نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3793Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 249 به 256 از 708
صفحه 32 از 89 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  1. #249
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,324
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1534
    پسند کرده
    920

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    دوستان عزیزم من هرکاری کردم.. کار با قالب پیراشکی رو یاد نگرفتم که ؛نگرفتم. در واقع حسرت به دل موندم
    هر بار دو تا پیراشکی میبندم و خرابش میکنم و دوباره میرم سراغ روش سنتی

    آرد هم زدم تو قالب نشد که نشد....قسمتی که مواد داره موقع باز کردن قالب از اون لای قالب میزنه بیرون و پاره میشه
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  2. بانک بند ناف
  3. #250
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,227
    میزان امتیاز
    943
    پسند شده
    28886
    پسند کرده
    17219

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    ایلا جون منم مثل شما همین مشکلو دارم
    اون اوایل که این قالب ها رو خریده بودم هر بار امتحان می کردم خراب می شد
    خلاصه بعد از چند بار دیگه نا امید شدم و به قول شما به همون روش سنتی با دست مثل قطاب می پیچم
    فکر کنم به خمیرش هم بستگی داره اگه خمیر یکم سفت باشه پاره نمی شه
    ولی اون موقع شاید پیراشکی پوک نشه
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  4. #251
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    359
    پسند کرده
    1265

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    مریم جان ، ایلا جان ، بهجت جون من دستور خمیر رو می زارم اما تا اون موقع بگم که خمیر باید خوب ور اومده باشه تا پاره نشه و توی فر خوب حالتش رو حفظ کنه بعد باید خمیر را به قطر مثلا 3 میل باز کنی کمی باید کلفت باشه بعد هم میزاری توی قالب و بعد مواد و بعد هم روی هم میاری و خوب فشار میدی بعد هم از قالب بیرون میاری و توی سینی فر که چرب کردی و کاغذ روغنی انداختی میزاری . همین به همین راحتی و خوشمزگی . بازم اگه سوالی بود در خدمتم
    http://lovesepehr.blogfa.com خوشحال میشم بهم سر بزنید

  5. #252
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    359
    پسند کرده
    1265

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    از مطبخ رویا عزیز خمیرش رو اگر مثل دستور درست کنید خمیر راحت و بی درد سریه
    مواد لازم برای خمیر :

    آرد ۵۰۰ گرم

    خمیر مایه یک قاشق غذا خوری سر پر

    آب ولرم نصف استکان

    شکر یک قاشق غذا خوری

    تخم مرغ یک عدد کامل ویک سفیده تخم مرغ

    شیر ۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان

    روغن ۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان

    نمک یک قاشق چای خوری

    مواد لازم برای پر کردن پیراشکی: مایه ماکارانی یا هر چی که دوست دارید .

    طرز تهیه :

    مایه خمیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب ولرم مخلوط می کنیم وروی اون را می پو شانیم وبه مدت ده دقیقه در جایی نسبتا گرم قرار می دهیم.تا حجم آن دوبرابر شود .اگه حجم دو برابر نشد علامت اینه که یا مخمر فاسد شده ویا اینکه حرارت اب مناسب نبوده است .

    آرد ونمک را مخلوط کرده وتخم مرغ وشیر وروغن وهمینطور مایه خمیر فعال شده را به آن اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود وبعد به مدت ۵ دقیقه خوب ورز می دهیم .

    روی خمیر را با با سلفون می پوشانیم .ودر جای نسبتا گرم می گذاریم تا ور بیاید .(حدودا یک ساعت طول می کشد ویک نکته مهم دیگر این است خمیر باید در ظرف بزرگ گذاشته بشه تا جا برای افزایش حجم داشته باشه )بعد از ور اومدن حدودا حجم خمیر دوبرابر می شه .

    خمیر که ور آمد به اندازه گلوله هایی به قطر 3 سانتی متر از خمیر درست می کنیم و گلوله خمیر را به صورت دایره هایی به قطر حدود 8 سانتی متر باز می کنیم وبه اندازه یک قاشق مواد پرکننده وسط آن قرار می دهیم .

    اگه مواد گوشتی قرار دادیم حدود یک چهارم ورقه پنیر را هم وسط گوشت قرار می دهیم .

    در این مرحله پیراشکی ها را که به هر شکل درست کردیم در سینی فر که کمی چرب شده به فاصله دو سانتی متر از هم می چینیم ومجددا به آن استراحت 15 دقیقه ای می دهیم .روی پیراشکی ها را کنجد می ریزیم و با زرده تخم مرغ زده شده رنگ می کنیم .

    پیراشکی ها را در طبقه وسط فر وبا حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود نیم ساعت قرار می دهیم تا روی پیراشکی ها طلایی شود .
    http://lovesepehr.blogfa.com خوشحال میشم بهم سر بزنید

  6. #253
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۷
    محل سکونت
    شاهرود
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    359
    پسند کرده
    1265

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    مواد داخلیشم عبارت اند از :
    سیب زمینی رنده شده + سوسیس رنده شده + قارچ نگینی + سینه مرغ ریش شده + گوشت چرخ کرده + رب خیلی کم + زرشک کمی + زعفران زیاد + ادویه لازم + گردو کمی + فلفل دلمه ایی نگینی + هویج نگینی + پیاز رنده شده زیاد
    همه رو جداگانه تفت دادم و با هم مخلوط کردم و رب زدم و گذاشتم خوب خنک شد بعد گذاشتم لای خمیر
    * اگه مواد داغ باشه هم خمیر پاره میشه هم از هم باز
    * باید مواد خیلی کم روغن باشد تا خمیر پاره نشود و از هم باز نگردد
    http://lovesepehr.blogfa.com خوشحال میشم بهم سر بزنید

  7. #254
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    86
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    اینم رولت گوشت با دستور خمیر دریا جون .خیلی ترد و خوشمزه میشه

  8. #255
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    86
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي


    یه دونه کوچولوشو با اضافه خمیر البته با هواپز درست کردم عالی شده بود همسری خیلی خوشش اومد

  9. #256
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    15
    پسند کرده
    47

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    خمیرش با دستور خوب و راحت خمیر جادویی و مواد میانیش هم مایه پیتزا بود
    خیلی خوشمزه و جالب بود!

    ببخشید فقط همین یه دونه عکسو سر سفره گرفته بودم اونم به خاطر ذوق مفرط بنده!
    الهی!مرا آن ده که آن به...

صفحه 32 از 89 نخستنخست ... 222930313233343542 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما