نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree80Likes

موضوع: شربت به | شربت به لیمــو

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 15
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,084
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1297
    پسند کرده
    219

    شربت به | شربت به لیمــو

    شربت به لیمو



    2 کیلو به را تمیز می کنیم و می شوییم و رنده می کنیم و یا اینکه آن را چهار قاچ می کنیم و مغز آنرا می گیریم و از چرخ رد می کنیم و در صافی می ریزیم و آب به را می گیریم و 2 کیلو شکر را با 4 لیوان آب دو سه جوش می دهیم،بعد شربت را از صافی رد نموده و با آب به مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا چند جوش بزند و شربت قوام بیاید،بعد نصف استکان آبلیمو می ریزیم و بعد از یکی دو جوش شربت را از روی آتش بر میداریم.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  2. #2
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,723
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    603
    پسند شده
    17540
    پسند کرده
    7292
    شربت به لیمو طبیعی و خوشمزه
    .
    نام: IMG_۲۰۱۴۱۱۱۸_۱۸۳۲۰۴.jpg نمایش: 1217 اندازه: 105.2 کیلو بایت
    .
    نیم کیلو به رو رنده ریز کردم و با استفاده از تنظیف آبش رو گرفتم ( این روش صرفأ مختص آدمهای تنبلی مثل منه که درد دست شدن رو به شستن قطعات آبمیوه گیری ترجیح میدن )، یه لیوان شکر رو توی یه لیوان آب حل کردم و گذاشتم روی حرارت تا جوش بیاد، بعد از 1 دقیقه جوشیدن آب به رو بهش اضافه کردم و اجازه دادم تا قوام بیاد، آخرای قوام اومدنش 1/4 لیوان آب لیموی تازه رو بهش اضافه کردم و گذاشتم یه قل دیگه بزنه و از روی حرارت برداشتمش
    .
    بعد از سرد شدن میریزیمش توی یه ظرف و میذاریم یخچال
    خیلی گوارا و خوشمزه س
    خورشت به آلو
     
    m1361 این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  3. #3
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    شربت به لیمو

    شربت به لیمو با دستور از کتاب مستطاب آشپزی:

    شربت بِه لیمو..

    بِه............................................ ................2 کیلو
    شکر............................................ ............2 کیلو
    لیموی شیرازی...................................... ...4
    ---------
    بِه را بشویید، تخم بگیرید و رنده کنید، یا خرد کنید و چند ثانیه در مخلوط کن بگردانید.
    نیمی از شکر را روی بِه بپاشید و بگذارید شب بماند.
    اول صبح 1 لیتر آب را به جوش بیاورید و سپس آتش را خاموش کنید تا از جوش بیفتد، آنگاه روی بِه بریزید.
    نزدیک ظهر شربت را از ململ و صافی بگذرانید و تفاله را فشار دهید تا آب آن گرفته شود.
    نیمه ی دوم شکر را به شربت اضافه کنید و روی آتش ملایم به جوش بیاورید و بگذارید چند جوش بزند.
    آنگاه آبِ لیمو را بگیرید، در شربت بریزید و پس از دو سه جوش بردارید.
    *اگر بخواهید شربت زلال باشد، پس از جدا کردن تفاله شربت را بگذارید تَه نشین شود و صافِ آن را بپزید.
    *به جای رندیدن و خواباندن بِه می توان آب آن را با دستگاه آب میوه گیری گرفت و به کار برد.
    *مارمالاد بِه : با باقی مانده ی شربت بِه لیمو می توان نوعی مارمالاد بِه درست کرد.



    این عکس تفاله به هست که دور نریختم و هر دفعه به تکه داخل قوری انداختم و چایی با عطر بسیار قوی و طعم عالی به خوردیم.



    این غلظت و رنگ اصلی شربت



    و اینم از شربت موقع سرو:

    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۹/۲۵ در ساعت ۰۱:۵۳ قبل از ظهر
    m1361, Ladddy, sara chef و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aftab shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    1,269
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    11621
    پسند کرده
    6035
    در خصوص فواید میوه شیرین و خوشمزه به همه خیلی چیزها میدونیم .
    به یک میوه پاییزی زرد و شیرین هست که بدلیل فصلی بودنش سعی برای نگهداری در زمان نبودش باعث شده چیزهای مختلفی ازش درست کنن.
    یکی از چیزهایی که با به درست میکنیم شربت به لیمو هست .


    برای تهیه شربت به لیمو باید به های سالم رو انتخاب کنین .خوب بشورید تا لایه روییش از بین بره و براق بشه . قاچ کنین و هسته هاشو در بیارین .
    بعد باید ابشونو بگیرین و از یه صافی خیلی ریز رد کنین تا یه اب به شفاف و لطیف داشته باشین .
    برای هر یک کیلو به یک کیلو شکر لازم داریم وبه اندازه مقدار اب به باید اب اضافه کنیم تا شربت مجال جوشیدن و قوام اومدن داشته باشه . بعد از مخلوط کردنش با شکر باید بذاریم روی حرارت و مرتب بهم بزنیم تا جوش بیاد و مرتب کفی رو که روش جمع میشه رو بگیریم . بعد ازاینکه چند بار کف روشو جمع کردیم یه کم حرارت رو کمتر میکنیم و میگذاریم تا همینطور بجوشه و قوام بیاد .
    از خصوصیات به اینه که با جوشیدن تغییر رنگ میده و هر چی بیشتر بجوشه خوشرنگتر میشه . البته باید حواسمون هم باشه که نسوزه .
    زمانیکه شربت جوش ریز بزنه یعنی غلظت مورد نظر رو داره و برای امتحان باید یه قطرشو بریزین تو بشقاب و بعد از سرد شدن انگشت بزنین توش و اگه کش میومد یعنی موقع خاموش کردن شعله است .
    باید بذارید حسابی سرد بشه .
    تا اینجا شربت به داریم که سرشار از خاصیت هست . اما اگه بخوایم به لیمو درست کنیم قبل از خاموش کردن شعله در مرحله اخر مقداری ابلیمو هم اضافه میکنیم و 5 دقیقه میجوشونیم . این مقدار بستگی به ذایقتون داره و البته بگم که هر چی بیشتر بریزین ترشتر میشه و نباید مزه اصلی شربت به رو خراب کنه . بنابراین بین نصف استکان تا یک استکان بنا به مقدار شربت اضافه کنین.


    نکته :اینکه به با برخورد هوا تغییر رنگ میده و این جزء خواصش هست اما نباید خیلی بعداز قاچ کردن بمونه چون طعمش عوض میشه .


    ;
    ;
    ;
    ;
    ;
    ;
    ;
    ;
    ;



    ضمنا مامان من با تفاله این به ها مربای به درست میکنن که شبیه مارمالاد هست و خلی خوشمزه میشه . مربای معمولی و چای به هم درست میکنیم باهاش.
    ویرایش توسط aftab shiraz : ۱۳۹۴/۱۱/۲۸ در ساعت ۱۰:۴۹ بعد از ظهر دلیل: اختیاری
    پرنسس.م, مامان حدیثه, *شمیم* و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شکست تو درست زمانی اغاز میشود که در پی راضی کردن دیگران برآیی .

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *شمیم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۹
    نوشته ها
    1,196
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    3246
    پسند کرده
    18089
    مرسی آفتاب شیراز عزیز بابت پست عالی و آموزشیتون برا من یه سوال در مورد رنگش پیش اومده اینی که من خوردم زرد رنگه اونی که ازش خریدیم گفت زعفرون بهش زدن خوب اگه شربت قرمز میشه که زعفرون زدن تغییر رنگش نمیتونه بده که زرد بشه
    باران67, hengamehh و aftab shiraz این نوشته را پسندیده.
    خدایا زیباترین لحظه ها را نصیب مادرم کن
    که زیباترین لحظه هایش را به خاطر من از دست داده است

  6. #6
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96021
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    شمیم جان عزیز دلم شما احتمالا یه همچین چیزی خوردین منتها زردش چون زعفروتی شده

    http://mamisite.com/forum/t384-108.html#post1243952

    گلم به هر چی حرارت ببینه طولانی تر رنگش قرمز میشه،
    دوستمون مثل مربا پختن کار کردن و* فکر کنم خیلی خوشمزه تر و بهترمبشه اینجور
    *شمیم*, hengamehh, aftab shiraz و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aftab shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    1,269
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    11621
    پسند کرده
    6035
    نقل قول نوشته اصلی توسط *شمیم* نمایش پست ها
    مرسی آفتاب شیراز عزیز بابت پست عالی و آموزشیتون برا من یه سوال در مورد رنگش پیش اومده اینی که من خوردم زرد رنگه اونی که ازش خریدیم گفت زعفرون بهش زدن خوب اگه شربت قرمز میشه که زعفرون زدن تغییر رنگش نمیتونه بده که زرد بشه


    شمیم جان اینی که باران جان گذاشتن خب خودشون تجربه کردن و حتمن خوشمزه هم هست .
    اما با عرض تاسف باید بگم من اصلا به فروشنده های این نوع موادغذایی اطمینان نمیکنم و حرفشونو قبول ندارم . چون در اکثر مواقع سود شخصی براشون در اولویت هست و من اصلا نمیتونم باور کنم شربت به لیموی مغازه اصل باشه تا چه برسه به اینکه زعفرون هم بهش بزنن .
    اگه بخوان اینکارارو بکنن که سودی نمیبرن .
    وقتی بجای فلفل قرمز پوست گوجه فرنگی خشک شده رو با خاک اره مخلوط میکنن و کمی فلفل که سود کنن من نمیتونم باور کنم شربت به درست کنن و زعفرون بزنن .
    البته این نظر منه و از بس تقلب زیاده واقعا به هیچ فروشنده ای نمیتونم اعتمتد کنم متاسفانه
    باران67, *شمیم*, sita-golam و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شکست تو درست زمانی اغاز میشود که در پی راضی کردن دیگران برآیی .

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    تانی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    326
    میزان امتیاز
    27
    پسند شده
    561
    پسند کرده
    731
    آفتاب جون من مقدارو متوجه نشدم. مثلا 1 کیلو به
    1 کیلو شکر
    آب؟؟؟؟؟
    کپک نمیزنه شربت؟ کار خاصی نباید انجام داد واسه کپک زدنش؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما