نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3797Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 225 به 232 از 708
صفحه 29 از 89 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  1. #225
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10426
    پسند کرده
    1255

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان عاشق
    یک سوال خنده دار ببخشید اینا رو تو فر درستیدی اره ؟
    و اینکه خمیر خودش اینطوری نیست یکم چسبناکتره و با وردنه نمیشه باهاش کار کرد بهش ارد زدی ؟
    بله داخل فر درست شده
    خمیر وقتی مخلوط میکنیم چسبناکه .. ولی بعد از استراحت تو محیط گرم و بعد از اینکه بعمل اومد اصلا چسبناک نیست. در مورد این خمیر هم مثل بقیه خمیرهای نان میزان ورز دادن مهمه!
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $*تبسم*$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    161
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    1227

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی میکری

    من دستورشو از سایت لذت آشپزی برداشتم که همینجا ازشون تشکر میکنم:



    موادلازم:
    تخم مرغ :دوعدد
    روغن :نصف پیمانه
    ماست:نصف پیمانه
    بگینگ پودر:1 قاشق مرباخوری
    آرد:ازیک پیمانه کمی بیشتر
    نمک :نصف قاشق مرباخوری

    طرزتهیه:

    تخم مرغ وروغن راباهمزن بزنین تاخوب مخلوط بشه
    ماست وبکینگ پودرراتوی ظرف دیگری باهم مخلوط میکنیم وبه تخم مرغ وروغن اضافه میکنیم
    درحدمخلوط شدن به هم میزنیم زیادهم نزنین
    آردونمک راباهم مخلوط میکنیم وبعداونهاروالک میکنیم
    ویواش یواش به موادمون اضافه میکنیم تاخمیرمون یکدست شود
    ساندویج سازراروشن کنیدوبزاریدکاملاداغ شود
    مدل داغ شدن ساندویج سازهرکسی فرق میکنه مال من یه چراغی داره وقتی به برق میزنی روشن میشه وقتی کاملاداغ شدچراغش خاموش میشه
    ازاین خمیربه اندازه یه قاشق بردارین وتوش بریزین
    بعدموادگوشتی تان روتوش بریزین بازبایه قاشق خمیرروروش بدین که موادتون باخمیرپوشیده بشه
    دردستگاه ساندویج سازتون روببندین تاپیراشکیها پخته وخوشرنگ بشه
    نوش جونتون
    http://ourkitchen.persianblog.ir/post/56
    "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"


  3. #227
    مدیر انجمن
    ada آواتار ها
    نازنین-آ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,224
    میزان امتیاز
    237
    پسند شده
    11717
    پسند کرده
    9391

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    خمیر:1 عدد تخم مرغ+خمیر مایه نصف ق م+روغن مایع 1/4 لیوان+نصف لیوان ماست و 1 لیوان ارد.مواد را با هم مخلوط کرده و 2 ساعت استراحت میدهیم.
    فیلینگ:گوشت چرخکرده+پیاز+قارچ+فلفل دلمه ایی +جعفری خرد شده و پنیر


  4. #228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شالیزه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    246
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    508

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط paryam90
    ترلان جان
    بدون ساندویچ ساز نمیشه درست کرد؟خمیرش چسبناکه؟

    با اجازه ترلان جان
    منم هم قبلا اینو درست کردم خوشمزه هم میشه، در مورد خمیر با ملاقه ریخته می شه توی ساندویچ میکر و خب چوش شل هستش حتما توی ساندویچ میکر باید درست بشه، ولی خب ما خوشمون اومد

  5. #229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahboub 89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    3682
    پسند کرده
    599

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    اینم پیراشکی اختراع مامانم ولی واقعا خوشمزه



    از ناهار کلی قیمه موند مامان گذاشت آبش جوشید وعدس هم آبپز کرد و با یکم برنج دم شده و ادویه له کرد وپیراشکی ساخت و واقعا خوشمزه شده بود.
    خمیرشم 9595 بود.
    اینم عکس مواد له شده داخلش

  6. #230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $*تبسم*$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    161
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    1227

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedeh343
    با این دستور پیراشکی میکری چند تا در می آد؟
    شرمنده من دیر سوالاتونو دیدم. با این دستور 16 تا پیراشکی به دست میاد یعنی دو سری ساندویچ ساز پر میشه.
    آواتارت هم خیلی باحاله عزیزم.یادش بخیر...


    پری جان خمیرش یه مقادیری چسبناکه.فکر نمیکنم بدون صفحات ساندیچ ساز تمیز در بیاد.
    "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"


  7. #231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sedighe آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۴
    نوشته ها
    52
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    185

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    اینم پیراشکی من طبق دستور mahboub 89

  8. #232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    401
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي



    پيراشکي با خمير بسيار عالي از سايت ايده هاي زيبا http://beautifulideas.blogfa.com/



    پیراشکی گوشت


    با یک پیراشکی گوشت و یک خمیر جدید چطورید ؟این خمیر به راحتی
    درست میشه موادش در دسترسه خیلی خوب پف می کنه و باهاش هر
    کاری میشه کرد پس هر کدوم که غذاهای خمیری و بخصوص درست
    کردن خمیر را دوست دارین دست به کار بشین .

    مواد لازم :
    شیر 250 میلی لیتر
    مایه خمیر یک قاشق غذاخوری
    ماست یک قاشق غذاخوری
    کره یا روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
    شکر یک قاشق غذاخوری
    نمک یک قاشق چایخوری
    تخم مرغ یک عدد
    آرد به میزان لازم


    طرز تهیه :
    شیر را گرم می کنیم در واقع باید ولرم باشه خمیر مایه و شکر را بهش
    اضافه و با یک قاشق چوبی به هم میزنیم.
    در یک ظرف دیگه تخم مرغ را میزنیم تا از حالت لختگی بیرون بیاد تخم مرغ
    و ماست و نمک و کره آب شده را به شیر اضافه می کنیم و به هم میزنیم
    بعد به تدریج آرد را اضافه می کنیم تا یک خمیری بدست بیاد که کمی
    چسبندگی داره و لطیفه این چسبندگی را با ورز دادن میگیریم به خمیر
    استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه.
    داخل این خمیر را میتونیم با هر ماده ای پر کنیم .
    خمیر استراحت کرده را کمی ورز میدیم تا هوای اون خارج بشه بعد به
    [BASELINE]دلخواه مقداری از خمیر برمیداریم و اون را روی سطح ارد پاشیده با وردنه [/BASELINE]
    باز می کنیم قطر اون حدود 2 میل از مواد دلخواه وسطش گذاشته و اون را
    [BASELINE]به هر صورت که خواستیم جمع می کنیم دو نوعش را در عکس میتونید [/BASELINE]
    [BASELINE]ببینید .[/BASELINE]

    [LEFT ALIGN=BASELINE]
    [/LEFT ALIGN]



    نکته :
    این خمیر خیلی پف می کنه و موقع بستن لبه های خمیر باید خیلی دقت
    کنید که کاملا لبه ها به هم فشرده بشن در غیر این صورت تو روغن باز
    میشن و پف زیادی که داره باعث میشه همه مواد بیرون بریزه .
    دو روش پخت داره:
    اول روغ را داغ می کنیم و پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ می کنیم .
    دوم فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم کف سینی
    فر را چرب و پیراشکی ها را درون سینی گذاشته با فاصله روی اونها را با
    برس زرده میزنیم و به مدت 20 تا 30 دقیقه بسته به دمای فرهای
    متفاوت درون فر میذاریم .
    [BASELINE]
    [/BASELINE]
    [LEFT ALIGN=BASELINE]
    [/LEFT ALIGN]



    اينم لینک

    http://beautifulideas.blogfa.com/post/1 ... %B4%D8%AA-
    آشپز خونه صورتی من
    http://sarashpazsorati.blogfa.com/

صفحه 29 از 89 نخستنخست ... 192627282930313239 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما