نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3796Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 345 به 352 از 708
صفحه 44 از 89 نخستنخست ... 344142434445464754 ... آخرینآخرین
  1. #345
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ایدا-ز آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    528
    پسند کرده
    188

    Re: پیراشکی، دونات

    سلام به همتون اینم پیراشکیه منه که خمیرش ازخمیر فوریاس توداخل موادشم سیب زمینی سرخ کرده و گوشت چرخ کردس

    که تو فر پختم
    خیلی خوشمزه شده بود



  2. بانک بند ناف
  3. #346
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17136
    پسند کرده
    20223

    Re: کلوچه های غذایی

    سلام .پیراشکی من با خمیر حلقه ایلان در ماهنامه هنر آشپزی بسیار ترد است و ورقه ای
    اگر خواستید دستور خمیر رو براتون میذارم. تو دستور اصلی خمیر به صورت یک تکه هست مثل حلقه مرغی که آموزشش در سایت هست ولی کاملا پوشیده.

    [/IMG]

  4. #347
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17136
    پسند کرده
    20223

    Re: کلوچه های غذایی

    دستور خمیر ایلان(سوسن جهرانی ماهنامه هنرآشپزی شماره 65 )
    تخم مرغ یک عدد
    روغن جامد نصف پیمانه
    ماست نصف پیمانه
    نمک به میزان لازم
    bp نصف ق چ
    آرد به میزان لازم (برای من حدود 400 گرم شد)

    تتخم مرغ - روغن -ماست-نمک و bp را مخلوط کرده آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم به دست آید روی خمیر را با پارچه تمیز بپوشانید و به مدت نیم ساعت در جای نسبتا گرم استراحت دهید . به مواد میانی داخلش رو به دلخواه آماده کنید یا مثل من پیراشکی کنید یا 1 مستطیل به ابعاد 15 در 45 بسازید و مواد میانی رو داخلش پهن کنید (به درازا در یک ضلع خمیر)بعد رول کرده و انتدا و انتهای رول رو به هم بچسبانید و رویش زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و از لایه بیرونی به فواصل معین چند شکاف ایجاد کنید و با اضافات خمیر پاپیون درست کنید و روش بذارید (شکل خود مجله) در سینی فر و به مدت نیم ساعت با درجه 200 بپزید .میتونید روش کنجد هم بپاشید.
    -حلقه ایلان متعلق به کشور ترکیه می باشد و ایلان در ترکی به معنای مار است.
    - خمیر فوق بسیار راحت و سریع آماده شده و کاربردهای مختلفی دارد یاد گرفتن آن برای تهیه بسیاری از سنبوسه ها و پیراشکی ها کمک خواهد بود

  5. #348
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۴
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    25
    پسند کرده
    0

    Re: کلوچه های غذایی

    دستورخمیرپیراشکی
    ماست یک استکان روبا1زرده تخم مرغ مخلوط کرده 1قاشق چایخوری بکینگ پودر وانقدر آرد اضافه می کنیم که به دست نچسبد بعدیکساعت توی یخچال استراحت میدیم مواد داخلشم گوشت +قارچ+فلفل دلمه ای +پیاز وادویه وکمی رب




  6. #349
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    373
    پسند شده
    8184
    پسند کرده
    18896

    Re: کلوچه های غذایی

    پیراشکی گوشت و قارچ برای مهمونای ناخونده

    گوشت چرخی+فلفل دلمه+ریحون تازه 30 برگ+قارچ 2 بسته+نمک و فلفل سیاه ه و آویشن



  7. #350
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886

    Re: کلوچه های غذایی

    پیراشکی



    با خمیر هانی کو

    مواد داخلش هم سس گوشت و قارچ و سوسیس و پنیر پیتزای ورقه ای

    روی پیراشکی هم مخلوط زرده و زعفرون و آویشن که روش کنجد پاشیدم


    داخل فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه

    اینم برش خورده



    فقط یه سوال دارم این که دور پیراشکی رو با چنگال کاملا بستم و روش زرده مالیدم ولی توی فر باز هم کمی باز شده و اون شکل اولیه رو نداره.مثل پیراشکی های سارا شف عزیز

    کسی میدونه برای اینکه همونطور به همون شکل بمونه باید چیکار کنم؟

  8. #351
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *fariba* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2066
    پسند کرده
    2263

    Re: کلوچه های غذایی

    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil
    پیراشکی



    با خمیر هانی کو

    مواد داخلش هم سس گوشت و قارچ و سوسیس و پنیر پیتزای ورقه ای

    روی پیراشکی هم مخلوط زرده و زعفرون و آویشن که روش کنجد پاشیدم


    داخل فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه

    اینم برش خورده



    فقط یه سوال دارم این که دور پیراشکی رو با چنگال کاملا بستم و روش زرده مالیدم ولی توی فر باز هم کمی باز شده و اون شکل اولیه رو نداره.مثل پیراشکی های سارا شف عزیز

    کسی میدونه برای اینکه همونطور به همون شکل بمونه باید چیکار کنم؟

    اعظم جان تا جاییکه سواد و تجربه من قد میکشه اون خمیرهایی که با خمیر مایه درست میشن این اتفاق میفته. خمیر هانی کو هم خمیر مایه فوری تو موادش داره پس طبیعیه که اینطور بشه. اما اون نوع خمیر هایی که از بیکن پودر برای عمل امدنش استفاده میشه زیاد تغییر شکل نمیدن. البته تا جاییکه دیدم خمیر های اماده ایران هم بعد رفتن تو فر شکل شون عوض نمیشه. حالا سارا جون بیا بگن چرا خمیرشون همان شکلی مونده بهتر میشه به نتیجه رسید

    اما یه چیزی....کیف خمیر درست کردن به دیدن همین تغییر شکلشه. وقتی ادم مراحل این پف و تغییر شکلو میبینه دلش غنج میره و ذوق میکنه از تماشاش
    معبد خداوند فقط به روی دلی شاد و آوازخوان و رقصان باز است

  9. #352
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۴
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: کلوچه های غذایی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *fariba*
    نقل قول نوشته اصلی توسط azmil
    پیراشکی



    با خمیر هانی کو

    مواد داخلش هم سس گوشت و قارچ و سوسیس و پنیر پیتزای ورقه ای

    روی پیراشکی هم مخلوط زرده و زعفرون و آویشن که روش کنجد پاشیدم


    داخل فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه

    اینم برش خورده


    فقط یه سوال دارم این که دور پیراشکی رو با چنگال کاملا بستم و روش زرده مالیدم ولی توی فر باز هم کمی باز شده و اون شکل اولیه رو نداره.مثل پیراشکی های سارا شف عزیز

    کسی میدونه برای اینکه همونطور به همون شکل بمونه باید چیکار کنم؟

    اعظم جان تا جاییکه سواد و تجربه من قد میکشه اون خمیرهایی که با خمیر مایه درست میشن این اتفاق میفته. خمیر هانی کو هم خمیر مایه فوری تو موادش داره پس طبیعیه که اینطور بشه. اما اون نوع خمیر هایی که از بیکن پودر برای عمل امدنش استفاده میشه زیاد تغییر شکل نمیدن. البته تا جاییکه دیدم خمیر های اماده ایران هم بعد رفتن تو فر شکل شون عوض نمیشه. حالا سار جون بیا بگن چرا خمیرشون همان شکلی مونده بهتر میشه به نتیجه رسید

    اما یه چیزی....کیف خمیر درست کردن به دیدن همین تغییر شکلشه ادم ذوق میکنه از تماشاش
    عزيزم قبل از اينكه دولبه خمير رو بهم بياري با انگشتت يه ذره خيس كن و بمال لبه خمير بعد ببند عالي ميچسبه ديگه هم وانميشه

صفحه 44 از 89 نخستنخست ... 344142434445464754 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما