نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3797Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 617 به 624 از 708
صفحه 78 از 89 نخستنخست ... 687576777879808188 ... آخرینآخرین
  1. #617
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زهره ن آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    288
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1098
    پسند کرده
    650
    پیراشکی گوشت
    خمیرش با دستور بهجت جان هست فقط من به جای شیر هم اب ریختم اینم لینک خمیر
    خمیر پیتزا
    مواد داخلش هم مخلوط سویا گوشت سیب سرخ کرده فلفل دلمه ایی سیر رنده شده و ذرت

    نام: ۲۰۱۵۰۵۰۲_۲۱۰۰۴&#17.jpg نمایش: 825 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    افسونی, m1361, سادن و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #618
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    h-mamane93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    123
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    856
    پسند کرده
    187
    نام: IMG_20150509_220134.jpg نمایش: 1277 اندازه: 76.2 کیلو بایتنام: IMG_20150509_221208.jpg نمایش: 1280 اندازه: 93.5 کیلو بایتنام: IMG_20150509_221742.jpg نمایش: 1283 اندازه: 86.7 کیلو بایت
    پیراشکی خوشمزه من
    مواد داخلش گوشت چرخ کرده،پیاز و فلفل دلمه ای و قارچ
    خمیرشم با این دستور بود : خمیر مایع 1 ق غ،آرد 3 لیوان،آب ولرم 1 لیوان،روغن مایه 1/4 لیوان و شکر 1 ق غ
    من همه موادو با هم قاطی میکنم و میزارم یه جای گرم 1 ساعت میمونه تا دوبرابر بشه
    با این دستور بهم 30 تا پیراشکی داد
    mehrsa khanoom, maman_mahya, مهرافروز و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #619
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    484
    پسند شده
    4910
    پسند کرده
    9285
    برا خمیرش از دستور خمیر معرکه استفاده کردم من به خمیرم کمی پودر آویشن اضافه کردم و خوش عطر شده بود

    مواد داخل پیراشکی: گوشت چرخ کرده رو با پیازداغ سرخ کردم و سویا رو که قبلا با سرکه خیس داده و آبکشی کردم اضافه کرده و تفت دادم. به موادم نمک و فلفل و زردچوبه و یه قاشق رب و جعفری خرد شده اضافه کردم و با نصف استکان آب گذاشتم کمی بپزه بعد زرشک خیس داده شده رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم... وقتی موادم خنک شد داخل خمیر پیراشکی گذاشتم و تو روغن سرخ کردم... خمیر معرکه روغن کمی جذب میکنه و 20 تا پیراشکی با همین سایز به دست اومد:

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: DSC_0011.jpg
مشاهده: 1439
حجم: 97.5 کیلو بایت

    اینم یه نمونه تزئین... سیب زمینی رو جداگانه سرخ کرده بودم:

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: DSC_0004.jpg
مشاهده: 1253
حجم: 89.8 کیلو بایت
    ...
     
    m1361, maman_mahya, تپل طلا و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #620
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    2356
    پسند کرده
    1730
    نام: IMG_20150512_201450.jpg نمایش: 1164 اندازه: 100.8 کیلو بایتﭘﻴﺮاﺷﻜﻲ ﮔﻮﺷﺖ ﻛﻪ ﺑﺮاﻱ اﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺭ اﻳﻦ ﻣﺪﻟﻲ ﭘﻴﭽﻴﺪﻡ
    m1361, h-mamane93, maman_mahya و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

  5. #621
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    پیراشکی مغز ان گوشت مرغ چرخ شده و طعمدار شده با ادویه های مختلف هنگام پخت نمک و کاری زدو همراه با فلفل دلمه نگینی قارچ و پیاز داغ عالیــــــــــ
    نام: DSC_0284.jpg نمایش: 1173 اندازه: 94.6 کیلو بایتنام: DSC_0285.jpg نمایش: 1158 اندازه: 94.7 کیلو بایت
    با دستور خمیر پیتزا در این پست
    خمیر پیتزا
    سادن, zakizadeh, m1361 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  6. #622
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    25516
    پسند کرده
    20953
    پیراشکی خوشمزه

    با مواد داخلی فلف دلمه ای مرغ نگینی ریز قارچ پنیر پیتزا سیب زمین نگینی ریز خمیرش هم با این دستورانواع نان وخميرl بعدهم در روغن سرخ کردم


    (دستور خمیر هم را هم کپی میکنم همینجا )

    یک عدد تخم مرغ + یک پیمانه شیر یا ماست + خمیر مایه یک قاشق غذا خوری + یک چهارم پیمانه روغن مایع + نمک تقریبا یک چهارم قاشق چایخوری + نوک قاشق چایخوری شکر و آردتقریبا سه پیمانه

    کمی آرد مثلا نصف پیمانه را با کمی شکر و یک قاشق غذا خوری خمیر مایه با هم مخلوط کنین ( من اصلا خمیر مایه را توی آب نمیریزیم مستقیم میریزم توی آرد) هم بزنین بعد کمی نمک بعد هم وسط آرد را گود کنید یک پیمانه شیر یا ماست یا آب یک عدد تخم مرغ و یک چهارم پیمانه روغن مایع همه بریزن داخلس و با هم مخلوط کنین بعد آرد را اصافه کنید(تقریبا 3 پیمانه ) سعی کنید با دستی که تمیز هست یعنی خمیر بهش نچسبیده امتحان کنید تا آرد زیادی به خمیر ندین بعد که آماده شد روش خیلی کم آرد بپاشین با پلاستیک روی خمیر را بپوشونید بگذارین یک چای نسبتا گرم معمولا قسمتی که پکیج هست خوبه یا حتی کابینتی که بالای سماور یا گاز روشن هست البته اینا تجربه های خودمه دیگه تقریبا بعد 1.5 تا 2 ساعت خمیر آماده است


    ❤ خورش هویج ❤
     
    ویرایش توسط آتامان : ۱۳۹۵/۰۷/۰۱ در ساعت ۰۲:۳۵ بعد از ظهر
    سادن, افسونی, m1361 و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  7. #623
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    128
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    260
    پسند کرده
    279
    خورشید جان این دستور مربوط به دریا جون هست یه سرچ بکید متوجه میشید در بیشتر تاپیک ها دستور ذکر شده

    خمیرجادویی:kap:
    ۱۵۰ گرم ..آرد

    کره آب شده تقریبا گرم ۴۰ گرم

    بکینگ پودر ۱۰گرم

    نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

    ماست زده شده ۸۰گرم

    شکر ۱۰گرم**************************************** ********** *****************
    ۱۵۰گرم آرد با قاشق سر صاف بخواهی اندازه بگیری که ۱قاشق برابر ۴ گرم هست ولی* با پیمانه*های درجه دار ۲۰۰میلیگرم می*شه ۱۰۰گرم

    بکینگ پودر ۱قاشق چأی خوری۳گرم

    شکر ۱قاشق نسبتا پر۱۰گرم

    ماست زده شده۱قاشق تقریبا ۹گرم و به میلی* لیتر ۸۰میلی* لیتر مساوی ۸۰گرم
    نمک هم که معلوم بود
    :************************************************* *****************

    در صورت استفاده برای صبحانه شکر را زیاد کرده و دخل نان*ها را با خامه یا مربا پر کنید

    این مقدار برای ۲تا ۳نفر می*باشد



    طرز تهیه***

    اول کره رو آب می*کنیم به آرامی ولی* نباید زیاد داغ بشود در حدی که کامل آب شده و سفتی نداشته باشد

    ما ست زده شده را با آن به خوبی* مخلوط می*کنیم بعد مود خشک رو با هم ۳بار الک کرده در ظرفی ریخته و محلول کره و ماست را اضافه کرد و هم می*زنیم اول با نوک انگشت آرد و ماست کره را کم کم حل کرده کمی گلوله که شد با کف دست به آرامی

    ماساژ میدهیم و ۵دقیقه استراحت میدهیم بعد به اشکالی که دوست دارین میتونین شکل بدین یا در سوسیس بپیچین یا از با مواد ساده تو یخچال یا باقی* مونده انواع خورشت*ها یا سوسیس .کالباس،هام،پنیر پیتزا،اسفناج با تخم مرغ،گوشت کوبیده،ماهی* کنسرو،و باقیمانده غذا یا مواد پیتزا و سبزیجات پر کنین هر چی* بود و دم دستتون رسید توپینگ کنین (l)
    و روی خمیر رو زرده تخم مرغ یا کنجد زده در فر به مدت۱۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ سانتیگراد طبخ کنین


    نقل قول نوشته اصلی توسط خورشید نمایش پست ها
    سلام. دوستان من از صفحه اول شروع کردم به خوندن و همه جا صحبت از خمیر جادویی دریا بود من تا صفحه 14 خوندم ولی خبری از خود دستور نبود، چرااا؟مدیر خوب این بخش لطفا رسیدگی کنید
    samin93, سامره و shadmehr این نوشته را پسندیده.

  8. #624
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    220
    میزان امتیاز
    208
    پسند شده
    2673
    پسند کرده
    117
    پیراشکی گوشت
    نام: 14326650778341.jpg نمایش: 837 اندازه: 102.1 کیلو بایتنام: 14326654555331.jpg نمایش: 817 اندازه: 67.4 کیلو بایتنام: 14326650979611.jpg نمایش: 824 اندازه: 101.7 کیلو بایت
    مهرافروز, پرنسس.م, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 78 از 89 نخستنخست ... 687576777879808188 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما