نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree15Likes

موضوع: چای دارچین

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 9
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    چای دارچین

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman jojo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    فعلا اصفهان
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    89

    Re: انواع چای

    چای دارچین
    برای تهیه این چای بسیار خوش طعم و معطر باید به مقدار دلخواه دارچین نسابیده رو در یک لیوان آب ولرم بریزید و بگذارید 24 ساعت بماند. بعد دارچین و محتوای لیوان را با یک لیوان آب دیگر می جوشانیم. در شهر اهواز در مراسم روضه و عید ها هم برای تنوع از این چای استفاده میشه. رنگش هم مثل چای معمولیه. این چایی معمولا به صورت شیرین سرو میشه.
    اگر وقت کردم براتون حتما عکسش رو میگذارم.
    ارزش امتحان کردن رو داره
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۶
    نوشته ها
    174
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    66
    پسند کرده
    2

    Re: انواع چای

    من و همسرم الان 3 روزه که فقط دم کرده دارچین میخوریم
    وااااقعا عالیه،هرچقدرم بیشتر میمونه توی قوری خوشمزه تر میشه.


    یک مقدار چون دارچین رو با دست خرد میکنیم، آب جوش میریزیم تو قوری، بعد اندازه نوکه نوکه نوک قاشق چایخوری! زعفران میریزیم توش...

    واقعا طعمش عالیه...این دم کرده خیلی گرمه،من و همسرم رو خداروشکر اذیت نمیکنه،اما اگر کسی به گرمی حساسه اول با یه دکتر طب سنتی مشورت کنه و بعد بخوره.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    امضاء توسط مدیریت ویرایش شد!

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    محل سکونت
    اندیشه.کرج
    نوشته ها
    270
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    2602
    پسند کرده
    1603

    Re: انواع چای

    چای دارچینی
    چای -دارچین-کمی هل
    باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.
    دیگران برای خوابیدن قصه می گویند.
    ما قصه خود می گوییم تا دیگران بیدار شوند.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه (مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۲۳
    نوشته ها
    342
    میزان امتیاز
    61
    پسند شده
    3448
    پسند کرده
    1752
    اینم یه دمنوش خوشمزه که دختر بد غذا و بد ادای من هم خوردش ....

    دمنوش دارچین

    چون خیلی خاصیت داره عیتا از نت خواص و طرز تهیه اش رو میذارم

    اگه عطر دارچین رو دوست داری امتحانش کنین

    دارچین و خواصش:

    درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت*های آن بویی مطبوع استشمام می*شود. گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می*شود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است. دارچین بومی سری*لانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن به عنوان ادویه بکار میرود +طبیعت: دارچین از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی گرم و خشک دارد.
    نام علمی: Cinnamomum verum
    خواص:
    دارچین خاصیت آرامش بخش دارد.
    برای درمان سوء هاضمه، درد و نفخ معده و اسهال استفاده می شود.
    دارچین دارای خاصیت قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است. اگر حس می کنید ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید.
    بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و به عنوان تب*بر استفاده می شود.
    دارچین رگ هارا باز می کند و باعث بهبود گردش خون می شود.
    یکی از خواص دارچین این است که باعث افزایش کارآیی هورمون انسولین در بدن می شود و در نتیجه بدن نیاز کمتری به این هورمون برای کنترل قند خون پیدا می کند. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش داده اند که مصرف یک قاشق چایخوری دارچین در روز تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است.
    موارد منع مصرف:
    برای زنان باردار مناسب نمی باشد.
    مصرف بیش از حد دارچین باعث التهاب یا ورم کردن پوست، زخم ها و ترک های گوشه دهان و سوزش معده می شود. دارچین، از لخته شدن خون جلوگیری می کند اما زیادی آن در خون باعث بروز مشکل های خونی و گردش خون می شود به ویژه اگر با داروهایی مانند آسپرین که باعث رقیق شدن خون می شود مصرف شود مشکل را ۲ برابر می کند.


    طرز تهیه:
    چند عدد چوب دارچین را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید. در صورت تمایل می توانید برای شیرین شدن آن از نبات استفاده کنید. اضافه کردن چند قطره آب لیمو ترش به آن باعت می شود طبع گرم دارچین تعدیل شود.


    اینم لینکش
    دمنوش دارچین - همه چیز درباره خواص طرزتهیه و موارد منع مصرفWikiDrink

    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    118
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    268
    پسند کرده
    453
    چای دارچین:چای معمولی +چوب دارچین کنارشم توپک خرما که خواهری زحمتشو کشید
    نام: 13102014_004.jpg نمایش: 1527 اندازه: 53.9 کیلو بایت
    بابت کیفت بد عکس ببخشید
    باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    راضیه.ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۹
    نوشته ها
    118
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    268
    پسند کرده
    453
    باز چای دارچین البته این بار با پودر دارچین و2تا هل. بعد دم کشیدن با یه قاشق مربا خوری عسل شیرینش کردم
    نام: 14102014.jpg نمایش: 1535 اندازه: 66.6 کیلو بایت
    از اونجایی که من طبعم سرده خیلی سست و بیحالم از وقتی چای دارچین میخورم خیلی بهتر شدم. تا ببینم باز بیحالیم شروع شده خودمو میبندم به چای دارچین حالا یا با هل یا زنجبیل یا سیب و .... مهم دارچینشه زودی خوب میشمو پر انرژی
    باران67 و m1361 این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    دمنوش دارچین






    درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت*های آن بویی مطبوع استشمام می*شود. گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می*شود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است. دارچین بومی سری*لانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن به عنوان ادویه بکار میرود

    طبیعت:
    دارچین از نظر طب سنتی ایران، طبیعتی گرم و خشک دارد.
    نام علمی: Cinnamomum verum


    خواص:

    دارچین خاصیت آرامش بخش دارد.
    برای درمان سوء هاضمه، درد و نفخ معده و اسهال استفاده می شود.
    دارچین دارای خاصیت قوی کردن مصونیت بدن در مقابل امراض است. اگر حس می کنید ضعیف شده اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچین را فراموش نکنید.
    بهترین دارو برای دردهای عضلانی است و به عنوان تب*بر استفاده می شود.
    دارچین رگ هارا باز می کند و باعث بهبود گردش خون می شود.
    یکی از خواص دارچین این است که باعث افزایش کارآیی هورمون انسولین در بدن می شود و در نتیجه بدن نیاز کمتری به این هورمون برای کنترل قند خون پیدا می کند. بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش داده اند که مصرف یک قاشق چایخوری دارچین در روز تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است.



    موارد منع مصرف:

    برای زنان باردار مناسب نمی باشد.
    مصرف بیش از حد دارچین باعث التهاب یا ورم کردن پوست، زخم ها و ترک های گوشه دهان و سوزش معده می شود. دارچین، از لخته شدن خون جلوگیری می کند اما زیادی آن در خون باعث بروز مشکل های خونی و گردش خون می شود به ویژه اگر با داروهایی مانند آسپرین که باعث رقیق شدن خون می شود مصرف شود مشکل را ۲ برابر می کند.

    طرز تهیه:
    چند عدد چوب دارچین را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دم کنید. در صورت تمایل می توانید برای شیرین شدن آن از نبات یا عسل استفاده کنید. اضافه کردن چند قطره آب لیمو ترش به آن باعت می شود طبع گرم دارچین تعدیل شود.

    منبع:نت
    *هما*, mehr banoo و m1361 این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما