نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3793Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 569 به 576 از 708
صفحه 72 از 89 نخستنخست ... 626970717273747582 ... آخرینآخرین
  1. #569
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16300
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    اشترودل گوشت با خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده )

    مواد میانی هم ....پیاز و گوشت چرخکرده رو با رب و ادویه جات تفت دادم و در آخر گوشت مرغ پخته و ریش ریش شده به همراه کمی جعفری و زرشک آماده کردم..........خمیر رو باز کردم مستطیلی شکل مواد میانی رو روش پخش کردم و کمی هم پنیر پیتزا پاشیدم...بعد مقداری از خمیر رو هم باز کردم و برش زدم یک در میان و با دستم باز کردم و به روی غذام منتقل کردم کناره هاشو با کمک کمی آب به هم چسشبوندم منظورم دورها دور خمیره....بعد زرده و کنجد و رفت داخل فر از قبل گرم شده 180 بمدت 20 تا 25 دقیقه.......که البته زمان پخت بستگی به بزرگی و کوچکی غذامون داره مال من اندازه متوسط بود....

    نام: 1.jpg نمایش: 1206 اندازه: 117.9 کیلو بایت

    اینم برش خوردش

    نام: 2.jpg نمایش: 1194 اندازه: 110.4 کیلو بایت
    mitra40, مرجان.ر, nasrin r و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #570
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آپادانا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    37
    میزان امتیاز
    89
    پسند شده
    991
    پسند کرده
    120
    مواد لازم
    شکر 1 ق چایخوری. شیر 1/2 پ . خمیر مایه خشک فوری 1 ق سوپخوری. روغن مایع 1/2 پ . تخم مرغ کوچک 2 عدد . ماست 1/2 پ . نمک 1 ق چایخوری . زنجبیل 1 ق چایخوری . ارد 470 گرم (تقریبا). کنجد کمی
    مواد میاتی:
    مرغ پخته نگینی خورد شده(من تقریبا نصف سینه را استفاده کردم)، قارچ نگینی خورد شده، فلفل دلمه ای نگینی خورد شده، جعفری خورد شده، پیاز داغ، خلال بادام، نمک و فلفل و ادویه
    طرز تهیه
    شکر را در شیر ولرم حل میکنیم و پورد خمیر ترش را روی آن میپاشیم و میذاریم 10 دقیقه تا یه ربع بماند تا عمل بیاد و کف کنه،(دمای شیر باید به حدی باشه که انگشتت را بتونی 3 ثانیه توش نگه داری و اذیت نشی )،
    زرده و سفیده تخم مرغا را جدا میکنیم....زرده میمونه برای رو مال نان ها....سفیده با با دست نیزنیم تا از لختگی در بیاد، ماست و روغن و نمک را هم بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و مخلوط میکنیم، من نمک را یه کم بیشتر از این مقدارریختم حدود 2 ق چ.زنجبیل هم نریختم، آخه دستور خمیر را از یه لقمه نان و پنیر کش رفتم ترسیدم با بلایی که من یخوام سرش بیارم عطر و مزه زنجبیل جالب نباشه، شاید هم میشد
    بعد مایه عمل آمده خمیر ترش را اضافه میکنیم و بلافاصله آرد را اضافه میکنیم، آرد را کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم و ورز میدیم تا زمانی که خمیر لطیفی حاصل شه و دیگه به دست نچسبه، بعد 1 ق م روغن روی سطح خمیر میمالیم و خمیر را میذاریم استراحت کنه و وربیاد.
    فلفل دلمه ای و پیاز داغ و قارچ و گوشت مرغ را با تفت میدیم، آب قارچ باید کاملا جمع بشه، مقداری خلال بادام و جعفری خورد شده و نمک و ادویه هم اضافه میکنیم و یه ق آبلیمو
    خمیر که عمل آمد، مجدد ورزش میدیم، بعد ازش به اندازه یه نارنگی کوچک برمیداریم تو دست باز میکنیم مقداری از مخلوط گوشتی را وسطش میذاریم و میبندیمش و گردش میکنیم،اگه تو بستن خمیر به مشکل برخوردی یه کم لبه ها را مرطوب کنی راحت میچسبن، و تو سینی فر با رعایت فاصله میچینیم، یه ربع تا بیست دقیقه میذاریم استراحت کنن، بعدروی نان ها را زرده تخم مرغ میمالیم و کنجد پاش میکنیم و میذاریم تو فر180 درجه، طبقه وسط برای حدود 10 دقیقه تا یه ربع، وقتی نان ها پخت، چند دقیقه هم گریل را روشن میکنیم تا روی نان ها طلایی بشه

    نام: 20141209_215649.jpg نمایش: 1065 اندازه: 49.7 کیلو بایت
    zardin, ehsans, niyaz2002 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #571
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .افسوس. آواتار ها
    بـــانـــو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    841
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    6962
    پسند کرده
    4798

    ویترین مدال ها

    پیراشکی های من که پارسال روز معلم برای همکارا درست کردم....طی دوربین تکونی کشف شدن...فکر کنم اینجا نذاشته بودمشون
    خمیرش خمیر معرکست و مواد داخلش هم گوشت چرخ کرده با پیاز داغ و رب + فلفل دلمه ای و ادویه

    نام: IMG_1773.jpg نمایش: 1058 اندازه: 108.0 کیلو بایت

    نام: IMG_1772.JPG نمایش: 1042 اندازه: 79.0 کیلو بایت
    .
     
    Hope, ehsans, mamienazi و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  5. #572
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2586
    نان اسفناج :

    از دستور نان خرماپيچ استفاده كردم و بجاي خرما از اسفناج پخته شده و تفت داده شده به همراه پياز داغ استفاده كردم.
    بسيار نان لطيف و خوش خوراكي ست.
    نام: IMG_1116.jpg نمایش: 1061 اندازه: 102.5 کیلو بایت

    - - - Updated - - -

    نان گوجه:
    پياز را خورد كرده و تفت مي دهيم . گوجه را نيز خورد كرده و با پياز تفت مي دهيم و سپس سير رنده شده مي ريزيم و با پنير پارميزان و كمي پونه كوهي مخلوط كرده . 80 گرم از اين سس را داخل خمير نان ريخته و ورز مي دهيم وقتي كه خمير بعد از يك ساعت استراحت كرد چونه مي گيريم و دوباره استراحت مي دهيم . بعد يك + با چاقو روي نان ايجاد مي كنيم و مواد گوجه را داخل آن گذاشته و رومال مي ماليم و داخل فر به مدت 20 الي 30 دقيقه قرار مي دهيم ( البته من رومال نماليدم) .
    البته براي خمير نان مي توان از خمير جادويي استفاده كرد.
    بسي خوشــــــــمزه هست .
    نام: IMG_1086.jpg نمایش: 1094 اندازه: 85.8 کیلو بایت
    sh_capr, niyaz2002, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  6. #573
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    yas62 آواتار ها
    طاهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۵
    محل سکونت
    اروميه
    نوشته ها
    525
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    2447
    پسند کرده
    3114
    پيراشكي گوشتي
    خميرش خمير پيراشكي مطبخ رويا است
    مواد داخلشم:گوشت چرخكرده+پياز داغ+سيب زميني سرخ كرده+قارچ تفت داده+پنير پيتزا
    براي رومالشم زرده تخمرغ+يك قاشق شير+زعفران
    نام: IMG_۲۰۱۴۱۲۰۶_۲۱۱۹۰۴.jpg نمایش: 1001 اندازه: 89.8 کیلو بایت
    maman_mahya, mitra40, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تمام غصه هاي دنيارو
    ميشه با يك جمله تحمل كرد:
    خدايا ميدانم كه ميبيني!

  7. #574
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947
    پیراشکی اسفناج و پنیر خیلی لذیذ


    من کلن اسفناج خور نیستم اما ازونجایی که خاصیت داره با یه چیزی ترکیبش میکنم که دوس داشته باشم. اینبار هم با پنیر سفید.

    پیاز رو با روغن کم سرخ کردم و سه حبه سیر رو ریز خورد کردم ریختم داخلش و تفت دادم. در نهایت اصلا بوی سیر نمیداد.
    ادویه هم هیچی لازم نداره. بعد اسفناج رو خورد کردم و ریختم روی پیازها درشو گذاشتم تا بخار پز بشه. موادتون نباید اخر سر روغن داشته باشه.
    بعد هم یه قلمبه ی گنده پنیر سفید روزانه ریختم توش و بهم زدم تا پنیر اب بشه ولی اخر سر چند تا تیکه ی درشت هم توش باقی بمونه.

    برای خمیر هم چون هنر خمیر سازی ندارم از خمیر اماده ی 9595 استفاده کردم که واقعا عالیه و همونطور که ادعا کردن جذب روغنش واقعا کمه.
    یه قاشق توی هر خمیر ریختم و سرخ کردم
    خمیرش هم حسابی پف میکنه و عطر خیلی خوبی داره.
    نکات روی بسته رو باید کاملا رعایت کنید تا خمیر پاره نشه
    خورش بادمجون
     
    *Afsaneh*, m1361, samin93 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #575
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22884
    پسند کرده
    4766
    کلوچه هات داگی با خمیر بسیار بسیار عالی معرکه *** خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده )
    خمیر را باز کرده یک چهارم هات داگ را که از طول 4 قسمت برش زدم دو در حالیکه میان پنیر پیتزای ورقه ای پیچیده شده با خمیر کاور کردم . در ماکروفر کانوکشن 180 درجه 15 دقیقه پختم . با رومال شیر و کنجدبرشته



    meli59, niyaz2002, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  9. #576
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22884
    پسند کرده
    4766
    کلوچه غذایی با خمیر معرکه *****خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده )
    مواد میانی : گوشت چرخ کرده ( مایه ماکارانی )+ هویج بخار پز نگینی + فلفل دلمه نگینی + نخودفرنگی پخته + بادنجون نگینی بخارپز+ قارچ + ذرت + یک عدد هات داگ رنده شده + پنیر پیتزا




    در ماکروفر کانوکشن 180 درجه 15 دقیقه پختم با پیش گرمایش قبلی
    با رومال شیر


    دومی رو برای تست قالب جدیدم حلقوی درست کردم .: *** عکس قالبای خودتونو بذارین
    ویرایش توسط .Bita. : ۱۳۹۳/۱۰/۰۴ در ساعت ۰۱:۵۸ بعد از ظهر
    zendegi67, آزاده 66, mitra40 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

صفحه 72 از 89 نخستنخست ... 626970717273747582 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما