نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3793Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 321 به 328 از 708
صفحه 41 از 89 نخستنخست ... 313839404142434451 ... آخرینآخرین
  1. #321
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط mam nika
    سولماز عزیز ممنونم .اخه من اون رودرست کردم بادستوری که گلچین جون توی یکی ازتاپیکا گذاشته بود اما چون بکینگ پودر داشت
    بجای خمیرمایه من خیلی ازمزش خوشم نمیومد ومن ایستاده توفرگذاشتم که نوکش قهوه ای شدبعد اون روافقی گذاشتم .اما من بااینکه روی اون روزرده وزعفرون زدم زیادخوشرنگ نشد حالا اگه ممکنه اونایی که زیاد این نون قیفی رو می پزن مخصوصا مریم گلی بیا بگو
    چیکار می کنی اینقد نونات خوشرنگه تورو خدا خوب توضیح بده اخه من ازش خیلی خوشم می اد.مرسی
    وای چقدحرف زدم
    عزیزم من تجربموبگم که بایدگریل روروشن کنی تاروش طلایی بشه واینکه ازایم تخم مرغایی که زرد شون یه کم تیره تر استفاده کنی خوشرنگترمیشه
    واینکه به زرده یه قاشق چایخوری شیر ویه قاشق چ روغن اضافه کنی

  2. بانک بند ناف
  3. #322
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عشق آواتار ها
    سولماز
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۹
    نوشته ها
    1,028
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    6914
    پسند کرده
    6486

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط mam nika
    سولماز عزیز ممنونم .اخه من اون رودرست کردم بادستوری که گلچین جون توی یکی ازتاپیکا گذاشته بود اما چون بکینگ پودر داشت
    بجای خمیرمایه من خیلی ازمزش خوشم نمیومد ومن ایستاده توفرگذاشتم که نوکش قهوه ای شدبعد اون روافقی گذاشتم .اما من بااینکه روی اون روزرده وزعفرون زدم زیادخوشرنگ نشد حالا اگه ممکنه اونایی که زیاد این نون قیفی رو می پزن مخصوصا مریم گلی بیا بگو
    چیکار می کنی اینقد نونات خوشرنگه تورو خدا خوب توضیح بده اخه من ازش خیلی خوشم می اد.مرسی
    وای چقدحرف زدم
    خانمی برای خوش رنگ شدن نونهاتون میتونید 5 دقیقه اخر پخت
    یه عدد زرده تخم مرغ را که با کمی زعفران دم کرده که حلش کردید
    به روی خمیر بمالید و گریل رو روشن کنید مطمئنا خوش رنگ میشه من که همیشه این کارو کردم و جواب داده
    مرا گر دولت عالم ببخشند
    برابر با نگاه مادرم نیست

  4. #323
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    102
    پسند شده
    2165
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی با خمیر اماده تنبلونه و مواد داخلش هم گوشت و سوسیس و قارچ و پنیرپیتزا و نخودفرنگی و جعفری هست.




    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  5. #324
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط *مهربان*
    کلوچه های سرخ شده خیلی چرب و دل آدم زود میزنه و مهمتر این که
    پر کالریه اگرچه خوشمزه تره. اما تو فر هم خشک میشه
    عزیزم من تواین اندک تجربه ی اشپزیم هیچوقت پیراشکی امو سرخ نکردم.اولا که خیلی دنگ وفنگ داره دوما که کاملا پرکالری.همیشه تو فردرست میکنم با یه دستورخمیری که دارم هرکی خورده عاشقش شده و دستورخواسته.رنگشم که معرکه میشه...وااای که چقدرازخودم تعریف کردم...دستورخمیرروبراتون میذارم اگه همهی نکات رو رعایت کنین عالی میشه. ارد۳پ...شیر۱پ...روغننصف پ(یه کم کمترهم میتونین بریزین)سفیده تخم مرغ۱عدد...خمیرمایه ۱ق غ...نمک ۱ق...اول موادخشک روباهم مخلوط کنین توی یک ظرف بعد وسطش روگود کنین و شیر وروغن و سفیده ی تخم مرغ رو بریزین وسطشوه به ارامی باارد مخلوط کنین و ۵دقیقه ورز بدین.بعد بذلرین دوساعتی استراحتش بدین درحالیکه روشو پوشوندین.بعد ۲ساعت حجمش دوبرابر میشه.ازخمیر بردارین مواد رو توش بذارین و بپیچین برای روش هم یه زرده رو با یه ق چ شیر ویه قاشق چ روغن مخلوط کنین روش بمالین .تو فرمن درعرض یه ربع میپزه اگه بعد گریل رو روشن میکنم تاروش طلایی خوشرنگ بشه.چند نکته رو رعایت کنین۱.موادتون نباید سردباشه چندساعت قبل بذارین بیرون از یخچال شیرتونم یه کم گرم کنین.خمیرروتویه جای گرم استراحت بدین الان که زمستونه کناربخاری یا شوفاژ توتابستون همون دمای اتاق خوبه.روشم کاملا با چنددستمال بپوشونین.تواین مدت هم اصلا دستکاریش نکنین که به قول مامان جونم میترسهبعد ورنمیاد.امتحان کنین حتما نتیجه روبگین عکسای خوشگل ازش دارم ولی چون تاحالا اینجاعکس نذاشتم نمیدونم چطوریاست..واااای که چقدرخرف زدم ببخشییید

  6. #325
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,057
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36072
    پسند کرده
    54950

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط m@m@na
    خانوم های هنرمندی که پیراشکی مطبخ رویا جونو درستیدند شیر 125 سی سی و روغن 125سی سی و آب ولرم نصف استکان یعنی چقدر؟ میشه به گرم بگید لطفاً
    یه سوال دیگه اینکه میشه سرخش کرد؟
    دوست عزیز من با دستور مطبخ رویا درست نکردم اما معمولا پیراشکی را برای اینکه کم روغن ببره تو فر می گذارند پس می توانی سرخ کنی مشکلی نیست

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  7. #326
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بانو سورو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    677
    پسند کرده
    320

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    اشترودل مرغ
    مواد مياني
    مرغ آبپز ريش ريش + پياز داغ + سوسيس و كالباس + قارچ + فلفل دلمه + پنير پيتزا و آويشن
    خميرشم خمير جادويي
    عالي بود ممنون نجما جون
    post6206.html#p6206

    لازانیا
     
    اگر نمي توانيد كسي را ياري كنيد لااقل صدمه اي به او نرسانيد

  8. #327
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی گوشتو قارچ دستورشو ص 48 گذاشتم فقط اینبار سوسیس نداره بجاش ژامبون مرغ و گوشت هست + پنیر پیتزا .در ضمن موادمون باید کاملا سرد باشه بعد پنیر رو اضافه کنیم
    خمیرشم خودم درست کردم
    2 تا لیوان ارد ، نمک کمی بکینک پودر 1 ق چ .اب به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد
    خمیر که اماده شد .10 دقیقه استراحت میدیم و بازش میکنیم و مواد رو داخلش ریخته و سرخش میکنیم



    اینم روش پنیر پیتزا ریختم


  9. #328
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    710

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی مرغ با این دستور ممنونم
    خمیرش کلی اضافه اومد منم فریزش کردم تو نایلون زیپ دار خیلی خوب موند تو فریزر


    http://mamisite.com/forum/fast-food/topic1137-472.html

    قبل از پخت



    بعد از پخت







صفحه 41 از 89 نخستنخست ... 313839404142434451 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما