نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree96Likes

موضوع: چای به

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 66
صفحه 1 از 9 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10664
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    چای به

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    67
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    27
    پسند کرده
    0

    Re: انواع چای

    من یک چای دیگه هم پیشنهاد میدم واون چای به هستش باید به کاملا رسیده را با رنده خلالی رنده کرده ودر سینی بریزید تا حد امکان خلالها کاملا ولو باشد وفر روی درجه کم باشد تا رنگ به تغییر کند واب ان جمع شود وهراز گاهی در فر را باز کرده وان را هم میزنیم این چای هم به تنهایی با لیمو عمانی ونبات قابل سرو هستش هم با گلگاوزبان وسنبل الطیب وخواص آن :ارامبخش وپایین اورنده فشار وچربی وارام کننده درد معده و...امیدوارم یکبار امتحان کنید
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: انواع چای

    بالاخره بعد از چند وقت دستور چایی به رو گذاشتممم .. ببخشید که خیلی دیر شد .





    این چایی فقط از به درست شده من با آب قاطیش نکردم تا رنگ اصلیشو ببینید که واقعا هم رنگه چایی هستش ولی می تونید با آب مخلوطش کنید تا کمرنگتر بشه ..



    حالا طرز تهیه :

    اول داداشتون رو مجبور می کنید بره یه صندوق به اصفهان براتون بگیره




    بعد از اینکه به ها رو شستید اون ها رو رنده درشت می کنید یعنی همون رشته رشته .. من پیشنهاد می کنم چون پروسه درست کردن این چایی زیاده تو این قسمت حتما از رنده برقی استفاده کنید و همون اول کار انرژیتون رو تموم نکنید من ریختم تو غذاسازم که رشته هم می کرد .. هسته هاشم جدا کردم و خشک کردم برای سرماخوردگی زمستون...

    بعدش کف سینی فرتون پهنش کنید و تو فر بذارید برای این مقدار به 4 بار فکر کنم باید سینی رو پر خالی کیند...





    تا آبش کشیده بشه زیاد نمی خواد تو فر باشه همین که آب نداشت کافیه مثل عکس



    بعد مرحله ی سختش بوش دادنش رو گازه .. مثل تخمه .. اینقدر بو می دید تا رنگش مثل پیاز داغ عسلی بشه چند تا نشونه داره که بهتون می گه تمومه و میشه برش دارید اول اینکه به های ریز می سوزه که دیگه عادیه .. اشکالی هم نداره اگه دوست نداشتید جداش کنید که البته من نکردم .. چند تا دونه سوخته اشکالی نداشت بعدش اینکه به ها ممکنه اوایل تفت به هم بچسبن اما وقتی آبش می ره دیگه همه جدا شدن و دقیقا شبیه پیازداغ عسلی میشه ...و اگه بهش دست بزنید حالت نرم و آبدار نداره دیگه...

    بعدش می ذارید خنک بشه و میریزید تو شیشه ..



    اگه می خواید بدونید مقدارش چقدر میشه ... یه صندوق یعنی 12 کیلو اینقدر به می ده که تا سال آینده هفته ایی 3 بار چایی به بخورید اگه بخواین هر روز بخورید باید دو تا یا 3 تا صندوق به بخرید .. حدودا هم از اول تا آخرش یه 10 ساعتی وقت می بره...البته اگه تنهایی کار کنید...

    طعم و عطرش که عالیهههههههههههه ..

    البته سلیقه ایی من و داداشی که دوست داریم .. رنگشم که میبینید با چایی فرق نداره ... به جای هر روز چایی خوردن بهتره میوه ی سالم بخورید .. فقط عاجزانه خواهش می کنم برای اینکه سالم باشه تو تفلون بو ندید لطفا... می دونم تو استیل دردسرش بیشتره باید دائم بالای سرش بایستید تا نچسبه و هم بزنید اما تفلون که داغ بشه اصلااا خوب نیست ... به جاش بعدش که یه لیوان چایی به می خورید کل خستگیتون در می ره و سال بعد هم یادتون می ره چقدر سخت بود درست کردنش .. البته یه نکته دیگه هم هست که استیل تهش سیاه میشه بعد هر چند بار بو دادن باید قابلمه رو دوباره شسته و کارتون رو ادامه بدهید... چون دود این کربن اصلا چیز سالمی نیست بازم .. خب اگه می خواهید واقعا سالم باشه به زحمتاش می ارزه دیگه من تو دو تا ظرف همزمان درست می کردم ...

    یه توصیه دیگه اینکه تو ماهیتابه بو بدید خیلی بهتر از قابلمه هستش چون ماهیتابه حرارت بهتر ازش خارج میشه تو قابلمه به ها به هم می چسبه البته آخرش جدا میشه اما تو ماهیتابه آسونتره ... و نکته بعدی اینکه خیلی هر بار ماهیتابه رو پر نکنید اینجوری همه ی به ها رنگشون یکسان نمیشه و تو رنگ چایی تاثیر داره ...

    ... یه چیز دیگه اگه هل دوست دارید می تونید توش هل یا دارچین هم بریزید اما عطر خالیش هم خوبه .. داداشم که میگه چیزی قاطیش نکن عطرش خراب میشه... داداش عشق چایی من این رو حاضره به جای چایی هر روز بخوره و هر وقتم تموم میشه کلی غصه می خوره....




    امیدوارم شما هم خوشتون بیاد....دیگه نکته ایی یادم نمیاد بعدا بازم چایی خوشمزه براتون می ذارم.. این بود انشای من
    باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  4. #4
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: انواع چای

    نقل قول نوشته اصلی توسط p_mahnoosh نمایش پست ها
    مهشید جون دستت درد نکنه،خیلی ممنون. من این چای به رو مثل شما درست می کنم، منهای مرحله بو دادنش. رنگش مثل مال خودت می شه ، طعمش هم عــــــــــــــــالیه ، عطرش هم به نظرمن عالیه و حیفه که بهش عطر دیگه ای بزنیم.میشه مقدار به برای دونفر و زمان لازم برای دم کشیدنش رو هم توی قوری بگی؟ من فکر کنم به خاطر اینکه به رو بو نمی دم باید مقدار بیشتری باید تو قوری بریزم و زمان دم کشیدنش هم بیشتر از شماست.



    مهنوش جونم کنار شما استادها که من خجالت می کشم اظهار نظر کنم .. اما من دو قاشق چایخوری میریزم برای خودم و داداشم .. حدود یک ربع هم کافیه دو لیوان هم آب میریزم تو قوری که دیگه آب بهش اضافه نکنم....البته داداشم باهاش آب قاطی می کنه... که دو لیوان بخوره من تا آبجوش می ریزم روش تیره میشه همون موقع .... با دو قاشق غذا خوری کل قوری رو پر می کنم....
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  5. #5
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1294
    پسند کرده
    219

    Re: انواع چای

    چای به : با روش مهشید عزیز:*

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  6. #6
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    2

    Re: انواع چای

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان مژگان
    مهشید جون منم به رو درست کردم ولی یه کم تیره تراز مال شما شد یعنی سوخته بریزم بیرون یا باهش چایی درست کنم .
    مامان مژگان جون اگه میبینی سوخته که خب برای سلامتی خوب نیست کربن بخوریم ...اما اگه فقط قهوه ایی تیره شده و نسوخته ، دمش کن و کیف کن عزیزمممم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    512
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1421
    پسند کرده
    99

    Re: انواع چای

    من دارم چای به درست میکنم الان به های ریش ریش شدم توی فر است بابام به اصفهان خریده ولی به نظر من بهش یه مقداری که کم هم نیست ترشه :(:(:(:( یکی بهم بگه خوب میشههه؟؟؟؟ درست شد عکسشو میزارم


    این هم عکس همین الان که توی فر دارم آب به ها رو میگیرم:):):): من 3 تا به بزرگ رو رنده کردم که یه سینی فر شد:):):) فکر کنم چون به هام ترش بودند واسه بار اول امتحانی بدک نباشه مقدارش




    بو دادنش خیلی سخته... من از فر که در آوردم هنوز یکم تری داشت گذاشتم بیشتر بمونه اما بازم تری داره یه مقدارشو اول بو دادم که گلوله های کوچولو شد و شکل ریشش رو از دست داد یکی کمک کنههه
    ...
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    512
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1421
    پسند کرده
    99

    Re: انواع چای

    خوب بلاخره چایی به من هم آماده شد البته به خاطر ترشی به من یکم مزه ی ترش داشت نمیدونم بقیه هم یکم ترش بوده چایشون یا نه اما رنگ و بوی خوبی داره میتونم به عنوان تجربه بگم که توی بو دادنش خییییییییییلی دقت کنین چون اگه بسوزه یکم بوش رو عوض میکنه من موقع دم کردن کمتر از نصف قاشق چایی خوری چایی سیاه هم بهش اضافه کردم چون ترسیدم رنگش قهوه ای نشه اما خوب خوب بود رنگش همونجوریم :) یکم ترشی داره ولی من معمولا چایی ترش دوست ندارم این ترشیش کم است و مزه ی خوبی داره اگه کسی توی مراحل کارم اشکالی دید بهم بگه با تشکررر:):):)








    ...
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

صفحه 1 از 9 1234 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما