نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3794Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 217 به 224 از 708
صفحه 28 از 89 نخستنخست ... 182526272829303138 ... آخرینآخرین
  1. #217
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرشیا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    690
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    564
    پسند کرده
    25

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی با خمیر نان فانتزی

  2. بانک بند ناف
  3. #218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    48
    پسند کرده
    91

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط mina69
    بچه ها میشه خمیرشو آماده خرید و سرخ کرد؟
    خانومی خمیر نان فانتزی( همان نان باگت) میتونی بخری و باهاش پیراشکی های غذایی مثل پیراشکی گوشت درست کنی. من همیشه همین کارو میکنم.


    نقل قول نوشته اصلی توسط mina69
    راست میگیا مریم جون...من منظورم این خمیر توی بسته ها بود.ولی اینی که گفتی هم میشه ها....وای خیلی مرسی.بوسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسس.........توش ولی انگار خام میمونه با اون خمیرای شیر اورانو اینا


    بعضی وقتا برداشتای اشتباه ایده های خوبی از توش درمیاد.
    من شنیدم خمیر شیرآوران لبه هاش نمی چسبه. اما خودم استفاده نکردم. چون خمیر نان باگت خیلی به صرفه تره از نظر من.
    من همیشه نیم کیلو خمیر میخرم باهاش حدود 12-13 تا پیراشکی درمیارم.
    موفق باشید
    این روز ها

    برد با كسی است که بیرحم باشد!

    از دلت مایه بگذاری باخته ای...!

  4. #219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۶
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    48
    پسند کرده
    91

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط mina69
    اهان....یه سوال دیگه...مواد داخلشو باید از قبل تفت داد؟پنیر پیتزاشم باید با موادش تفت داد؟ اب نمیشه؟من میخوام سرخش کنم ها.....وای...بار اولمه میخوام درست کنم..چقدر خنگم
    مواد داخلشو باید اول تفت بدید. پنیر پیتزا رو نباید توش بریزید. زمانی که مواد رو داخل خمیر میریزید پنیرو روی مواد بریزید و خمیر رو ببندید.
    موقع سرخ کردن ، پنیر داخل پیراشکی آب میشه.
    البته من منظورم پیراشکی گوشته. نمیدونم شما کدوم پیراشکی رو میگید. اما اصول همینه
    امیدوارم حرفام موثر باشه
    این روز ها

    برد با كسی است که بیرحم باشد!

    از دلت مایه بگذاری باخته ای...!

  5. #220
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1145
    پسند کرده
    1254

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی های من با یک خمیر ترد و عالی دستور سامان گلریزبامایع ماکارونی و قارچ
    >
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  6. #221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۷
    نوشته ها
    514
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    34
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    منم با خمیر نان سنگک درستیدم

    خدایا به معجزه ات نیازدارم ولی انگار خدا معجزش روواسه روز مبادا گذاشته

  7. #222
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1145
    پسند کرده
    1254

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط bita12
    سلام یه سوال فوری داشتم برای امروز عصر میخوام پیراشکی درست کنم... اما بخاطر شکلی که میخوام بهش بدم نباید خمیرم چسبناک باشه.میشه بگین کدوم دستور اصلا خمیرش به دست نمی چسبه؟ ممنون میشم..
    خمیر با دستور سامان گلریز بسیار ترد.اصلا هم نمیچسبه.2/5 (دو ونیم)پیمانه ارد+1قاشق روغن زیتون+شیر 1پیمانه+نمک 1قاشق+بیکینگ پودر مقداری.همه را در غذا ساز ریخته.در پلاستیک پیچیده.نیم ساعت در یخچال.امیدوارم دیر جوابتو نداده باشم دوستم
    به نام من.به نام تو.به نام صداهایمان که روزی به هم خواهند رسید...

  8. #223
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10405
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی گل رز

    خمیر آماده هانیکو و طرز پیچیدنش هم در تصاویر کاملاً مشخصه. ایده ای از nasim عزیز علاوه بر موادی که می بینید، کنسرو ذرت و پنیر موزارلا هم اضافه کردم. فیلینگ پیراشکی رو میتونید به دلخواه انتخاب کنید، اگر از گوجه فرنگی استفاده میکنید، سعی کنید پوست کنده و فیله شده باشه. در انتها مایه گوشتی داخل پیراشکی نباید آب یا سس داشته باشه.
















    بعد از پیچیدن، لبه های خمیر رو با دست به بیرون برگردونین و شکل بدین



    dapper این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  9. #224
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10405
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط samire
    من تا حالا خمير آماده هانيكو نديدم ميشه بگين اندازه هاش چطوريه ؟
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

صفحه 28 از 89 نخستنخست ... 182526272829303138 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما