نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3797Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 329 به 336 از 708
صفحه 42 از 89 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  1. #329
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی اسفناج




    کره آب شده 200 گرم
    تخم مرغ 3 عدد
    پوره اسفناج نصف پ
    آرد 4 و 1/2 پ
    بگین پودر 3 ق چ
    کنجد سفید

    داخل : پنیر لیقوان 400 گرم
    مغز گردو نصف پ
    جعفری 6 ق غ

    و یا از مایع معمول داخل پیراشکی هم میشه استفاده کرد

    کره آب شده و تخم مرغ رو خوب بزنید. پوره اسفناج رو اضافه کنید. در آخر آرد و بگین پودر رو الک کنید داخلش و ورز بدین تا خمیر فرم بگیره. در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید. بعد با وردنه باز کنید مواد میانی رو بزارید و فرم بدین . روشون سفیده تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده بپزید. من بعد اینکه پخت و سینی رو خارج کردم تا 10 میشمارم بعد پیراشکی ها رو داخل ظرف در دار می زارم تا عرق کنن و اینطور نرم و خوشمزه میشن.
    من هر دو مواد پنیری و مایع گوشتی رو امتحان کردم هر دو تاش خیلیی خوب بود.
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  2. بانک بند ناف
  3. #330
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16303
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    بقچه مرغ با دستور نجما جونم اینم لینک دستور...واقعا معرکه بود دستت درد نکنه خانومی

  4. #331
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط m@m@na
    من پیراشکی مطبخ رویا رو درست کردم طعمش خوب بود ولی چندتا اشکال داشت میشه راهنماییم کنید لطفاً
    اول اینکه پیراشکیام بیش از حد پف کرد طوری که دو لبه ای که به هم چسبونده بودم از هم باز میشد و شکلش کلاً به هم می ریخت و قشنگ نبود و تو فر مواد ازش بیرون می زد با اینکه مواد داخلش زیاد نبود
    یکی دیگه اینکه خمیرم احساس می کنم یکم بیش از حد لطیف و شل بود حالا نمیدونم برا همه همینطوره بوده یا فقط برا من اینجور بود و اینکه من نصف پیراشکیامو سرخ کردم نصفشو تو فر گذاشتم فریا بعد از چند ساعت یه حالت خشک پیدا کردند به نظرتون طبیعیه یا کار من اشکال داشته؟
    راستی همه اندازه هام با پیمانه های شیرینی پزی بوده جز نمک که 1 ق چ رو با ق چ سرویس چایخوری اضافه کردم نمیدونم میتونه ربطی داشته باشه یا نه؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید و اشکال کارم و بگین
    عزیزم پیراشکی ها زیاد پف نکرده بلکه لبه خمیر رو خوب نچسبوندی برا همین زده بیرون. یا از سفیده تخم مرغ و یا کمی آب برا چسبوندن لبه استفاده کن.
    اگه خمیرت خیلیی لطیف بود آردت کم بوده. احتمالا اگه 2-3 ق آرد بیشتر میریختی مشکلت حل میشد.
    در مورد خشک بودن هم من بعد اینکه پیراشکی رو خارج کردم تا 10 میشمارم تا از حرارتش کمی کم بشه بعد در ظرف در دار میزارم تا عرق کنه و نرم باشه. خیلی عالی میشه.
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  5. #332
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    paksima آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    590
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    1263

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی گوشت برای اولین بار
    خمیرش خمیراماده هانیکو
    موادمیانی مایه ماکارونی +ذرت بخاپز وفلفل دلمه ای وپنیرپیتزا
    توروغن سرخشون کردم
    "آرامش "و "صبر"
    رد پای خدا در زندگی ست
    آرزو می کنم زندگیتان پر از رد پای خدا باشد

  6. #333
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    122
    پسند کرده
    0

    سوسیس مومیایی

    خمیر رو پهن کردم و نوار های حدودا نیم سانتی جدا کردم و دور سوسیس های سرخ شده پیچوندم., و توی فر گذاشتم

    من با هات داگ درست کردم که خوشمزه تر باشه.
    [HIGHLIGHT=#ffc000]اگه كسی با گذشت كردن كوچیک ميشد خدا اينقدر بزرگ نبود ...[/HIGHLIGHT]

    آشپزخونه من
    [HIGHLIGHT=#ffff00]http://www.jelle.blogfa.com[/HIGHLIGHT]

  7. #334
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط paksima
    دوستان عزیزیک سوال
    ازمایه خمیرم کمی مونده که گذاشتمش توفریزرمیخواستم ببینم چندروزمیتونم نگهش دارم وبااین خمیردیگه چه چیزی میتونم درست کنم
    گلم از مایه کاسترول بادمجون من موند و دو هفته بعد بازم کاسترول درست کردم کیفیتش خیلی فرق نکرده بود البته من خمیر .مایه خمیر دار رو کلا ترجیح میدم به بکینگ پودری ...ی کم چسبنده بود اما با کمی ورز دادن درست شد..میتونی همین سوسیس خوشکلا رو درست کنی...پیتزا قیفی ..تارت پیتزا
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  8. #335
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    715
    کالاهای من
    4
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    363
    پسند کرده
    73

    Re: کلوچه های غذایی

    لقمه مرغ و ترخان : عالی بود مخصوصا خمیرش . حتما امتحان کنین



    مواد لازم :

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]سینه مرغ خرد شده 400 گرم[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]نمک و فلفل سیاه به میزان لازم[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]سیر کوبیده شده 2 حبه [/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]فلفل دلمه ای رنگی (خلال شده) 1عددام[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]پیاز چه و ترخان خرد شده 100 گرم[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]روغن مایع برای سرخ کردن[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]اب لیمو ترش [/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]ارد سفید 150 گرم[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]ماست 80 گرم[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]روغن زیتون 40 گرم[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]پنیر گودا رنده شده 200 گرم[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]کنجد برای روی خمیر به میزان لازم[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]روغن مایع برای سرخ کردن[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]زرده تخم مرغ 1 عدد[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]زعفران کمی[/HIGHLIGHT]


    [HIGHLIGHT=#eef9d1]سینه مرغ را تفت می دهیم.نمک فلفل و سیر را به ان اضافه دوباره تفت می دهیم تا جایی که اب مرغ کشیده شود.سپس فلفل دلمه ای و پیاز چه را به ان اضافه می کنیم.پس از کمی اب لیمو ترش و کمی زعفرون و ترخان را اضافه می کنیم.کمی که تفت داده شد از حرارت بر می داریم،و خمیر را اماده می کنیم:در ظرفی ارد بکینگ پودر و نمک را الک کرده و بعد ماست را اضافه کرده و بعد روغن زیتون را اضافه می کنیم.و ورز می دهیم تا خمیر یک دست شود.اگر خمیر به دست چسبید ارد اضافه می کنیم. روی یک سطح صاف خمیر را پهن کرده و از ان مربع های کوچکی در می اوریم.مواد را در وسط خمیر می گذاریم. پنیر پیتزا هم روی ان می ریزیم و سه گوشه مربع را روی هم قرار می دهیم.کف سینی فر را هم روغن می ریزیم.زرده تخم مرغ را با کمی زعفرون با هم زن می زنیم بعد لقمه ها را در سینی قرار می دهیم در دمای 175 درجه و حدود 30 دقیقه. تا روی ان طلایی شود. [/HIGHLIGHT]


    [HIGHLIGHT=#eef9d1]نکات :[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#eef9d1]فلفل دلمه از هر رنگ لازم داریم ( قرمز و سبز و زرد ) . میزان سبزی برای هرکدام 100 گرم هست .[/HIGHLIGHT]
    پایانی برای قصه نیست . چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر

  9. #336
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۳۱
    نوشته ها
    55
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    10
    پسند کرده
    0

    Re: کلوچه های غذایی

    این هم کلوچه من با دستور خمیر جادویی نجما جون که خیلی خوش دست است


    زندگی حکایت یـــــخ فروشی است که وقتی به او گفتند ، فروختی؟

    گفت نخریدن ، تمام شد.

صفحه 42 از 89 نخستنخست ... 323940414243444552 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما