نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree3Likes
  • 2 Post By aram_khp
  • 1 Post By مهســا

موضوع: آیس تی(ice tea)

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1297
    پسند کرده
    219

    آیس تی(ice tea)

    آیس تی:





    طرز تهيه به روش شهره ي عزيز:
    آیس تی معمولان به چای سرد گفته میشه که با یخ فراوان سرو میشه. و میشه اون رو با طعم*های مختلف درست کرد. شما میتونید بسته به ذائقه خودتون شیرینی* این نوشیدنی* رو کم یا زیاد کنید، حتا میتونید اصلا شیرین نکنید، بستگی به خودتون داره. درست کردن آیس تی خیلی* راحت هستش فقط یه سری قانون داره که اگه رعایت کنید یک نوشیدنی* بسیار دلچسب رو خواهید داشت.
    برای تهیه آیس تی چای رو به روش دلخواه خودتون دم کنید.
    حالا قوانین مهم:
    *مدت دم کشیدن چای فقط ۵ دقیقه هستش. اگه بیشتر چای دم بکشه تلخی* چای (که تو چای گرم معمولان جستجو می*کنیم)وارد نوشیدنی* میشه و مزه اون رو خراب میکنه.
    *اگه نوشیدنی* غلیظ تر میخواهید چای رو بیشتر کنید، نه مدت دم کشیدن رو.
    *بعد از گذشت ۵ دقیقه، نوشیدنی* رو داخل یک پارچ بریزید و در دمای محیط اجازه بدهید کاملا سرد بشه، بعد از سرد شدن کامل پارچتون رو داخل یخچال بذارید. اگه چای داغ رو مستقیم داخل یخچال کنید هم به یخچال و هم به نوشیدنیون آسیب وارد می*کنید.
    * رمز اصلی* تو تهیه این نوشیدنی* وانیل هستش، قبل از ریختن آب جوش به روی چای وانیل و شکر رو به چای اضافه کنید. و بعد از ریختن آب حسابی* هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه.
    *اگه میخواهید از آبلیمو استفاده کنید، حتما از آب لیمو طبیعی استفاده کنید، آب لیمو صنعتی مزه نوشیدنی* شما رو خراب میکنه. امید وارم درست کنید و لذت ببرید.

    طرز تهيه به روش آرام:
    برای تهیه این نوشیدنی اول به اندازه 1 لیوان آبجوش درست میکنیم و 1 تی بگ داخلش میذاریم تا کمی رنگ بده ( البته میشه چایی دم کرد ولی خوب این راحت تره :32: )
    بعد چاییمون رو میذاریم داخل یخچال تا خنک بشه ... بعد ظرف مورد نظرمون رو برمیداریم و چند قالب یخ میریزیم و 1 -2 برش لیمو ترش و 1-2 برگ نعنا میذاریم دوباره یخ و لیمو و نعناع تا ظرف پر بشه . داخل چاییمون که یخ کرد نصف لیمو ترش( از این لیمو بزرگا) میریزیم و بعد اگه دلتون خواست کمی شکر اضافه میکنیم و این بسته به ذائقه تونه . حالا از این مواد به اندازه ای داخل لیوانمون میریزیم که سر لیوان به اندازه ی تقریبی 1 بند انگشت خالی باشه و جای خالی رو با آب سودا پر میکنیم .

    طرز تهيه به روش بهارگل عزيز از مجله ي هنر آشپزي شماره 8
    چای تازه دم 2/1 پیمانه
    شکر 1 قاشق سوپخوری
    لیمو ترش تازه 1 عدد
    یخ 3/2 پیمانه
    نیمی از پوست لیمو را رنده کنید وداخل چای تازه دم یکرنگ بریزید.و با شکر آن را شیرین کنید.در ظرفی ابی بقیه لیمو را گرفته و با یخ مخلوط کنیدو در یک لیوان یخ را لایه لایه به همراه برش های لیمو ترش تا بالای لیوان پرکنید.سپس چای شیرین شده را درون لیوان ریخته و با برشی از لیمو لبه لیوان را تزئین کنید و سرو کنید
    باران67 و kurosh1 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهســا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۵
    محل سکونت
    البرز
    نوشته ها
    1,080
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    649
    پسند کرده
    210

    Re: انواع چای

    آيس تي :

    حدود يك سوم استكان ( يا بيشتر به دلخواه) رو آبجوش ميريزيم
    چاي كيسه اي رو داخلش ميزنيم البته بهتر هست كه زياد پر رنگ نشه دو سه بار بزنيم كافيه
    شكر به اندازه ي دلخواه اضافه ميكنيم و داخل آب حل ميكنيم
    اجازه ميديم كمي خنك بشه
    قالبهاي يخ رو تا جايي كه ظرفمون پر بشه داخل استكان ميريزيم
    يك نصفه ليمو ترش (در صورت نبود يك قاشق آبليمو ) روي يخها ميريزيم و با قاشق خيلي آروم از ته استكان به سمت بالا هم ميزنيم
    آيس تي ما آمادس نوش جان

    نوشيدني واقعا دلچسبيه
    باران67 این نوشته را پسندیده.


  3. #3
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    آیسد تی




    به نقل از شف طیبه ی عزیزم





    تصميم گرفتم كه تا تابستون تموم نشده يه چند تا نوشيدني و دسر تابستوني هم بگم واستون ولي البته زياد هم اميدوار نباشيد چون علاوه بر گرماي شديد هوا كه جوني واسه ام نذاشته… آب هم مرتب قطع ميشه و نميشه چيزي درست كرد! حتي واسه وضو گرفتن هم مشكل دارم.




    حتما شنيدين ميگن: " آيس تي" .
    اگه نخورديد بايد بدونيد كه خيلي ساده تر از اونيه كه فكر ميكنيد. يعني كافيه چاي دم بديد و بذاريد سرد شه و بعد توش يخ بريزيد! همين!




    آيسد تي Iced tea يك نوع نوشيدني رايج در دنياست كه بعضا بهش آيس تي هم ميگن. براي طعم دادن بهش از ليمو زرد يا ليمو سبز يا رزبري يا هلو يا گيلاس استفاده ميشه. اين نوشيدني رو تلخ و يا شيرين ميخورن. معمولا براي شيرين كردن آيسد تي از "سيمپل سيروپ" استفاده ميشه. يعني يك ليوان شكر و دو ليوان آب رو ميذاريم روي حرارت به جوش كه اومد ، يك دقيقه كه جوشيد از روي حرارت برميداريم. بعد هم ميذاريم سرد شه و توي آيس تي ازش استفاده ميكنيم. من كه طبق معمول بدون شكر ميخورمش. يعني كلا هر نوع چاي رو تلخ ميخورم.




    حالا بسته به اينكه آيسد تي تون رو چه طعمي دوست داريد بايد از چاي هاي مختلف استفاده كنيد. مثلا چاي سبز، يا ميوه اي يا چاي قرمز يا….




    واسه هر دو ليوان آب جوش چهار تا "تي بگ" لازم داريد. زياده؟ نه… چون قراره كه يه طعمي هم داشته باشه ديگه! ولي باز اختيارش دست خودتونه. پس توي يه پارچ كه توانايي دماي بالا رو داره آب جوش ميريزيم و ميذاريم تي بگها دم بكشن. حالا اينكه طعمش چقدر قوي شه دست خودتونه. هر موقع دوست داشتيد تي بگها رو برداريد و بندازيد دور. خودشون ميگن يك شب توي يخچال بمونه . ولي من نيم ساعت بيشتر نميذارم. البته بستگي به نوع چاي هم داره.




    خوب كه سرد شد بايد دو ليوان آب يخ بريزيم توش. كه باز البته من خودم يخ ميريزم.




    شربت شكرش رو هم كه گفتم… ميمونه ليمو. ليمو هم دو حالت داره يا توش آبليمو ميريزيد يا ليمو رو حلقه كرده و همينطوري توش ميندازيد ( که من بیشتر میپسندم).




    حالا من (بعدا) چند مدل ديگه اش رو كه خواستم بخورم واستون عكس ميگيرم اما…












    يه مدل چاي خيلي جالب تو دنيا وجود داره كه دلم نيومد ازش بي اطلاع بمونيد… يه عالمه عكس از مراحلش گرفتم كه متوجه شيد اصلا چي هست.




    فلاورينگ تي flowering teaيا بلومینگ تی blooming tea يه نوع چاي چينيه كه از پيچيده شدن برگهاي چاي ( بعضا چاي سفيد) به دور گلهاي رنگارنگ ( globe amaranth, chrysanthemum, jasmine, lily, hibiscus, osmanthus) درست ميشه. اينكار رو هنرمندان چيني با دقت و با دست انجام ميدن.




    جالبه بدونيد كه بعد از اينكه روي اين چاي آب جوش ريخته ميشه، چاي شروع به باز شدن ميكنه و اون گل خوشگل توش ديده ميشه. اين گلها نوع خاصي از گل هستن كه علاوه بر زيباييشون به چاي عطر و طعم خوبي ميدن و تندش هم نميكنن. هر دونه از اين چايها رو بسته به جنسش ميشه بين 5 تا 15 بار روش آب ريخت و مجدد استفاده كرد. چايش واااااااااااقعا خوشمزه است و محبوب ترين چاي منه.

    اين چايها دونه اي به فروش ميرسن و بسته به نوع و جنسشون قيمتش ميتونه متفاوت باشه اما در كل گرونه.











    اینی که میبینید یه دونه چای فلاورینگ تی هستش که الان خبر نداريم توش چه شکلی خواهد بود چون همینطور که میبینید مثل یه پیله کرم ابریشمه!












    معمولا اين چاي رو توي جام بلوري و يا قوري هاي بلوري سرو ميكنن كه فرايند باز شدنش ديده شه. من اينبار ولي واسه اينكه تصميم داشتم باهاش آيس تي درست كنم انداختمش توي يه ماگ.












    بسته به جنسش... اين چاي بين 10 تا 15 دقيقه گلش باز ميشه و بالاخره ميفهميد كه چه شكليه ( البته بعضي از بسته بندي هاش روش عكس گلش رو كشيده.












    خيلي فرايند زيبا و دوست داشتني ايه. مثل اين ميمونه كه از اين فيلمهاي راز بقا كه به صورت فست فوروارد (با دور تند) نشون داده ميشه رو داري نگاه ميكني! اما به صورت زنده!












    همینطور که میبینید گلش دیگه داره باز میشه... یعنی دیده میشه که توی این لپ لپ چی داریم












    اینجای کار بود که برق رفت و فقط کم مونده بود گریه کنم چون ما خونه مون نور طبیعیش کمه. اما رفتم تو اتاق خواب دیدم اونجا نورش بیشتره. خلاصه با هزار تا سلام و صلوات بند و بساطم رو بردم روی تخت خواب کنار پنجره تا یه کم نور باشه بتونم عکس هام رو ادامه بدم!
















    بسیار زیبا! قدرت خدا! این چینیها چه کارا که نمیکنن!












    گلمون كه كامل باز شد ديگه چاي آماده است. ميذاريم سرد كه شد... توش يخ ميريزيم و يه ليمو رو هم حلقه حلقه كرده و همه رو ميندازيم توش و بعد ميريم بالا!












    يه نكته جالب بگم؟ اون روز من اصلا حواسم نبود كه دارم آيسد تي ميخورم... از بس گرم بود و عطش داشتم (برق هم نبود)....هي ميرفتم سر يخچال و يه ليوان ميخوردم... خودم فكر ميكردم دليلش اينه كه گرممه....ولي بعد از ليوان پنجم بود كه متوجه شدم ساعت 12 شبه و اصلا خوابم نمياد! خيلي واسه من يه همچين موردي عجيبه چون اونايي كه منو ميشناسن ميدونن كه من معمولا طرفاي ساعت 8 ديگه خميازه كشيدنم شروع ميشه. مامانم میگه : " طیبه مثل مرغ میمونه! با غروب خورشید خوابش میگیره"












    خلاصه توصيه ميكنم آيسد تي رو صبح بخوريد نه شب. نميييييييييدونيد چه انرژي به آدم ميده! اينجاست كه متوجه ميشيد چرا گفتم 4 تا تي بگ... آخه قراره مقدار كافئينش بالا باشه تا يه اثري داشته باشه ديگه.




    ولي بد معتاد ميكنه ها. مث اينایی كه آب شنگولي ميخورن ، آدمو حالی به حالی میکنه... هی جام جام، ميزنی بالا! ما كه الكل خور نيستيم ولي آيسد تي رو هم بايد بذاريم كنار كه اعتياد از هر نوعش بده!




    ولي خودمونيم... آي حال ميده. ساعت 12 شب بيشتر از هر موقع از روز سرشار از انرژي بودم.




    شديدا نشاط آوره! عجیب نیست خودشون ( چش بادومیا رو ميگم) از صبح تا شب بطریهاش تو دستشونه و جای آب میخورنش.

    یه بار امتحان کنید... دیگه بعدش برید تو ترک!


  4. #4
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    سان تی

    به نقل از شف طیبه ی عزیزم








    سان تي Sun Tea يكي از نوشيدني هاي جنوب آمريكاست. به اين دليل بهش سان تي ميگن كه چاي بر اثر قرار گرفتن زير نور مستقيم آفتاب دم ميكشه. مزه سان تي كمي از آيسد تي ملايم تره. اگه شما هم مثل من (هميشه) آفتاب شديد تابستوني داريد ميتونيد امتحانش كنيد. اينجوري ديگه مجبور نيستيد آب جوش درست كنيد! (يك قدم جلوتر به سمت زندگي تنبلوارانه )










    اين مدل چاي با طعم توتهاي جنگلي رو شديدا دوست دارم. هميشه منو ياد اون خانم خوشگل آلماني –توي تبليغش- ميندازه كه با چه ژستي چايه رو ميخورد، انگار دنيا رو بهش دادن! البته حق داشت! چايش واقعا عاليه. ما كه موي بلاند و چشماي آبي نداريم ولي چايش رو با همون ژست ميخوريم!










    چهار ليوان آب رو توي يه بطري شيشه اي بريزيد و دو تا تي بگ بندازيد توش.













    اين كتري شيشه اي رو مادربزرگم بهم داده. با وجود اينكه روش نوشته ميشه روي حرارت مستقيم قرارش داد ...من جرأت نميكنم اون مدلي ازش استفاده كنم.










    در بطري رو ميبنديم (بهتره فلزي باشه) و ميبريم يه جايي ميذاريمش كه زير نور مستقيم خورشيد باشه. بايد حتما آفتاب گرمي داشته باشيد. مثل جنوب آمريكا....يا اينجا!










    الان مثلا پاييزه ولي گرماش هنوزم عين جهنمه. پس چايتون تضميني دم ميكشه....تضمینی...با حرارت جهنمی










    من ساعت 12 گذاشتمش توي تراس و ساعت 5 برش داشتم. چاي دم كشيده و كتري و چاي هر دو جوش جوش بودن!










    تي بگ ها رو ميندازيم دور. طفلكيها ماموریتشون رو خوب انجام دادن.










    اين چاي واقعا خوشمزه و خوش عطره. وقتي من تو اداره درستش ميكنم ...هر كي وارد اتاق ميشه ميگه : "عجب بويي....اين چيه؟" منم ميگم : "توت فرنگي". بعد فکر میکنن شوخی کردم و میخندن


    درسته كه چايش خوشمزه است ولي من هميشه واسه آيسد تي بايد از مركبات استفاده كنم چون طعمش رو زمين تا آسمون تغيير ميده.


    پس سان تي رو با يخ فراوان و برشهاي ليمو يا پرتقال سرو كنيد. هرچي پرتقال بيشتر توش بمونه طعمش بهتر ميشه.


    اگه خواستید...تا گرمه توش شکر یا عسل بریزید که شیرین شه... ولی خب چه کاریه؟! تلخش یه حال دیگه ای داره!











    قبلا هم گفتم كه اعتياد آوره و همه اش دوست داريد بريد سر يخچال و ازش بخوريد.


    فقط مثل من نباشيد....من باز تا شب از اين ميخوردم و بعد تا صبح تو تخت غلت زدم و خوابم نبرد كه نبرد که نبرد....

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما