ضد سرفه است.
    جوشانده عناب گرفتگی صدا را برطرف می*کند. به علاوه آسم و تنگی نفس را برطرف می*کند. برای تهیه جوشانده عناب 50 گرم عناب را در یک لیتر آب ریخته و بجوشانید تا حجم آن دو سوم شود.
    باران67, m1361 و khanoom pasand این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,331
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    537
    پسند شده
    18448
    پسند کرده
    17520
    دمنوش عناب با عناب های تازه
    باران67, raz ie و m1361 این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #8
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    دمنوش عناب




    عناب درختچه*ای است متوسط که ارتفاع آن تا ۱۰ متر نیز می*رسد. عناب بومی مناطق گرمسیر بوده و برگ*های کوچک سبزرنگ، بدون کرک و تخم*مرغی شکل آن در زمستان می*ریزد. میوهٔ زیتونی شکل عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی می*باشد در ابتدا سبز بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک می*خورد. عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز می*نامند.
    نام علمی: Ziziphus jujuba






    طبیعت:

    عناب از نظر طب سنتی ایران طبیعتی معتدل دارد و به عقیده ابوعلی سینا کمی سرد می باشد.






    خواص:

    برای رفع استرس و اضطراب مفید است.
    به علت دارا بودن انتی*اکسیدان*ها، روند پیری پوست را کاهش می*دهد.
    عناب به دلیل داشتن لعاب زیاد، نرم*کننده سینه و ملین است.
    کاهش*دهنده فشارخون است.
    کمک به هضم غذا می کند و تصفیه*کننده خون است.
    گرفتگی صدا را برطرف می*کند و موجب تقویت دستگاه گوارشی می*شود.
    با توجه به مطالعات اخیر، عصاره عناب مهارکننده سلول*های سرطان خون است زیرا به علت داشتن ویتامین C و انتی*اکسیدان، مانع از رشد و حرکت رادیکال*های آزاد و در نتیجه کمک به کنترل و رشد تومور و سلول*های سرطانی است.


    موارد منع مصرف:

    افرادی که از نفخ بیش از حد، انگل*های روده*ای و خلط بیش از حد رنج می*برند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
    مصرف عناب برای زنان باردار باید با آگاهی پزشک انجام شود.
    مصرف زیاد آن برای افرادی که دچار غلظت خون می باشند توصیه نمی شود.


    طرز تهیه:
    عناب را شسته و خیس کنید سپس هسته آن را بیرون آورده و میوه خرد شده را داخل یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. به علت شیرین بودن دانه های عناب نیازی به شیرین کردن نمی باشد و در صورت تمایل می توانید چند قطره آب لیموترش به آن اضافه کنید.


    ********************

    مطالبی که عرض کردم خدمتتون از نت جمع اوری کردم
    و اما لازم به ذکره که مامان خانومی معتقدند عناب رو باید جوشوند تا خوب عصاره ش رو پس بده

    عناب رو خرد کرده و هسته ی اون رو در میارن
    همراه با نبات داخل قوری استیل ریخته و روی حرارت مستقیم میگذارن تا خوب بجوشه و عصاره ش رو پس بده

    منم دمنوش با روش مامان خانومی رو خیلی بیشتر دوست دارم

    پینوشت:عناب ها حاصل باغمون هستن
    عناب تازه در شهریور ما برداشت میشه و میتونین بگذارین خشک بشه و برای دیگر فصول سال ازش استفاده بفرمایین.


    *شمیم*, zakizadeh, میس مهسا و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما