نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3794Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 689 به 696 از 708
صفحه 87 از 89 نخستنخست ... 77848586878889 آخرینآخرین
  1. #689
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مونا سادات آواتار ها
    مونا سادات حسینی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تـهران
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    364
    پسند شده
    5231
    پسند کرده
    3278
    باز هم از این پیراشکی گوشتی ها با خمیر معرکه
    مواد میانی هم مثل مواد پست بالاترم

    نام: ۲۰۱۶۰۳۰۲_۲۳۳۱۱&#17.jpg نمایش: 921 اندازه: 105.1 کیلو بایت

    نام: ۲۰۱۶۰۳۰۲_۲۲۳۰۵&#17.jpg نمایش: 913 اندازه: 101.6 کیلو بایت
    باران67, mar mar67, sita-golam و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خـــدایــــــــــــــــا
    دوستتــــــــــــ
    دارمـــــــــــــــ



  2. بانک بند ناف
  3. #690
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سادن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    مشهد الرضا
    نوشته ها
    471
    نوشته های وبلاگ
    41
    میزان امتیاز
    788
    پسند شده
    10816
    پسند کرده
    9717

    ویترین مدال ها

    پیراشکی



    با خمیر معرکه درست کردم
    برای تست قالبم
    مواد داخلیش هم مثل مواد ماکارونی بود
    با یک قاشق رب



    اضافه های خمیر رو هم به صورت کلوچه در آوردم

    .افسوس., sita-golam, hengamehh و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الهم ارزقنی شفاعةالحسین (علیه السلام )یوم الورود.

  4. #691
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    72
    پسند شده
    1197
    پسند کرده
    773
    سلام اینم پیراشکی های گوشت من بادستورشف طیبهطرز تهيه خمير پيراشكي ~ کارگاه آشپزسازی دومم مربوطه به دفه بعد مرغ ریختم توش و توفرپختمنام: 20160515_212726.jpg نمایش: 645 اندازه: 91.4 کیلو بایتنام: 20160516_130710.jpg نمایش: 637 اندازه: 59.6 کیلو بایت
    nazi15, باران67, گیتار و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گفته بودی که چرا محو تماشای منی*آنچنان محو که یک دم مژه بر هم نزنی
    مژه بر هم نزنم تا که زدستم نرود*ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی

  5. #692
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ملیکا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    423
    پسند شده
    5138
    پسند کرده
    2708
    پیراشکی

    نام: IMG_0120.jpg نمایش: 597 اندازه: 100.0 کیلو بایت

    پیراشکی سرخ کردنی با دستور خمیر عالی خانم طوروسیان

    خمیر پیراشکی سرخ کردنی :

    مواد لازممایه خمیر یک قاشق غذاخوری
    شکر 3 قاشق غذاخوری
    آب ولرم سه چهارم پیمانه
    تخم مرغ 2 عدد
    وانیل نوک قاشق چای خوری
    نمک نصف قاشق چای خوری
    فلفل سیاه یا قرمز نوک قاشق چای خوری
    روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
    ماست معمولی یک پیمانه
    جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
    آرد الک شده 5 پیمانه ( اضافه تر تا وقتی که خمیر به دست تمیز نچسبد. منظور از دست تمیز دستی است که با آن کار نکرده اید و خمیری به آن نچسبیده است ) .

    طرز تهیه
    * مایه خمیر + یک قاشق غذاخوری از کل شکر + یک قاشق غذاخوری آرد . اینها کاملاَ مخلوط شده ،آب ولرم روی آن ریخته شده با هم زدن گلوله های ایجاد شده صاف شود. درب کاسه گذاشته شده ، در جای گرم به مدت 10 دقیقه گذاشته شود تا وقتی که مایه خمیر عمل کرده، کف آن حالت محدب داشته باشد .
    * تخم مرغها + باقیمانده ی شکر + وانیل + نمک و فلفل . کاملاَ میکس شوند.
    *جوش شیرین روی ماست ریخته شده هم زده شود تا بالا بیاید . در این موقع به مخلوط تخم مرغ اضافه شود .
    * مایه خمیر عمل کرده و روغن مایع نیز اضافه شده ، مخلوط کاملاَ هم زده شود .
    * آرد کم کم اضافه شده ابتدا با میکسر سپس با دست به خورد خمیر برود .
    * خمیر روی سطح کار کاملاَ ورز داده شود تا حالت الاستیک و براق پیدا کند.
    * خمیر درون کاسه گذاشته شده ، رویش با نایلون پوشیده شده ، به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت داده شود . در مدت استراحت خمیر یکی دو بار پف آنرا با ورز دادن بخوابانید سپس رویش را مجدداَ بپوشانید .
    * بعد از استراحت خمیر آنرا روی سطح کار آردپاشی شده به قطر 2 میلیمتر پهن کرده ، با قالب گرد متناسب با قالب پیراشکی برش داده ، از مایه درونی وسط خمیر گذاشته ؛ قالب را فشار دهید تا بسته شود و اضافه های خمیر گرفته شود .
    * پیراشکی ها را بهتر است روی سینی که داخل آن دستمال آشپزخانه ی خشک و تمیز انداخته اید بچینید . چون لازم است بعد از پیچیدن پیراشکی ها به مدت 10 دقیقه به آنها استراحت دهید تا مجدداَ پف کنند . ( دستمال خشک باعث می شود پیراشکی ها به سینی نچسبند ) .
    * اگر آردی روی پیراشکی ها هست با قلم موی نرم آنها را دور کرده ،پیراشکی ها را درون روغن مایع داغ سرخ کنید .

    *** اگر قرار است خمیر پیراشکی را به مصرف شیرینی برسانید فلفل را از آن حذف کرده و مقدار شکر را به 5 قاشق غذاخوری افزایش داده و لای خمیر کرم وانیل سفت بگذارید و پیراشکی ها را ببندید .

    *** می توانید خمیر را به صورت مستطیل پهن کرده ، مخلوط گردو ، دارچین و شکر روی آن پاشیده ، رولت کرده و بعد از استراحت مجدد روی آن مخلوط زرده و ماست و پودرقند مالیده درون فر بپزید و همان روز مصرف کنید .

    *** این خمیر رانمی توان نگهداری کرد .
    *** با این مقدار خمیر 30 عدد پیراشکی متوسط به دست می آید .

    برای مواد داخلش از گوشت چرخ کرده+پیازداغ+قارچ سرخ شده+پنیر گودا +ادویه(فلفل+پودرسیر)وکمی رب

    نام: IMG_0121.jpg نمایش: 598 اندازه: 105.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط meli59 : ۱۳۹۵/۰۳/۰۹ در ساعت ۰۹:۰۴ قبل از ظهر
    *شمیم*, zakizadeh, افسونی و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    follow your dreams...................They know the way..

  6. #693
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سعیده بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    986
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1351
    پسند کرده
    1691
    پیراشکیتون خیلی عالی شده لطف کنید لینک خمیر یا دستورش رو بذارید
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  7. #694
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shehin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    281
    پسند شده
    2102
    پسند کرده
    1270
    خمیر جادویی یا معرکه .خمیر و باز کردم با کا تر گرد پیتزا شکل ماهی درست کردم و مواد و روش ریختم دوباره یه خمیر دیگه باز کردم و به همون اندازه اولی دوباره ماهی درست کردم و روی مواد گذاشتم و دهنش رو با کا تر کمی بریدم و با دست فرم دادم
    و دو تا لبه هارو کمی بهم چسباندم
    از خمیر باقی مونده دوباره با وردنه باز کردم
    وبا قالب گرد کوچیک یا به اندازه سر نوشابه شیشه ای قالب زدم
    روی بدنش گذاشتم و روش و رو مال زرده و زعفرون و شیر زدم
    مواد داخلش هم گوشت مرغ ریز خرد شده
    فلفل دلمه ،قارچ خرد شده و تفت داده شده
    نمک و فلفل و پنیر پیتزا یا همون موزارلا
    ونمک و فلفلنام: 20160525_181113.jpg نمایش: 482 اندازه: 67.3 کیلو بایتنام: IMG_20160525_215319.jpg نمایش: 479 اندازه: 103.1 کیلو بایت
    موساکا
     
    my soul, nazi15, باران67 و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #695
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان پریوش آواتار ها
    پریوش
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
    محل سکونت
    شمال کشور
    نوشته ها
    24
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    8
    پیراشکی گوشتی خوشمزه

    نام: 20131120120424_IMG_5397.jpg نمایش: 401 اندازه: 31.8 کیلو بایت
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۲۵ در ساعت ۰۷:۲۹ بعد از ظهر
    m1361, آبی آسمانی, ELAHE_ABAN و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #696
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,071
    میزان امتیاز
    595
    پسند شده
    11643
    پسند کرده
    13302
    خمیر معرکه +مواد پیتزانام: 414.jpg نمایش: 1338 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    .......
     
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


صفحه 87 از 89 نخستنخست ... 77848586878889 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما