نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3796Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 393 به 400 از 708
صفحه 50 از 89 نخستنخست ... 404748495051525360 ... آخرینآخرین
  1. #393
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    457
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    257
    پسند شده
    7396
    پسند کرده
    6515

    Re: کلوچه های غذایی

    پیراشکی سوسیس
    دستور خمیر از خانم طوروسیان

    خمیر پیراشکی سرخ کردنی :

    مواد لازم : مایه خمیر یک قاشق غذاخوری - شکر 3 قاشق غذاخوری - آب ولرم سه چهارم پیمانه - تخم مرغ 2 عدد - وانیل نوک قاشق چای خوری - نمک نصف قاشق چای خوری - فلفل سیاه یا قرمز نوک قاشق چای خوری - روغن مایع 3 قاشق غذاخوری - ماست معمولی یک پیمانه - جوش شیرین نصف قاشق چای خوری و آرد الک شده 5 پیمانه ( اضافه تر تا وقتی که خمیر به دست تمیز نچسبد. منظور از دست تمیز دستی است که با آن کار نکرده اید و خمیری به آن نچسبیده است ) .
    طرز تهیه :
    * مایه خمیر + یک قاشق غذاخوری از کل شکر + یک قاشق غذاخوری آرد . اینها کاملاَ مخلوط شده ،آب ولرم روی آن ریخته شده با هم زدن گلوله های ایجاد شده صاف شود. درب کاسه گذاشته شده ، در جای گرم به مدت 10 دقیقه گذاشته شود تا وقتی که مایه خمیر عمل کرده، کف آن حالت محدب داشته باشد .
    * تخم مرغها + باقیمانده ی شکر + وانیل + نمک و فلفل . کاملاَ میکس شوند.
    *جوش شیرین روی ماست ریخته شده هم زده شود تا بالا بیاید . در این موقع به مخلوط تخم مرغ اضافه شود .
    * مایه خمیر عمل کرده و روغن مایع نیز اضافه شده ، مخلوط کاملاَ هم زده شود .
    * آرد کم کم اضافه شده ابتدا با میکسر سپس با دست به خورد خمیر برود .
    * خمیر روی سطح کار کاملاَ ورز داده شود تا حالت الاستیک و براق پیدا کند.
    * خمیر درون کاسه گذاشته شده ، رویش با نایلون پوشیده شده ، به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت داده شود . در مدت استراحت خمیر یکی دو بار پف آنرا با ورز دادن بخوابانید سپس رویش را مجدداَ بپوشانید .
    * بعد از استراحت خمیر آنرا روی سطح کار آردپاشی شده به قطر 2 میلیمتر پهن کرده ، با قالب گرد متناسب با قالب پیراشکی برش داده ، از مایه درونی وسط خمیر گذاشته ؛ قالب را فشار دهید تا بسته شود و اضافه های خمیر گرفته شود .
    * پیراشکی ها را بهتر است روی سینی که داخل آن دستمال آشپزخانه ی خشک و تمیز انداخته اید بچینید . چون لازم است بعد از پیچیدن پیراشکی ها به مدت 10 دقیقه به آنها استراحت دهید تا مجدداَ پف کنند . ( دستمال خشک باعث می شود پیراشکی ها به سینی نچسبند ) .
    * اگر آردی روی پیراشکی ها هست با قلم موی نرم آنها را دور کرده ،پیراشکی ها را درون روغن مایع داغ سرخ کنید .

    *** اگر قرار است خمیر پیراشکی را به مصرف شیرینی برسانید فلفل را از آن حذف کرده و مقدار شکر را به 5 قاشق غذاخوری افزایش داده و لای خمیر کرم وانیل سفت بگذارید و پیراشکی ها را ببندید .

    *** می توانید خمیر را به صورت مستطیل پهن کرده ، مخلوط گردو ، دارچین و شکر روی آن پاشیده ، رولت کرده و بعد از استراحت مجدد روی آن مخلوط زرده و ماست و پودرقند مالیده درون فر بپزید و همان روز مصرف کنید .

    *** این خمیر رانمی توان نگهداری کرد .
    *** با این مقدار خمیر 30 عدد پیراشکی متوسط به دست می آید
    به شدت خمیر سبک و عالی است و روغنو به خودش جذب نمیکنه و هرچی میخوری احساس سنگینی و سیری نداری
    تازه تو فر هم خوب میشه اما سرخ کردش یه چیز دیگس
    من از سوسیس و قارچ و فلفل دلمه کهتفت داده بودم و پنیر پیتزا برای داخلش استفاده کردم


    sama18, مامان غزل, Hana.s و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #394
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    ღღ قلب همســـــــری ღღ
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: کلوچه های غذایی

    سلام من تازه واردم

    این اولین افطاری من و همســـــــــــــری هست

    پیراشکی گوشت با خمیر پیراشکی آماده (همسری خسته بود و گشنه سریع عکسو انداختم ببخشید دیگه عجله ای بود)



    sama18 این نوشته را پسندیده.

  3. #395
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    373
    پسند شده
    8184
    پسند کرده
    18896

    Re: کلوچه های غذایی

    گل لقمه ی خوشمزه
    با این دستور :
    مواد داخلشم
    گوشت قلقلی که داخلشو پنیر پیتزا گذاشتم و یک در میون گوشت چرخی و قارچ و پنیر
    اون مدلشم فقط گوشت و قارچ برای مادر پنیر دوس ندارم


    بر گرفته از آشپزخونه فرانک
    sama18, پرپرک و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  4. #396
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: کلوچه های غذایی

    پیراشکی که برای داخلش از گوشت چرخ کرده،قارچ،نخود فرنگی و ذرت و پنیر پیتزا استفاده کردم.



    از خمیر پیتزایی که تو فریزر داشتم برای این پیراشکی استفاده کردم
    لینک خمیر پیتزا fast-food/topic592-504.html#p1075176
    با این مقدار خمیر من سه پیتزا درست میکنم و با بقیه خمیر حدود 15 تا پیراشکی درست کردم.
    پیراشکی ها رو با زرده تخم مرغ رومال کرده و تو فر میذارم تا روی پیراشکیها طلایی بشه.
    sama18, ستاره سربی, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  5. #397
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: کلوچه های غذایی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mah e man
    بهجت جونی خمیرو چه طور فریز می کنید؟ کیفیتش پایین نمیاد؟
    منصوره جون وقتی خمیر استراحت کرد و عمل اومد اون رو به پنج قسمت تقسیم میکنم و جدا جدا هر کدام رو تو کیسه میذارم و تو فریزر میذارم وقتی لازم داشته باشم 2 ساعت زودتر بیرون میذارم تا یخش باز بشه و بعد کمی ورز میدم.
    پنج قسمت بخاطر اینکه هر کدام اندازه یه پیتزا یه نفره هستش.
    تو کیفیت خمیر تاثیری نمیذاره.
    ستاره سربی, آدریانا20 و *samir* این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  6. #398
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۳
    محل سکونت
    امل(بچه گرگان)
    نوشته ها
    805
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    221
    پسند کرده
    0

    Re: کلوچه های غذایی

    در تاییده حرفه استاد بهجت عزیز منم این کار رو میکنم و خیلی خیلی خوب میشه حتی پیراشکی اماده قبل از سرخ کردن رو هم تو فریز نگه میدارم
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود انجه میپنداشتیم

  7. #399
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    373
    پسند شده
    8184
    پسند کرده
    18896

    Re: کلوچه های غذایی

    گل لقمه های خوشمل زینب بانو با دستور خودم
    http://mamisite.com/forum/fast-food/....html#p1917452
    خوشمزه ه بودد
    پرپرک, مامان غزل و نایاب 90 این نوشته را پسندیده.

  8. #400
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    محل سکونت
    اندیشه.کرج
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    2595
    پسند کرده
    1604

    Re: کلوچه های غذایی

    مواد داخلش همون مواد پیتزا
    خمیرشم خمیر پیراشکی آماده

    دیگران برای خوابیدن قصه می گویند.
    ما قصه خود می گوییم تا دیگران بیدار شوند.

صفحه 50 از 89 نخستنخست ... 404748495051525360 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما