نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3794Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 481 به 488 از 708
صفحه 61 از 89 نخستنخست ... 515859606162636471 ... آخرینآخرین
  1. #481
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Na Na آواتار ها
    ناهید
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۴
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1490
    پسند کرده
    708
    پیراشکی گوشت با این دستور
    2عدد تخم مرغ - 4 ق غ روغن مایع - نصف لیوان ماست غلیظ - نصف لیوان شیر - نصف ق م جوش شیرین - یک ق چ نمک - حدود 500 گرم ارد
    تخم مرغها و روغن را در ظرفی ریخته و هم می زنیم .
    جوش شیرین ونمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف زرده و روعن ریخته مخلوط می نماییم .
    ارد را کم کم به این مایه اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه خمیر سفت شود و به دست نچسبد.خمیر را در کیسه ی نایلونی یک تا دو ساعت استراحت می دهیم .
    من پیراشکی ها رو به مدت 30 دقیقه در فر با حرارت 180 قرار دادم
    وبا این دستور حدود 20-22 تا پیراشکی داشتم.





    *شمیم*, mami mahdis, ترنم63 و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر کجا برگی هست شور من می شکفد
    مثل یک گلدان
    می دهم گوش
    به موسیقی
    روییدن

  2. بانک بند ناف
  3. #482
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17132
    پسند کرده
    20222
    پیراشکی گوشت که موادش از مواد میانی گارنی یاریخ اضافه مونده بود ؛ منم فلفل دلمه ای و جعفری و پنیر پیتزابهش اضافه کردم و داخل خمیر گداشتم .











    مواد گارنی یاریخ:
    پیاز داغ با زردچوبه - گوشت چرخ کرده مخلوط با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و پودر تخم گشنیز و سماق- رب تفت داده شده

    رومال هم زرده تخم مرغ و شیر

    خمیر با این دستور
    رولت های غذائی

    با این میزان خمیر حدود 35 عدد پیراشکی با سایز متوسط داد.
    زهره .م, Maryam baran, hengamehh و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #483
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    275
    پسند شده
    22885
    پسند کرده
    4766
    کلوچه غذایی با خمیر معرکه **** خمیر معرکه ( خمیر فوق العاده )
    دو برابر خمیر درست کردم4 نوع کلوچه پختم
    نوع اول : با مرغ و سبزیجات بخار پز نگینی + پنیر پیتزای رنده شده
    نوع دوم : گوشت چرخ کرده و سبزیجان نگینی بخار پز + پنیر پیتزای رنده شده
    نوع سوم : ژامبون مرغ و پنیر پیتزای ورقه ای
    نوع سوم : سیب زمینی سرخ شده + سوسیس هات داگ + پنیر
    قبل از پخت



    بعد از پخت





    golbanoo60, hengamehh, بهار 44 و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  5. #484
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    941
    پسند شده
    25508
    پسند کرده
    20929
    پیراشکی های

    تهییه خمیر

    یک عدد تخم مرغ + یک پیمانه شیر یا ماست + خمیر مایه یک قاشق غذا خوری + یک چهارم پیمانه روغن مایع + نمک تقریبا یک چهارم قاشق چایخوری + نوک قاشق چایخوری شکر و آرد به اندازه ای که به دست نچسبه خمیر آماده شد توی ظرف گذاشته روش را با پلاستیک بپوشونین یک جای گرم بگذارین در دمای محیط تا جا بیفته


    مواد میانی

    فلفل دلمه ای نگینی+ گوجه نگینی +قارچ نگینی +سوسیس یا فیله مرغ نگینی + سیب زمینی نگینی و پنیر پیتزا نمک فلفل در صورت تمایل سیر و آویشن . غیر سیب زمینی و سوسیس یا فیله مرغ بقیه مواد را میتونین خام بریزین یا سرخ کنید بعد مخلوط کنید. همه مواد را مخلوط کنین و بعد خمیر را نازک باز کرده قالب بزنین مقداری از مواد میانی را درون خمیر قرارداده و با قالب محکم دو سر خمیر را بهم بچسبونید که توی روغن وا نره و و توی روغن داغ سرخ کنین و بعد هم نوش جاااااااااااااااااااااااا اااان کنید




    ❤ خورش هویج ❤
     
    ویرایش توسط آتامان : ۱۳۹۳/۰۹/۰۷ در ساعت ۱۰:۱۹ بعد از ظهر
    mitra40, zardin, m1361 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  6. #485
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    پیراشکی مرغ و پیازچه....

    خمیر
    1 ق غ خمیر مایه فوری رو با 1 ل شیر ولرم و 1 ق چ نمک . 1 ق چ شکر مخلوط کردم یک چهارم پ روغن ریختم و 3 پ آرد و دو ساعت استراحت

    مواد میانی
    پیاز و سرخ کردم و سینه مرغ نگینی رو اضافه کردم و خوب تف دادم +1 حبه سیر له شده و چند ساقه پیازچه و خوب تف دادم از روی حرارت برداشتم 1 ق غ خامه و 1 ق غ مایونز و کمی پنیر پارمسان زدم ..3 تا گردو هم نگینی کردم و ریختم 1 ق غ هم زیتون اسلایس آماده داشتم ریختم.....

    همه عاشق طعم و عطرش شدن

    نام: Photo3779.jpg نمایش: 1133 اندازه: 66.3 کیلو بایت

    نام: كلوچه مرغ و پياز&#.jpg نمایش: 1140 اندازه: 70.5 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    zohre.a, مامان غزل, nora1 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  7. #486
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    5
    کلوچه فیله گوشت و قارچ

    نمی دونم تاحال ساندویچ دلانو (اختیاریه جنوبی) رو خوردین یا نه؟ فوق العاده است! من مدتها دنبال دستوری شبیه به اون می گشتم، این کلوچه کمی شبیه به اونه اما درست کردنش تجربه جالبیه....

    مواد لازم فیلینگ

    گوشت ورقه شده استیک 750 گرم
    روغن 2 قاشق غذاخوری
    پیاز متوسط 2 عدد
    سیر 2 حبه
    فلفل سبز نگینی شده 1 عدد
    قارچ ورقه شده 225 گرم
    پنیر گودا حبه شده 250 گرم
    سس کچاپ 5 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل

    مواد لازم خمیر
    مایه خمیر 1 ق س
    شکر 1 ق س
    نمک 1 ق م سرپر
    روغن زیتون 4/1 پ
    آب ولرم 2/1 1 پ
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    تخم مرغ کامل 1 عدد + 2 ق س آب یخ (برای رومال)
    آرد 2/1 3 پ
    خشخاش یا کنجد برای تزیین

    طرز تهیه
    مایه خمیر را با آب ولرم و شکر مخلوط می کنیم و می گذاریم 5 دقیقه بماند. زرده را با مفتول کمی می زنیم و با روغن زیتون و نمک مخلوط می کنیم و بعد آرد و مایه خمیر عمل آوری شده را اضافه می کنیم. خمیر را کمی ورز می دهیم بعد روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و سعی می کنیم با ورزدادن چسبندگی اش را بگیریم. نباید خمیر سنگین شود. اگر هنوز خمیر چسبنده بود به حالت بارونی آرد اضافه می کنیم. بعد در محیط آشپزخانه (البته در تابستان) یک ساعت به آن استراحت می دهیم. در این حین، مواد فیلینگ را آماده می کنیم. اول اینکه من از مقدار گوشت کم کردم و قارچ بیشتر از دستور ریختم و به سلیقه خودم ذرت و زیتوت سیاه هم اضافه کردم.
    برای اینکه بتوانید گوشت را به ورقه های نازک برش بدهیم باید گوشت کاملا منجمد شود بعد با یک کارد تیز به صورت ورقه های خیلی نازک در می آوریم. و باز به سلیقه خودم با سویا سس و فلفل سیاه مزه دار کردم. بعد پیاز را خلال کرده با 2 قاشق روغن کمی تفت می دهیم تا سبک شود. قارچ ها و فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم وقتی آبش کشیده شد گوشت ها را اضافه کرده و روی حرا
    رت تند مدام هم می زنیم تا گوشت ها آب نیندازد. چون به گوشت سویا سس زده اید نمک آن را کنترل کنید. حالا خمیر را بعد از یک ساعت استراحت به 12 چانه تقسیم می کنیم و هر چانه را روی سطح آرد پاشی شده به اندازه نعلبکی طوری باز می کنیم که وسط خمیر کمی ضخیم تر از لبه ها باشد. یک قاشق مرباخوری کچاپ در مرکز خمیر می گذاریم بعد از مواد گوشتی که آن را هم به 12 قسمت تقسیم کرده ایم روی کچاپ می گذاریم و پنیر تکه شده یا رنده شده روی مواد گوشتی قرار می دهیم. دور خمیر را طوری جمع می کنیم که پنیر بعد از آب شدن به بیرون درز پیدا نکند. با دست به آن فرم نان همبرگر می دهیم. دوباره نان ها را 15 دقیقه استراحت می دهیم. بعد برای رومال یک تخم مرغ کامل را با 2 قاشق آب سرد یا یک تکه یخ مخلوط کرده روی نان ها می مالیم و رویش کنجد یا خشخاش می پاشیم. در فر 200 درجه سانتیگراد به مدت 45-40 دقیقه (بسته به دمای فر) قرار می دهیم. نوش جاااااااااااااان

    نام: IMG_3732.jpg نمایش: 1028 اندازه: 68.8 کیلو بایت نام: IMG_3733.jpg نمایش: 1037 اندازه: 80.1 کیلو بایت نام: IMG_3734.jpg نمایش: 1028 اندازه: 58.6 کیلو بایت
    نام: IMG_3735.jpg نمایش: 1018 اندازه: 83.3 کیلو بایت نام: IMG_3739.jpg نمایش: 1017 اندازه: 87.1 کیلو بایت
    &yeganeh&, nora1, m1361 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #487
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    590
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8562
    پسند کرده
    12548
    پیراشکی گوشت با خمیر آماده شیرآوران

    مواد بینش گوشت چرخکرده , قارچ و پنیر پیتزا

    m1361, کیجا, mitra40 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #488
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    yangom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۸
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    461
    پسند کرده
    404
    مواد لازم خمیر
    مایه خمیر 1 ق س
    شکر 1 ق س
    نمک 1 ق م سرپر
    روغن زیتون 4/1 پ
    آب ولرم 2/1 1 پ
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    تخم مرغ کامل 1 عدد + 2 ق س آب یخ (برای رومال)
    آرد 2/1 3 پ
    خشخاش یا کنجد برای تزیین


    ببخشید eli جون مقدار آردتو من متوجه نشدم یعنی سه و یک دوم پیمانه؟یک و دو سوم پیمانه؟سی و دو پیمانه و یکی!!!؟؟
    من سه و یک دوم پیمانه خوندم ولی نسبت آردش خیلی زیاد بود با اینک من نصف بیشتر آردو نریختم ولی خمیرش سفت شد الان یه 40 دقیقه ای هست که گذاشتم استراحت اولشو بکنه فعلا که خیلی تغییری نکرده میترسم خراب شه آخه من عاشق این کلوچه های پوک خوشرنگت شدم اگه زود تر جواب بدی خوشحال میشم
    باقالی پلو
     

صفحه 61 از 89 نخستنخست ... 515859606162636471 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما