نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3794Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 305 به 312 از 708
صفحه 39 از 89 نخستنخست ... 293637383940414249 ... آخرینآخرین
  1. #305
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    تهران-ستارخان
    نوشته ها
    414
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    4477
    پسند کرده
    3769

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    سلام
    بازم پیراشکی
    پیاز داغ-سوسیس-قارچ-پنیر





    panijon این نوشته را پسندیده.

  2. #306
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
    نوشته ها
    100
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    120
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    مافين يا كيك پيتزا
    مواد كيك :2تخم مرغ -ا پيمانه ارد -1/3پيمانه روغن -نمك كمي -شير 1/2 پيمانه -بكينگ پودر 1ق چ
    مواد مياني :پياز -گوشت چرخ كرده -قارچ -رب - آويشن -ادويه -ذرت -پنير پيتزا
    مواد كيك را داخل قالب چرب شده مي ريزيم وبعد مواد مياني وآخر سر بعد از پف كردن كيك پنير پيتزارا اضافه مي كنيم

  3. #307
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    لازانیای کوچک (البته اسمش لازانیاس ، با خمیر پیراشکی درست می شه)

    با این دستور

    ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي

    که Anousheh عزیز گذاشتند و من ترجمه کردم.









    من از خمیر پیراشکی شیر آوران استفاده کردم که فهمیدم باید حتما قبل از پر شدن جدا بذارین تو فر بپزه چون مال من نیم پز شد. حالا اساتید بیان بگن چند دقیقه کافیه.
    کنارش هم کدوی سرخ شده با شوید سرو کردم.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۲۰ در ساعت ۰۸:۴۷ بعد از ظهر
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #308
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۴
    نوشته ها
    13
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط صدف
    من برای پیراشکی از خمیر اماده شیر اوران استفاده کردم که خیلی سفت وبد بود نمی دونم چرا
    شما از چه خمیر اماده ای استفاده می کنید که خوب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من از خمیر گلشید استفاده می کنم .خیلی خوبه.

  5. #309
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atiyeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    194
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    146
    پسند کرده
    194

    Re: انواع نان وخمير

    خمیر پیراشکی رو به قطر نیم سانت باز کردم و یک سوسیس کامل وسط آن گذاشتم .وبعد رول کردم وبا چاقوی تیز برش زدم. و5تا کنار هم گذاشتم و زرده تخم مرغ و زعفران روش مالیدم .وسطش هم کمی پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای رنگی ریختم.و در فر پختم.
    مرضیه(مامان النا) و Mitra F این نوشته را پسندیده.
    زندگی هنر توست.
    هر چیزی هنراست وتو هنرمندی هر گاه نگاه و کردارت از دل برآید.

  6. #310
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    cookaholic آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
    نوشته ها
    248
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    1425
    پسند کرده
    662

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی تنوری

    مواد خمیر پیراشکی: آرد 1 کیلو، روغن مایع 1 لیوان، شیر 1 لیوان، شکر 1 ق غ ، نمک 1 ق چ ، تخم مرغ کامل 1 عدد، خمیر مایه 1 ق غ

    طرز تهیه: خمیر مایع را با کمی آب ولرم مخلوط کرده و 10 دقیقه کنار گذاشته تا عمل بیاید. سپس درون ظرفی همه مواد را با هم مخلوط کرده و حدود 10 تا 15 دقیقه ورز می دهیم. روی خمیر را نایلون کشیده و حدود 1 ساعت تا 3 ساعت در دمای محیط به آن استراحت می دهیم تا حجم آن دو تا سه برابر شود. بعد خمیر را با وردنه باز کرده و قالب می زنیم و از مواد میانی داخل آن قرار داده و آن را میبندیم. پیراشکی ها درون سینی فر قرار داده و روی آنها زرده تخم مرغ می مالیم و در صورت دلخواه کمی هم کنجد می پاشیو و درون ف 180 درجه حدود 20 تا 25 دقیقه می پزیم تا روی پیراشکی ها طلایی شود. این میزان خمیر حدود 40 عدد پیراشکی به متوسط میشه. خمیرش بعد از پخت خیلی خوشمزه و لطیف میشه.

    من برای مواد میانی هم از ترکیب پیاز داغ و مرغ ریش ریش شده و فلفل دلمه ای و قارچ استفاده کردم.

    قبل از پخت:



    بعد از پخت:


    Mitra F این نوشته را پسندیده.

  7. #311
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط تی تی
    ببخشیدمیشه باخمیرنان بربری هم این کلوچه های خوشگلودرست کرد



    آره عزیزم میشه .ولی من خودم خمیر نان فانتزی میگیرم هم برا پیراشکی هم برای پیتزا خمیرش وقتی سرخ میشه ترد تره .ولی اگه در دسترس نبود از خمیر بربری هم میتونی استفاده کنی .

  8. #312
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی مخلوط گوشت+پیاز داغ +کوکتل ریز شده +فلفل دلمه +قارچ +نمک و فلفل و آویشن + کمی رب گوجه
    خمیر هم خمیر نون فانتزی



    اینم داغ داغ پنیر پیزا ریختم روش


    اینم برش خوردش

صفحه 39 از 89 نخستنخست ... 293637383940414249 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما