نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree19Likes

موضوع: چای سبز و انواع دمنوش با چای سبز

نمایش نتایج: از 33 به 36 از 36
صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    3,020
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    184
    پسند شده
    14189
    پسند کرده
    15580

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط sekanjabin نمایش پست ها
    من تصمیم گرفتم ب جای چای سیاه روزانه چای سبز مصرف کنم کسی میدونه منعی داره یا نه؟
    اگر طبع شما سرد باشه، ممکنه حتی براتون مضر هم هست.
    کلا پزشک های طب سنتی (البته اون درست و حسابی هاشون) هیچ چیزی رو نمیگن استفاده نکنین چون توی هر چیزی خاصیتی هست. فقط می گن همراهش فلان چیز رو هم استفاده کنین تا طبعش متعادل بشه.
    مثلا همین چای سیاه چون طبعش سرده، اگه همراه با دارچین، هل، گلاب، زعفران و ... دم بشه متعادل میشه.
    برای چای سبز هم یه سرچی بکنین تا ببنید با چی متعادل میشه. فقط میدونم چای سبز از چای سیاه، طبع سرد تری داره.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sita-golam آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۲/۳۰
    محل سکونت
    توی پيله تنهايي
    نوشته ها
    215
    میزان امتیاز
    347
    پسند شده
    2617
    پسند کرده
    15176
    چای سبز
    این چای رو تقریبا هروز نیم ساعت قبل از غذا میخوریم بخاطر خاصیت چربی سوزی والبته خیلی از خواص دیگه وحذف رادیکالای ازاد وضد سرطان بودنش
    چای سبز رو به همراه زیره با اب جوش که البته اب جوشیده ای که کمی از دماش کم شده باشه مثلا 80 .90 درجه رسیده باشه چون برگای چای سبز از چای سیاه لطیف تره وزود میسوزه میزاریم روی بخار کتری به مدت پنج دقیقه دم بکشه
    البته فکر کنم قانونش این باشه که باید توی فنجونای مخصوص که در داره مستقیم چای رو بریزیم وبعد درش رو بزاریم و توی همون فنجون چند دقیفه بمونه وبعد بخوریمش بهر حال ما دم میزاریم
    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: _20151027_135555.jpg
مشاهده: 755
حجم: 98.7 کیلو بایت
    Mrs Razieh, pooneh 007, hengamehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    381
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    6406
    پسند کرده
    3236
    دمنوش چاي سبز و گل سرخ
    يك قاشق غذا خوري گل سرخ
    نصف قاشق غذا خوري چاي سبز
    نام: image.jpg نمایش: 619 اندازه: 86.5 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    m1361 و fingil 0 shishi این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  4. #36
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,665
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    95170
    پسند کرده
    80246

    ویترین مدال ها

    بهترین شیوه ی دم کردن چایی سبز(و سیاه)





    بهترین شیوه برای دم کردن چای سیاه و سبز چیست؟


    چای یکی از نوشیدنی های پرطرفدار در کشور ماست؛ چایی که درست دم شود عطر و بوی دیگری دارد و هر فردی را به سمت خود می کشاند اما چایی که درست دم نشود یا اصطلاحا «دم نکشیده یا جوشیده» باشد، طرفدار ندارد...


    ▪ بهترین شیوه برای دم کردن چای سیاه و سبز چیست؟

    چای سیاه چای تخمیرشده و چای سبز چای تخمیرنشده است و به همین دلیل بعد از دم کشیدن رنگ متفاوتی به خود می گیرد. برای دم کردن چای چه سبز، چه سیاه ابتدا باید صبر کنید تا آب به نقطه جوش برسد. بعد مقداری چای خشک داخل قوری بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه ای دم بکشد و رنگدانه ها از برگه ها جدا و وارد آب شوند. چای سیاه ایرانی به دلیل اینکه کمتر تخمیر می شود، مدت دم کشی طولانی تری دارد و دم کشیدن آن بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان می خواهد ولی چای خارجی به دلیل اینکه تخمیر بیشتری داشته سریع تر و در عرض ۴ ۳ دقیقه دم می کشد. برای چای سبز نیز روش دم کردن به همین صورت است. چون چای سبز رنگ زیادی پس نمی دهد ۵ دقیقه دم کشیدن کافی است و ترکیب های آنتی اکسیدانی و رنگی طی این مدت از آن خارج می شود.



    ▪ بعد از آنکه چای دم کشید تا چه مدت می توانیم آن را مصرف کنیم؟

    معمولا باید چای را بعد از دم کشیدن فورا مصرف کرد. هرچه چای تازه تر مصرف شود ترکیب های مفید آن اثر بیشتری در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی، سرطان و... دارد. هر چه چای مدت زمان بیشتری بماند این ترکیب ها تغییر می کنند و با هم واکنش می دهند و خاصیت خودشان را به مرور از دست می دهند. نباید چای دم شده را بیش از نیم تا یک ساعت نگه داشت و قبل از این مدت باید آن را مصرف کرد. بهتر است چای را به اندازه مصرف همان لحظه دم کنیم. در کل، چای تازه دم، خوش عطرتر و حاوی ترکیب های مفید بی شماری است.



    ▪ برخی افراد تفاله چای را پس از دم کشیدن در می آورند و چای را برای چند ساعت نگه می دارند. آیا این کار را توصیه می کنید؟

    این راهکار نیز چندان موثر نیست. حتی با درآوردن تفاله نیز تغییر و واکنش ترکیب ها در چای ادامه پیدا می کند و عطر، طعم و خواص آن کم می شود. گرچه به هر حال خارج کردن تفاله می تواند تا حدی این روند را کندتر کند و باعث شود چای دیرتر سیاه شود.



    ▪ بهترین ظرف برای دم کردن چای چه ظرفی است؟

    بهترین ظرف برای دم کردن چای، قوری های چینی یا پیرکس است. دم کردن چای در قوری های فلزی ممکن است باعث ورود یون های فلزی به چای شده و رنگ چای را خراب کند و بر عطر و طعم آن تاثیر بگذارد. امروزه لیوان های چینی درداری نیز وارد بازار شده که مخصوص دم کردن چای سبز است. حتی می توان چای سیاه را هم درون این لیوان ها دم کرد. درحقیقت اصلا نیازی نیست که بعد از افزودن آب جوش به چای خشک مجددا آن را روی حرارت بگذارید زیرا این کار روند تخریب ترکیب های مفید چای را تسریع می کند و باعث سیاه شدن رنگ چای می شود. همین که چای در کنار منبع گرما باشد کفایت می کند.



    ▪ به چای گاهی موادی مانند گلاب و آبلیمو اضافه می شود یا چای را همراه با دارچین، هل و زعفران دم می کنند. این مواد خللی در روند دم کردن چای پیش نمی آورند؟

    خیر دارچین، هل و زعفران اگر همراه چای دم شوند نه تنها مشکلی ایجاد نمی کنند بلکه خاصیت هم دارند. مصرف موادی مثل آبلیمو هم اشکالی ندارد اما مصرف گلاب همراه چای خاصیت چندانی ندارد و تنها می تواند بو و عطر بهتری به آن بدهد.



    ▪ معمولا افراد چه نکته هایی را هنگام دم کردن چای رعایت نمی کنند؟

    گذاشتن چای روی سماور یا کتری برای دم کشیدن و زیاد درست کردن چای و مصرف آن برای چند ساعت از جمله اشتباه های رایج مردم است که از خواص چای می کاهد و عطر و بوی آن را خراب می کند.



    ▪ آیا مصرف چای منعی هم دارد؟

    چای منع مصرف برای هیچ فردی به خصوص کودکان ندارد. البته زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود. از جمله دلایلی که می گویند به کودکان چای ندهید، این است که آنها با چای قند زیادی می خورند و دادن چای به آنها باعث بروز این عادت غلط می شود.




    ▪ در مورد دم کردن سایر چای ها مثل چای سفید یا قرمز هم توضیح دهید.

    چای سفید و چای نیمه تخمیری اولانگ در بازار ما موجود نیست. چای های دیگری که در بازار موجود است مثل چای مکه یا چای قرمز درواقع دمنوش هایی با گیاهان کوهی یا میوه های خشک شده و برگ آنهاست که هریک خواص بی شماری دارند اما از بوته چای نیستند. آنها هم تقریبا مثل چای سیاه دم می شوند.


    منبع
    m1361, بهار111, pooneh 007 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 2345
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما