نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3794Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 708
صفحه 19 از 89 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  1. #145
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1426
    پسند کرده
    2956

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط بانوي ايراني
    دوستهاي خوبم من سه تا سوال دارم كه ممنون ميشم جواب بديد :

    1- من دو تا بسته پودر هاني كو دارم كه تاريخ مصرفشون گذشته بايد بريزمشون دور يا مي تونم استفاده كنم ؟
    دوست عزیز من یه بار این تجربه رو داشتم . یه بسته پودر خمیر داشتم که به موعد انقضاش نزدیک شده بود .
    ببین میتونی دور نریزی و استفاده کنی . ولی برای خودتون استفاده کن .
    چون یکم سفت تر میشه خمیر حاصله و مثل تازه هاش هم پف نمی کنه !!!چون فکر میکنم اون پودر خمیر مایه اش دیگه خوب عمل نمی کنه .
    برای همین نذارش واسه مهمون . اگر خیلی قدیمی نشده هنوز برای خودتون درستش کن زودتر .
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  2. بانک بند ناف
  3. #146
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم گلی .. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    kashan
    نوشته ها
    1,066
    میزان امتیاز
    53
    پسند شده
    3375
    پسند کرده
    1896

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    خمیرش خمیرجادویی از صفحه اول
    خمیر رو نصف کردم نصفشو تو سینی فر گذاشتم و کمی بهش فرم دادم بعد موادی رو که اماده کرده بودم رو ریختم بعدم بقیه خمیر
    مواد داخلش
    گوشت چرخ کرده بعد روش پیاز داغ بعد قارچ کمی تفت داده شده بعد روی اون جعفری ساتوری شده دو قاشق
    اخر سر هم روشو پنیر پیتزا ریختم و خمیر رو روی اون گذاشتم و بهش شکل دادم روی خمیر رو زرده تخم مرغ با برس زدم بعد زعفرون بعدم کنجد پاشیدم و به مدت 25 دقیقه تو فر با حرارت 175 درجه گذاشتم

    دسته کیفم تو فر سوخت چون نازک گرفته بودم برا یه مهمونی دیگه که داشتم دسته کیف رو بافته بودم و ضخیم بود و نسوخت از اون یکی عکس ندارم چون مال پارساله

    http://ashpazkhone.blogfa.com

  4. #147
    مدیر بازنشسته
    ♪♥ nas!m♪♥ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    ☂ tehran☂
    نوشته ها
    551
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1386
    پسند کرده
    601

    ویترین مدال ها

    Re: انواع نان وخمير

    خمیر پیراشکی
    2 عدد تخم مرغ
    250 گرم آرد
    یک استکان کوچک روغن مایع
    یک قاشق سوپ خوری شکر
    50 گرم مایع خمیر
    نصف قاشق چایخوری نمک
    طرز تهیه:
    آرد الک شده را در ظرفی ریخته تخم مرغ را در وسط آن میریزم.مایع خمیر را در نصف استکان آب ولرم ریخته و نمک روی آن میریزم و هم نمی زنید.مایع خمیر پس از چند دقیقه از حالت اولیه خارج می شود .مایع را روی تخم مرغ ریخته و خمیر را ورز می دهیم بعد روغن شکر را اضافه می کنیم و مجدد ورز می دهیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد و خمیر نرم و لطیفی درست شود .به مدت 2 الی 3 ساعت در جای گرمی خمیر را قرار دهید و وقتی خمیر پف کرد آماده است.





    ابزار کار:




    مواد وسط پیراشکی:
    شامل تخم آبپز،گوشت چرخ کرده،جعفری




    قبل از پخت:


    بعد از پخت:
    امروز زیباترین روز دنیاست!


    زندگی را آنگونه که دوست داری تصور کن تا آنگونه شود!

  5. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    47
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    107
    پسند کرده
    4

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی سوسیس از اشپزی خانواده سبز

    سوسیهای کوکتل رو سرخ کردم ورقه های خمیر پیراشکی (شیراوران) رو باز کردم روش یه پنیر ورقه ای گذاشتم سوسی رو داخلش گذاشتم و پیچدم داخل ظرف پیرکس چرب کرده گذاشتم روی پیراشکی هارو زرده تخم مرغ مالیدم و تخم خرفه پاشیدم روی ظرف رو فویل کشیدم و داخل فر 200 درجه گذاشتم چند دقیقه اخر رو هم فویل رو برداشتم و گریل رو روشن کردم تا روش طلایی بشه


  6. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    دوستای خوبم من میخوام پیراشکی درست کنم و دنبال یه دستور خمیر میگردم که با سرخ شدن یا توی فر برشته و کرانچی باشه و اصلا مثل نان باگت نباشه . (تپل و نرم نمیخوام ) مثل این عکس فرگل جونی


    به خدا تنبلی نکردم . تمام صفحعه های این تاپیک رو تا همین جا هم خوندم اما باز هم سردر گمم . لطفا لینک یا یه دستور رو معرفی کنین . ممنون یشم
    در ضمن لینک دستور فاطمه مامان نیکو جون رو هم برام بزارین . نمی یابم
    با تشکر فراوان .
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  7. #150
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    نقل قول نوشته اصلی توسط mamanhoomani
    دوستای خوبم من میخوام پیراشکی درست کنم و دنبال یه دستور خمیر میگردم که با سرخ شدن یا توی فر برشته و کرانچی باشه و اصلا مثل نان باگت نباشه . (تپل و نرم نمیخوام ) مثل این عکس فرگل جونی

    به خدا تنبلی نکردم . تمام صفحعه های این تاپیک رو تا همین جا هم خوندم اما باز هم سردر گمم . لطفا لینک یا یه دستور رو معرفی کنین . ممنون یشم
    در ضمن لینک دستور فاطمه مامان نیکو جون رو هم برام بزارین . نمی یابم
    با تشکر فراوان .
    ممنون عزیزم
    فکر کنم اکثر دستورهایی که دوستان گذاشتن خمیر برشته و تردی میده. تو عکس اولم هم میبینید که ظاهر پیراشکی پف کرده ولی وقتی نصفش کنین میبینین کاملاً ترد و نازکه.
    دوستان عکسهای برش خورده*شونو نذاشتن وگرنه باید اینجوری باشه(بیشتر دستورها)
    یه پیشنهاد تنبلونه!چرا از خمیر آماده استفاده نمیکنین؟ بی دردسر و تمیزتر و راحتتره خوشمزه هم میشه. مثل همین که درستیدم.
    البته ارزش کار دست بیشتره اما مهم مزه است! :*دی
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  8. #151
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    فرگل جونی هنرمند ممنون از جوابت .
    عزیزم میدونی من واسه این میخوام یه خمیر خوب پیدا کنم چون به این دلیل پیراشکی رو خیلی دوست دارم که معمولا 90 درصد همه مواد اولیه خمیر رو تو خونه میشه پیدا کرد و با این تفاصیل هر موقع اراده کنی (چه گوشت قرمز داشته باشی ؛ چه مرغ ؛ چه بوقلمون ؛ چه سویا ؛ چه اسفناج ؛چه میگو ؛ چه سیب زمینی حتی و ....!!) میشه یه وعده غذایی خوشمزه رو درست کرد . اما پیراشکی با خمیر آماده مستلزم داشتن خمیره که ممکنه موقعی هوس کنی که نداشته باشیش . گلم واسه این میخوام که هر موقع اراده کنم بتونم پیراشکی بدرستم .وگرنه بی نهایت طعم خمیر آماده رو میپسندم .
    فرگل جونم راستی من امروز با دستور خمیر نسیم (nas!m) پیراشکی درست کردم که خمیرش بی نظیر بود. هومنی بی نهایت خوشش اومده بود و تقریبا 5 تاش رو نوش جون کرد . خیلی لطیف بود و اما ترد . من توی مایکرو پختم که فکر کنم اگه سرخ میکردم خیلی کرانچی هم میشد . در ضمن کار با خمیر بینهایت راحت بود و خمیر من اصلا جمع نمیشد و به هرشکلی میخواستم در می اومد
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  9. #152
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges goli آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    1,447
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    281
    پسند کرده
    54

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    پیراشکی گوشت با خمیر جادویی که در فر پخته شده مواد داخلشم گوشت تفت داده و تخم مرغ و سیب زمینی و نمک وفلفل و .....
    روزهای خوب تو راهه

صفحه 19 از 89 نخستنخست ... 91617181920212229 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما