نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree9859Likes

موضوع: سالاد فصل

نمایش نتایج: از 1,513 به 1,520 از 1550
  1. #1513
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    797
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    1873
    پسند کرده
    2737
    سالاد کاهو

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: سالاد.jpg
مشاهده: 821
حجم: 102.5 کیلو بایت
    .
     
    zakizadeh, باران67, *هما* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  2. بانک بند ناف
  3. #1514
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    924
    نوشته های وبلاگ
    373
    میزان امتیاز
    1081
    پسند شده
    15246
    پسند کرده
    15835

    ویترین مدال ها

    سالاد فصل

    RE79EL, m1361, zakizadeh و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #1515
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    985
    نوشته های وبلاگ
    480
    میزان امتیاز
    1368
    پسند شده
    22828
    پسند کرده
    14004

    ویترین مدال ها

    نام: DSC03555.jpg نمایش: 675 اندازه: 95.3 کیلو بایت
    hengamehh, منا ., m1361 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #1516
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,044
    میزان امتیاز
    1483
    پسند شده
    22130
    پسند کرده
    19651
    سالاد فصل

    نام: IMG_9705.jpg نمایش: 584 اندازه: 81.9 کیلو بایت

    ظرف رو با سبزیجات دلخواه پر کنید

    هویج و خیار را با تراش سبزیجات تراش کنید و دیواره های ظرف را پوشش بدید بعد از اجزای سالاد که کنار گذاشتین رویه آنرا بپوشانید
    ...
     
    emetis, saeedeh mansoori, zakizadeh و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  6. #1517
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,696
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2237
    پسند شده
    93692
    پسند کرده
    79085

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه سالاد فصل

    سالاد (به فرانسوی: Salade) غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیش*غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می*شود.


    واژه (Salade) در زبان فرانسه از کلمه*ای لاتین با عنوان (Salata) به معنی شور و نمک اندود شده ریشه می*گیرد.

    سالاد فصل یا سالاد باغ که متشکل از سبزیجات برگ دار مانند کاهو ، اسفناج و ... می باشد با توجه به کالری کمی که دارد ، جز بهترین موارد برای رژیم های غذایی می باشد . البته به مرور زمان در سالاد قصل مواردی همچون خیار ، فلفل ، قارچ ، پیاز ، هویج ، کرفس و ترپچه نیز اضافه شد . قابل ذکر است که گاهی اوقات ، پنیر ، گوشت ( به عنوان مثال بیکن ، مرغ ) یا ماهی و ... برای خوشمزه شدن سالاد به سالاد اضافه می شود .






    *در تهیه ی سالاد مواد متنوعی میتوان به کار برد که بسته به طبع ،سلیقه و مواد موجود در هر فصل هست.

    من در ادامه لیستی از موادی که میتونیم در تهیه سالاد استفاده کنیم براتون فراهم کردم که فقط به عنوان ایده دادن و جمع بندی هست و طبیعتا هر فردی بسته به سلیقه و ذائقه ی خودش و شرایط موجود ترکیب سالاد رو انتخاب میکنه.



    کاهو
    کلم سبز(سفید)
    کلم بنفش
    انواع گوجه اعم از گوجه فرنگی و گیلاسی و..
    خیار
    هویج ،زردک
    لبو پخته
    ترب و شلغم به صورت خام
    خیارشور
    فلفل دلمه ای و یا سایر فلفل ها
    ذرت و یا baby corn
    زیتون سبز و سیاه
    نخود فرنگی
    پیازچه
    گل کلم
    کلم بروکلی و کلم بروکسل و..
    پیاز
    انواع جوانه
    جعفری
    لیمو ترش
    قارچ به صورت خام و یا بخار پز
    کدوسبز به صورت خام
    سیب زمینی پخته
    لوبیا چیتی پخته
    تربچه
    تخم مرغ پخته
    ترشی کلم قرمز
    نون تست تست شده،
    پنیر خامه ای نگینی غلطانیده در روغن زیتون و سبزی خشک معطر
    دانه انار
    و بسیار بسیار صفیجات و سبزیجات دیگر...


    **
    شاید خیلی وقتا دیدین که توی مهمونی ها و یا سر سفره ها سالاد خیلی کم خورده میشه و یا حتی دست نخورده باقی میمونه
    ولی من تجربه کردم وقتی سالاد تزیینی زیبا و متفاوت داشته باشه،مخاطب رو جذب میکنه و محاله افراد نخوان که ازش تست کنن.

    پس سعی کنین سالاداتون رو با سلیقه تزیین کنین.
    و از مواد مختلف در ترکیب اون استفاده کنین.
    به عنوان مثال الان که لبو شلغم و ترب به وفور یافت میشه حتما در ترکیبات سالادتون ازشون استفاده کنین.

    با این کار هم از این نعمات پر فایده استفاده کردین و اون رو در سبد غذایی خانواده گنجوندین و هم اینکه سالادتون رو متنوع و جذاب و متفاوت میکنین.


    نکات در تهیه ی سالاد فصل:

    -در ابتدا کلیه ی موادی که قصد استفاده از اون ها رو داخل سالادتون دارین اماده کنین و خوب و تمیز بشورین.
    کاهو ها رو حتما برگ برگ بشورین و داخل ابکشی قرار بدین تا آب اضافی اون ها گرفته بشه.


    -من کلم رو بسته به سایزش به چند قسمت برش میزنم و میشورم و با کمک رنده هر تکه رو رنده میکنم.
    اینطور هم راحت تر هست و هم کلم های رنده شده ظاهر زیباتر و یکدست تری خواهند داشت.




    -کاهو را زیاد درشت خرد نکنید

    -معمولا در سالاد فصل گوجه و خیار رو حلقه ای برش میزنن.

    -اگر میوخاهید از زیتون در سالاد ها استفاده کنید،از زیتون بی هسته استفاده کنید.

    -هویج و لبوی رنده شده برای سالاد مناسب تر هستند.

    -خيار سالاد را با پوست خرد كنيد. پوست خيار طعم جالبي به سالاد مي دهد.



    تزیین سالاد فصل:

    سالاد فصل به واسطه ی تنوع زیاد در ترکیبات به کار رفته،به هزاران شکل قابل تزیین هست که بستگی به سلیقه و طبع هنری هر فرد داره.

    -میشه اون رو داخل انواع ظروف گرد،مستطیلی و یا بیضی و مربع و غیره برای جمع و یا سرو تک نفره تزیین کرد.


    -میتوان سالاد رو به صورت تک نفره و در جام های بلورین به صورت لایه لایه ریخت.
    نمونه ی این تزیین رو میتونین در این پست و این پست مشاهده بفرمایین.

    -میتونین اجزای سالاد رو داخل برگ های کلم و یا کاهو ریخته و به صورت تک نفره برای هر فرد سرو بفرمایین.

    -میتونین اجزای سالاد رو به سیخ بکشین و سالاد فصل سیخی درست کنین.
    این نوع تزیین هم باز مناسب برای سرو تک نفره هست.




    ضحی 69, ترنم63, m1361 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #1518
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,696
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2237
    پسند شده
    93692
    پسند کرده
    79085

    ویترین مدال ها

    تزیین سالاد فصل به صورت مورب




    در این پست در مورد ترکیبات مختلفی که میتونیم در سالاد فصل به کار ببریم و برخی نکات اون بحث کردیم.

    در ادامه صرفا به نحوه ی تزیین سالاد ها میپردازیم.
    یکی از روش هایی که میتونیم سالاد رو تزیین کنیم،چیدمان ترتیبی ترکیبات سالاد هست که من در این پست سالاد رو به دو مدل مورب تزیین کردم و همونطور که میبینین بسیار بسیار ساده و آسونه

    کاهو رو خیلی ریز خرد کرده و کف ظرف رو کامل با کاهو بپوشونین.
    دقت کنین اگر کاهو ریز خرد نشه سطحی ناصاف ایجاد میکنه و موقع ریختن اجزای رویی دچار مشکل میشین.

    بعد از پوشش زیر کار با کاهو، خیلی آروم و باحوصله از مواد مد نظر ردیف به ردیف روی ظرف بریزین.
    برای صاف و تمیز در آوردن خطوط میتونین از خط کشی تمیز و بهداشتی کمک بگیرین.
    من یه خط کش مخصوص آشپزخوهنه به صورت مجزا دارم.
    با یک دست اون رو روی سالاد بگیرین و با دست دیگه اروم و با حوصله ترکیبات رویی رو ردیف به ردیف بزنین.

    هر چه ریز تر مواد رو خرد کنین و ظریف تر کار کنین در نهایت سالادتون زیباتر میشه




    ترکیبات سالاد های زیر به این صورت هست:
    کاهو کاملا ریز و یکدست کف ظرف
    ذرت
    گوجه حلقه شده
    کلم بنفش رنده شده
    لبو پخته رنده شده
    هویج رنده شده
    خیار حلقه شده
    انار دان شده


    *انار و لبو از ترکیبات فصل های پاییز و زمستان هست که میتونه طعم و ظاهری متفاوت و خوب به سالادتون بده
    اون ها رو از دست ندین


    نحوه ی سرو:

    موقع سرو بهتره که از یه گوشه سالاد رو نکشین چون مواد به یکسان روی سطح سالاد پخش نشدن
    بلکه هر فرد از مواد رویه به دلخواه داخل ظرف میکشه و بعد کاهو رو برمیداره.







    emetis, mitra40, آرزوی من و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #1519
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,696
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2237
    پسند شده
    93692
    پسند کرده
    79085

    ویترین مدال ها

    تزیین سالاد فصل با چیدمان عمودی مواد




    در این پست در مورد ترکیبات مختلفی که میتونیم در سالاد فصل به کار ببریم و برخی نکات اون بحث کردیم.

    در ادامه صرفا به نحوه ی تزیین سالاد ها میپردازیم.
    یکی از روش هایی که میتونیم سالاد رو تزیین کنیم،چیدمان ترتیبی ترکیبات سالاد هست که من در این پست سالاد رو به صورت عمودی تزیین کردم و همونطور که میبینین بسیار بسیار ساده و آسونه

    کاهو رو خیلی ریز خرد کرده و کف ظرف رو کامل با کاهو بپوشونین.
    دقت کنین اگر کاهو ریز خرد نشه سطحی ناصاف ایجاد میکنه و موقع ریختن اجزای رویی دچار مشکل میشین.

    بعد از پوشش زیر کار با کاهو، خیلی آروم و باحوصله از مواد مد نظر ردیف به ردیف روی ظرف بریزین.
    برای صاف و تمیز در آوردن خطوط میتونین از خط کشی تمیز و بهداشتی کمک بگیرین.
    من یه خط کش مخصوص آشپزخوهنه به صورت مجزا دارم.
    با یک دست اون رو روی سالاد بگیرین و با دست دیگه اروم و با حوصله ترکیبات رویی رو ردیف به ردیف بزنین.

    هر چه ریز تر مواد رو خرد کنین و ظریف تر کار کنین در نهایت سالادتون زیباتر میشه




    ترکیبات سالاد های زیر به این صورت هست:
    کاهو کاملا ریز و یکدست کف ظرف
    ذرت
    کلم بنفش رنده شده
    خیار رنده شده
    لبو پخته رنده شده
    هویج رنده شده
    شلغم خام رنده شده
    گوجه حلقه شده

    *شلغم و لبو از ترکیبات فصل های پاییز و زمستان هست که میتونه طعم و ظاهری متفاوت و خوب به سالادتون بده
    اون ها رو از دست ندین


    نحوه ی سرو:

    موقع سرو بهتره که از یه گوشه سالاد رو نکشین چون مواد به یکسان روی سطح سالاد پخش نشدن
    بلکه هر فرد از مواد رویه به دلخواه داخل ظرف میکشه و بعد کاهو رو برمیداره.
    mitra40, آرزوی من, Ladddy و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #1520
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,696
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2237
    پسند شده
    93692
    پسند کرده
    79085

    ویترین مدال ها

    تزیین سالاد فصل با چیدمان افقی مواد




    در این پست در مورد ترکیبات مختلفی که میتونیم در سالاد فصل به کار ببریم و برخی نکات اون بحث کردیم.

    در ادامه صرفا به نحوه ی تزیین سالاد ها میپردازیم.
    یکی از روش هایی که میتونیم سالاد رو تزیین کنیم،چیدمان ترتیبی ترکیبات سالاد هست که من در این پست سالاد رو به صورت افقی تزیین کردم و همونطور که میبینین بسیار بسیار ساده و آسونه

    کاهو رو خیلی ریز خرد کرده و کف ظرف رو کامل با کاهو بپوشونین.
    دقت کنین اگر کاهو ریز خرد نشه سطحی ناصاف ایجاد میکنه و موقع ریختن اجزای رویی دچار مشکل میشین.

    بعد از پوشش زیر کار با کاهو، خیلی آروم و باحوصله از مواد مد نظر ردیف به ردیف روی ظرف بریزین.
    برای صاف و تمیز در آوردن خطوط میتونین از خط کشی تمیز و بهداشتی کمک بگیرین.
    من یه خط کش مخصوص آشپزخوهنه به صورت مجزا دارم.
    با یک دست اون رو روی سالاد بگیرین و با دست دیگه اروم و با حوصله ترکیبات رویی رو ردیف به ردیف بزنین.

    هر چه ریز تر مواد رو خرد کنین و ظریف تر کار کنین در نهایت سالادتون زیباتر میشه




    ترکیبات سالاد زیر به این صورت هست:
    کاهو کاملا ریز و یکدست کف ظرف
    کلم بنفش رنده شده
    هویج رنده شده
    خیار رنده شده
    لبو پخته رنده شده
    شلغم خام رنده شده
    گوجه نیم حلقه شده


    *شلغم و لبو از ترکیبات فصل های پاییز و زمستان هست که میتونه طعم و ظاهری متفاوت و خوب به سالادتون بده
    اون ها رو از دست ندین


    نحوه ی سرو:

    موقع سرو بهتره که از یه گوشه سالاد رو نکشین چون مواد به یکسان روی سطح سالاد پخش نشدن
    بلکه هر فرد از مواد رویه به دلخواه داخل ظرف میکشه و بعد کاهو رو برمیداره.
    monir11, شکیبای من, mitra40 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما