نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1Likes
  • 1 Post By باران67

موضوع: مارمالاد و مربای خرمالو

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    179
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    321
    پسند کرده
    1376

    مارمالاد و مربای خرمالو

    خوب بچه ها مربا و مارمالاد خرمالو رو هم بگين ديگه من با اين دستور درست كردم خراب شد.يعني اول خوب بود به محض اينكه ژلاتين رو ريختم انگار بريد كسي علتشو ميدونه؟

    مواد لازم:


    - خرمالوی بزرگ و رسیده، 3 عدد
    - شکر، 2 پیمانه
    - پودر ژلاتین، یک قاشق سوپ*خوری
    - آب، 3 قاشق سوپ*خوری
    - وانیل، یک*چهارم قاشق چای*خوری


    طرز تهیه:


    ابتدا خرمالوها را شسته و پوست بگیرید. اگر خرمالوها رسیده باشند این کار به راحتی انجام می*گیرد؛ در غیر*این*صورت، می*توانید ابتدا آنها را در قابلمه*ای حاوی آب داغ بیندازید و بعد از 3دقیقه به ظرفی حاوی آب سرد منتقل کنید. به این ترتیب پوست آنها به راحتی جدا خواهد شد. پس از پوست کندن خرمالوها، آنها را با چاقو خرد کرده و سپس در دستگاه خردکن یا غذاساز بریزید تا له شوند و در واقع پوره*ای از خرمالو ایجاد شود.


    نکته: با توجه به اینکه بعضی از خرمالوها دارای هسته هستند، پیش از ریختن آنها داخل دستگاه خردکن، از نبودن هسته داخل گوشت خرمالو مطمئن شوید زیرا هسته به تیغه دستگاه صدمه خواهد رساند.
    حالا خرمالوهای له*شده را داخل قابلمه*ای بریزید و نیم*ساعت روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.


    همزمان در یک کاسه کوچک فلزی 3 قاشق سوپ*خوری آب ریخته و روی کتری در حال جوش بگذارید، بعد یک قاشق سوپ*خوری پودر ژلاتین به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا پودر ژلاتین – با حرارت غیرمستقیم – کاملا در آب حل شود. حالا ژلاتین مایع را به خرمالوهای له شده اضافه کنید. پس از آن، وانیل را افزوده و مخلوط را خوب هم بزنید. قابلمه حاوی مواد را یک*ساعت و نیم روی حرارت کم اجاق گاز قرار دهید و گاهی آن را هم بزنید. توجه داشته باشید که به طور کلی برای آماده شدن این مارمالاد، حدود 2 ساعت زمان لازم است.
    همشهري آنلاين
    ------------
    اگه میخواین بهشت رو روی زمین تجربه کنید قرآن حفظ کنید.ببینید چقدر گفتم.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahla** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    شهر بهشت
    نوشته ها
    356
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    188
    پسند شده
    4147
    پسند کرده
    650

    مارمالاد و مربای خرمالو

    مربای خرمالو
    پوره خرمالو 2پیمانه*شکر1 پیمانه*گلاب کمی
    همه مواد را توی قابلمه ریختم وقتی به قوام امد ریختم توی شیشه
    [IMG][/IMG][IMG]
    خوب نشد با این که خرمالو ها کا ملا رسیده بودن گس شد گذاشتم توی یخچال شاید بهتر بشه
    سفارش انواع سبد تریکو مناسب برای جهیزیه و سیسمونی پذیرفته میشود ������ کانال تلگرامی [email protected]

  3. #3
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    مارمالاد خرمالو

    و اما داستان من و مارمالاد خرمالو
    بنده از اونجایی که خیلی عشق خرمالو هستم تا حالا چندین بار تلاش کردم مارمالاد خرمالو درست کنم و هر بار پروژه شکست میخورد
    ینی هر دفه گس و تلخ و بدمزه میشد
    دلیلشم نمیدونستم.
    تا اینکه با چندین بار تست و تلاش تونستم به مارمالاد خرمالویی معقول و قابل تحمل برسم

    اول اینکه خرمالو رسیده خیلی خیلی نرم که دست بهش میزنی خودش پوستش جدا میشه رو بردارین
    حالا ازش دل بکنین و سعی کنین نخورینش
    پوره کنین
    و به میزانی که پوره خرمالو دارین به همون میزان شکر بزنین.
    البته قانون مارمالاد اینه که مساوی باشن ولی من خودم برا 1 کیلو خرمالو 700 گرم شکر میزنم.

    پوره خرمالو و شکر رو با هم مخلوط کرده تو ظرف در دار بذارین یخچال
    چند ساعت بعد که برین سراغش، اون پوره لذیذ و خوشمزه اب انداخته و این دقیقا همون چیزی هست که ما میخواییم
    ینی میخواییم خود میوه اب بندازه و ما ابی بهش اضافه نکنیم

    بعد از اون میذارم رو حرارت و کمتر از نیم ساعت طول میکشه که قوام میاد و اماده میشه
    تو این فاصله 1 ق غ پودر ژلاتین رو عمل اوری کنین .(1 ق غ به ازاء 1 کیلو میوه)
    وقتی مارمالادتون قوام اومد از رو حرارت بردارین و ژلاتین رو بهش اضافه کنین.

    وقتی خنک شد داخل شیشه بریزین و توی یخچال نگهاداری کنین.
    و اما نکاتش:
    من خیلی زیاد مارمالاد درست میکنم.تقریبا با همه میوه ای هم تا حالا درستش کردم.فرمول همه شون هم همینه که نوشتم براتون
    ولی برا مارمالاد خرمالو یه کم فرق داره
    ینی تا وقتی رو حرارته خوبه ولی تا برمیدارین میبینین شیره مارمالاد ازش جدا میشه و خرمالوتون مزه گس میده
    من اوایلش فکر میکرم به خاطر ژلاتین هست که اضافه میکنم
    خلاصه کلی تست و تمرین کردم دیدم وقتی خرمالو حرارت میبینه اینجوری میشه
    و طبق روشی که براتون نوشتم مارمالادتون رو اماده کنین تا حرارت کمتر ببینه(کلا همه مارمالادا رو اینجور درست میکنم من)

    البته الانم بازم همینجوری 1 قاشق که بخوری اون مزه گسی رو حس میکنی ولی من داخل کیک هام میزنم (خصوصا داخل کاپ کیک)و خیلی خوش مزه میشه

    البته اینا همه ش کشفیات و تجربه س هیچی علمی نمیدونم ازش و هیچ جا هم چیزی نخوندم.شما اطلاعی داشتین ممنون میشم بدونم


    مامی مهدیار جون این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما