نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3796Likes

موضوع: کلوچه های غذایی

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 708
صفحه 11 از 89 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  1. #81
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    449
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    129
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    كالزونه

    اينم از بقاياي خمير كه مونده بود به كمك روبيتاخانوم(دخترم) درست كرديم.

    اينم دوتا پيراشكي گنده با همون مواد

    من از خمير هانيكو استفاده كردم و سس ماكاروني كه توش جعفري ريخته بودم.
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    زندگی کتابی است پر ماجرا ، هیچگاه آن را به خاطر یک ورقش دور نینداز

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۱۰
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    کلوچه غذایی با خمیر آمادۀ فرنان که اصلا پف نمیکرد اما ترد شد!

    محتویات:مایه ماکارونی با سیب زمینی سرخ شده.تزئین ؟! بابا از تولید به مصرف عکس گذاشتم.تازه اون تیکه اش رو کندم چشیدم که مطمئن بشم خوشمزه است بعد براتون عکس بذارم.
    دلتنگی چه معنی دارد؟ دلتنگی معنی ندارد... درد دارد...!

  4. #83
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    کلوچه ی اسفناج و مرغ:

    اسفناج پخته رو پوره کردم و به پیاز و سیر سرخ شده اضافه کردم، یه سینه ی مرغ رو ریش ریش کردم و بهشون اضافه کردم. نمک و فلفل قرمز و آویشن و پودر زنجبیل و زردچوبه زدم و کمی تفت دادم.
    خمیر هم هانی کو بود.

    یه سری رو به روش پیشنهادی تارا جون چیدم که خیلی دوسش داشتیم:







    البته نمی دونم چرا این دفعه خمیر زیاد پف نکرد، تاریخ مصرفش زیاد نمونده بود اما دلیل نمی شد که پف نکنه! به هر حال خیلی خوشمزه بود اما اگه پف می کرد خوشگلتر می شد. یه مقداری هم سرم شلوغ بود با بی حوصلگی پیچیدمشون که اینجوری شد:)))))
    راستی خیلی راحت هم جدا می شدن دونه دونه پیراشکی ها و سروش خیلی راحت بود:)

    بقیه ی خمیر و مواد رو پهن کردم و روش پنیر ریختم و رول کردم و برش زدم و شد اینا:



    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.

  5. #84
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    این ها رو با خمیر اشترودل پخیدم .. که چند وقت پیش سارا جونم یادم داد ...




    اگه دنبال یه خمیر خوب و نازک و سالم می گردید برای سمبوسه و همون اشترودل .. کلا خمیری میشه به نازکی فیلو ... خیلی عالیهههههههه




    سارا جون دستور خمیر اشترودل رو تو وبلاگش گذاشته :

    http://exirenab.blogfa.com/post-148.aspx


    من از سارا جونم اجازه گرفتم و بس که دختر ماهیههههه بهم اجازه داده از دستورهاش اینجا هم بذارم.. سارااااااا دوستت دارممممممم

    مواد خمیر:


    این خمیر 1.30 الی 2 ساعت در دمای معمولی استراحت لازم داره.

    آرد نان ( گلوتن بالایی داره راحتتر نازک میشه): 200 گرم

    نمک: یک هشتم ق چ

    آب در دمای محیط : 8 تا 10 ق غ

    روغن مایع یا کره آب شده: 2.5 ق غ

    سرکه سیب: 1/2 ق چ



    تهیه خمیر:

    آرد و نمک رو با هم الک و با همزن مخلوط میکنیم،

    آب، روغن و سرکه رو با هم ترکیب، به آرد اضافه و با سرعت پایین همزن مخلوط

    میکنیم، تا وقتی از دیواره ور بیاد و شکل خمیر بگیره... اگه خشک بود کمی آب

    اضافه میشه چون خمیر باید مرطوب باشه

    به سطح بدون آرد منتقل میکنیم و تا جایی که میتونیم ورز میدیم به حدی که خمیر

    کاملا حالت کشسانی پیدا کنه... یک ربع بیست دقیقه ای طول میکشه...

    بعد از ورز چندین بار از فاصله نیم متری روی سطح کار بندازید، شوت نکنیدا !

    خمیرو مثل توپ گرد کنید، ناصافیاشو زیر بدین، در کاسه قرار بدین، روشو یه

    کم چرب کنید، پلاستیک بکشید و بذارید واسه خودش 1.30 الی 2 ساعت استراحت

    کنه...

    خمیرو از کاسه در بیارین، یه ذره ورز بدین، میز کارو آماده کنید، جوری باشه که بتونید

    راحت در اطراف میز حرکت کنید و خمیرو از همه طرف باز کنید.. هر چی ساعت و

    طلا جواهرات تو دستتونه در بیارید...

    کمی آرد روی کل سطح الک کنید و با وردنه شروع کنید... این مرحله کار میبره ولی

    خیلی لذت بخشه!

    اینقدر باز کنید تا خمیر مثل ورقه نازک نازک بشه... نزدیک اواخر کار خمیرو بردارید، با

    دست و با احتیاط بکشید... ما بین کار هر از گاهی احساس کردین خمیر میچسبه

    زیرش کمی آرد الک کنید... البته میتونید روی میزو یه پارچه پهن کنید و خمیرو کلا

    روی پارچه باز کنید، ااینجوری آرد خیییلی کم میبره و کار هم راحت تره و مطمئن تر،

    خمیر نهایی باید نوشته از زیرش پیدا باشه... ببینید:

    این مقدار مواد در انتها یک تخته خمیر مستطیلی 90 در 60 سانت داد




    من با مواد گوشت چرخکرده و سویا سس ( برای همین تیره شده ) ، کمی رب ، قارچ ، ذرت و نخود فرنگی و فلفل دلمه و پنیر گودا و موزارلا درستیدمممم

    دو دور هم از خمیر گذاشتم ... تو قالب تارت ...





    این ها هم مثلثی بود که مثل سمبوسه درستیدممممم ..





    واییییییییییییییییی روز بعدش از خمیرش اضافه اومد باهاش سمبوسه درست کردم که دیگه همون جا کنار فر خورده شد به عکس نرسید .. من که دیگه نون تو روغن برای سمبوسه سرخ نمی کنم این خمیر هم خوشمزه هستش هم سالم


    با آرد سبوسدار من قاطیش کردم به نسبت 1 به 3 اما فکر کنم همش هم سبوسدار باشه عالی میشه بازم ....

    عالیییییییییییییییییییییی ییییییی ... بازم دلم خواستتتتتتتت...

    واسه سمبوسه همون یه دور کافیه ... اما کمی کلفت تر بگیریم خیلی نازکش نکنیم
    زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  6. #85
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    دیشب مامانم اینا درگیر کاری بودند . منم فوری و فوتی این کلوچه های سوسیسی رو درست کردم که براشون ببرم . همینطور که از سینی فر میچیدم تو ظرف یه عکس انداختم .

    خمیرش هانیکو بود .
    این بار آبش رو به جای یک لیوان 3/4 ریختم و البته کم کم !!! حدود یک ساعت و ربع هم بهش استراحت دادم . بسیار بسیار پف کرد و مشکل جمع شدن همیشگی رو دیگه نداشت .

    روش هم فقط خامه رقیق شده مالیدم .

    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۳۱
    نوشته ها
    93
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    26
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    خمیر اشترودل با سس ( گوشت . قارچ .رب . ادویه جات . پنیر پیتزا ) ، روی خمیر هم : زرده تخم مرغ با ۱ قاشق شیر ، کنجد ، سیاه دانه .
    [HIGHLIGHT=#ddd9c3]به پندار تو : جهانم زیباست ![/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#ddd9c3]جامه ام دیباست ! دیده ام بیناست ! زبانم گویاست !قفسم طلاست ! به این ارزد که دلم تنهاست ؟![/HIGHLIGHT]

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    ايران
    نوشته ها
    172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    32
    پسند کرده
    0

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    این هم از سوسیس های مومیایی من





    http://www.mamipic.com/share-48B3_4D12262E.html
    این وبلاگ در حال احداث دخترمه.خوشحال میشم نظر بدین.
    romina1391.niniweblog.com

  9. #88
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,955
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    1427
    پسند کرده
    2956

    Re: كلوچــــه هاي غــــــذائي

    کلوچه های ذرت و ژامبون و پنیر با خمیر جادویی
    از روی این دستور
    مدلهای پیچیدن کلوچه های غذایی با مواد میانی مختلف

    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۲۱ در ساعت ۱۲:۰۳ قبل از ظهر
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

صفحه 11 از 89 نخستنخست ... 89101112131421 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما