نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3794Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 708
صفحه 6 از 89 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    دخترک جان سرخش کردی ؟ خیلی چرب نبود ؟
    نه آیسان جون من هیچ وقت پیراشکی سرخ نمی کنم مگه اینکه بخوام چند کیلو به وزنم اضافه کنم که اونم نمی خوام:دی
    روش زرده ی تخم مرغ+ یه قاشق چایخوری خامه مخلوط کردم و مالیدم، اواخر پخت هم گریل روشن کردم:)
    نقل قول نوشته اصلی توسط leila- H
    دخترک جان
    لطفا بگو از کدوم خمیر استفاده کردی ممنوننننننننننننننن
    لیلا جون خمیر هانیکو:) معمولا از همین استفاده می کنم همیشه مگه اینکه خلافش ثابت بشه:دی

  2. بانک بند ناف
  3. #42
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۵
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    کمک کمک
    بچه ها من هر کاری می کنم وقتی خمیرم رو باز می کنم بر می گرده به حالت اولش مشکل از کجاست؟ استراحت کافی هم بهش دادم 3 ساعت .
    کسی می دونه چرا اینجوری میشه؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط مونا
    عزیزم وقتی خمیر زیادی استراحت کنه مثل لاستیک کش میاد .
    هرچی آرزوی خوبه مال تو...

  4. #43
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,212
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6738
    پسند کرده
    3866

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی گوشت که به دلیل زعفرون نداشتگی و سفید بودن زرده م !!! این رنگی شدن علی الخصوص که گریل فر من مشکل داره و نمی تونم ازش استفاده کنم یه جاهایی رو میسوزونه و یه جاهاییو سفید میزاره !


    اینجا مثلا زرده زده شده به کلوچه ها







    یه سری هم با اضافی مواد که روی نون تست گذاشتم درست کردم، نمی دونم باید تو کدوم مبحث میذاشتم !!!




    گوگوجی این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  5. #44
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    مواد لازم:

    سیب*زمینی پخته سه عدد بزرگ
    گوشت چرخ کرده 150 گرم
    تخم*مرغ یک عدد
    پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری
    رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
    زرشک یک قاشق غذاخوری
    جعفری خشک دو قاشق غذاخوری
    روغن به مقدار لازم
    نمک دو قاشق مرباخوری
    زردچوبه یک قاشق چای*خوری
    فلفل کمی

    طرز تهیه:
    ابتدا مایه میانی پیراشکی را به این طریق آماده می*کنیم:
    گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده و دو قاشق روغن در تابه ریخته و تفت می*دهیم.
    سپس رب گوجه فرنگی و یک قاشق مرباخوری از نمک و کمی فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و نصف استکان آب روی مواد ریخته و می*گذاریم گوشت با حرارت ملایم بپزد و آب آن خشک شود.
    وقتی مایه میانی پیراشکی آماده شد، زرشک و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و کنار می*گذاریم.
    حالا سیب*زمینی پخته را رنده کرده یا می*کوبیم تا له شود. سپس یک عدد تخم*مرغ را در آن می*شکنیم و یک قاشق مرباخوری نمک هم به آن اضافه کرده و خوب ورز می*دهیم.
    پیراشکی سیب*زمینی
    در تابه روغن می ریزیم و از مایه سیب*زمینی کمی برمی*داریم و در دست به صورت کتلت بزرگ باز می*کنیم.
    سپس از مایه گوشتی پیراشکی، یک قاشق در وسط آن گذاشته و آن *را مثل کتلت شکل می*دهیم و در تابه می*گذاریم تا سرخ شود.
    به همین ترتیب پیراشکی*ها را آماده کرده و سرخ می*کنیم.
    اگر سیب*زمینی*ها از نوعی هستند که وا می*روند، می*توانید به مایه سیب*زمینی یک قاشق غذاخوری آرد ذرت اضافه کنید تا پیراشکی*ها باز نشوند.
    این پیراشکی*ها خیلی راحت و خوشمزه هستند.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  6. #45
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    کلوچه غذایی من با خمیری که خودم درست کردم ، مواد میانیش هم گوشت چرخکرده با کمی رب که نون خیس نشه و فلفل دلمه و پنیر بود



    خمیرش خمیر ام پی تری هستش که از سارا جون یاد گرفتم و واقعااااا عالیهههه ، مثل نون همبرگری های بیرون پفکی و سبک میشههههه

    دستور خمیر mp3 رو قبلا یکی از بچه ها تو سایت گذاشته : انواع نان وخمير
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۲۰ در ساعت ۱۰:۰۲ بعد از ظهر
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  7. #46
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط somayeh89
    سلام عزيزم
    چيكار كردي خيلي عالي شده. چند تا سوال دارم ازت كه اگه جواب بدي ممنون ميشم.
    منمخمير ام پي تري را درست كردم ولي اشكالاتي داشتم اينكه خمير طبق دستور موبه مو همه مراحل رو انجام دادم ولي آردش خيلي بيشتر از آردي بود كه اشارهشده بود و من هم بهش آرد زدم تا به دست نچسبد و وقتي گذاشتم براي استراحتخيلي كم پف كرد . نمي دونم شايدم نكرد و وقتي توي فر گذاشتم با
    اون دما زود زير سوخت و توش حالت خميري داشت.
    وليقيافه اش خيلي بامزه شده بود. و من روش زرده تخم مرغ نزدم عوضش خامه وزعفرون رو قاطي كردم و روش ماليدم ولي زياد خوشرنگ نبود ميشه اشكالاتم روبگي چي بود. ممنون ميشم
    سلام سمیه جون

    تا اونجا که بتونم کمکت می کنم اما نظر من اینه از خود سارا جونممممم بری بپرسی ، واقعا اشکالاتو برطرف میکنه ، و با حوصله هم جواب همه ی سوال هاتو می ده ، از همه ی این ها گذشته تو نون پزی واقعااااااا مهارت داره...
    اگر نون من هم خوب شده واسه اینه که سارا رو بیچاره کردم از بس ازش سوال پرسیدم... خلاصه که من خودم شاگردم...

    یادمه سارا جون می گفتش که تو مرحله اول که خمیر رو ورز می دید چسبناک باشه اشکال نداره بعد از استراحت مرحله اول خوب میشه ، به هیچ وجه آرد اضافه نکن و بذار که استراحت کنه تو مرحله دوم اگه دیدی می چسبه کمی آرد بزن در حدی که اذیت نکنه ... فکر کنم شما قبل از اولین استراحت خمیر می خواستی که دیگه به دستت نچسبه و آرد زیاد ریختی ، علت پف نکردنش هم آرد زیادش بوده

    حواست به خمیر مایه ات هم باشه که حتمااااا کف کنه ...
    امیدوارم که بار دیگه که درست می کنی حتماااااااا خوب بشه

    برای اینکه زیرش نسوزه و روش خام بمونه هم خود سارا جون به من گفت در فر از قبل گرم شده که می ذاری وقتی پف کرد می تونی گریل رو بزنی

    یکی از بچه ها هم پرسیده بود که نون رو با مواد پختم یا بعد که نون پخته شد مواد رو ریختم ... که جوابش اینه که من مواد رو داخل خمیر گذاشتم و بعدش نون رو پختم
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  8. #47
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    اینم کلوچه دیشبونه من


    از روی این دستور درست کردم :
    مدلهای پیچیدن کلوچه های غذایی با مواد میانی مختلف

    خمیر هانیکو نصف بسته رو آماده کردم . یه سینه مرغ رو مکعبی ریز خرد کردم و با پیاز داغ تفت دادم و گذاشتم یکم حرارتش کم بشه . خمیر رو پهن کردم . روش رو یه لایه از پنیر ورقه ای ساندویچ چیدم (از این زرد ها ) بعد مرغ رو ریختم . فلفل دلمه ای خام ریختم و جعفری و گشنیز . بعد رول کردم و برش زدم و 45 دقیقه گذاشتم تو فر .
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۲۰ در ساعت ۰۹:۳۱ بعد از ظهر
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  9. #48
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,000
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1803
    پسند کرده
    292

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط رزینا
    شیدا جونم عزیز دل خواهر اخه خمیر هانیکو چیه امادست تو بازار اگه بگی ممنون مشم بوووووووووووووووس


    رزینا جان این پودر خمیر پیتزا و پیراشکیه که درعرض نیم ساعت آماده میشه اگه ایران هستی تو اغلب سوپر مارکتها میتونی پیدا کنی
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

صفحه 6 از 89 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما