نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3796Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 708
صفحه 4 از 89 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    این هم کلوچه های من

    یعنی فکر کنم امروز همه جا رو پر کردم با این عکسا . خوب ذوق دارم دیگه . این خمیر جادویی دریا جون واقعا جادوییه ...


    مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,276
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    613
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نجما جون چند وقت پیش یادمه یکی از بچه ها گفته بود که دستور داخل جعبه و روی جعبه خمیر هانیکو فرق میکنه و شما هم جواب داده بودی که نه..فرقی نداره و جفتش یکیه...من امروز یه بسته از همینها خریدم..روی جعبه نوشته بود 4/1 پیمانه روغن مایع و یک لیوان آب ولرم....ولی توی بروشور جعبه نوشته بود 4/2 !! پیمانه آب و 4/1 روغن....4/2 یعنی نصف در حالی که روی جعبه یک پیمانه است!!! حالا کدوم درسته؟؟ ممنون میشم جواب بدی..
    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    ستاره جون من 1 پیمانه آب اضافه می کنم و 4/1 روغن .تاجایی که حوصله داشته باشم خمیر آماده شده رو می کوبم رو ی میز،یعنی ازبالا خمیر رو روی میز می کوبی و باز بلند می کنی و ...حسنش به اینه که یکنوع تخلیه هیجان هم هست:دی .بعد روی طرف رو با نایلون می پوشونم و بهشاستراخت می دم 1-2 ساعت که استراحت کنه خمیر سبک و لطیفی خواهیداشت

    خداوند بزرگترین هدایا را به بندگان خود داده است.قدرت انتخاب و تعیین کردار خویش.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    743
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    853
    پسند کرده
    102

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    کلوچه فومنی با دستور بازیگوش جون و خمیر جادویی،


    ممنون بازیگوش جون با این یده جالب و خوشمزه

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    212
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    176
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی مرغ و فارچ

    مواد لازم برای تهیه خمیر
    ماالشعیر با طعم دلخواه: 1 پیمانه
    آرد: به میزان لازم
    تخم مرغ : یک عدد
    بکینگ پودر: 2 قاشق غذاخوری
    روغن مایع یا زیتون : 2/1 پیمانه
    شوید خشک: به میزان دلخواه

    تخم مرغ و روغن و شوید را با چنگال مخلوط کرده و ماالشعیر را اضافه می کنیم. آرام آن را هم زده تا مواد به خورد هم بروند. حالا بکینگ پودر و آرد را هم اضافه کرده تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. 15 دقیقه به خمیر استراحت داده بعد با وردنه خمیر را باز کرده و دایره هایی به قطر 12 سانت از آن جدا میکنیم. مواد داخلی را درون آن گداشته و خمیر را می پیچیم. بعد آن را در فر با دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه می پزیم.

    مواد داخلی
    کمی پیاز داغ را با مرغ خرد شده(ترجیحا سینه مرغ) را به همراه فلفل دلمه ای و قارچ تفت می دهیم. به آن در انتها آویشن و پنیر پیتزا را اضافه میکنیم.

    نکته:
    - این پیراشکی را با هر خمیر دیگه ای مثل خمیر جادویی یا خمیر هانیکو هم میتونی درست کنی. ولی این خمیر رژیمی تره. به خصوص اگه از روغن زیتون استفاده کنی. من این خمیر رو از یکی از دوستای نی نی سایتی یاد گرفتم. اگ اشتبا نکنم اسمش "مامان" بود.
    - اگه در مواد داخلیت سوسیس اضافه کنی ترکیب خوشمزه تری بهت میده. من به خاطر پسرم زیاد از سوسیس و کالباس استفاده نمی کنم.
    به جرم وسوسه
    چه طعنه ها که نشنیدی حوا!
    پس از تو همه تا توانستند آدم شدند...

    چه صادقانه حوا بودی...

  6. #29
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    خوب منم سوسیس چوبی درست کردم . البته مثل عکسهای ایده نشد :)))))))) حالا ببینید :



    و حالا تجربه :

    من با خمیر هانی کو درست کردم که خیلی پف کرد و عملا راه راه های مابین لایه ها پر شد . دفعه دیگه با خمیر دریا جون درست می کنم ببینم چطور میشه .
    دفعه بعد منم حتما مثل بهار گلی دور سوسیس ها پنیر ورقه ای می پیچم . هم خوشمزه میشه و هم وقتی خمیر پف میکنه سوسیس رو ثابت نگه میداره فکر کنم .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  7. #30
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی مرغ و قارچ من با دستور آتی گل :

    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۴
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    سلام. بچه ها منم دو بار خمير جادويي درياجون رو درست كردم. خيلي عالي بود. ولي هر دو باري كه درست كردم خمير يه حالتي داشت چطور بگم جمع مي شد مثلا خمير را به شكل دايره به قطر 25 سانت باز مي كردم تا قالب رو بر مي داشتم جمع مي شد و براي پهن كردن خمير مشكل داشتم چون زود جمع ميشد. نمي دونم تونستم مشكلم رو خوب بيان كنم يا نه؟؟؟
    اما در كل خمير خيلي خوبيه. دفعه اول كه تو فر درست كردم و عالي عالي بود. دفعه دوم حالت پيراشكي تو روغن سرخش كردم خيلي خوشمزه شد ولي روغن زياد به خودش جذب مي كنه كه فكر كنم بايد تو فر درست بشه. راستي يادم رفت بگم همه مواد رو با ترازوي ديجيتالي وزن كردم.
    اساتيد محترم لطفا كمك كنيد .... نجماجون .... درياجون و .............

    سامره نوشته است:
    سلام منیره جون تا اساتید محترم بیان من چیزی که به ذهنم رسیده رو میگم،اگه خمیر خوب استراحت نکرده باشه این مشکل پیش میاد یعنی موقع وردنه کشیدن یا قالب زدن خمیر جمع میشه،برای همینه که باید بعد از مرحله استراحتی که فکر میکنی کافیه خمیرتو چک کنی یعنی انگشت میزنی بهش و اگه همونطور سوراخ موند و برنگشت علامت انگشتت (حالت ارتجاعی نداشت) خمیرت خوب وراومده و میتونی بازش کنی اگه نه بازم باید بهش زمان بدی (نمی دونم خوب بیان کردم یا نه؟!)

    اگه زمان وراومدن رو رعایت کردی شاید محیطی که خمیرو توش گذاشتی گرم نبوده البته من دستور خمیر دریا جون رو نمی دونم بنابراین ببخش که دخالت کردم



    با تشكر مجدد از سامره عزيز. كاملاً منظورت رو متوجه شدم. ولي تا جايي كه من تو دستور خمير جادويي خوندم اين خمير حدود 5 دقيقه نياز به استراحت داره كه من حدود 20-15 دقيقه بهش استراحت دادم. حالا دوباره تو اين چند روز با اين ترفندي كه سامره جون گفتند درستش مي كنم و تا شنبه خبرش رو ميدم .....

  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fereshteh_laayegh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    154
    پسند کرده
    32

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    كلوچه هاي غذايي من



    خمير اين كلوچه ها از دستور خمير جادويي دريا جونه
    من اين كلوچه ها رو براي شام درست كردم ولي مقدار آردي كه در دستور اومده به نظرم كم بود كه من مقدار آرد و بالطبع بقيه مواد رو 3 برابر كردم و خمير رو بعد از اينكه ورز دادم طبق گفته اساتيد 100 بار به ظرفم كوبيدم خميرش عالي بود
    روشهاي پيچيدنش رو هم از نجما جونم ياد گرفتم كه به صورت تصويري آموزش داده بودن
    توي خونه ما كه خيلي طرفدار پيدا كرد
    مامان حلما جون این نوشته را پسندیده.

    استاد گفت : با دوست جمله بساز ....
    خندیدم !
    نمیدونست با دوست دنیا میسازند نه جمله !!!!!!

صفحه 4 از 89 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما