نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3797Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 409 به 416 از 708
صفحه 52 از 89 نخستنخست ... 424950515253545562 ... آخرینآخرین
  1. #409
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مانی وکسری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۲۵
    محل سکونت
    قومس(گذرگاه ابریشم)
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    69
    پسند کرده
    15

    Re: کلوچه های غذایی

    سمبوسه خوشمزه چندتاشو تو سرخ کن بدون روغن تست کردم برشته شد اما طلایی نه
    کاساندان و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #410
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    0

    Re: کلوچه های غذایی

    پیراشکی گوشت

    خمیر پیراشکی 95 ، 95 / پیاز و گوشت چرخ کرده و قارچ و نمک و ادویه و خیلی کم رب گوجه فرنگی

    مانی وکسری, کاساندان و Behjat این نوشته را پسندیده.
    کنون به گوش من دوباره می رسد ، صدای تـــو
    صدای بال برفـــی فرشتگان
    نگاه کن که من به کجا رسیده ام
    به کهکشان ، به بیکران ، به جاودان

  4. #411
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کاساندان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۱
    محل سکونت
    روی این خاک مقدس
    نوشته ها
    406
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2829
    پسند کرده
    3847


    پیراشکی با دستور عاااااااالی بهجت خانم جووون

    مایه خمیر 1ق س
    شکر 1چهارم قاشق پایخوری
    نمک 1دوم قاشق چایخوری
    آب گرم 1 چهارم پیمانه
    شیر گرم سه چهارم پیمانه
    روغن مایع 1 سوم پیمانه
    آرد به مقدار لازم

    خمیر مایه فوری رو بانمک و شکر مخلوط می کنیم . بهتره همیشه ظرف شیشه ای یا چینی استفاده کنیم .
    آب گرم و شیر گرم رو هم اضافه میکنیم و کمی آرد میریزم تا به غلظت ماست شل در بیاد.روغن مایع رو اضافه می کنیم.حالا آرد رو به تدریج اضافه می کنیم تا خمیر به دست نجسبد باید حواسمون باشه که آرد زیادی نریزیم چون خمیر سفت میشه .
    خمیر رو استراحت می دهیم تا حجم خمیر دو برابر شود .

    بعد از درست کردنش از بهجت خانم پرسیدم رومال می زنید فرمودند بله زرده تخم مرغ می زنند.


    22 تا پیراشکی این سایزی!با کل مواد
    فر ما داغونه و چون زیاد بود توی مایکرو جا نمیشد فر رو کم کردیم و ی 10 باری هم وسطاش روشنش کردیم چون خسته می شد و خاموش می شدحدود 20 دقیقه تا 25 موند.خمیر کامل پخته بود کاامل.

    اولش مخالفین این کار سرخش کردند ولی وقتی توی فر پخته رو خوردند پشیمون شدند و دست از کار کشیدندبدون روغن و بسیار مغز پخت و عالی


    ممنون بهجت خانم
    SORATE, *شمیم*, rozha و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]پشت هر کوه بلند، سبزه زاری است پر از یاد خدا!

    و در آن باز کسی می خواند؛

    که خدا هست، خدا هست ، غصه چرا ؟!
    [/HIGHLIGHT]

  5. #412
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    339
    نقل قول نوشته اصلی توسط Food Lover نمایش پست ها



    و اینم یه شکل نون مانندش


    سلام
    لطفا دستور خمیرتونو بفرمایید

  6. #413
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مهسان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    فریدونکنار
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    144
    پسند کرده
    53
    - - - Updated - - -

    پیراشکی با دستور خمیر بهجت جون قبلا سرخ میکردم ولی واقعا پیراشکی توفر یه چیز دیگست نام: Picture 161.jpg نمایش: 667 اندازه: 57.8 کیلو بایت
    ویرایش توسط مامان مهسان : ۱۳۹۲/۰۷/۱۹ در ساعت ۱۲:۵۲ بعد از ظهر
    Behjat و رستگار این نوشته را پسندیده.

  7. #414
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    836
    میزان امتیاز
    253
    پسند شده
    11362
    پسند کرده
    5157
    پیراشکی با خمیر هانی کو ،مواد داخلشم گوشت گردن ریش شده+ نخود+ذرت +فلفل دلمه ای +سس کچاپ+پنیر موزارلا
    Maryam baran, &yeganeh&, رستگار و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #415
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahi59 آواتار ها
    مهدیه پاک اسکویی
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    380
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    2784
    پسند کرده
    6583
    دستور خمیر این پیراشکی رو از کتاب استاد اکتای ( آشپز ترکیه ای ) برداشتم. درسته که سریع درست میشه ولی کمی سفته.
    3 لیوان آرد
    1 عدد تخم مرغ
    1 ق چ نمک
    ا لیوان آب
    150 گرم کره
    نمک و فلفل
    3 ق س روغن مایع برای باز کردن خمیر
    مواد داخل پیراشکی
    200 گرم گوشت چرخ کرده
    3 عدد پیاز
    3 ق س روغن مایع
    نمک و فلفل سیاه

    در ظرفی نمک تخم مرغ و آب را مخلوط می کنیم بعد آرد را اضافه کرده ورز می دهیم تا جاییکه خمیر به دست نچسبد و روی ان یک دستمال مرطوب میکشیم تا 10 دقیقه استراحت کند. پیاز را نگینی کرده و با روغن تفت داده گوشت را اضافه می کنیم و د رآخر پخت گوشت نمک و فلفل را میریزیم. خمیر را دو قسمت کرده و نازک و بزرگ باز می کنیم به هر دو خمیر کره نرم شده میزنیم و دو خمیر را روی هم می گذاریم مواد گوشتی را کنار خمیر ریختخ و می پیچیم و به دلخواه شکل می دهیم و در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه میگذاریم تا خمیر طلایی شود. روی خمیر کره زده میتوانیم کنجد بریزیم.



    sama18 و رستگار این نوشته را پسندیده.
    مهدیم من که مرا گرمی بازاری نیست
    بهتر از یوسفم و هیچ خریداری نیست
    همه گویند که در حسرت دیدار من اند
    لیک در گفته این طایفه کرداری نیست

  9. #416
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,992
    میزان امتیاز
    1242
    پسند شده
    20254
    پسند کرده
    13545
    خانما کسی آموزش تصویری پیچیدن پیراشکی رو داره؟اون قسمت که مثل قطاب لبه های خمیر رو پیچ میده اون قسمتش منظورمه؟لینک هم بدین ممنون میشم.
    ...
     

    والعصر ..........

صفحه 52 از 89 نخستنخست ... 424950515253545562 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما