نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3797Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 265 به 272 از 708
صفحه 34 از 89 نخستنخست ... 243132333435363744 ... آخرینآخرین
  1. #265
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۵
    نوشته ها
    6
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نمسته جان توی روغن هم میتونی سرخ کنی که به نظر من خوشمزه ترهم میشه

  2. بانک بند ناف
  3. #266
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۶
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    نقل قول نوشته اصلی توسط suny



    اینم پیراشکی گوشت عالیییییییییی پخته شده در فر ...دستورش از مطبخ رویا....اگر تا حالا کسی نذاشته بگین تا بذارم


    نیکی و پرسش دوست عزیز؟


    آخه گفتم شاید قبلا دستورش گذاشته شده و اگه بذارم تکراری میشه، اینم بخاطر دوست جونیای عزیرم:

    مواد لازم :

    *این مقدار خمیر حدود بیست الی بیست و دو عدد پیراشکی می شه که البته من مواد خمیر را نصف کردم ولی دفعه بعد با 2برابر درست میکنم. آخه خیلی مورد توجه فرار گرفت.
    *می تونید مقدار زیادی از این پیراشکی ها را درست کنید وبعد در فریزر بگذارید .برای گرم کردن هم اونهارا در مایکروفر با قدرت ۸۰درصد ویا ۶۵۰ وات به مدت یک دقیقه قرار دهید .مثل روز اولش می شه .

    مواد لازم برای خمیر :

    آرد :۵۰۰ گرم

    خمیر مایه :یک قاشق غذا خوری سر پر

    آب ولرم :نصف استکان

    شکر :یک قاشق غذا خوری

    تخم مرغ :یک عدد کامل ویک سفیده تخم مرغ

    شیر :۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان

    روغن :۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان

    نمک :یک قاشق چای خوری



    مواد لازم برای پر کردن پیراشکی:

    گوشت چرخ کرده :۳۰۰گرم

    پیاز :یک عدد

    سیر:۲-۳ حبه

    نمک وفلفل وادویه :به مقدار لازم

    فلفل دلمه ای :یک عدد(می تونید از فلفل دلمه ای رنگی برای خوشگلی استفاده کنید )

    رب گوجه :دو قاشق غذا خوری

    پنیر پیتزا ورقه ای :یک بسته

    و

    یا

    سیب زمینی متوسط :۴ عدد

    زرد چوبه :یک قاشق چای خوری

    فلفل قرمز :دو قاشق چای خوری

    پیاز :دو عدد

    و یا

    سوسیس :نیم کیلو

    پنیر پیتزا ورقه ای :یک بسته

    مواد لازم برای روی پیراشکی

    زرده تخم مرغ :یک عدد

    کنجد :مقداری

    طرز تهیه :

    ابتدا خمیر را درست می کنیم ودر زمان ور امدن خمیر بقیه مواد را حاضر می کنیم .

    مایه خمیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب ولرم مخلوط می کنیم .(ترجیحا در ظرف غیر فلزی ) وروی اون را می پو شانیم وبه مدت ده دقیقه در جایی نسبتا گرم قرار می دهیم.تا حجم آن دوبرابر شود .اگه حجم دو برابر نشد علامت اینه که یا مخمر فاسد شده ویا اینکه حرارت اب مناسب نبوده است .



    آرد ونمک را مخلوط کرده وتخم مرغ وشیر وروغن وهمینطور مایه خمیر فعال شده را به آن اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود وبعد به مدت ۵ دقیقه خوب ورز می دهیم .



    روی خمیر را با با سلفون می پوشانیم .ودر جای نسبتا گرم می گذاریم تا ور بیاید .(حدودا یک ساعت طول می کشد ویک نکته مهم دیگر این است خمیر باید در ظرف بزرگ گذاشته بشه تا جا برای افزایش حجم داشته باشه )بعد از ور اومدن حدودا حجم خمیر دوبرابر می شه .



    حالا می رویم سراغ مواد داخل پیراشکی ها .

    اگه مواد سری اول را انتخاب کردید که ابتدا پیاز خلالی وسیر رنده شده را در روغن خیلی کم تفت می دهیم و سپس گوشت چرخ کرده را هم به آن اضافه می کنیم و با حرارت کم تفت می دهیم تا آب آن کاملا تمام شود ودر آخررب گوجه ، ادویه ونمک وفلفل وفلفل دلمه ای خورد شده را به آن اضافه می کنیم .



    در مورد مواد سری دوم سیب زمینی ها را می پزیم با پوست وآب کم وسپس بعد از پخته شدن سیب زمینی ها پوست آن را می کنیم ورنده می کنیم .پیاز های خلالی را در کمی روغن حدود دو قاشق سرخ می کنیم وزرد چوبه وفلفل قرمز را به آن اضافه می کنیم . ودر آخر سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم .



    می تونید از مواد داخل کوبّه هم استفاده کنید که اینجاتوضیح داده شده است .

    خمیر که ور آمد به اندازه گلوله هایی به قطر 3 سانتی متر از خمیر درست می کنیم و گلوله خمیر را به صورت دایره هایی به قطر حدود 8 سانتی متر باز می کنیم وبه اندازه یک قاشق مواد پرکننده وسط آن قرار می دهیم .



    اگه مواد گوشتی قرار دادیم حدود یک چهارم ورقه پنیر را هم وسط گوشت قرار می دهیم .



    دولبه خمیر را با انگشتان خیس به هم می چسبونیم تا به این شکل در بیاد .



    می توانیم مقدار بیشتری خمیر به اندازه یک پرتقال را بر داریم وبعد اونرا به شکل دایره پهن کنیم وسپس به شکل مثلث برش بزنیم .



    بعد مطابق تصویر سوسیس را در قاعده مثلث می گذاریم روی آن قطعه ای از ورقه پنیر می گذاریم . البته سوسیسی که ن استفاده کردم خودش پنیر داشت .



    سپس به این شکل می پیچیم .(البته سوسیس باید باریک باشه ویا اگر سوسیس تپل بود بهتره برای راحت پیچیدن آن را برش بدهید )



    در این مرحله پیراشکی ها را که به هر شکل درست کردیم در سینی فر که کمی چرب شده به فاصله دو سانتی متر از هم می چینیم ومجددا به آن استراحت 15 دقیقه ای می دهیم .روی پیراشکی ها را کنجد می ریزیم و با زرده تخم مرغ زده شده رنگ می کنیم .





    پیراشکی ها را در طبقه وسط فر وبا حرارت متوسط (اگه حرارت فر استاندارد بود 180 درجه سانتیگرا د ویا 350 درجه فارنهایت مناسب هست ) به مدت حدود نیم ساعت قرار می دهیم تا روی پیراشکی ها طلایی شود .اگه حرارت فر زیاد باشه زیر پیراشکی ها می سوزه پس لطفا برای سینی اول چک کنید تا مطمئن شوید که حرارت برا ی پخت مناسبه .

    این پیراشکی با سس قرمز تند اگه دوست داشته باشید خیلی خوشمزه می شه .

    همینطور که قبلا هم گفتم پیراشکی را می تونید در فریزر نگهداری کنید وبعد همینطور یخ زده از فریزر خارج کنید و به مدت یک دقیقه در مایکروفر گرم کنید (با قدرت 80درصد یا 650 وات )

    نکته آخر اینکه اگه خمیر اضافه آمد می تونیدآن را به هر شکلی که دوست دارید در بیاورید و روی آن را کنجد وزرده تخم مرغ بزنید وبه مدت نیم ساعت در فر بپزید . نون بسیار خوشمزه ای می شه .نوش جان



    حتما پیشنهاد میکنم درست کنید، نتیجه اش خیلی لذت بخشه. اینم سایت مطبخ رویا http://liliangol.blogfa.com/

  4. #267
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی قارچ و ژامبون
    قارچ را تفت داده ژامبون را برش طولی داده وکمی با قارچ تفت می دهیم از رو حرارت بر داشته سس مایونز و خردل اضافه کرده خمیر را با وردنه باز کرده از مواد داخلش می گذاریم در روغن داغ سرخ می کنیم

    خمیر را دور قیف فلزی می پیچیم و سرخ میکنیم واز همان مواد داخلش می ریزیم


    از مواد بین نان تست می ریزیم

  5. #268
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۲۶
    نوشته ها
    197
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    240
    پسند کرده
    2535

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی ژامبون
    من موقع درست کردن ، به نظرم رسید که یه ورق ژامبون کمه ، ۲ ورق گذاشتم .


    panijon این نوشته را پسندیده.
    " فقط دانستن کافی نیست ، باید به کار گرفت ، فقط خو ا ستن کافی نیست ، باید انجام داد .بروس لی ."

  6. #269
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    yarauf آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    119
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    18
    پسند کرده
    72

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    دوستان من امروز پیراشکی گوشت با پودر خمیر هانیکو درستیدم شوهرم خوشش نیومد گفت نونش خیلی ضخیمه اگه نازکتر بود بهتر بود
    [HIGHLIGHT=#b2a2c7]تنها بنائی که اگر بلرزد، محکمتر میشود ، دل است [/HIGHLIGHT]

  7. #270
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mas mas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    955

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی با خمیر جادویی دریا
    برای داخل پیراشکی :گوشت چرخ کرده،پیاز رنده شده، زرشک، رب، کنسرو ذرت، پنیر پیتزا
    لینک دستور خمیر کلوچه های غذایی

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۲۰ در ساعت ۰۸:۳۵ بعد از ظهر

  8. #271
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    محل سکونت
    تورنتو
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    6

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    سلام
    این هم پیراشکی های من که با سوسیس و مواد ماکارونی و قارچ و پنیر گودا درست شدن با دستور از سایت مطبخ رو.یا

    [img][/IMG]

    [img][/IMG]

    [img][/IMG]

    [img][/IMG]
    یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت ....... غم من مخور که دوری برای من شده عادت

  9. #272
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۱
    محل سکونت
    تورنتو
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    6

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط mary890
    سلام من تازه عضو شدم...پنجشنبه مهمون دارم و میخوام کلوچه گوشت درست کنم و چون یه دختر 6ماهه دارم میخوام اگه بشه از شب قبل درست کنم و چند سوال دارم
    1:اگه از خمیر جادوئی استفاده کنم بهتره که با فر درست بشه یا سرخ بشه؟
    2:میتونم از شب قبل آماده کنم و بزارم؟بد مزه نمیشه؟چطوری گرمش کنم؟
    مرسی از همه خانومای هنرمند...عاشق سلیقه های قشنگتونم...وایده های عالیتون
    سلام
    من خیلی وارد نیستم ولی این دوبار که پیراشکی درست کردم فرداش گذاشتم تو فر و تازه تازه شد مثل لحظه ای که درست کرده بودم ولی از خمیر جادویی چیزی نمی دونم
    یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت ....... غم من مخور که دوری برای من شده عادت

صفحه 34 از 89 نخستنخست ... 243132333435363744 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما