نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree43Likes

موضوع: سینی مربا ( دیس مربا )

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 22
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    744
    پسند کرده
    306

    سینی مربا ( دیس مربا )


    دیس مربا:مربای حلقه پرتقال-انجیر-کامکوآت-مارمالاد کیوی-آناناس-بالنگ-زرد آلو-ترب سیاه-هندوانه-خیار
    این مربا ها رو برای مهمونی توی دیس چیدم.دستور هر کدومشونو خواستین در خدمتم
    m1361 این نوشته را پسندیده.
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    744
    پسند کرده
    306

    Re: انواع مربا


    این ظرف را هم برای تشکر از مربی اشپزیم روز اخر کلاس برای ایشان بردم . البته بعضی از مرباها در کلاس وبعضی را قبلا پخته بودم .دستور مرباها را یکی یکی در قسمتهای مربوطه براتون مینویسم .این عکسها را با کمک دخترم فرستادم . دارم سعی میکنم بدون کمک بتونم عکس بفرستم.
    با تشکر از خانم رستم خانلو مربی کلاس اشپزی
    m1361 این نوشته را پسندیده.
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    744
    پسند کرده
    306

    Re: انواع مربا

    من تو مبحث ها گشتم ولی مربای قیسی نبود . من الان براتون مینویسم مربای قیسی تو ظرف بالایی همون که روش ترافل گذاشتم . قیسی 20عدد- شکر 3لیوان - اب 1/5 لیوان - جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری یا اب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری -در صورت تمایل مغز گردو 20-10عدد- زغفران ابکرده در صورت تمایل معمولا اگه قیسی خودش خوشرنگ بود من به اون زعفرون نمیزنم . قیسی را بشویید . روی دستمال پهن کنید تا اب اضافی ان برود. شکر +اب +جوهر لیمو را بجوشانید تا غلیظ شود . من روی دستمال کاغذی امتحان میکنم اگه شربت شما روی دستمال پخش نشد . شیره مربا اماده است یا قطره ای از شربت را تو اب یخ بریزید اگه شربت با اب قاطی نشد وته ظرف رفت اماده است. گردوها را نصف کنید و داخل قیسی بگذاید . به جای گردو هر مغز دیگه ای هم میتونید استفاده کنید یا حتی مغز را حذف کنید. قیسی را تو شیره انداخته دو الی سه جوش که زد حرارت را خاموش کنید.بذارید یک شب این مربا در ظرفی که پختید بمونه . اگر فردا دیدید شربت به اندازه کافی غلیظ نشده است قیسی را در بیارید و شربت را کمی بجوشانید .در صورت اضافه کردن زعفران وقتی خواستید حرارت را خاموش کنید بریزید .با تشکر از مربی اشپزیم خانم رستم خانلو من این مربا را از ایشان یاد گرفتم .
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    744
    پسند کرده
    306

    Re: انواع مربا

    مربای اناناس را هم من اناناس را حلقه کرده و هموزن ان شکر را لابه لا روی اناناس میریزم ومیذارم تقریبا 4 ساعت بمونه . بعد روی حرارت با کمی جوهر لیمو میذارم بجوشد تا غلظت مناسب که پیدا کرد حرارت را خاموش کنید . بهتره این مربا هم تا زمانی که کاملا سرد شد در همون ظرف بمونه . اگه موقع سرد شدن شربت مربا غلظت کافی نداشت به ارامی اناناس را خارج کنید و دوباره کمی شربت مربا را بجوشانید.
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    744
    پسند کرده
    306

    Re: انواع مربا

    مربای انجیر -انجیر 1 کیلو - شکر 1کیلو - جوهر لیمو 1/2قاشق غذا خوری- یا 1قاشق ابلیموی تازه -در صورت تمایل کمی زعفران {البته قبلا گفته بودم من ترجیحا در هیچ مربایی اسانس نمیریزم. و ترجیح میدم هر کدام از مرباها مزه خود میوه را بده } انجیر را موقع خرید حتما خودتان سوا کنید تا اولا کال نباشد .2- خیلی هم رسیده یا لهیده نباشد. پس انجیر زرد خوشگل را که خریدید بشورید . من این مربا را دو جور درست میکنم.1- انجیر را باچنگال از چند جای مختلف سوراخ کنید . برای هر کیلو انجیر 1کیلو شکر بریزید. هر چند لیوان که شکر بود نصف ان اب یریزید و با جوهر لیمو بگذارید بجوشد . کمی که شربت غلیظ شد انجیر را به ان اضافه کرده و صبر کنید تا شربت مربا به غلظت مناسب برسد. روش دوم انجیر ها را با یک چاقوی تیز پوست بگیرید ولی دم انجیر را نکنید و بعد درو ن شربت مربا بریزید در روش دوم مدت پخت انجیر کمتر از روش اول است .مربا را در ظرف لعابی درست کنید . سعی کنید در ظرف انجیرها روی هم قرار نگیرند .
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    744
    پسند کرده
    306

    Re: انواع مربا

    مربای هندونه- شکرنیم کیلو- هندونه نیم کیلو - جوهر لیمو چند پر - اهک نصف پیمانه- طرز تهیه اب اهک نصف پیمانه اهک را با 6 پیمانه اب مخلوط کنید. با قاشق هم بزنید .{1- هنگامی که اهک را با اب مخلوط میکنید سر خود را کمی دور نگه دارید تا بخار وگاز متصاعد شده از اهک شما را اذیت نکند. }-{اهک وقتی سالم است که موقع هم زدن حالت جوشیدن به خود بگیرد و بعد از چند ساعت روی ان یک لایه نازک مثل لایه چربی روی شیر داشته باشد.}حالا 4ساعت این مایع را نگه دارید تا اهک کاملا ته نشین شود . اب زلال انرا برداشته وهندونه هارا که بوسیله اسکوپ کوچک یا بزرگ اماده کردیم توی ان بریزید. دوساعت که موند یک ساعت هم دراب خالص وبعد درون شربت غلیظ جوشان ریخته و یکی دو جوش که زد حرارت را خاموش کنید .موندگاری این مربا هم کم است پس به مقدار کم درست کنید . با تشکر از خانم رستم خانلو مربی اشپزیم این مربا را هم در کلاس اشپزی یاد گرفتم.
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکوفه باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    362
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    793
    پسند کرده
    1439

    Re: انواع مربا

    نقل قول نوشته اصلی توسط شادیا

    دیس مربا:مربای حلقه پرتقال-انجیر-کامکوآت-مارمالاد کیوی-آناناس-بالنگ-زرد آلو-ترب سیاه-هندوانه-خیار
    این مربا ها رو برای مهمونی توی دیس چیدم.دستور هر کدومشونو خواستین در خدمتم
    دوست عزیز شادیا جان دستتون درد نکنه از ارسالذ پستتون ممنون میشه دستور پخت مربای حلقه پرتقال رو بذارین خیلی ممنونمیشم .
    به خون دل نوشتم من دعایی
    ببستم بر پر مرغ هوایی
    نوشتم ای پدر جانم فدایت
    فغان و داد و بیداد از جدایی

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    744
    پسند کرده
    306

    Re: انواع مربا

    مربای پوست پرتقال را هم دقیقا مثل مربای هندونه درست کردم در صفحه قبلی .پرتقالها را هم با رنده V المانی برش زدم .البته باز با تشکر از خانم رستم خانلو مربی محترم .
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما