نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    مربای ترب سیاه

    مربای ترب سیاه


    مواد لازم :

    ترب سیاه : 500 گرم
    آب : 4 لیتر
    آهک : 1 پیمانه
    شکر : 6 پیمانه
    هل : 15 عدد

    طرز تهیه :
    پوست ترب ها را خوب بشویید . سپس آنها را با رنده ی چیپسی ورقه کنید . بعد ورقه ها را به مدت 3 تا 4 ساعت در آب نمک قرار دهید تا کمی نرم شوند . سپس هر ورق ازترب ها را بردارید و از وسط تا کنید تا به صورت یک نیم دایره در آید . سپس آن را مانند قیف بپیچید و به آن یک خلاال دندان فرو کنید و آنها را 3 ساعت در آب معمولی قرار دهید تا نمک آنها برود . سپس آهک را با آب مخلوط کنید و از صافی رد کنید و 12 ساعت ترب ها را در آن قرار دهید . پس از آن باز هم ترب ها را 3 تا 4 ساعت در آب معمولی قرار دهید .ظرفی را پر از آب کنید و بگذارید تا بجوشد . سپس ترب ها را در آن ریختهد و به مدت 5 دقیقه بجوشانید . بعد آبکش کنید . شکر،آب و هل را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد . در این مرحله ترب ها را اضافه کنید.وقتی مجدداً شیره شروع به جوشیدن کرد ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.سپس مربا را با همان ظرف و بدون در به مدت یک هفته در یخچال قرار دهید تا شیره کاملاً به خورد مربا برود.سپس آنها را در ظرف مورد نظر بریزید.این مربا را می تواند به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.
    ویرایش توسط heaven : ۱۳۹۴/۱۲/۱۶ در ساعت ۰۲:۵۳ قبل از ظهر

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما