نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3797Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 577 به 584 از 708
صفحه 73 از 89 نخستنخست ... 637071727374757683 ... آخرینآخرین
  1. #577
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766
    کلوچه غذایی خواهر شوهر پز تقریبا مشابه این دستور
    *** کلوچه های غذایی

    دو برابر مواد ، فقط در روغن سرخ شده .
    مواد میانی : گوشت چرخ شده تفت داده شده رب گوجه فرنگی ،نمک، فلفل، زردچوبه ( مایه ماکارانی )


    niyaz2002, nasrin r, mehr66 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  2. بانک بند ناف
  3. #578
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    3,104
    میزان امتیاز
    266
    پسند شده
    19469
    پسند کرده
    36832
    پیراشکی با دستور زیر که hasti_m عزیز گذاشتن

    مواد لازم برای خمیر :آرد ۵۰۰ گرمخمیر
    مایه یک قاشق غذا خوری سر پر
    آب ولرم نصف استکان
    شکر یک قاشق غذا خوری
    تخم مرغ یک عدد کامل ویک سفیده تخم مرغ
    شیر ۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان
    روغن مایع ۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان
    نمک یک قاشق چای خوری

    طرز تهیه :مایه خمیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب ولرم مخلوط می کنیم وروی اون را می پو شانیم وبه مدت ده دقیقه در جایی نسبتا گرم قرار می دهیم.تا حجم آن دوبرابر شود .اگه حجم دو برابر نشد علامت اینه که یا مخمر فاسد شده ویا اینکه حرارت اب مناسب نبوده است .آرد ونمک را مخلوط کرده وتخم مرغ وشیر وروغن وهمینطور مایه خمیر فعال شده را به آن اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود وبعد به مدت ۵ دقیقه خوب ورز می دهیم .روی خمیر را با با سلفون می پوشانیم .ودر جای نسبتا گرم می گذاریم تا ور بیاید .(حدودا یک ساعت طول می کشد ویک نکته مهم دیگر این است خمیر باید در ظرف بزرگ گذاشته بشه تا جا برای افزایش حجم داشته باشه )بعد از ور اومدن حدودا حجم خمیر دوبرابر می شه .خمیر که ور آمد به اندازه گلوله هایی به قطر 3 سانتی متر از خمیر درست می کنیم و گلوله خمیر را به صورت دایره هایی به قطر حدود 8 سانتی متر باز می کنیم وبه اندازه یک قاشق مواد پرکننده وسط آن قرار می دهیم .اگه مواد گوشتی قرار دادیم حدود یک چهارم ورقه پنیر را هم وسط گوشت قرار می دهیم .در این مرحله پیراشکی ها را که به هر شکل درست کردیم در سینی فر که کمی چرب شده به فاصله دو سانتی متر از هم می چینیم ومجددا به آن استراحت 15 دقیقه ای می دهیم .روی پیراشکی ها را کنجد می ریزیم و با زرده تخم مرغ زده شده رنگ می کنیم .پیراشکی ها را در طبقه وسط فر وبا حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود نیم ساعت قرار می دهیم تا روی پیراشکی ها طلایی شود .
    نام: IMAG0541.jpg نمایش: 2314 اندازه: 79.4 کیلو بایتنام: IMAG0542.jpg نمایش: 1268 اندازه: 81.0 کیلو بایت

    این پیراشکی ها هم با خمیر پیتزا بهجت خانوم هر دو خمیر عالی بودند.




    این ها هم با خمیر پیتزا بهجت خانوم تخم مرغ نداشتم روی پیراشکی ها رومال شیر زدم!

    نام: IMAG0640.jpg نمایش: 1283 اندازه: 72.7 کیلو بایتنام: IMAG0644.jpg نمایش: 1265 اندازه: 56.2 کیلو بایت
    Haleh.K, ثمینا, p_mahnoosh و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #579
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانوی سرخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۲۵
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    605
    پسند کرده
    231
    پیراشکی با خمیر آماده به دلیل نداشتن خمیر مایع
    مواد داخلش گوشت چرخ کرده و قارچ نگینی و پنیر پیتزا و آویشن و پیاز داغ و رب و ادویه است
    مزه پیتزا میداد
    مرجان.ر, golegandom1363, zendegi67 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #580
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    941
    میزان امتیاز
    184
    پسند شده
    9726
    پسند کرده
    2806
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdiyar نمایش پست ها
    سلام دوستان گلم وکدبانوهای عزیز میشه خمیر معرکه رو فریزر کرد آیا؟ چه مدتت ممنون میشم راهنماییم کنید
    بله میشه
    یکی دوبار برام پیش اومده فریز کردم . خیلی خوب مونده .2-3 هفته .فکر میکنم بشه 2-3 ماه هم فریز کرد .
    فقط وقتی خمیر درست کردی بلافاصله و بدون اینکه استراحت کنه باید فریز کنین . اگه بعد از استراحت فریز کنین خمیر بعد از پیخت به سفتی فسیل درمیاد .
    Shiva Sh, zendegi67 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  6. #581
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    118
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    2333
    پسند کرده
    212
    پیراشکی کالباس به شکل گل رز
    سبزی پلو با ماهی
     
    zendegi67, m1361, mitra40 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #582
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    3019
    پسند کرده
    2024
    نام: 027.jpg نمایش: 2234 اندازه: 103.3 کیلو بایت
    اشترودل گوشت:
    خمیر:
    پودر خمیر ترش 1ق م. *شیر ولرم 1پ*روغن مایع 4ق س*ارد 5/2پ *زرد چوبه 1ق س نمک وفلفل وپودر سیر به مقدار دلخواه
    ابتدا شیر را با مایه خمیر اضافه و10 تا 15 دقیقه کنار گذاشته بعد روغن را به ان اضافه کرده . بعدنمک وفلفل وپودر سیر وزرد چوبه ودر اخر ارد را کم کم اضافه تا خمیر نرمی بدست بیاوریم.1/5 تا 2 ساعت به خمیر استراحت میدهیم .

    مایه میانی:
    گوشت چرخ کرده 100گرم *پیاز 1عدد*رب گوجه 2ق س*هویح نگینی ابپز 1عدد*سیب زمینی نگینی ابپز 1عدد*فلفل دلمه 1عدد پنیر پیتزا 500گرم*نمک وفلفل
    پیاز را سرخ کرده وگوشت را با ان تفت داده ورب را به ان اضافه میکنیم سبزیجات و نمک وفلفل را به مواد افزوده وبعد از 3دقیقه حرارت را خاموش میکنیم.

    خمیر را به شکل مستطیل باز 1لایه پنیر پیتزا ریخته ومواد رامیان ان ریخته وباز 1لایه پنیر پیتزا روی ان میریزیم اطراف خمیر را برش هایی با عرض 2سانت زده ویکی در میان بصورت اریب روی هم بافت میزنیم .روی خمیر را زرده تخم مرغ زده ودر فر 180 درجه 20تا30 دقیقه می گذاریم.
    و
    m1361, samin93, آزاده 66 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #583
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مرجان.ر آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    همسایه ی Behnoosh
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    2166

    پيراشكي گوشت لذيذ




    خمير پيراشكي:
    براي تهيه خمير پيراشكي از يكي از دستورهاي مرحومه رزا منتظمي استفاده كردم
    .

    دقيقاً مثل دستور عمل كردم.

    مايه داخل پيراشكي:گوشت چرخ كرده را با پيازداغ وفلفل سياه و زرچوبه تفت دادم، كمي رب اضافه كردم و باز هم تفت دادم.قارچ خردشده اضافه كردم و گذاشتم با همون آب قارچ تفت خورد و پخته شد و چند دقيقه آخر فلفل دلمه اي خرد شد در 3رنگ اضافه كردم و نمكش رو هم اندازه زدم و در نهايت پودر آويشن هم بهش اضافه كردم.

    وقتي مواد گوشتي رو داخل خمير ميريختم كمي پنير پيتزا هم روش ميزاشتم.



    **فقط توجه داشته باشين كه پيراشكي به سرعت سرخ ميشه و از پاي گاز تكون نخوريد.

    اين خمير واقعاً عالي و ترد بود.


    روح رزا منتظمي هم شاد.

    ویرایش توسط مرجان.ر : ۱۳۹۳/۱۰/۱۴ در ساعت ۰۳:۰۶ بعد از ظهر
    p_mahnoosh, *Afsaneh*, samin93 و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مواظب گرمای دلت باش تا کاری که زمستان با زمین کرد ، زندگی با دلت نکند ...

  9. #584
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahdiyar آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    74
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    157
    پسند کرده
    351
    ممنون مهربان جون که جوابمو دادید ببخشید دوباره برام سوال پیش اومد اینکه فریزر کردم بعد خواستم استفاده کنم باید بهش استراحت بدم؟
    مامان حدیث جون این نوشته را پسندیده.

صفحه 73 از 89 نخستنخست ... 637071727374757683 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما