نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3796Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 708
صفحه 2 از 89 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    اردبيل
    نوشته ها
    171
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    125
    پسند کرده
    78

    Re: کلوچه های غذایی

    سلام
    من ديشب پيراشكي گوشت رو با دستور رويا جون پختم

    فوق العاده خوش مزه شده بود



    اينم يك مدل ديگه (با سوسيس)






    [HR]
    طرز تهيه به نقل از مطبخ رويا


    یک پیراشکی خوشمزه ودر عین حال رژیمی که در فر پخته می شه .من این پیراشکی را از یک سایت خارجی با کمی تغییرات درست کردم .خمیر بسار خوب ولطیفی داره .این پیراشکی را می تونید با هرچی باب میلتون هست پر کنید .مثل گوشت چرخ کرده ،مخلوط سیب زمینی وپیاز داغ ،مخلوط سبزیجات وحتی سوسیس وکالباس (قابل توجه آذر خانوم ).امیدوارم از خوردن اون لذت ببرید .اگه خمیر بازی را دوست دارید همین فردا دست به کار بشین .امیدوارم از خوردن این غذا لذت ببرید.


    مواد لازم :
    *این مقدار خمیر حدود بیست الی بیست و دو عدد پیراشکی می شه که البته من مواد خمیر را دو برابر کردم که انواع اون را با مزه های مختلف امتحان کنم .
    *می تونید مقدار زیادی از این پیراشکی ها را درست کنید وبعد در فریزر بگذارید .برای گرم کردن هم اونهارا در مایکروفر با قدرت ۸۰درصد ویا ۶۵۰ وات به مدت یک دقیقه قرار دهید .مثل روز اولش می شه .

    مواد لازم برای خمیر :
    آرد :۵۰۰ گرم
    خمیر مایه :یک قاشق غذا خوری سر پر
    آب ولرم :نصف استکان
    شکر :یک قاشق غذا خوری
    تخم مرغ :یک عدد کامل ویک سفیده تخم مرغ
    شیر :۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان
    روغن :۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان
    نمک :یک قاشق چای خوری
    مواد لازم برای پر کردن پیراشکی:

    گوشت چرخ کرده :۳۰۰گرم
    پیاز :یک عدد
    سیر:۲-۳ حبه
    نمک وفلفل وادویه :به مقدار لازم
    فلفل دلمه ای :یک عدد(می تونید از فلفل دلمه ای رنگی برای خوشگلی استفاده کنید )
    رب گوجه :دو قاشق غذا خوری
    پنیر پیتزا ورقه ای :یک بسته
    و
    یا
    سیب زمینی متوسط :۴ عدد
    زرد چوبه :یک قاشق چای خوری
    فلفل قرمز :دو قاشق چای خوری
    پیاز :دو عدد
    و یا
    سوسیس :نیم کیلو
    پنیر پیتزا ورقه ای :یک بسته
    مواد لازم برای روی پیراشکی
    زرده تخم مرغ :یک عدد
    کنجد :مقداری
    طرز تهیه :
    ابتدا خمیر را درست می کنیم ودر زمان ور امدن خمیر بقیه مواد را حاضر می کنیم .
    مایه خمیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب ولرم مخلوط می کنیم .(ترجیحا در ظرف غیر فلزی ) وروی اون را می پو شانیم وبه مدت ده دقیقه در جایی نسبتا گرم قرار می دهیم.تا حجم آن دوبرابر شود .اگه حجم دو برابر نشد علامت اینه که یا مخمر فاسد شده ویا اینکه حرارت اب مناسب نبوده است .

    آرد ونمک را مخلوط کرده وتخم مرغ وشیر وروغن وهمینطور مایه خمیر فعال شده را به آن اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود وبعد به مدت ۵ دقیقه خوب ورز می دهیم .

    روی خمیر را با با سلفون می پوشانیم .ودر جای نسبتا گرم می گذاریم تا ور بیاید .(حدودا یک ساعت طول می کشد ویک نکته مهم دیگر این است خمیر باید در ظرف بزرگ گذاشته بشه تا جا برای افزایش حجم داشته باشه )بعد از ور اومدن حدودا حجم خمیر دوبرابر می شه .

    حالا می رویم سراغ مواد داخل پیراشکی ها .
    اگه مواد سری اول را انتخاب کردید که ابتدا پیاز خلالی وسیر رنده شده را در روغن خیلی کم تفت می دهیم و سپس گوشت چرخ کرده را هم به آن اضافه می کنیم و با حرارت کم تفت می دهیم تا آب آن کاملا تمام شود ودر آخررب گوجه ، ادویه ونمک وفلفل وفلفل دلمه ای خورد شده را به آن اضافه می کنیم .

    در مورد مواد سری دوم سیب زمینی ها را می پزیم با پوست وآب کم وسپس بعد از پخته شدن سیب زمینی ها پوست آن را می کنیم ورنده می کنیم .پیاز های خلالی را در کمی روغن حدود دو قاشق سرخ می کنیم وزرد چوبه وفلفل قرمز را به آن اضافه می کنیم . ودر آخر سیب زمینی را به آن اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم .

    می تونید از مواد داخل کوبّه هم استفاده کنید .
    خمیر که ور آمد به اندازه گلوله هایی به قطر 3 سانتی متر از خمیر درست می کنیم و گلوله خمیر را به صورت دایره هایی به قطر حدود 8 سانتی متر باز می کنیم وبه اندازه یک قاشق مواد پرکننده وسط آن قرار می دهیم .

    اگه مواد گوشتی قرار دادیم حدود یک چهارم ورقه پنیر را هم وسط گوشت قرار می دهیم .

    دولبه خمیر را با انگشتان خیس به هم می چسبونیم تا به این شکل در بیاد .

    می توانیم مقدار بیشتری خمیر به اندازه یک پرتقال را بر داریم وبعد اونرا به شکل دایره پهن کنیم وسپس به شکل مثلث برش بزنیم .

    بعد مطابق تصویر سوسیس را در قاعده مثلث می گذاریم روی آن قطعه ای از ورقه پنیر می گذاریم . البته سوسیسی که ن استفاده کردم خودش پنیر داشت .

    سپس به این شکل می پیچیم .(البته سوسیس باید باریک باشه ویا اگر سوسیس تپل بود بهتره برای راحت پیچیدن آن را برش بدهید )

    در این مرحله پیراشکی ها را که به هر شکل درست کردیم در سینی فر که کمی چرب شده به فاصله دو سانتی متر از هم می چینیم ومجددا به آن استراحت 15 دقیقه ای می دهیم .روی پیراشکی ها را کنجد می ریزیم و با زرده تخم مرغ زده شده رنگ می کنیم .


    پیراشکی ها را در طبقه وسط فر وبا حرارت متوسط (اگه حرارت فر استاندارد بود 180 درجه سانتیگرا د ویا 350 درجه فارنهایت مناسب هست ) به مدت حدود نیم ساعت قرار می دهیم تا روی پیراشکی ها طلایی شود .اگه حرارت فر زیاد باشه زیر پیراشکی ها می سوزه پس لطفا برای سینی اول چک کنید تا مطمئن شوید که حرارت برا ی پخت مناسبه .
    این پیراشکی با سس قرمز تند اگه دوست داشته باشید خیلی خوشمزه می شه .
    همینطور که قبلا هم گفتم پیراشکی را می تونید در فریزر نگهداری کنید وبعد همینطور یخ زده از فریزر خارج کنید و به مدت یک دقیقه در مایکروفر گرم کنید (با قدرت 80درصد یا 650 وات )
    نکته آخر اینکه اگه خمیر اضافه آمد می تونیدآن را به هر شکلی که دوست دارید در بیاورید و روی آن را کنجد وزرده تخم مرغ بزنید وبه مدت نیم ساعت در فر بپزید . نون بسیار خوشمزه ای می شه .نوش جان





    منبع : http://liliangol.blogfa.com/cat-76.aspx
    mitra40, پرپرک و mamanilia این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    185
    پسند کرده
    0

    Re: کلوچه های غذایی

    من برای اولین بار با خیمر جادویی دریاجون از این گلهای سوسیس درست کردم ولی مدت زیادی طول کشید تا خمیر بپزه میشه ایراد کارمو بهم بگین ممنون

    نقل قول نوشته اصلی توسط homa2
    roya جون
    احتمال میدم پکینگ پودر کم زدی.دمای فرت هم باید مثل دمای پخت پیتزا باشه.
    هماجون ممنون از راهنماییت اما من دقیقا همون اندازه هایی که دریای عزیز گفته بودن و رعایت کردم ( باترازوی دیجیتالی) من فکر میکنم این خمیرو باید خیلی نازک باز کنم تا ایندفعه زود پخته بشه و همینطور روشی که بازیگوش عزیز گفتن یعنی با چنگالخمیرهارو سوراخ کنم .... حالا دوباره درست میکنم و نتیجه رو بهت میگم
    آدما از جنس برگند . گاهي سبزند ، گاهي پائيزن و زردند . زمستون ديده نميشن . تابستون سايبون سبزند. آدما خيلي قشنگن .. حيف كه هر لحظه يه رنگند !

  3. #11

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط Roya
    نجماجون از وقتی اومدی سایت یه حال و هوای دیگه گرفته
    چندتاسوال دارم : 1. این کلوچه هارو با کدوم خمیر درست میکنید ؟ 2. میشه دستورخیمری که قلقش دست خودتون اومده و راحته رو برامون بگین ؟ 3. تو عکسایآخری اون خمیری که توش سوسیس هست و توچی علطوندی ؟ مادرجان من چشام سونداره نمیتونم تشخیص بدم چیه ؟ ممنون از لطفت
    رویا جون من با خمیر دریا جون درست کردم.قبلا هم با خمیر نون باگت .می خوام با خمیر هانیکو هم درست کنم نتیجه رو اطلاع می دم.
    در ضمن این عکس ها رو از اینترنت گرفتم .مشکل از چشم شما نیست مشکل از تنبلی منه .یه عکس رو حذف کرده بودم!!!مچم رو گرفتی. (همون پودر نان)
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    خمیر پیراشکی و پیتزا

    مواد لازم :
    تخم مرغ 1 عدد
    ماست 1 استکان
    روغن مایع 1 استکان
    بکینگ پودر 2 ق م
    آرد به میزان لازم

    طرزتهیه:
    همهمواد را به جز آرد با هم مخلوط کنید. بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کنیدبه میزانی که به دست نچسبد. سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در جای نسبتا گرماستراحت دهید.
    امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید


    خمیر ترد و خوبیه.کار کردن باهاش خیلی راحته.
    mitra40 این نوشته را پسندیده.
    زندگی، هدیه خداست به تو، طرز زندگی کردن تو،هدیه توست به خدا

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    16
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط mahtabe abi
    فرانک جان من خیلی تازه کارم . این آرد به میزان لازم یعنی چقدر؟


    مهتاب عزیز چون اندازه تخم مرغ،کیفیت و نوع آرد و ... درمیزان استفاده از آرد تاثیر می ذاره بنابراین آرد را تا جایی به مواد اضافه می کنید که خمیر به دست نچسبه(این یعنی به میزان لازم).البته خیلی هم آرد نریزید که خمیر سفت و خشک بشه.این خمیر چون میزان روغنش مناسبه همین باعث می شه موقع کار کردن باهاش به دستتون نچسبه.
    امیدوارم جواب سوالتون رو داده باشم
    نقل قول نوشته اصلی توسط SHADI
    به به خيلي ممنون . فرانك جان اين دستور خمير بود پس توش چي بريزيم ؟
    سلام شادی جون.
    توش هر چی که دلت بخواد می تونی بریزی(مایه ماکارونی، مرغ و قارچ و پیازداغ و سبزیجات معطر،سوسیس ، ...........)

    khanoomiنوشته است:
    يادآوري: اگه ديدين هرچي آرد اضافه ميكنين باز هم خمير چسب داره بدونين روغنش كمه. تكبير

    زندگی، هدیه خداست به تو، طرز زندگی کردن تو،هدیه توست به خدا

  6. #14
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10424
    پسند کرده
    1255

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    مامان حلما جون این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۴
    نوشته ها
    15
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    يعني
    در
    حد
    المپييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييك
    رويا جون عالي بود. دستت طلا:))))))))))))))))))))))))))))))))))
    فقط چندتا سوال برام پيش اومد:
    1_ خمير رو بايد اونقدر ورز بديم كه نچسبه يا در اون حد بقيه خميرها لازم نيست خودمون رو متلاشي كنيم!؟
    2_ براي چه غذاهايي ميشه از اين خمير استفاده كرد؟
    3_ موقع وردنه زدن و پيچيدن كمي(كمي) حالت چسبندگي داشت طبيعيه يا نه؟(منظورم اينه كه مثلا براحتي از سيني برداشته نميشه اما پاره و هلاك هم نميشه.) و برعكس موقع پييچيدن كه ميخواستم لايه ها رو روي هم بذارم بايد خيلي فشار ميدادم تا به هم بچسبند. البته اينا هيچ كدوم براي من مشكلي ايجاد نكرد فقط ميخوام اگه اشكالي تو كارمه برطرف كنم.
    باز هم خيلي مرسي
    نقل قول نوشته اصلی توسط مطبخ رویا
    ممنون خانوم گل ..این نشانه حسن سلیقه وکدبانوگری خودتونه .
    ورزدادنش همون 5 دقیقه کافیه .شما می تونید داخل خمیر را باهرچی دوست داریدپرکنید .واز تنوعش لذت ببرید .می تونید برای صبحانه داخلش گردو ودارچینوشکر استفاده کنید .
    در مورد چسبندگی ..کمی باید به دست گیر داشته باشهولی اگه خیلی اذیت کرد سینی ووردنه را آرد مالی کنید .فقط کمی ها ..اینطوری خمیرتون لطیف باقی می مونه .نوش جانتان .
    [HIGHLIGHT=#76923c][HIGHLIGHT=#ffffff][HIGHLIGHT=#ccc1d9]به چه مشغول کنم دیده و دل را که مدام ... دل ترا می طلبد دیده ترا می جوید [/HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT]

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    185
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نجماجون اینم از مشق بنده لطفا یه مسابقه وبگردی هم واسه این قسمت در نظر بگیرید این قسمت در مورد چشم و چال بسیار کاربرد داره ممنون

















    زهرا علمی انواری, maman_mahya و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    آدما از جنس برگند . گاهي سبزند ، گاهي پائيزن و زردند . زمستون ديده نميشن . تابستون سايبون سبزند. آدما خيلي قشنگن .. حيف كه هر لحظه يه رنگند !

صفحه 2 از 89 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما