نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3794Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 257 به 264 از 708
صفحه 33 از 89 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  1. #257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۵
    نوشته ها
    199
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    خمیر پیراشکی دستور خانم طوروسیان : کلوچه های غذایی

    موادش: سوسیس ؛ کالباس ؛ کنسرو سبزیجات؛ قارچ ؛ پیاز داغ
    همسری ما معتقده پیراشکی فقط باید سرخ بشه
    خیلی خمیر خوبی بود و خیلی خیلی نرم
    کار با این قالب پیراشکی کمی طاقت فرسا بود تازه همه شو با 1 قالب زدم ولی سایزاش فرق میکرد
    سرخ کن هم داره استراحت میکنه مجبور شدم تو ماهی تابه درست کنم
    خلاصه از ساعت 11 تا 3:15 درگیر پیراشکیا بودم
    ولی خیلی خوشمزه بود

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۲۰ در ساعت ۰۸:۳۷ بعد از ظهر
    panijon این نوشته را پسندیده.
    در این زمانه بی های و هوی لال پرست
    خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست
    چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را
    برای این همه ناباور خیال پرست ؟؟؟

  2. #258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۵
    نوشته ها
    199
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط ستایش من
    ملودی جون پیراشکیات باآدم حرف میزنن خانومی دستورخمیرش رواون لینکی روکه گذاشته بودی بازنکردلطفادستورش روبذارخیلی بهنظرتردولطیف میاد
    مرسی عزیزم بفرمایید (دفعه دیگه من با نصف خمیر درست میکنم این مقدار زیاد بود )

    خمیر پیراشکی سرخ کردنی : (دستور از خانم طوروسیان)

    مواد لازم : مایه خمیر یک قاشق غذاخوری - شکر 3 قاشق غذاخوری - آب ولرم سه چهارم پیمانه - تخم مرغ 2 عدد - وانیل نوک قاشق چای خوری - نمک نصف قاشق چای خوری - فلفل سیاه یا قرمز نوک قاشق چای خوری - روغن مایع 3 قاشق غذاخوری - ماست معمولی یک پیمانه - جوش شیرین نصف قاشق چای خوری و آرد الک شده 5 پیمانه ( اضافه تر تا وقتی که خمیر به دست تمیز نچسبد. منظور از دست تمیز دستی است که با آن کار نکرده اید و خمیری به آن نچسبیده است ) .
    طرز تهیه :
    * مایه خمیر + یک قاشق غذاخوری از کل شکر + یک قاشق غذاخوری آرد . اینها کاملاَ مخلوط شده ،آب ولرم روی آن ریخته شده با هم زدن گلوله های ایجاد شده صاف شود. درب کاسه گذاشته شده ، در جای گرم به مدت 10 دقیقه گذاشته شود تا وقتی که مایه خمیر عمل کرده، کف آن حالت محدب داشته باشد .
    * تخم مرغها + باقیمانده ی شکر + وانیل + نمک و فلفل . کاملاَ میکس شوند.
    *جوش شیرین روی ماست ریخته شده هم زده شود تا بالا بیاید . در این موقع به مخلوط تخم مرغ اضافه شود .
    * مایه خمیر عمل کرده و روغن مایع نیز اضافه شده ، مخلوط کاملاَ هم زده شود .
    * آرد کم کم اضافه شده ابتدا با میکسر سپس با دست به خورد خمیر برود .
    * خمیر روی سطح کار کاملاَ ورز داده شود تا حالت الاستیک و براق پیدا کند.
    * خمیر درون کاسه گذاشته شده ، رویش با نایلون پوشیده شده ، به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت داده شود . در مدت استراحت خمیر یکی دو بار پف آنرا با ورز دادن بخوابانید سپس رویش را مجدداَ بپوشانید .
    * بعد از استراحت خمیر آنرا روی سطح کار آردپاشی شده به قطر 2 میلیمتر پهن کرده ، با قالب گرد متناسب با قالب پیراشکی برش داده ، از مایه درونی وسط خمیر گذاشته ؛ قالب را فشار دهید تا بسته شود و اضافه های خمیر گرفته شود .
    * پیراشکی ها را بهتر است روی سینی که داخل آن دستمال آشپزخانه ی خشک و تمیز انداخته اید بچینید . چون لازم است بعد از پیچیدن پیراشکی ها به مدت 10 دقیقه به آنها استراحت دهید تا مجدداَ پف کنند . ( دستمال خشک باعث می شود پیراشکی ها به سینی نچسبند ) .
    * اگر آردی روی پیراشکی ها هست با قلم موی نرم آنها را دور کرده ،پیراشکی ها را درون روغن مایع داغ سرخ کنید .

    *** با این مقدار خمیر 30 عدد پیراشکی متوسط به دست می آید .
    در این زمانه بی های و هوی لال پرست
    خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست
    چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را
    برای این همه ناباور خیال پرست ؟؟؟

  3. #259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۵
    نوشته ها
    199
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    110
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط سامی
    ملودی عزیز خیلی خوب سرخ شده میشه بگی روغن زیاد ریخته بودی یا کم؟ من در تابه های رژیمی سرخ می کنم ولی همه طرفش طلایی نمی شود و معمولاً گوشه ها سفید می مانند؟ لطفا از تجربیاتت در اختیار من بذار. باز هم ممنون دیدنش هم لذت بخش بود.
    ممنون از لطفتون
    روغن زیاد نریختم و روغن زیادی هم جذب نمیکنه اگه دقت کنید بعضی از قسمتها کمی سفید موندن ولی هرجارو که میدیدم رنگش روشن یا سرخ نشده به بقیه پیراشکی ها تکیه میدادمش که حالت ایستاده پیدا کنه و اون قسمت که سرخ نشده بود هم سرخ بشه
    ولی کار وقت گیری بود دفعه دیگه حتما با سرخ کن سرخشون میکنم
    در این زمانه بی های و هوی لال پرست
    خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست
    چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را
    برای این همه ناباور خیال پرست ؟؟؟

  4. #260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۱۶
    نوشته ها
    26
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي





    اینم پیراشکی گوشت عالیییییییییی پخته شده در فر ...دستورش از مطبخ رویا....اگر تا حالا کسی نذاشته بگین تا بذارم

  5. #261
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    از اینا :)
    مدلهای پیچیدن کلوچه های غذایی با مواد میانی مختلف



    و اما تجربیات و نظرات :

    شما اگر خواستید درست کنید حتما دو پر ژامبون بگذارید . با یک دونه انگار داری نون خالی میخوری :) اصلا مزه ژامبون حس نمیشه .
    و در کل اینکه علیرغم شکل قشنگش خیلی برای مهمونی مناسب نیست . چون هم خیلی وقت میبره آماده سازیش و هم اینکه پر ملات نیست !
    بیشتر خوشگله .
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۲۰ در ساعت ۰۸:۳۳ بعد از ظهر
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  6. #262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۸
    نوشته ها
    12
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی پیتزا :


    خمیر :آرد 1پیمانه- تخم مرغ 1 عدد - ماست نصف پیمانه و بکین پودر 1ق چای خوری - نمک 1 ق چای خوری
    مواد داخل خمیر:
    سوسیس دودی - کالباس - فلفل دلمه ای - پیاز متوسط - قارچ - پنیر پیتزا -1 ق رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل تمام مواد به اندازه دلخواه
    طرز تهیه :
    برای درست کردن خمیر من تمام مواد را با هم مخلوط کردم و حسابی ورز داده ولی اگه خمیر به دست چسبید می تونید باز هم آرد اضافه کنید بهتر این خمیر 1 ساعت استراحت بدید .
    مواد میانی :تمام مواد را به صورت نگینی خورد کرده سپس تمام انها را به نصبت سفتی بافتشان سرخ کرده و گذاشته تا خنک شوند بعد از ان داخل خمیری را که پهن کردیم از مواد پیراشکی پر کرده و در روغن سرخ می کنیم .

  7. #263
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    منم از همینها که شیدا جون درست کرده



    با همه نظراتش هم موافقم



    من دیروز داشتم دنبال اسم براش میگشتم کلوچه ژامبون اصلا به ذهنم نرسید.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  8. #264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    27
    پسند کرده
    2

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط نمسته
    سلام. به دلیل تنبلی و عجله داشتن من خمیر پیراشکی 9595 گرفتم تا حالا هم درست نکردم . میخواستم بدونم بع از اینکه داخل خمیر رو با مواد پر کردم حتما باید با فر درست کنم یا در روغن هم میتونم ؟؟ شرمنده اگه سوالم ابتداییه .
    فکر می کنم خمیرهای آماده مثل 9595 یا شیرآوران سرخ بشن بهتره. تو فر که می زاری خیلی سفت میشه

صفحه 33 از 89 نخستنخست ... 233031323334353643 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما