نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree3952Likes

موضوع: تزئین کیک با شــــــکلات

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 563
صفحه 1 از 71 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    تزئین کیک با شــــــکلات


    تو این مبحث آموزش تزئین کیک با شکلات رو پی گیری می کنیم

    تزئین کیک با شکلات از جمله تزئینات ساده و در عین حال شیک و زیبا هست .به همین دلیل مبحث تزئین کیک رو از این نوع تزئین شروع می کنیم تا دوستانی که مهارت و تجربه زیادی در تزئین کیک ندارند بتونند از اینجا شروع کنند


    کار با زرورق شکلات

    تبصره: اگه زرورق در دسترس نداشتيد.مي تونيد با استفاده از يك طلق يا كاغذ روغني ساده براي دور كيك يا دسر شكلات تزئيني درست كنيد.به اين صورت كه
    اول طلق يا كاغذ رو به ارتفاع دلخواه و اندازه دور كيك مي بريد
    بعد يه طرح تزئيني رو با مداد يا خودكار روي اون مي كشيد(مي تونيد ذهني كار كنيد)

    بعد با ماسوره ساده(يا حروفي )و شكلات سفيد يا سياه روي طرح مي كشيد
    بعد از اين كه شكلات اول بست و سفت شد شكلات رنگ مخالف رو روي بخار آب كنيد و به صورت نيم گرم روي شكلات اول بريزيد.
    بعد مثل تصاوير عمل كنيد.

    اگه شد با عكس آموزش مي دم
    مهستی گنجوی, samin93, *Queen* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: ایده های برای تزئین کیک

    براي تزئين كيك خودتون مي تونيد برگهاي شكلاتي درست كنيد.به اين صورت كه:

    شكلات تخته اي رو روي بخار آب كنيد. برگهاي طبيعي يا مصنوعي رو بشوريد خشك كنيد روش رو با روغن كمي چرب كنيد و با يه قلم موي تميز شكلات رو پشت برگ بكشيد(ضخيم)بعد بذاريد شكلات خودش رو بگيره و از برگ جداش كنيد
    samin93 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: ایده های برای تزئین کیک

    براي درست كردن لوله هاي شكلاتي
    شكلات را روي بخار آب ذوب كنيد
    آن را روي يك سطح صاف و چرب شده بريزيد
    بعد از اين كه شكلات سفت شد با استفاده از كاردك يا كناره چاقو آن را حالت دهيد(كاردك بايد در زاويه 45 درجه حركت داده شود)
    fatemeh.mazhab1365 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: ایده های برای تزئین کیک

    نقل قول نوشته اصلی توسط matilda
    نجما جون سلام دستت درد نکنه بابت عکسها و آموزشت :72:
    توی عکس نشون داده شده که زرورق آغشته شده به شکلات رو روی کیک می چسبونه و بعد جدا می کنه، می خواستم بدونم چه مدت زرورق باید دور کیک بمونه و بعد جدا کنم؟
    ماتلیدا جان ...

    زرورق تا زمانی که شکلاتها دوباره سفت نشده باید روش بمونه...کیک رو میتونی توی یخچل بگذاری اینجوری سریع سفت میشه ..بعد بع راحتی جدا کن
    اگر شکلات خودش را نگرفته باشه میچسبه به زرورق
    fatemeh.mazhab1365, مامان غزل و bluesea این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: انواع شکلاتها

    *خمیر شکلاتی سیاه

    ۴۵۰ گرم شکلات سیاه

    ۲/۳ پیمانه شیره زرت روشن

    *خمیر شکلاتی شیری یا سفید

    ۴۵۰ گرم شکلات سفید یا شیری

    ۱/۲ پیمانه شیره زرت روشن



    طرز تهیه:

    شکلات*ها رو به روش بن ماری آب کنید، وقتی* که شکلا*ها آب شدن، از رو حرارت بردارید،هم بزنید تا یه خرده خنک بشن، بد شیره زرت رو اضافه کنید، مواد رو خوب هم بزنید، داخل یک کیسه پلاستیکی بریزید، محکم ببندید، اجازه بدید شب تا صبح استراحت کنه. خمیری که به دست آمده رو با نرمش دست فرم بدین و استفاده کنید.

    اگه شیره زرت نبود میتونید از گلوکز استفاده کنید، ولی* اول اجازه بدین تا مقدار دقیق اون رو هم بهتون بگم.
    fatemeh.mazhab1365, مامان غزل و كيميا65 این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۵
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    9
    پسند کرده
    2

    Re: ایده های برای تزئین کیک

    نقل قول نوشته اصلی توسط ava.b
    با سلام خدمت دوستان

    من می خواستم از زرورق شکلات برای تزئین کیک استفاده کنم اما زرورق به شکلات چسبید و اصلا طرحش منتقل نشد و از شکلات جدا نمی شد
    اینطوری عمل کردم: اول شکلات رو بن ماری آب کردم بعدش یه کوچولو توش شیر ریختم ریختمش روی کیک و زرورق رو گذاشتم روی گذاشتم توی بخچال
    می شه بگین اشکال کارم کجا بوده؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط bahargol
    اوا جان اشکال همونجایی بوده که شیر ریختی و باعث شده شکلاتهای انسجامشون رو از دست بدن
    بعد هم از مرغوب بودن شکلات خود مطمئنی؟
    مرسی بهار گل جونم

    من توی نی نی سایت از راهنمایی های شما و نجما جون و دیگران دوستان زیاد استفاده می کردم که لازم می دونم اینجا تشکر کنم از همگی
    راستش نمی دونستم مگه این شکلات ها هم تاریخ مصرف دارن ؟ یعنی فقط شکلات رو آب کنم کفایت می کنه؟
    fatemeh.mazhab1365 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  7. #7

    Re: تزئین کیک با شکلات

    برای پوشش دادن کیک می تونید از گاناش( ترکیب شکلات با مواد دیگری مثل خامه کره و ...) و یا خمیر شکلات استفاده کنید

    دستور گاناش پایه با ترجمه شهره عزیز

    دستور پايه اي گاناش:

    اين دستور براي 2عدد كيك 8 اينچ كه حدودا 20 سانتي هستش و سس روش كافي هستش. ميتونيد براي كيك 9 اينچ يا -2325 سانتي هم استفاده كنيد.(فقط داخلش)

    شكلت نيمه تلخ 12 انس (340 گرم)

    1 2/3پيمانه خامه

    سعي كنيد از شكلت چيپسي استفاده كنيد، يا اينكه شكلات هاي تخته اي بزرگ رو اول تو غذا ساز حسابي خورد كنيد بد استفاده كنيد. (كلي ظرف كثيف ميشه،كلي زمان حروم ميشه،پس بهتره كه شكلات چيپسي تهيه كنيد)

    شكلات ها رو تو ظرف شيشه اي مقاوم به حرارت يا ظرف فلزي بريزيد.

    خامه رو اندازه گيري كرده تو مكرووي بجوشونيد،(حدود يك دقيقه)

    خامه جوش آماده رو با شكلات مخلوط كرده يك دقيقه استراحت بديد، بد با هم زن دستي با هم مخلوط كنيد تا شكلات آب بشه.

    براي درست كردن گاناش براق:

    اجازه بدين گاناش تو فضاي آشپزخونه خنك بشه ولي همچنان حالت روان داشته باشه، زمان بستگي به دماي آشپزخونه داره ولي معمولان 15-30دقيقه كافي هستش.

    كيك رو روي توري بذاريد،زير توري يه كاغذ روغني براي جم شدن گاناش اضافي پهن كنيد، گاناش رو از بالا روي كيك بريزيد، اضافه ها رو كه از توري ميريزن جم كنيد و دوباره اين كار رو انجام بديم تا تمام سطح كيك از گاناش پوشيده بشه. در نهيات كيك شما اين شكلي ميشه.

    براي گانش به صورت خامه پفكي يا همون خامه فرم گرفته شكلاتي:

    اجازه بدين گاناش در دماي اشپزخانه استراحت كنه، هر نيم ساعت يه بار بريد آروم همش بزنيد، تقريبا2 ساعت طول ميكشه تا شبيه به خامه فرم گرفته بشه،

    از اضافه اين خامه پفكي ميتونيد روي نون استفاده كنيد،يا اينكه تو مكروي گرم كنيد تا مثل سس بشه و هرجوري كه دوست درين استفاده كنيد.

    گاناش رو ميتونيد 3روز تو دماي اشپزخانه، 2هفته در يخچال و 6ماه در فريزر نگاه درين.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۳/۰۲ در ساعت ۱۱:۴۵ بعد از ظهر
    مامان غزل و كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8

    Re: تزئین کیک با شکلات

    این دستور خمیر شکلات رو بهار جون گذاشته بود تو سایت (فکر کنم دستور خانم کاوه بود):

    خمير شكلاتي
    شكلات سفيد يا سياه 600 گرم
    گلوكز 200 گرم
    آب 4/1پيمانه يا 50 ميلي

    اگر شكلات سفيد استفداه كرديم پودر قند هم 100 گرم اضافه ميكنيم
    شكلات را بن ماري ذوب ميكنيم. گلوكز را هم كمي روي حرارت گرم ميكنيم با شكلات مخلوط ميكنيم. با قاشق كمي هم ميزنيم و بعد آب را اضافه ميكنيم. با قاشق هم ميزنيم. تا مخلوط بشه.
    روشو ميپوشونيم و در دماي اشپزخانه يه شب قرار ميدهيم. زمان كار كمي خمير را ورز ميدهيم روي ميز كمي چودر قند زده خمير را باز كرده به قط سه ميل باز ميكنيم. ميشه روي كيك كشيديا اينكه قالب زد و يا گل كرد
    توي اين خمير بايد سرعت عمل داشته باشيم چون سريع ذوب ميشه
    اين خمير اگر از شكلات سفيد استفاده ميكنيم رنگ پذيري خوبي دارد





    و این هم دستور خمیر شکلات از خانم ظروفی در برنامه خانه مهر:


    شکلات سیاه 600 گرم
    گلوکز 200 گرم
    آب 50 میلی لیتر

    شکلات سیاه ،گلوکز مایع و آب را به صورت بن ماری روی حرارت قرار می دهیم تا شکلات آب شود بعد مواد را به مدت 24 ساعت در ظرفی در دمای آشپزخانه قرار می دهیم روی مواد را با نایلونی که به سطح مواد چسبیده می پوشانیم.بعد از 24 ساعت خمیر را ورز می دهیم و استفاده می کنیم(برای پهن کردن زیر خمیر را پودر شکلات می پاشیم)

    خمیر شکلات شیری
    شکلات شیری 800 گرم
    گلوکز 200 گرم
    آب 50 میلی لیتر

    طرز تهیه مشابه خمیر شکلات سیاه می باشد

    خمیر شکلات سفید
    شکلات سفید 750 گرم
    شکر 200 گرم
    آب 100 میلی لیتر
    پودر شکر 350 گرم

    آب و شکر را در ظرفی روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود
    شربت آماده و شکلات سفید را روی حرارت به صورت بن ماری قرار می دهیم تا شکلات حل شود
    پودر شکر را با مواد بالا ترکیب می کنیم و مثل خمیر شکلات سیاه 24 ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم
    برای پهن کردن خمیر از پودر قند استفاده کنید
    مامان غزل, saba_68 و كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 1 از 71 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما