نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree6Likes
  • 1 Post By &yeganeh&
  • 1 Post By تپل طلا
  • 1 Post By elikhanoomi
  • 1 Post By گیتار
  • 1 Post By كارولين
  • 1 Post By heaven

موضوع: چای انار

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    چای انار

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    185
    پسند شده
    11120
    پسند کرده
    4030
    چای انار ....

    انار ملس رو دون کردم و با یک تکه نبات گذاشتم 45 minدم بکشه

    خیلی خیلی خوش طعم بود
    سبزی پلو با ماهی
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,912
    میزان امتیاز
    360
    پسند شده
    24635
    پسند کرده
    24223
    چای انار

    دونه های انار رو با آب جوش یه ربع دم میذاریم + کمی نبات

    نام: 01012014985.JPG نمایش: 753 اندازه: 91.5 کیلو بایت
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    496
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    169
    پسند شده
    4052
    پسند کرده
    2986
    چای انار



    انار 2/3 پیمانه

    آب انار 1 پیمانه

    آب 2 پیمانه

    نبات به میزان لازم



    آب جوش را به همراه انار دان شده و مقدار دلخواه نبات داخل قوری بریزید و به مدت نیم ساعت تا یک ساعت اجازه دهید دم بکشد.بعد از این مدت آب انار را اضافه کرده چند دقیقه دیگر میجوشانیم سپس مواد را داخل صافی ریخته و با فشار دست شیره انار را خارج کنید.در صورت تمایل مقداری گلاب هم به همراه چای دم کنید تا چای شما خوشمزه و خوش عطر شود.بهتر است انار استفاده شده آبدار و ترش باشد.
    میتوانید به جای گلاب از گلپر استفاده کنید



    نام: photo_2015-11-10_13-56-20.jpg نمایش: 339 اندازه: 79.4 کیلو بایت

    عکس از نت
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ?

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,102
    میزان امتیاز
    1630
    پسند شده
    23549
    پسند کرده
    19780
    دمنوش انار

    نام: IMG_3784.jpg نمایش: 544 اندازه: 57.6 کیلو بایت

    انار ملس را دون کرده با آب مناسب 1ساعت دم کرده با نبات زعفرانی سرو شد
    خیلی خوش طعم بود
    ...
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    381
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    6406
    پسند کرده
    3236
    دمنوش انار
    يك انار بزرگ دون كردم و با سه ليوان آب به مدت نيم ساعت با حرارت كم گذاشتم دم بكشه مزه اش خيلي عااالي ترش شيييييييرين
    نام: image.jpeg نمایش: 515 اندازه: 47.9 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  7. #7
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    دمنوش انار





    دمنوش خوشمزه ی انار
    هر موقع دمنوش انار میخورم نا خودآگاه یادم به این کتاب میافته...



    مواد لازم :



    انار ( ترجیحا میخوش )

    نبات
    آبجوش



    طرز تهیه :

    *مقداری انار را دانه کنید .


    *سپس انارهای دانه شده را داخل قوری بریزید .
    *چند تکه نبات را هم روی انارهامون قرار می دهیم . ( مقدار نبات ذائقه ای می باشد ، اما بنظرم زیاد درنظر نگیرید تا طعم اصلی انار حفظ بشه .)
    و در نهایت آبجوش رو به انارها اضافه کنید تا قوری پر شه .


    *حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت اجازه بدین تا دم بکشه .




    *نکته : اگه تعداد مهموناتون زیاده و حجم قوریتون کم بود ، اصلا نگران نباشین .
    *میتونید موادتون رو داخل یه قابلمه لعابی بریزین و رو حرارت خیلی پایین قرار بدین تا جا بیفته !!
    *( استفاده از قابلمه لعابی به این دلیل هست که رنگ چای رو بهتر حفظ میکنه )


    *پس از دم کشیدن صاف کرده و نوش جان بفرمایین .
    اون انارهایی که میمونه رو هم میتونید یه کوچولو فشار بدین تا کاملا صاف بشن ( اگه زیاد فشار بدین ممکنه چاییتون دبش بشه ) و یا در یخچال گذاشته تا سرد بشه و میل کنید .


    منبع

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما